draga aboutdream sper ca ai rezolvat problema pt.ca nu am vazut sa mai socializezi cu cineva dintre cei care ti-au dat sfaturi dupa ce ai aruncat pastila.daca tot exista atunci sa stii ca nu e o idee buna sa-i faci la fel cum te-au sfatuit unii(razbunarea e arma ...........)sunt metode mult maibune.fara sa supar ti-asi zice :daca te vorbeste la prietenii cu care iese la bere e un om josnic cu un caracter murdar de aia ti-am zis facind la fel ca el inseamna sa tecobori mult sub nivelul lui. | ||
ghelene_06 Postat pe 26 Noiembrie 2008 09:15 |
||
---|---|---|
FETELOR , AM AVUT SI EU UN PRIETEN CA SI EL....BINE CA NU-L MAI AM!!!! VA PUP |
||
fana_or Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:46 |
||
asta nu e prea bn...si eu am fost in situatia ta si au esuat relatiile din cauza asta...dak te iubeste cu adevarat ar lasa prietenii deoparte si si-ar cauta alti amici pt k pana la o adica u i dai de mancare NU prieteni...asa sunt eu acum si iubitu meu m-a preferat pe mine pt k eu il iubesc si am grija de el...si amicii lui au incercat sa ne desparta...aia nu mai sunt prieteni... | ||
|
||
Postat pe 24 Februarie 2009 12:41 |
||
Daca tot este sa ii dai de mancare, parerea mea,este sa-ti cumperi un catel. | ||
Ioana007 Postat pe 7 Martie 2009 09:30 |
||
Cel care are prieteni, nu are nevasta si invers. | ||
Ioana007 Postat pe 5 Aprilie 2009 12:03 |
||
Ioana, un om echilibrat poate avea si prieteni si partener. stie sa delimiteze... of, of. se pare ca se cere foarte multa maturitate. |
||
gianiblue Postat pe 5 Aprilie 2009 12:07 |
||
Ioana, un om echilibrat poate avea si prieteni si partener. stie sa delimiteze... of, of. se pare ca se cere foarte multa maturitate. |
||
gianiblue Postat pe 5 Aprilie 2009 12:07 |
||
Am inteles.Nu trebuia sa postezi de doua ori.Dar daca se intampla sa se opreasca curentul?Cum mai faci delimitarea?Sau afirmi ca ai mers in seara aia pe patine si ti s-a clatinat echilibrul?Nu este mai bine, unul, dar sigur? | ||
Ioana007 Postat pe 5 Aprilie 2009 12:20 |
||
Ioano, eu sunt pro unul si sigur. si nu am postat eu de doua ori. m-a postat garbo. | ||
gianiblue Postat pe 5 Aprilie 2009 12:23 |
||
Cred ca a vrut sa aiba de la tine o postare cu un autograf.I-ai scris si cateva cuvinte rupte din inima? | ||
Ioana007 Postat pe 5 Aprilie 2009 12:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cu ce masina trebuie sa vina mireasa la nunta? | 3 | De la: domo 24 Decembrie 2008 07:54 |
Ce faci cand �fostele� sunt ......in prezent ...�prietene�? | 150 | De la: liaiedera 21 Aprilie 2010 10:17 |
Prima iubire! | 51 | De la: garbo_19362 13 Septembrie 2015 17:51 |
|
||
ca nu stiu unde sa apuc | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:02 |
Relatia ideala posibila sau egal moarte ca-n majoritatea marilor povesti? | 4 | De la: maimuticagogosica 24 Februarie 2009 15:21 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice