Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!

De la: carmencita, la data 2008-10-05 01:44:27Din fericire mine am vut noroc,l=am cunoscut casatorit am stiut din prima zi situatia am acceptat-o l-am iubit neconditionat fara sa il sufoc sau sa incerc vreo secunda sa ii stric familia si dupa 2 ani de fericire ascunsa in care nu mi-a promis nimic si nu nu mi-a dat de inteles niciodata ca ar renunta la ea pentru mine a facut-o, ma ales pe mine,pe cuvant ca nu infloresc nimic asa de o data pe nepuse masa a venit la intanlire cu bagaj cu tot si ma intrebat unde ne stabilim,asta era acum 3 ani acum avem un baietel de 1 an si o luna si suntem fericiti desii era foarte greu pt mine s-a sfarsit cat se putea de bine,ceea ce iti doresc si tie.

carmencita, stai linistita draga, tu urmezi sa fii parasita!!! cu sigurnata vei culege ce ai semanat, toate se platesc pe lumea asta!!! Sa vedem atunci cat de bine ti-o fi si ce sfaturi "de bine" ai sa mai dai altora.......
raluka_bucur
Postat pe 23 Martie 2009 12:20
De la: vanghelis007, la data 2008-10-09 08:11:30Dreptul de a alege il are fiecare.Dar alegerea trebuie sa tina cont si de sentimentele si implicarea altor persoane.Inca o data spun, o fericire cladita pe suferinta altuia, nu este decat o forma de egoism.Hai sa spunem altfel.Ai un pistol in mana.In fata ta sta ea, sotia, sau amanta.Tot in fata ta, sta el.Tu stii ca intr-un fel sau altul, cei doi sunt legati, si ai puterea cu un glont sa scapi de o rivala.Este solutia aceasta cea mai buna sau cea mai corecta?Te face fericita faptul ca ai impuscat o rivala ca sa ajungi la tinta pe care o doresti?Sau dai dovada de bun simt si pleci, lasandu-i pe ei sa decida.Aceasta se numeste sacrificiul de sine.Pentru fericirea omului pe care il iubesti, uneori trebuie sa alegem aceasta cale a sacrificiului.Poate ca el nu o sa stie, sau poate ca da.Dar in sacrificiul tau, sta o dragoste ,mai mare decat o eternitate.

perfect de acord cu tine
raluka_bucur
Postat pe 23 Martie 2009 12:24
eu l-as contrazice putin pe vanghelis.

in momentele acelea, nu esti asa buna la suflet. parca ai indrepta chistolu nitel. dar nu spre ea ci spre el.

teoria cu sacrificiu e doar vis.la asa ceva spera barbatii. eu zic ca, este vorba pur si simplu de lehamite si de scarba pentru cel ce a mintit,a inselat si s-a comportat ca ultimul ipocrit

il detesti si nu mai vrei nici sa-l vezi in fata. ce sa spun, mare dragoste mai detii cand il vezi cu aia de manuta pupacindu-se prin parc.

de ce sa ma sacrific eu , pentru un el care ma calca in picioare?
adica vezi doamne il iubesc asa de mult incat inteleg ca m-a schimbat cu alta? nu, nene. ii platesc cu aceeasi moneda.ii zic ceva placut si apoi ii intorc frumos spatele. sa se spele pe cap cu viata ce si-a ales-o

si totusi, parca ma incearca un gand. oare , daca apari cu pusca incarcata cu sare si tintesti accidental , nitel spre un loc mai sensibil a lui omu, faci parnaie? sau se lasa cu o amenda privind regimul armelor? intreb, pentru ca as fi dispusa sa platesc amenda intr-o asemenea situatiune

si_totusi
Postat pe 23 Martie 2009 13:03

Acuzi " tulburare de stres post traumatic"... in cazul Lorenei Bobbitt a mers..!

Ella34
Postat pe 23 Martie 2009 13:11
totusico, hai ca te invat eu...
deci, ca sa zic asa, il inviti pe om, asa ca de impacare, la o partida de paintball sau softball(cica asta doare mai tare) si il tintesti partile sensibile de nu stie ce l-a lovit! si nici nu poate sa mai presteze cu donsoara nevinovata un timp...ihi, asa, de razbunare!!
vai, ce rea sunt si eu, tocmai in post!!
zambila
Postat pe 23 Martie 2009 13:39
fetele, am distrus iluziile barbatilor privind sacrificiul sotiilor cand e vorba de dragostea lui ala, sotul , fata de o aia, amanta

as fi curioasa sa aflu daca el, sotul, ma vede cu un altul ce ar face? s-ar sacrifica si ar intelege sau mi-ar zice cateva de la obraz si mi-ar da papucii?
si_totusi
Postat pe 23 Martie 2009 13:55
De la: si_totusi, la data 2009-03-23 13:55:16fetele, am distrus iluziile barbatilor privind sacrificiul sotiilor cand e vorba de dragostea lui ala, sotul , fata de o aia, amanta

as fi curioasa sa aflu daca el, sotul, ma vede cu un altul ce ar face? s-ar sacrifica si ar intelege sau mi-ar zice cateva de la obraz si mi-ar da papucii?

Asta s-ar intampla in cel mai fericit caz!!
Pentru ca...sa nu uitam ca in conceptul multor barbati ,femeia este o marioneta de fier...care rezista sa dai cu ea de pamant,rezista la socuri si mai ales...nu se supara...ca doar nici nu are de ce!!!

Si daca aceasta marioneta indrazneste sa prinda viata...e in stare sa arunce cu flacari in ea si sa o topeasca de tot!!!

Cred ca mai bine ma opresc!!
walkiria
Postat pe 23 Martie 2009 14:07
fetele,

nu trebuie sa-mi raspundeti...

dar..sunteti sigure ca pana acum nu ati iubit niciodata barbatul altei femei?...

ma rog,este un fel de-a spune..suntem mamele sau tatii copiilor nostri ,in rest..suntem "ai nostri",din moment ce un simplu divort ii face pe oameni sa fie doi straini...ca sa zic asa...

totul este relativ...
iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 14:28
da iaso, totul e relativ...

si da, suntem mame, sotii, poate chiar iubim barbatii altor femei, dar asta nu inseamna ca mergem mai departe de atat! nu trebuie sa-ti bati joc de nimeni, sa inseli si sa trtadezi! Dumnezeu nu bate cu parul!

si apoi, daca suntem mame de baieti, trebuie sa-i educam, asta e rolul nostru, nu sa le zicem :"asa mama, poti sa faci orice, ca doar esti barbat!"
nu, trebuie sa-i inveti sa respecte femeia, sa o aprecieze si fie responsabil! multi barbati din ziua de azi stau langa mama pana la 40 de ani...deci, cine e de vina?
zambila
Postat pe 23 Martie 2009 14:37
draga mea,

asta invat tot timpul tinerii... le spun verde in fata:

o sa vina o zi in care o sa tradezi,o sa inseli(monogamia pe parcursul unei intregi vieti este practic imposibila)dar pt numele lui Dumnezu.. nu te duce la jumatatea ta sa-i spui.
este cea mai mare aberatie,iti usurezi cugetul dar este posibil sa distrugi un suflet.

se pot face amandoua f bine fara ca cineva sa sufere,de altfel..am tot spus pe forum asta.

iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 14:45
"nu, trebuie sa-i inveti sa respecte femeia, sa o aprecieze si fie responsabil! multi barbati din ziua de azi stau langa mama pana la 40 de ani...deci, cine e de vina? "

cum cine este de vina?
ei!

sunt multe mame demente si posesive pe fata pamantului,dar asa isi baga picioarele baietii..si pleaca in lumea larga, daca isi iubesc femeia...

iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 14:48
De la: iasomia, la data 2009-03-23 14:45:16draga mea,

asta invat tot timpul tinerii... le spun verde in fata:

o sa vina o zi in care o sa tradezi,o sa inseli(monogamia pe parcursul unei intregi vieti este practic imposibila)dar pt numele lui Dumnezu.. nu te duce la jumatatea ta sa-i spui.
este cea mai mare aberatie,iti usurezi cugetul dar este posibil sa distrugi un suflet.

se pot face amandoua f bine fara ca cineva sa sufere,de altfel..am tot spus pe forum asta.

Da...iaso...iar tinand cont de faptul ca "ei"au fost cinstiti si au divulgat marele secret...isi mai cer si statutul de "victima".
Viata asta oricum ai lua-o...tot nu da bine!!Relativitatea vietii noastre ca si muritori de rand pe acest pamant,este mult prea grea pentru unii.Multi nu pot sa ia viata ca atare...cu bune si rele...si cauta sa complice existenta lor si a celor din jur !!!

Doar atat stiu...in viata sa nu spui niciodata, niciodata si sa nu arunci cu piatra.Nu de alta...dar trebuie sa te nimereasca cei care arunca dupa tine

Iar iubireaaaa...e fum pierdut in ceata!!!Prea putini oameni cunosc sensul acestui cuvant...dar il rostesc la fiecare pas!!
walkiria
Postat pe 23 Martie 2009 14:56
o fi, nu zic...

dar la noi inca exista mentalitatea asta a barbatilor, dar si a multor femei, care isi doresc sa aibe baieti, ca si cum ei ar fi net superiori fetelor!
mentalitatea asta nu o inteleg si nici nu o accept!
nu suntem egali, poate unii sunt mai egali decat altii, dar nicidecum superiori sau inferiori!
parerea mea!
zambila
Postat pe 23 Martie 2009 14:58
o fi, nu zic...

dar la noi inca exista mentalitatea asta a barbatilor, dar si a multor femei, care isi doresc sa aibe baieti, ca si cum ei ar fi net superiori fetelor!
mentalitatea asta nu o inteleg si nici nu o accept!
nu suntem egali, poate unii sunt mai egali decat altii, dar nicidecum superiori sau inferiori!
parerea mea!
zambila
Postat pe 23 Martie 2009 14:58
walki,

pai de piatra aia zisai si eu...

am a amica care face clabuci pt ca-l banuieste pe al ei ca ar avea amanta,merge la biserici,o blesteama pe banuita..dar ea are cordaci insurat,si cu trei copii..unde pui ca ii place sa o duca la carciuma prapaditu' ala cu trei copii acasa...

nu te ia greata?

Oooo, ba da....
iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 15:01
De la: iasomia, la data 2009-03-23 15:01:46walki,

am a amica care face clabuci pt ca-l banuieste pe al ei ca ar avea amanta,merge la biserici,o blesteama pe banuita..dar ea are cordaci insurat,si cu trei copii..unde pui ca ii place sa o duca la carciuma prapaditu' ala cu trei copii acasa...

nu te ia greata?

Oooo, ba da....

Ei...pana te ia numai cu greata...e ok.Cand te apuca furia e mai naspa!!!

Un om nu il tii langa tine cu slujbe ...ci cu sufletul!!Asta in cazul in care are!!!

Azi sunt intr-o pasa cam proasta...
walkiria
Postat pe 23 Martie 2009 15:04
zambilo,

asta este o aberatie pt evul mediu,si nu sunt feminista,dimpotriva..

daca un barbat te face sa te simti inferioara lui..in niciun caz nu trebuie ales ca partener.

e ok...sa te simti neajutorata,slaba ,plapanda...dar nu inferioara.

tocmai d-aia trebuie sa simta nevoia sa te ocroteasca pt ca esti mai fragila decat el,dar nu inferioara,asta nu..
iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 15:07
De la: iasomia, la data 2009-03-23 15:07:00zambilo,

daca un barbat te face sa te simti inferioara lui..in niciun caz nu trebuie ales ca partener.

tocmai d-aia trebuie sa simta nevoia sa te ocroteasca pt ca esti mai fragila decat el,dar nu inferioara,asta nu..

iaso pls raspunde pe privat!!!
mamaruta
Postat pe 23 Martie 2009 15:08
walki,

stai linistita,toti suntem cam intorsi...da' e misto ca ne avem aici unii pe alti,mai schimbam o vorba...
iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 15:08
De la: iasomia, la data 2009-03-23 15:07:00zambilo,

Un barbat care cauta sa puna in inferioritate femeia de langa el...e un om slab!!Incearca sa inferiorizeze existenta femeii pe langa casa lui...pentru ca stie ca daca ea isi constientizeaza valoarea...el va fi mult prea nesemnificativ pentru ea!!!Nu e capabil sa se ridice la gradul ei de inteligenta...decat prin mijloace marsave!!!

Cati barbati sunt capabili sa aprecieze inteligenta unei femei???!!
Va spun eu...foarte putini!!Pentru ei este mai simplu sa mearga pe principiul "doboara si domina".

Si chiar ca am o zi proasta!!!!!

walkiria
Postat pe 23 Martie 2009 15:12
offf, toti avem problemele noastre!
si fiecare cu experienta ei de viata!
nu ma simt inferioara, nici nu incearca iubitul sa ma faca sa ma simt eu asa, pt ca nu poate, dar majoritatea barbatilor asa gandesc, daca acest proces se poate numi asa!!
n-are rost sa ne enervam, nu merita efortul!

si in sfarsit am reusit sa adaug si eu niste poze, de mult promise...
va pup fetele, sa aveti o zi faina!
zambila
Postat pe 23 Martie 2009 15:46
cine se enerveaza puicuto?

pai..eu d-aia am intervenit,ca sa nu va mai faceti nervi..
iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 15:48
nervi nu cred ca ne mai facem de mult din asta cauza!! am trecut de faza aia...doar constatam!
zambila
Postat pe 23 Martie 2009 15:50
iasomica, nu ai inteles . eu ma referisem la un caz particular. acela dat exemplu de vanghelis. adica, aia doi porumbeii stau in fata mea, el imi spune ca ma iubeste si pe mine si pe ea dar o prefera pe ea ca-i mai noua . ce pozitie pot sa adopt in asa situatie? sa-l pup pe frunte , sa-i urez casa de piatra, asa din bunaciune sufleteasca?

sa nu ma joc o leaca cu chistolul si sa ma fac ca-l indrept spre el? nu merita sa-i joace putin emotia in nadragi, ca tot e avid de senzatii din astea tari?

in cazuri din acestea, cand el a ales, sotia nu renunta din dragoste pentru el ci, din cu totul alte motive. le-am scris . nu le mai repet

despre asta era vorba
si_totusi
Postat pe 23 Martie 2009 17:13
totusico,

e naspa...da' si tu ai bagat in seama ce zice fratele Vanghele?

o fi fost vreo parabola d-aia...
iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 18:00
De la: iasomia, la data 2009-03-23 15:01:46walki,

nu te ia greata?

Oooo, ba da....

Iaso..e cu capu`... , basca greata..
gabitzza
Postat pe 24 Martie 2009 19:25
De la: ghelene_06, la data 2009-02-18 16:08:40Raluka ai dreptate dar ..........cred ca veve nu gaseste realitatea ce sa-i faci,sunt sigura ca sunt multe ca ea o pierd din ve4dere si cind o gasesc (daca)e prea tirziu

Ghelene, asa e!!!! cunosc si eu cateva cazuri concrete....din pacate......!!!!
raluka_bucur
Postat pe 25 Martie 2009 11:42
De la: vasyz90ellas, la data 2009-02-23 14:05:52te inteleg perfect pt ca si io sunt indragostita de un barbat cas si el este de mine dar nu putem sa fim impreuna pt ca si io am fam si el eu am 2 copii si el 1.Toata viata m-am ferit ca sa nu ma indragostit la fel si el si am sf de a ne indragosti unu de altu nu stiu ce sa fac simt ca dragostea asta ma omoara niciodata nu am fost pusa intr-o astfel de situatie sa fi intre ciocan si nicovala.De curand el sa desp de sotia lui nu din cauza mea desigur au avut alte probl .Ma doare sufletul ca nu pot sa fiu cu el pt ca imi iubesc copii f mult si nu vreau sa creasca fara tata asa cum am crescut io la mine in fam totul merge ok e calmitate dar nu imi iubesc sotul nici dragoste nu mai facem des decand l-am intalnit pe el nu ma mai atrage nimeni nu am mai facut dragoste cu nimeni asa cum am facut cu el el m-a facut sa ma simt cu adv o femeie.NU stiu ce sa fac simt ca inebunesc dragostea asta cred ca o sa ma omoare.Spuneti-mi si mie ca sa fa.Astep un rasp de la voi pa

daca ai fi citit raspunsurile celorlalti de pe blog, ai fi realizat ce ai de facut!!!! citeste ce zice Vanghelis, ca zice tare bine!!!!
raluka_bucur
Postat pe 25 Martie 2009 11:46
De la: artemis, la data 2009-03-20 12:17:31
De la: raluka_bucur, la data 2009-02-18 15:49:15te amagesti singura, un barbat nu-si va parasi niciodata nevasta si copilul pt nimeni!!!! Revino la realitate si gaseste-ti un barbat fara obligatii!!!!

raluka draga eu nu stiu in ce lume traiesti, sunt o multime de barbati care si-au parasit si casa si sotia si copiii, nu cred ca in cunostintele tale nu cunosti pe nimeni in situatia asta, eu cunosc foarte multi.. eu zic sa nu mai fii asa sigura de asta.

Artemis, cunosc foarte multe cazuri, dar sincer iti spun ca nu am intalnit persoane (barbati) sa-si paraseasca nevestele si copiii pt amante! (vorbesc din prisma cunostintelor mele, ca asta m-ai intrebat!) desigur putem sa ne uitam la telenovele, "tradati in dragoste", "teste de fidelitate" etc si sa tragem N concluzii cate vrem!!! pt faptul ca si tu ai avut o astfel de relatie iti inteleg reactia, dar nu te aprob!!!!
raluka_bucur
Postat pe 25 Martie 2009 11:59
De la: mirelamuresan, la data 2009-03-20 13:45:13Doamne, cand le aud cat sunt de proaste, imi vine sa ....nu stiu.Cum dracu ajungeti in situatia asta.Te culci cu el, inainte sa il intrebi daca are pe altcineva?Nu numai ca are pe altcineva.Acel altcineva e sotia.Cand va aud, sau de fapt cand citesc ca m/am indragostit de el....sunteti niste naive.Foarte rare cazurile cand un barbat isi lasa sotia, pentru amanta.Ce e cu voi?Sunteti niste naive.Daca nu ar fi casatorit, ar avea numai prietena ar fi altceva.Poate atunci ar lasa/o pentru tine.Dar cand deja are si un bebe, nu stiu.Barbatii in general se sperie cand au deja un bebelus.Au impresia ca nu mai au atentia cuvenita, sotia nu ii mai baga in seama, pentru ca tot timpul ei este ocupat de ala micul, si atunci cauta in alta parte alinarea.Numai ca tu esti proasta,la care vine sa se rasfete si sa primeasca ceva pe gratis fara sa fie intrebat unde a fost, sau ce/a facut.Normal ca sotia il intreaba, il cicaleste pentru ca ea nu stie de existenta ta.Asa ca nu va mai plangeti ca v/ati indragostit de un barbat insurat si asta va omoara.V/ati cautat/o cu lumanarea!

Mirela, cred ca ar trebui sa citeasca si Artemis ceea ce ai scris!!! bravo, le-ai zis-o bine
raluka_bucur
Postat pe 25 Martie 2009 12:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu multe 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:15
BIZAR SAU....?! 4 De la: eu_butterfly 14 Noiembrie 2008 12:12
barbati inselati 31 De la: reyya 14 Decembrie 2009 19:35
daca aveti inima deschideti 11 De la: yavrum 14 Ianuarie 2009 12:13
Cum pot sa imi stapanesc gelozia 58 De la: garbo_14436 11 Iulie 2013 19:23
Setari Cookie-uri