Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!

Nu, nu este fortata.Am sa te rog sa faci urmatoarea experienta.Intra pe wikipedia si vezi ce se scrie acolo despre maimute(primate).Ai sa citesti ca fiecare maimutoi sef, avea in jurul sau un harem.Ideea haremului va fi continuata de orientali, de greci, si de alte popoare, unde seful casei avea pe langa nevasta oficiala si cateva concubine.In familiile izolate cultural, se pare ca locul concubinelor era luat de catre celelalte membre ale familiei.Nu-ti spun asta ca sa te stresez, ci ca sa cunosti.Ori cunoasterea din nefericire nu tine cont de sentimentele noastre.Si acum intra pe google si scrie acolo, maimute(primate) si sa-mi spui si mie daca te-am mintit sau ti-am spus adevarul.
Ioana007
Postat pe 25 Aprilie 2009 14:08
Daca ti se pare ca exagerez, citeste ce a facut Biblicul Lot, fetelor sale.
Ioana007
Postat pe 25 Aprilie 2009 14:10

Si apoi o sa treaca!1aceasta este numai pasiune fizica care duce la indragostire!!
Se spune ca iubirile cele mai mari sint atunci cind e prietenie!!1
Probabil o sa mai ai indragostiri!!
pot sa bag mina in foc ca e diferenta de virsta intre voi!!E tactica masculului!!daca e asa indragostit sa isi asume riscurile de amant si sa dea divort!!!
atunci nu e iubire e numai... Nu e iubire!!
Iubire cind stii sa sacrifici totul pentru cine iubesti!!!
Apa de ploaie!!!
luc70
Postat pe 3 Mai 2009 21:36
vanghi...tocmai aia este...ca nu mi se pare ca exagerezi deloc...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Mai 2009 21:37
Crede-ma ca te inteleg perfect!! Si eu am fost in aceeasi situatie si la fel ca si tine...nu stiam decat sa plang, sa nu mananc..sa stau deprimata zile in sir asteptand ca sa se intample o minune pe tema asta! Exact la fel..stiam ca si el ma iubeste...si pt mine a fost singurul pe care l-am iubit si il iubesc si acum! Numai ca el imi dadea mereu sperante ca o va lasa pe sotia lui si fetita care o aveau..numai ca dupa 7 luni dupa ce imi zicea astea..sa aflu ca sotia astepta al 2-lea copil! Asta a fost singurul lucru care a putut sa ma faca sa ma las de el dupa 2 ani de "relatie"! Sfatul meu este ca oricat de greu ti-ar fi LASA-L!! Mai devreme sau mai trz tot se va intampla. Trebuie sa fii constienta ca esti femeia din umbra..nimic altceva...si esti pe locul 3 pt el. Daca intr-adevar te iubeste pune-l sa aleaga! Succes!

Postat pe 19 Iunie 2009 12:31
fata draga,in aceeasi pozitie ma aflu si eu dar eu sunt barbatul care e insurat si are si copil..ieri am fugit de acasa sa fiu cu persoana draga mie ,ajungand la bucuresti,sotia mea ma suna si-mi spune sa rama ca vine ea la buc.sa vorbim.Ok .dupa 3 ore a venit dar nu am avut curajul sa ii spun pentru ce plec, si dupa lungi discutii m-am intors de unde am plecat.Uite cum fac eu...sunt hotarat sa vorbesc intregii familii ,nasi parinti ,socrii despre ce se intampla in casnicia mea{ca iubesc pe altcine-va},imi iubesc copilul dar cum ramane si cu mine?Asa ca,daca EL are curajul si inima sa faca asta ,atunci te iubeste cu adevarat.Te pup si ai grija de tine...iubirea doare...
myr
Postat pe 24 Iulie 2009 14:30
mai, 76 nu ma poci abtine. esti un barbat adevarat. ai un curaj de... leu. ma refer la leul romanesc

si cum ziceai? ai fugit de acasa si cand te-a luat nevasta de rever ai aparut scheunand la domitziliu conjugal?

apoi, bine domle. daca stiai ca n-ai stofa de erou, la ce bun te-ai huschit?
si_totusi
Postat pe 24 Iulie 2009 14:58
he. he, a incercat si el..
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 15:00
nu prea i-a reusit figura. a luat-o pe cocoasa.
si_totusi
Postat pe 24 Iulie 2009 15:03
te doare capul, totusico
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 15:05
Terminati mai, ca omul sufera...
Ella34
Postat pe 24 Iulie 2009 15:08
De la: garbo031176, la data 2009-07-24 14:30:52fata draga,in aceeasi pozitie ma aflu si eu dar eu sunt barbatul care e insurat si are si copil..ieri am fugit de acasa sa fiu cu persoana draga mie ,ajungand la bucuresti,sotia mea ma suna si-mi spune sa rama ca vine ea la buc.sa vorbim.Ok .dupa 3 ore a venit dar nu am avut curajul sa ii spun pentru ce plec, si dupa lungi discutii m-am intors de unde am plecat.Uite cum fac eu...sunt hotarat sa vorbesc intregii familii ,nasi parinti ,socrii despre ce se intampla in casnicia mea{ca iubesc pe altcine-va},imi iubesc copilul dar cum ramane si cu mine?Asa ca,daca EL are curajul si inima sa faca asta ,atunci te iubeste cu adevarat.Te pup si ai grija de tine...iubirea doare...
eu nu prea intelg ....cu ...in aceeasi pozitie ma aflu si eu.......poate esti un pic mai explicit ca .... as vrea si eu cateva pozitii , stii, cu femeia mea , totusi spunem si mie pozitia aia magica
yanyacharberet
Postat pe 24 Iulie 2009 15:09
va salut,nu sufar si m-am intors pentru ca e normal sa dau explicatii unei persoane cu care am stat 6 ani,parerea mea este ca are tot dreptul
myr
Postat pe 24 Iulie 2009 15:11
daca tot suntem la momentul adevarului, sa recunoastem.

unei femei ii este mai greu sa spuna sotului " darling, plec la costel ca-l imbesc de ma sfarsesc" . poi, la asa declaratie intempestiva , brusaca si deodata , sare iubi cu parul si o ia la omor.

macar din acest motiv are oarescare retineri. dar un barbat, detine niste atuuri date de mama natura. zic eu ca , e mai puternic o tzara si de sare soata la el cu cratita, o poate potoli.

asa ca, nu-mi pot explica lipsa de curaj.
nu e placut, nu e corect insa, daca e nevoie ,trebuie sa rupa matza-n doua
si_totusi
Postat pe 24 Iulie 2009 15:14
nea myr, erai salon daca-i spuneai inainte de a pleca, dar ma rog, mai usor sa te uschesti asa..mdea..
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 15:19
si eu sunt,dar ma consolez cu ideea ca o sa-mi treaca
pusy_aol
Postat pe 24 Iulie 2009 22:32
asa mami, fi optimista !
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 22:37
tu esti ce, pusy??
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 22:40
e indragostita, Mielu`.
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 22:42
pai e f misto !!!
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 22:43
De la: mielutza, la data 2009-07-24 22:40:55tu esti ce, pusy??
roby_cado
Postat pe 24 Iulie 2009 22:45
mishto pe dreaq!
du-te, fato, fa un dus scotian, bea un kil de vodca si daca tot mai esti asa, intreaba-l pe pik despre remediu
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 22:45
ce-aveti oameni buni de radeti asa ??? Si ce e rau in a fi indragostit??
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 22:48
nu-i misto mielu`, ca-i luat nenea, cica...

adicatelea pikulanu` are panaceul ?
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 22:50
hmmm...
mielutzo, cunosc ceva oameni care ar putea sa-ti povesteasca o noapte intreaga si tot nu ar termina

kyrutz: yeap! in stilu-i caracteristic
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 22:51

e complicat atunci ...
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 22:52
hait! ce cati acilea vidare??!! esti indragostit de un barbat insurat??!!
preciouss
Postat pe 24 Iulie 2009 22:55
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 22:56
hopa, hopa, penelopa!
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 22:57
piei, ciatano!
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 22:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt obsedata de ideea ca poate ma insala... 33 De la: valentino 24 Mai 2009 19:25
cat de des faci sex? 181 De la: just_helle 7 Mai 2009 17:55
simt ca nu mai pot 20 De la: quasaria 15 Ianuarie 2010 21:26
ce mai gatiti astazi??? 4 De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:59
NU POT AVEA ORGASM...OARE DE CE? 35 De la: Alexandra20 18 Mai 2009 14:19
Setari Cookie-uri