si eu trec prin aceeasi stare de fapt,dar ma gandesc acum sa ma-ndepartez de el,nu o sa-i mai ies in cale,nu o sa mai sufar dupa el,o sa fac in asa fel incat sa nu ne mai vedem. si eu simt aceeasi pasiune,aceeasi dragoste,dar pe de alta parte nu-mi convine ca trebuie sa-l impart cu alta.Si mie mi-e greu,dar o sa-mi indrept gandurile in alta parte,i-mi caut alti prieteni,ma-ndepartez incet incet,trebuie sa reusesc.Sufar foarte mult,dar n-am alternativa,romancelor nu le place sa-si imparta barbatul cu alta.Cand l-am cunoscut nici nu stiam ca-i insurat,ca nu ma cuplam cu el,a tinut ascuns asta.N-am vorbit mult timp cu el pentru asta. trebuie sa lupti ca sa reusesti,sa nu te mai gandesti,cauta-ti alte preocupari nu te mai gandi.Success |
||
pusy_aol Postat pe 24 Iulie 2009 23:25 |
||
---|---|---|
e grele astea rau,nene...io nu ma bag! | ||
preciouss Postat pe 24 Iulie 2009 23:31 |
||
da' el ce zice pusy?? | ||
|
||
blanca Postat pe 25 Iulie 2009 10:40 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-25 10:40:23da' el ce zice pusy??el se gandeste doar la "ea",la....pusy... |
||
roby_cado Postat pe 25 Iulie 2009 11:43 |
||
io cred...ca cel mai bine e sa nu mai iubim!!!Luam lucrurile esentiale de la viata...si basta!!IUbirea...atrage numai necazuri si suferinta...asa ca...mai bine lipsa!!! | ||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2009 16:18 |
||
...si iubirea nu e unul dintre ele? | ||
blanca Postat pe 25 Iulie 2009 17:36 |
||
mielutza...ar trebui sa fie...dar,nu e!! | ||
walkiria Postat pe 25 Iulie 2009 20:13 |
||
mai myr-ule "Te pup si ai grija de tine...iubirea doare... " si pe tine te doare tare, asa-i? nu stiam ca unii zic "iubire" la prostie... |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 16:54 |
||
Nu iubirea doare, dor stangaciile noastre cand suntem implicati intr-o relatie. Dor alegerile gresite, iluziile fara acoperire si dezechilibrele care apar din cauza lor . Pana la urma cand iubesti inveti cel mai mult! ...intr-un fel sau altul desigur dar spuneti-mi mie cu sinceritate la cat de comozi sunt oamenii daca ea n-ar fii cate punti intre oameni ar ramane neconstruite? |
||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 17:01 |
||
mielutzo, tu te-ai uitat la ce a postat specimenul asta in 24 iulie? daca nu, uita-te acum... o pagina inapoi |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 17:02 |
||
am vazut dar nu lui ii raspundeam ci cuiva care mi-e drag pe-aici.... | ||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 17:06 |
||
am si eu o intrebare,oare barbati liberi nu mai exista?de ce trebuie tot timpul sa ne-ndragostim de cine nu trebuie?pt ca barbatii insurati care se agata de alte femei,si nu sunt sinceri,sa spuna de la-nceput ca sunt insurati,si sa nu ne facem luzii din cauza lor,eu cred ca au o mare problema in capul lor si-n casnicie.Le place sa fie alintati de mai multe femei,sa aiba multe amante,dar nu sunt capabili sa le ofere fericire,se folosesc si de nevasta,si de amanta.Ori ei sunt dusi cu capul,ori noi,ca si-atunci cand aflam ca-i insurat,continuam o relatie orbite de o dragoste imposibila,si suferim ca proastele pt cine nu merita.Ei sunt profitori,si noi suntem proaste,nu merita sa investim sentimente in asemenea oameni.Am fost in aceeasi barca cu multe altele,dar un dus rece m-a trezit la realitate,mi-am dat seama ca tipul nu vroia decat sa profite de mine,si pt ca nu i-a mers sa ma stoarca de bani,mi-a zis ca suntem diferiti,ca nu vedem lucrurile la fel.I-am zis si eu sa se duca dracului,am incheiat relatia,si cu asta basta. Mai bine lipsa decat cu unul insurat,ca el tot insurat ramane,si daca poate sa profite si de amanta,spaga lui.Vor ca noi sa le facem ce nu le face nevasta acasa.ALERTA! | ||
pusy_aol Postat pe 29 Iulie 2009 15:38 |
||
poate da,poate nu,pote ca nu vrea sa fie singur cand nu-i cu nevasta si cauta o consolare prin alte parti,poate gaseste ceva mai de soi.S-a suparat pe mine,ca l-am trimis la dus,i-am zis ca nu suport mirosul de transpiratie,si mi-a zis ca nu se duce,ca cine-l iubeste il accepta si-asa.I-am zis ca eu chiar daca-l iubesc nu suport sa fac dragoste cu el pt ca miroase,si mi se face rau.Nu s-a mai intamplat asta pina acum,i-am zis ca daca nu se spala incheiem relatia,drept urmare s-mbracat si-a plecat,si dus a fost,nu l-am mai vazut,si drept sa spun nici nu mi-e dor.Mai bine lipsa decat cu un asemenea individ in pat,sa miroasa a transpiratie dimineata,mi-era greata sa ma apropii de el. Dupa ce-a plecat m-am spalat cu toate gelurile de dus de la Avon pe care le-am avut in casa,pina la urma am scapat de miros. Mai sunt si alti barbati.am suferit o saptamana dar mi-a trecut. De ce-am spus ca vroia sa profite de mine,stia ca sunt pe abonament la mobil si-avrut sa dea telelofon dupa mobilul meu, nu l-am lasat ,dar ca sa fiu delicata tot eu i-am zis ca nu vreau sa ramana numarul meu pe mobilul altcuiva decat al lui,ca sa nu-i fac probleme.Aiurea,n-am vrut sa-l las sa profite de mine.Am dreptate?daca nu ,ce trebuia sa fac?sa-l las sa sune si sa ma trezesc cu telefoane in miez de noapte de la o femeie nefericita pe care el o insela?Mai bine nu. |
||
pusy_aol Postat pe 29 Iulie 2009 15:52 |
||
Barbati liberi,exista,dar,cu exceptia celor care raman vaduvi,ceilalti,fie divortati,fie ca sunt inca necasatoriti la o varsta matura,au tare,deci sunt barbati-problema,mai rari sunt cei care din motive serioase nu s-au putut insura,si-au intretinut parintii,cariera,etc,... | ||
scrichy Postat pe 29 Iulie 2009 15:53 |
||
PUSY,iarta-ma ca iti spun,ce dracu ai gasit la el,ca nu se vede nimic din cele spuse de tine,probabil ca singuratatea ti-a jucat feste,nu merita sa ii acorzi atentie nici pe trotuarul de vis a vis,dar sa il mai bagi in patul tau,chiar nu valorezi nimic in ochii tai | ||
scrichy Postat pe 29 Iulie 2009 16:00 |
||
Exista doua solutii.Ori te omoara ea, descoperind ca umbli la pusculita ei secreta si dai lovitura, ori te internezi la spital si te omoara doctorii.Alegerea iti apartine. | ||
Ioana007 Postat pe 30 Iulie 2009 17:56 |
||
o intrebare de baraj,pt toate femeile,care se indragostesc prosteste de un tip,care nu stii ce hram poarta,daca-i insurat,daca nu,si cand a binevoit sa va spunaadevarul,si sub ce forma.Este interesant de aflat asta,vreau sa stiu mai multe variante,sa vad si eu cum ne fraieresc barbatii. | ||
pusy_aol Postat pe 30 Iulie 2009 20:49 |
||
si ce tzopai asa?... | ||
zambil Postat pe 30 Iulie 2009 20:50 |
||
si eu cred ca singuratatea mi-a jucat feste,am aflat ca-i insurat destul de tarziu,cand deja ma-ndragostisem de el, si n-am mai putut da inapoi,cel putin nu atunci.acum ma straduiesc sa ma-ndepartez,sa nu-i mai raspund la telefoane,si altele. | ||
pusy_aol Postat pe 30 Iulie 2009 20:54 |
||
lady_corina Postat pe 30 Iulie 2009 20:54 |
||
pusy, stai linistita. daca nu te omoara iubirea, o face nevasta tipului. | ||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 22:18 |
||
Mai ales dupa ce umbla o jumatate de ora cu mainile prin congelator ca sa le mentina reci. | ||
Ioana007 Postat pe 31 Iulie 2009 08:42 |
||
cel mai corect raspuns de pina acum,intradevar super idee,cred c-am s-o aplic si eu.Mersi | ||
pusy_aol Postat pe 3 August 2009 08:48 |
||
ghici, asa-i mai bine?,sunt bucuroasa c-am reusit sa mi-l scot pe tip din suflet,na,i-ti place asta?anakin are perfecta dreptate,cu cat ies mai repede din raza lui vizuala,si ma-ndepartez mai repede de el,cu-atat mai bine pentru mine.E hotararea mea,si nu dau inapoi.M-a umilit destul de mult,nu-l mai las sa rada de mine,mai bine inchei aici ROMANUL | ||
pusy_aol Postat pe 3 August 2009 09:39 |
||
acuma depinde care-i pusculita ei secreta,cea din pantalonii lui,sau din buzunarul lui.Dumnezeu sa ma ierte,ca de fapt nici pe aia nu o vede mai des,el lucreaza in alta parte,si probabil ca pe-acolo pe unde lucreaza si ....ca de asa-s unii,le place cu mai multe,ce sa-i faci.Treaba lui,pe mine m-a pierdut,cam atat. | ||
pusy_aol Postat pe 3 August 2009 09:50 |
||
mai pe la inceputul acestei discutii spuneam ca sunt amanta si asta ma omoara. :) ca am divortat de un sot care ma insela si am vrut sa vad cum e in partea cealalta. asta era acum vreo 10 luni... si eu tot amanta am ramas :( totusi... acum 2 saptamani l-a dat afara din casa !!!! si nu din cauza mea!!! ci pt ca a ajuns ea la concluzia ca ei au luat-o pe drumuri diferite si ca nu se mai inteleg, fiecare are viata lui si... m-am procopsist cu el acasa. s-a mutat la mine!!! acum ce fac??? nu m-am gandit niciodata la aceasta varianta.. il iubesc, recunosc, si el ma iubeste, imi spune si il cred pe de o parte, dar nici el nu cred ca se astepta sa se mute cu mine vreodata. e si el acum bulversat de ceea ce i se intampla, are un copil, nu stie cum sa ii spuna, copilul ma cunoaste si ma iubeste... dar na...cred ca tot nu ar vrea sa ii vada despartiti. ea insista ca sa se desparta (parerea mea este ca si ea are pe cineva) dar...eu ce ma fac? nu am locuit cu cineva din 2004 de cand am divortat si ...ma impiedic de sosetele lui prin casa, vrea sa manance in fiecare zi si trebuie sa imi cumpar un ibric mai mare ca nu incap 2 cani de cafea... sunt speriata.. m-a luat foarte pe nepregatite.... |
||
laurino Postat pe 17 August 2009 20:34 |
||
mai, pusy, tu te-ai indragostit de unul transpirat de nespalat? | ||
si_totusi Postat pe 17 August 2009 21:45 |
||
cum e ala? | ||
lady_corina Postat pe 17 August 2009 21:47 |
||
ce imagine!! | ||
blanca Postat pe 17 August 2009 21:48 |
||
totusoaico... vezi ca baroasele le lasai dupe' usa,mai colea... |
||
preciouss Postat pe 17 August 2009 21:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un sfat macar imi puteti.. ca eu nu mai stiu ce sa fac.. | 98 | De la: Ioana007 10 Mai 2009 16:14 |
Decoratiuni de nunta cu baloane si flori? | 2 | De la: Micass 26 Decembrie 2008 09:21 |
Confesiune si incertitudine | 116 | De la: TEODORRD 14 Mai 2009 16:03 |
|
||
barbat scorpion cu ascendent in leu | 1 | De la: 19 Octombrie 2009 00:03 |
Femeile intarita barbatii | 68 | De la: dor72_ 14 Februarie 2012 22:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară