Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!

pentru raluka/ Artemis a citit si a comentat.Dar ma bucur ca mai sunt femei care sunt de acord cu mine.
mirelamuresan
Postat pe 25 Martie 2009 17:22
De la: raluka_bucur, la data 2009-03-25 11:59:24
De la: artemis, la data 2009-03-20 12:17:31
De la: raluka_bucur, la data 2009-02-18 15:49:15te amagesti singura, un barbat nu-si va parasi niciodata nevasta si copilul pt nimeni!!!! Revino la realitate si gaseste-ti un barbat fara obligatii!!!!

raluka draga eu nu stiu in ce lume traiesti, sunt o multime de barbati care si-au parasit si casa si sotia si copiii, nu cred ca in cunostintele tale nu cunosti pe nimeni in situatia asta, eu cunosc foarte multi.. eu zic sa nu mai fii asa sigura de asta.

Artemis, cunosc foarte multe cazuri, dar sincer iti spun ca nu am intalnit persoane (barbati) sa-si paraseasca nevestele si copiii pt amante! (vorbesc din prisma cunostintelor mele, ca asta m-ai intrebat!) desigur putem sa ne uitam la telenovele, "tradati in dragoste", "teste de fidelitate" etc si sa tragem N concluzii cate vrem!!! pt faptul ca si tu ai avut o astfel de relatie iti inteleg reactia, dar nu te aprob!!!!

Sa nu aprobi este dreptul tau, dar eu nu ma refeream la "tradati in dragoste" sau teste, daca tu nu ai avut contact cu lumea asta nu inseamna ca ea nu exista, asa este am fost intr-o astfel de relatie ptr aproape 10 ani si am vazut muulte cazuri similare, oameni divortati ptr amant/a recasatoriti si fericiti in prezent si ei si perechea abandonata candva. Tu ai un obsevabil dezgust ptr asfel de persone si nu cred ca ti-ai face vreodata amici din randul lor, dar nu face greseala sa vorbesti de dragoste ca si cum ea poate exista exclusiv in casatorie sau ca un om se poate impaca cu nefericirea sinelui intr-un cuplu cu/fara copii.
artemis
Postat pe 25 Martie 2009 20:28
De la: mirelamuresan, la data 2009-03-25 17:22:52pentru raluka/ Artemis a citit si a comentat.Dar ma bucur ca mai sunt femei care sunt de acord cu mine.

Mirela sunt multe femei pro sau contra parerilor tale, dar parerea mea este ca dragostea nu trebuie sa tina cont de cati bani are el cum poti sa "il faci" sa fii "desteapta" sa te folosesti tu de slabiciunea lui asa cum ai spune tu. asta, poti face si cu unul insurat si cu unul necasatorit.
Poate ca o amanta indragostita nu mai tine cont de ce este moral si etic atunci cand decide sa se culce cu "barbatul altei femei" (daca e cu alta nu mai e demult "barbatul altei femei"), dar nici cu ideile tale nu mi-e rusine, sa te folosesti sa-i iei ce poti si sa treci mai departe.
probabil sunt si sotii atat de "destepte" care nu-l intreba unde se duce si nici de unde vine, ii da doar nota de plata ptr orice si gata problema rezolvata.
oricum sunt mii de oameni, mii de caractere asadar mii de posibilitati.
artemis
Postat pe 25 Martie 2009 20:42
De la: iasomia, la data 2009-03-23 15:01:46walki,

pai de piatra aia zisai si eu...

am a amica care face clabuci pt ca-l banuieste pe al ei ca ar avea amanta,merge la biserici,o blesteama pe banuita..dar ea are cordaci insurat,si cu trei copii..unde pui ca ii place sa o duca la carciuma prapaditu' ala cu trei copii acasa...

nu te ia greata?

Oooo, ba da....

asta pentru ca oameni vor sa foloseasca persoanele pe care le considera proprietatea personala data de actul de casatorie, pe cand lucrurile nu stau chiar asa, mai intervine aici orgoliul de genul "floarea asta este a mea, chiar daca nu-i pun apa" - in fine un subiect complex.
artemis
Postat pe 25 Martie 2009 20:51
De la: artemis, la data 2009-03-25 20:28:15
De la: raluka_bucur, la data 2009-03-25 11:59:24
De la: artemis, la data 2009-03-20 12:17:31
De la: raluka_bucur, la data 2009-02-18 15:49:15te amagesti singura, un barbat nu-si va parasi niciodata nevasta si copilul pt nimeni!!!! Revino la realitate si gaseste-ti un barbat fara obligatii!!!!

raluka draga eu nu stiu in ce lume traiesti, sunt o multime de barbati care si-au parasit si casa si sotia si copiii, nu cred ca in cunostintele tale nu cunosti pe nimeni in situatia asta, eu cunosc foarte multi.. eu zic sa nu mai fii asa sigura de asta.

Artemis, cunosc foarte multe cazuri, dar sincer iti spun ca nu am intalnit persoane (barbati) sa-si paraseasca nevestele si copiii pt amante! (vorbesc din prisma cunostintelor mele, ca asta m-ai intrebat!) desigur putem sa ne uitam la telenovele, "tradati in dragoste", "teste de fidelitate" etc si sa tragem N concluzii cate vrem!!! pt faptul ca si tu ai avut o astfel de relatie iti inteleg reactia, dar nu te aprob!!!!

Sa nu aprobi este dreptul tau, dar eu nu ma refeream la "tradati in dragoste" sau teste, daca tu nu ai avut contact cu lumea asta nu inseamna ca ea nu exista, asa este am fost intr-o astfel de relatie ptr aproape 10 ani si am vazut muulte cazuri similare, oameni divortati ptr amant/a recasatoriti si fericiti in prezent si ei si perechea abandonata candva. Tu ai un obsevabil dezgust ptr asfel de persone si nu cred ca ti-ai face vreodata amici din randul lor, dar nu face greseala sa vorbesti de dragoste ca si cum ea poate exista exclusiv in casatorie sau ca un om se poate impaca cu nefericirea sinelui intr-un cuplu cu/fara copii.

nu am spus ca dragostea poate exista exclusiv in casnicie, dar cinstit este sa spui cand nu-ti mai iubesti aproapele si sa te duci in drumul tau fara a cauta vinovati dupa......
iar rolul vostru de amante il aveti strict pt a destrama casnicii, nu va intereseaza cine sufera, va vedeti propriul interes si destramati familii cu copii......si ca sa-ti raspund si la cealalta intrebare, da! nu mi-as face astfel de prietene pt ca nu am ce invata de la ele!!!
slava domnului ca am un barbat cerebral si nu sunt obligata sa aleg!!!!
raluka_bucur
Postat pe 26 Martie 2009 16:01
De la: mirelamuresan, la data 2009-03-25 17:22:52pentru raluka/ Artemis a citit si a comentat.Dar ma bucur ca mai sunt femei care sunt de acord cu mine.

da, am vazut......i-am si raspuns
raluka_bucur
Postat pe 26 Martie 2009 16:04
normal ca dragostea nu tine cont de bani, pentru ca altfel nu s/ar mai numi dragoste ci cred ca s/ar numi interes.Ceea ce am vrut eu sa spun, mai pe intelesul tuturor, este ca daca tot alegi sa fi amanta, macar fi una desteapta.Raman la aceiasi parere, ca nu te poti indragosti de un barbat, asa de pe o zi pe alta, sa ajungi sa iubesti acel barbat.Hai sa fim serioase, sincer cred ca d/soara care a deschis topicul stia ca barbatul acela este insurat.Nu inteleg si nu o sa inteleg, cum poti sa accepti sa fi a 5 roata de la caruta.Normal, si iti dau dreptate Artemis, ca sunt caractere si caractere, oameni si oameni, dar inainte sa interprinzi ceva, gandest/te putin.Nu te distrugi numai pe tine ca si amanta, ci distrugi si sotia si copilul.Raspunde sincer?Crezi ca barbatul acela care are un copil mic, un bebe, parca spunea respectiva, o sa isi lase familia pentru ea???
mirelamuresan
Postat pe 26 Martie 2009 21:48
nu Mirela, nu cred asta, in cazul ei nu.
artemis
Postat pe 28 Martie 2009 13:06
Draga, nu era a cincea roata de la caruta, ci era doar roata de rezerva.
Ioana007
Postat pe 28 Martie 2009 16:28
Eu stiu despre ce vb.asta mi s-a intamplat si mie.Sunt indragostita de un barbat insurat cu copil si avem o rel d 5 ani juma.Stiu cat de mult ma iubeste.Acum am 20 de ani.Cine n-a iubit nu stie ce inseamna sa iubesti cu adevarat...Scuze ca sunt asa directa dar in astia 5 ani..am stiut sa descopar dragostea.Toata lumea are impresia ca daca iubesti un barbat insurat el nu te iubeste si sta cu tine doar asa sa faceti dragoste,dar nu e asa.Depinde si de barbat.Sunt studenta la psihologie,asistenta sociala si am invatat sa pui suflet in tot ceea ce faci,chiar si intr-o rel cu un barbat insurat
garbo000847
Postat pe 31 Martie 2009 22:46
De la: garbo000847, la data 2009-03-31 22:46:54Eu stiu despre ce vb.asta mi s-a intamplat si mie.Sunt indragostita de un barbat insurat cu copil si avem o rel d 5 ani juma.Stiu cat de mult ma iubeste.Acum am 20 de ani.Cine n-a iubit nu stie ce inseamna sa iubesti cu adevarat...Scuze ca sunt asa directa dar in astia 5 ani..am stiut sa descopar dragostea.Toata lumea are impresia ca daca iubesti un barbat insurat el nu te iubeste si sta cu tine doar asa sa faceti dragoste,dar nu e asa.Depinde si de barbat.Sunt studenta la psihologie,asistenta sociala si am invatat sa pui suflet in tot ceea ce faci,chiar si intr-o rel cu un barbat insurat

pai daca tu la 14 ani jumate te-ai cuplat cu un barbat insurat si cu copil............asta spune totul despre tine!!!! nu-mi spune ca erai virgina si te-a sedus pana-n ziua de azi, si pe deasupra esti si in masura sa dai sfaturi altora?????? eu nu stiu cum de nu ti-e jena !!!! mai esti si studenta la psihologie, probabil ca la distanta ca altfel ai fi invatat ceva acolo la facultate despre "moralitate"!!!!!!
raluka_bucur
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:37
bravo raluk exact la asta ma gandeam si eu.a prostit/o de tanara.sunt curioasa el cat are? 40?
mirelamuresan
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:02
uitasem ceva?si pentru d/soara de 20 de ani.Mai am o intrebare daca nu te superi?daca te iubeste asa de mult, de ce nu divorteaza si sta cu tine.Totusi de 5 ani juma..hai ca pana acum 2 ani erai minora, dar acum esti majora.de ce nu se desparte de nevasta/sa?Spuneai ca nu vrea sa se culce numai cu tine, ca te iubeste?si totusi, tu inca esti amanta, dupa 5 ani juma, doamne nu imi vine sa cred.Ai 20 de ani si stai pe postura de amanta, cand ai putea sa ai pe cineva care sa fie numai al tau, pe care sa nu il imparti cu nici o nevasta.pacat...sincer iti spun...pacat
mirelamuresan
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:07
Domnisoara "5 ani juma",la 20 de ani ai mintea la fel de creata,ca sa nu zic altfel, ca la 14 ani juma....i-auzi frate,cica te iubeste de moare...
mamica,cand o sa te dai cu capul de prag,o sa te doara al naibii de rau..dar vise ,placute ce sa zic...
Roxxynela
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:21
Apropos,pe la scolile astea de azi se mai invata ca totusi familia e celula de baza a societatii?? ce se mai invata acum pe la scoli ca eu terminat mai demult cu scoala,in timpuri demult apuse?

Am impresia ca pe unii facultatea ii tampeste in loc sa-i destepte.
Suntem un popor de intelectuali,dar numai din punct de vedere al diplomelor.
Bravo, mai fetiscanelor,dati-le dracu pe neveste si copiii lor si incurcati-va cu barbati insurati,ca oricum mai mult decat sex nu au ce oferi...abia astept sa se legalizeze prostitutia,macar asa am satisfactia ca sunt si fetele astea contribuabile la stat..
Roxxynela
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:09
Suzuka sarea in sus, se dadea de-a berbeleacu si urla cu spume la gura.
-Mai Suzuki, ce-a patit nevasta-ta? A inebunit?
-Nu.Dar isi ia propria nebunie ca dovada ca ma iubeste.Stai numai sa se impiedice de prag si sa se loveasca la deget, ca o sa-si revina.Si atunci am sa o rog sa pune de cafea pentru noi amandoi.
Ioana007
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:30
Mai GARBO daca de la 15 ani ai avut relatie cu un barbat insuratstii cum se cheama asta?in nici un caz dragoste.pacat ............nu de tine bineinteles,mai zici ca esti studenta asistenta etc.vai vai mama ei de viata
ghelene_06
Postat pe 2 Aprilie 2009 14:31
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-01 15:02:58bravo raluk exact la asta ma gandeam si eu.a prostit/o de tanara.sunt curioasa el cat are? 40?

Mirela, se pare ca Garbo si-a inghitit limba si a uitat sa si scrie!!!! nu mai vad nici un comentariu din partea ei, nici pro, nici contra, sa se fi speriat oare?
raluka_bucur
Postat pe 2 Aprilie 2009 15:08
mai traieste oare sau a ucis-o constiinta dupa atata amar de vreme???
Roxxynela
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:35
De la: Roxxynela, la data 2009-04-03 10:35:01mai traieste oare sau a ucis-o constiinta dupa atata amar de vreme???

cred ca e suprasolicitata de"iubit" si nu mai are timp de topic
raluka_bucur
Postat pe 3 Aprilie 2009 10:57
pentru raluka ...poate ca s/a speriat , sau poate s/a gandit ca noi, nu putem intelege o intelectuala ca ea, habar nu avem ce e dragostea. in fine, nu stiu ce poate fi in mintea ei, sa faci o prostie asa de mare si sa mai vii si sa te mai si lauzi, cat esti tu de desteapta.inca odata, ma repet"pacat de ea''.
mirelamuresan
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:48
Ba eu nu cred ca-i pacat de ea pentru ca e alegerea ei sa traiasca asa,orice i s-ar intampla eu cred ca-si merita soarta.E pacat de familia pe care poate s-o distruga,cu atat mai mult cu cat e la mijloc si un copil...
Oricum ,eu sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu isi va primi rasplata si poate atunci va veni cu picioarele pe pamant.
Roxxynela
Postat pe 5 Aprilie 2009 00:41
Dupa ora de sex, Suzuki o intreaba pe Suzuka:
-Ai inteles ce este dragostea?
-Domnule profesor, eu sunt mai grea de cap.Puteti sa mai argumentati inca o data?
Ioana007
Postat pe 5 Aprilie 2009 09:16
-Ador barbatii insurati.Asta ma scuteste de o mie de neajunsuri.Si apoi, cand le dai papucii, au unde sa se duca.
Ioana007
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:27
-Este uimitor cum mai supravietuieste femeia aceea-zise doctorul.-Cu trei pumnale infipte in inima, inconjurata de o cohorta de femei inarmate pana in dinti, toate facand parte din legiunea femeilor inselate de barbati, si cu inca o jumatate de soacre care au supravietuit cand au aflat ca ginerele o ia razna prin porumb, dupa mirosul de catrinta.
Ioana007
Postat pe 5 Aprilie 2009 10:49
Ioana cum sa adori barbatii?ma faci sa cred altceva .....doamne fereste
ghelene_06
Postat pe 5 Aprilie 2009 11:02
iote domle' ca am pierdut caimacu'...

o donsoara garbo, amanta la 14 ani...

ioi, ishtenem...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Aprilie 2009 12:49
Nu te speria.Varsta la care se intampla lucrurile, tinde mereu sa scada.
Ioana007
Postat pe 7 Aprilie 2009 16:47
vanghi...nu ma deprima
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Aprilie 2009 17:09
Mai oameni buni.....ma apuca groaza citind aventurile copilelor noastre de pe forum....am o fetita de 1 an si 2 luni....sa incep sa-mi fac probleme deja??la ce sa ma astept sa se intample si cam pe la ce varsta ca deja am inceput sa vorbesc ca mama si bunica mea:"tinerii din ziua de azi"

aflasem eu ca acum fetele isi incep viata sexuala pe la 12-13-14 ani dar sunt si amante la varsta asta ,fratilor...ce dracu se intampla cu copiii astia??

oare asta ma astepta si pe mine cu fii-mea?si tot pe la 14 ani sau mult mai devreme?

eu zic ca o s-o urmaresc pe fii-mea indeaproape,dar mai stii cum ma va prostii...pregatiti-ma psihic,va rog...
Roxxynela
Postat pe 8 Aprilie 2009 17:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fiul meu este homosexual 81 De la: Micass 31 Ianuarie 2009 10:34
De ce? 5 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:47
"Daca nu iti place, pleaca!" 65 De la: garbo001979 25 Mai 2009 12:28
simt ca nu mai pot 20 De la: quasaria 15 Ianuarie 2010 21:26
Am si eu o problema ! 1 De la: ombtron 11 Mai 2009 18:06
Setari Cookie-uri