Zic ca l-ai intrebat pe Google... | ||
Ella34 Postat pe 10 Aprilie 2009 19:15 |
||
---|---|---|
De la: Ella34, la data 2009-04-10 19:15:00 Zic ca l-ai intrebat pe Google... poate ca da...poate ca nu!!! deci de sport? |
||
superbus Postat pe 10 Aprilie 2009 19:24 |
||
de istorie, nene...de istorie... bre...am stricat si topicul asta |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Aprilie 2009 19:30 |
||
ramane in suspans!! sau...tema pt acasa!!! | ||
superbus Postat pe 10 Aprilie 2009 19:30 |
||
superbule...m-am uitat la pozele tale...si am bagat si eu 3...ca sa fiu in trend... iaia cu striparu' imi place mie cel mai mult |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Aprilie 2009 19:31 |
||
iar imi posta de 2 ori si acu tre' sa aberez cu talent...about nothing | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Aprilie 2009 19:31 |
||
De la: superbus, la data 2009-04-10 15:34:32De la: gabitzza, la data 2009-04-10 13:32:25Bravo Superbule! Mamicule, crez ca la amandoi e valabila treaba asta , da` la mine-i ascuns teribil de bine.. |
||
gabitzza Postat pe 10 Aprilie 2009 20:36 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-10 20:36:47De la: superbus, la data 2009-04-10 15:34:32De la: gabitzza, la data 2009-04-10 13:32:25Bravo Superbule! ei na...poate l-ai gasit ...dar nu ai stiut sa=l pastrezi!! |
||
superbus Postat pe 10 Aprilie 2009 21:19 |
||
Auci..doare... Neee..nu crez..daca era al meu, langa mine ramanea, nu? |
||
gabitzza Postat pe 10 Aprilie 2009 21:23 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-10 21:23:08Auci..doare... ei na....poate l-ai fugarit! nu cred sa fi plecat de bunavoie!! :)) |
||
superbus Postat pe 10 Aprilie 2009 22:16 |
||
cand te-ai indragostit de el stiai ca casatorit?ti-a spus,sau nu?daca ti-a spus el asta din propria initiativa tu esti vinovata ca te-ai indragostit de el,daca nu ti-a spus de la-nceput si nu a fost corecct cu tine,nici nu merita sa-l iubesti,si singurul lucru care este bine sa faci,este sa iesi din viata lui,sa dispari din peisaj.Tu decizi. |
||
pusy_aol Postat pe 11 Aprilie 2009 07:21 |
||
Pusy , crezi ca sa te indragostesti sau nu de cineva e o alegere ? Eu nu prea cred .Alegere e ceea ce se intampla dupa. |
||
blanca Postat pe 11 Aprilie 2009 08:46 |
||
Buna ,sfatul meu care il dau acestei situatii a ta este sa iti cauti pe cineva care nu a jurat dragoste eterna inaintea altarului.Sa stii ca un barbat greu isi lasa nevasta ,iti spun asta pentru ca , cunosc mai multe cazuri.Eu sunt barbat si stiu,un barbat vrea si el sa se distreze sa mai guste si alta prajitura in locului celei de acasa dar greu isi lasa nevasta mai ales daca exista un copil.Daca era invers adica tu erai barbat si el femeie acum deja era divortat si era cu tine.O femeie pune suflet mai mult se implica si daca iubeste face orice chiar divorteaza foarte repede fara sa stea la discutii.Un barbat nu se implica tare.Lasa-l sa isi creasca copilul in liniste nu intra tu in viata lui ca nu ai dreptul,cand lai cunoscut sunt sigur ca era insurat,nu stiu ce e in mintea ta dar cred ca esti putin dereglata.Tu nu poti sa cunosti pe cineva care e singur si care nu are obligatii,nu esti in stare de asa ceva?esti incapabila?daca erai in locul nevestei lui ce faceai?iti spun eu ce faceai....faceai foarte urat ca asa sunteti voi femeile,si mai rau sunteti forte egoiste pe moment vreti ca tot sa fie al vostru dar daca cineva va ia sotul sau ma rog ceva important din sufletul vostru explodati:)nu e normal lasa omu in pace ca nu o sa capeti ce vrei niciodata | ||
florinradu80 Postat pe 11 Aprilie 2009 11:34 |
||
aolleu...florinele... spurci fomeile, suflete ? egoiste ? facem urat ? pai poate fomeile fac urat si pentru ca barbatii calca in strachini...de asta ce zici ? ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Aprilie 2009 11:37 |
||
Asa Florinache mami, spune-i lu` tanti cum e treaba cu acadeaua , pardon, prajiturica.. | ||
gabitzza Postat pe 11 Aprilie 2009 11:39 |
||
gabitza...de la Murphy cetire tot ce este bun, ori e ilegal, ori e imoral, ori ingrasa |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Aprilie 2009 11:44 |
||
Aia da.. | ||
gabitzza Postat pe 11 Aprilie 2009 11:46 |
||
de acadea ziceam, suflete... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Aprilie 2009 11:51 |
||
Si io tot de aia | ||
gabitzza Postat pe 11 Aprilie 2009 11:52 |
||
Relelor! | ||
blanca Postat pe 11 Aprilie 2009 19:05 |
||
Prome.. n-ai ales combinatia potrivita. | ||
Ioana007 Postat pe 11 Aprilie 2009 20:01 |
||
Sunt multe de comentat la acest capitol! SUnt casatorita cu un barbat din zodia racului, eu fiind peste. Compatibilitatea noastra este de 74%.Totusi cu ceva ani in urma o colega a sotzului facea pasiuni dupa pasiuni dupa toti colegii ei casatoriti.A venit si randul sotzului meu, acum 13 ani.La momentul respectiv mi-am dat seama. Desi tocmai trecuse printr-o paruiala, ramand aproape fara podoaba capilara de la o sotie inselata, ea isi urma drumul.Am sunat-o si i-am spus daca e asa de tare sa il ia cu totul la ea acasa.Vai a inceput sa planga sa-mi spuna cum pot avea o parere asa de proasta despre ea, ca nimic nu e adevarat! Bun !!! Au trecut 13 ani si il gasesc pe iubitul meu sotz pe messenger cu ea.Ma enervez, o sun si imi spune ca de fapt ei se iubesc si s-au gandit sa se mute impreuna dupa ce fiica noastra de 18 ani da bacul si admiterea la facultate. Am inebunit! Ce sa zic viata mea e ca si pana acum , sotul meu e sotzul meu.Nu s-a schiombat cu nimic.L-am abordat cu acest subiect si mi-a zis ca daca era sa plece , pleca, iar cand i-am zis ca am aflat ca se vor muta impreuna mi-a spus ca asta e o inventie a mea. Acum eu ce sa cred?Ce pot face? Oricum am 47 de ani, nu pot sa zic ca sunt o frumusetze, dar ea ,daca ma gandesc imi e inferioara atat profesional cat si ca "frumusetze".Am 47 de ani, dar mi se intampla sa primesc "priviri " de-ale barbatilor.Sotzul are 50 de ani, iar un prieten de-al lui de aceiasi varsta, cu o fetita de 7 ani (sotia a murit la nasterea fetitei)chiar imi face avansuri... De-aia spuneam ca sunt multe probleme de discutat si ca fiecare poveste are un ceva care o deosebeste de restul... |
||
dadria_62 Postat pe 21 Aprilie 2009 11:27 |
||
Exact.Te intrebi de ce se intampla asta, dar nimeni nu este in masura sa iti dea o explicatie logica a fenomenului.Te inteleg.Amanuntele care personalizeaza intamplarea, nu au nici o importanta din moment ce lucrurile se intampla indiferent de vointa noastra.Ai sa gasesti asta ca fiind un sindrom al varstei a doua.Nu-i adevarat.Este altceva.Este ca un fel de blestem pe care il purtam in genele noastre si care vine din trecutul indepartat.Imi cer scuze ca te-am bagat in ceata.Dar eu am inceput sa ma prind, iar mai tarziu, s-ar putea sa iti spun. | ||
Ioana007 Postat pe 21 Aprilie 2009 11:48 |
||
AStept sa-mi explici,Ioana007.Poate fi ceva interesant! | ||
dadria_62 Postat pe 22 Aprilie 2009 10:36 |
||
salut,stiai ca este insurat cand te-ai culcat cu el prima data?daca da e gresala ta,c-ai facut -o cu buna stiinta. suporta consecintele.Altceva era sa nu stii,si sa afli mai tarziu. |
||
pusy_aol Postat pe 22 Aprilie 2009 10:43 |
||
Draga Pussy! M-ai derutat. Apoi mi-am dat seama ca de fapt tu nu ai citit mesajul meu postat in 20 aprilie si ca de fapt raspunzi unei alte persoane. |
||
dadria_62 Postat pe 22 Aprilie 2009 16:54 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-04-21 11:48:03Exact.Te intrebi de ce se intampla asta, dar nimeni nu este in masura sa iti dea o explicatie logica a fenomenului.Te inteleg.Amanuntele care personalizeaza intamplarea, nu au nici o importanta din moment ce lucrurile se intampla indiferent de vointa noastra.Ai sa gasesti asta ca fiind un sindrom al varstei a doua.Nu-i adevarat.Este altceva.Este ca un fel de blestem pe care il purtam in genele noastre si care vine din trecutul indepartat.Imi cer scuze ca te-am bagat in ceata.Dar eu am inceput sa ma prind, iar mai tarziu, s-ar putea sa iti spun. Blestem sa fie Ioano? Sau niste reguli in care oamenii se straduiesc sa traiasca si care de la un moment incolo nu mai au legatura cu ce simt ei ? |
||
blanca Postat pe 22 Aprilie 2009 19:20 |
||
ouch...mielushel...touche... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Aprilie 2009 19:26 |
||
wife, Mielutza nu ma poate"touche", decat daca pune mana pe mine.Fata s-a abatut putin de la ceea ce am expus mai inainte.Mieluta trebuie sa stie, ca inainte de a trai asa cum simte ea, deci potrivit regulilor pe care societatea le-a generat potrivit nevoilor prezente, au existat alte reguli.Partea rea este ca regulile cele "rele", au fost implementate in noi memorial, au fost transmise o data cu noi, si de multe ori, situatiile care acum noua ni se par aberante, se datoreaza acestora.Cam asta este teoria si practica, din nefericire o confirma. | ||
Ioana007 Postat pe 25 Aprilie 2009 13:26 |
||
ouch...vanghi...si tu touche.. eu nu cred ca mai suport adevaruri de-astea... ma deprimati, parol... e evident ca noi mostenim un bagaj ancestral, ca sa zic asa...chiar daca pare putin fortata ideea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Aprilie 2009 13:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbat scorpion cu ascendent in leu | 1 | De la: 19 Octombrie 2009 00:03 |
Credeti ca e buna? | 1 | De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:13 |
un sfat? | 43 | De la: fleurs_du_mal 21 Noiembrie 2009 17:41 |
|
||
. | 1 | De la: natalia0 9 Decembrie 2008 18:28 |
buna..am si eu o problema...sau..o dilema | 117 | De la: valentino 5 Mai 2009 05:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară