Am nevoie de retete in care folosim carne de pasare. | ||
husni Postat pe 7 August 2008 16:26 |
||
---|---|---|
pt regim? | ||
Postat pe 12 August 2008 13:08 |
||
Nu pentru regim.Retete obisnuite. | ||
|
||
husni Postat pe 12 August 2008 15:53 |
||
Rulou de pui cu sos Sos:ulei ,smantana,coriandru,nucsoara,curry,sare si bucati de bambus Rulou:piept de pui batut ca pt pane,sunca,castravete acru rulate si prajite,alaturi pe platou se pune sosul. P.S.Se poate face sosul si fara bambus si se poate folosi la diferite feluri de mancare de pui,cantitatile in functie de persoane. *PiZZa*de pui(sunca) 6 oua,250g sunca sau piept de pui,50g cascaval ras sau feli,200ml smantana,1/2lingurita sare,100g faina,200g unt.Se unge cu unt si faina tava .Se bat albusele cu sare sa creasca,se pun galbenusele,100g unt topit si se amesteca cu faina si sarea.Se pun la foc mijlociu.nu se deschide 15 min,se rumeneste putin.se scoate si se aseaza pe blat sunca sau piept de pui batut ca pt pane,smantana,cascavalul,la alegere maslina taiate rondele. Se poate servi ca o *pizza8 sau se ruleaza daca blatul e subtire ,se inclina tava si cu un cutit se ruleaza,se va lasa sa cada pe platou.se poate pune unt si cascaval ras. p.s.Daca vrei anumite retet ma poti intreba.Sper sa iti placa. POFTA BUNA! |
||
ramonaanca Postat pe 14 August 2008 20:01 |
||
a scris ramonaanca o reteta de pizza cu pui. Are smintina iar din pacate nu pot folosi(cu toate ca imi place). Stii draga ramonaanca si alte retete?Dar te rog, fara smintina. Multumesc. |
||
husni Postat pe 28 August 2008 20:57 |
||
Nu stie nimeni??? | ||
husni Postat pe 3 Septembrie 2008 16:10 |
||
Husni pe gustos.ro gasesti retete de toate felurile. | ||
lacrimioara Postat pe 28 Septembrie 2008 18:27 |
||
BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI ! PENTRU A CAPATA MULTE RETETE CU CARNE DE PASARE INTRA PE "CULINAR.RO", PE "CONDIMENTEVEB.RO" SAU, PUR SI SIMPLU, INTREABA-L PE "GOOGLE" ! ESTE PLIN INTERNETUL DE SITE-URI CULINARE ...DACA STII SI LIMBILE ENGLEZA SI FRANCEZA, VEI CAPATA ATATEA RETETE CATE NU VEI PUTEA PREPARA INTR-UN AN, ZI DE ZI ! SUCCES SI POFTA BUNA ! |
||
IOANA_DRAGAN Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:17 |
||
PUI MORENGO Se taie puiul bucati, se sareaza usor si se prajeste in ulei incins. Carnea se scoate apoi pe o farfurie. In uleiul ramas de la pui se prajesc felii de franzela taiate subtiri. Ciupercile se spala si se taie felii subtiri, se pun cu unt intr-o cratita si se lasa la foc mic 15 min. Cand s-au inmuiat, se adauga paharul cu vin alb, usturoiul taiat felii subtiri si rosiile decojite taiate felii. Sosul obtinut se fierbe pe foc mic 30 min., se sareaza dupa gust, se mai clocoteste 10 min. si se ia de pe foc. Bucatile de pui se pun pe un platou inconjurate de feliile de franzela si se acopera cu sosul de ciuperci. Mancarea se serveste fierbinte. |
||
_dulcik_ Postat pe 9 Februarie 2009 00:49 |
||
Pui cu sos de iaurt Ingrediente: 4 pulpe de pui, 4 cartofi mari, 2-3 linguri de ulei, 4 linguri de migdale, 2 catei de usturoi, 200 ml iaurt, sare, piper, boia, 4-6 fire de patrunjel verde. Mod de preparare: Se spala bine de tot cartofii, se invelesc in aluminiu si se dau in cuptorul bine incins. Migdalele se pun intr-o tigaie, preferabil de teflon si se prajesc putin. Cateii de usturoi se taie fin de tot. Sosul de iaurt se va obtine daca amestecati migdalele prajite cu usturoiul pisat, adaugandu-se la sfarsit si putina sare. Pulpele de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si putina boia si apoi se prajesc in uleiul incins pana devin aurii. Intre timp se verifica si cartofii. Daca sunt gata, se scot, se curata de coaja si se taie in doua jumatati peste care se presara putina sare si frunze proaspete de patrunjel. Apoi se toarna din belsug sosul de iaurt, iar pulpa de pui se asaza peste acesta si se serveste. Pofta buna! |
||
_dulcik_ Postat pe 9 Februarie 2009 00:50 |
||
Valdostana din piept de pui Ingrediente: 5 bucati piept de pui dezosat, 50 ml ulei, 150g sunca presata, 150g cascaval, 2 rosii, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Pieptul de pui se taie pe jumatate se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper si se prejeste in 50 ml ulei. Cand este prajit se scoate iar peste el se pune o feliuta de sunca, una de cascaval si una de rosie apoi se pune la cuptor cateva minute. Mod de servire: Se serveste cald cu garnitura de cartofi prajiti si salata de varza. |
||
_dulcik_ Postat pe 9 Februarie 2009 00:52 |
||
E buna reteta lui Dulcik, eu adaug si ciuperci rumenite si smantana, dar fara rosii iarna. | ||
lacrimioara Postat pe 9 Februarie 2009 16:56 |
||
Pui in sos grecesc Pieptul de pui se taie cubulete, si se prajeste intr-o cantitate mica de ulei (de masline daca se poate, daca nu, e bun si cel de floarea soarelui). Separat intr-o cescuta se pune putin vin alb (sec daca se poate), catva catei de usturoi zdrobiti si rozmarin. Dupa ce pieptul de pui sa rumenit, se adauga compozitia din cescuta. Se lasa sa fiarba circa 2-3 minute dupa care puiul se scoate, si in acelasi ulei se calesc 4 cepe tocate marunt, un ardei gras, un morcov dat pe razatoare, o rosie s-au doua curatate si taiate cubulete si o mana de masline negre fara sambure taiate pe jumatate. Se lasa sa fiarba adaugand un pic de suc de rosii. Cand sosul sa facut se adauga pieptul de pui, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 2-3 minute. La sfarsit se adauga un pic de patrunjel, coreandru si marar. |
||
persidadamian Postat pe 25 Februarie 2009 12:59 |
||
Pui cu portocale Daca vrea cineva retata am sa o postez. |
||
Aemulus Postat pe 7 Martie 2009 06:16 |
||
Poti sa gasesti multe retete cu carne de pui in Practic in Bucatarie. Sau pe internet... | ||
b_roxanna Postat pe 24 Aprilie 2009 13:38 |
||
Stim si noi de google sau alte surse, dar daca solicitam retete aici unde este un forum de discutii, dialog, nu inseamna ca nu stim sa folosim internetul, ci trebuie sa intelegeti ca multi au incredere in retetele recomandate de persoane care le-au testat, care le-au preparat si le-au iesit gustoase. Deci nu mai veniti cu astfel de replici si sfaturi rautacioase ca nu este cazul. Decat sa iau o reteta de pe un site sau dintr-o carte de bucate, prefer sa incerc una care a mai fost facuta de altcineva inaintea mea si care sustine ca i-a iesit buna, gustoasa. |
||
mariaalexia Postat pe 21 Noiembrie 2009 09:17 |
||
corect | ||
Anouk Postat pe 21 Noiembrie 2009 09:21 |
||
pui un pic de ulei, pui ceapa, pui un pahar de vin, pui 3 frunze de dafin, pui sare, piper, si PUI totul la cuptor. e si asta reteta de pui? |
||
pik_nik Postat pe 21 Noiembrie 2009 10:01 |
||
supa de pui pui apa, pui ceapa, pui sare, pui taietei...dar pui nu pui.... |
||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:22 |
||
sa vezi ce supa de....pui | ||
eladaela Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:24 |
||
shaorma de pui in casa piept de pui fript in tigaie cu multe mirodenii - se taie cubnulete, o togaie de cartofi prajiti scursi bine de ulei, clatite facute mai grosutsi mai mari, pasta de tomate, maioneza facuta cu usturoi, salata de varza,castraveciori murati taiati felii.....pe fiecare clatita se pune maioneza si pasta de tomate, se presara din restul ingredientelor, se ruleaza si se cladesc intr-o cratita/vas de yena....se da un pic la cuptor sau se incalsesc pe farfurie la cuptorul cu microunde.... |
||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:25 |
||
snitele cu cascaval - cordon bleu piept de pui taiat in jumatate - faci in fiecare cu varful cutitului un buzunar in care indesi cascaval afumat si o felie de kaiser, prinzi cu o scobitoare, dai prin ou, faina, ou, pesmet cu susan, prajesti in ulei incins...servesti cu piure de cartofi... |
||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:28 |
||
pui cu mazare piept de pui taiat cuburi - ii dai un fiert, o punga de 1 kil de mazare o adaugi, pui o ceapa mica tocata marunt si o conserva mica de pasta de tomate....la sfarsit adaugi putin marar tocat si un catel de usturoi tocat marunt... |
||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:29 |
||
vi se facu foame...fetil | ||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:30 |
||
pai cam da......imi curg deja balele de la shaormele alea.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:32 |
||
sarmale cu pui la fel ca si cele clasice, numai ca pui carne de pui tocata....iar in zeama in care le fierbi, adaugi 2 pahare de vin alb... |
||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:33 |
||
in tot cazul..mi=ati dat idei utile...pt saptamana viitoare cand am de facut mancare pt cei care ma vor ajuta la ceva reparatii.. mancare gustoasa si usor de preparat.... o sa ma inspir de aci... |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:36 |
||
baga mare lilutz....si sa-ti iasa gustoase.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:41 |
||
mercic mercic...norocul e ca imi place sa gatesc... | ||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:42 |
||
si tie??? si mie....si sa inventez retete noi...pe moment...chit ca nu mai stiu ce am pus.....dar important e ca papa iese buna.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Noiembrie 2009 11:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Reteta de mici cu bere | 9 | De la: garbo_7655 18 Mai 2013 06:20 |
Mincaruri cu pui. gaina .... | 76 | De la: ladyDY 15 Martie 2010 10:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară