nici io..nu am avut ashea simtzaminte de a dispare ..pen cine?.. ca mi-o zas cineva..candva..ca ma iumbeste dar poate trai si fara mine.... |
||
LILO Postat pe 28 Octombrie 2009 20:21 |
||
---|---|---|
ce sa pun, piku pe bighiudiuri? simtamintele? apoi, no. sa le fac cretze? neeeee. mai bine le tund. scurte si batoase | ||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 20:24 |
||
lilo, omu a fost sincer |
||
|
||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 20:27 |
||
mai, ia lasati fata!!! sunt convinsa ca si domnu' ala s-ar arunca in spatele trenului pentru ea |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 20:28 |
||
Scuze ca n-am fost prea clara. Relatia mea cu el a inceput efectiv in august, dar ne cunoastem de mai bine de un an. Suntem colegi. Acum 3 saptamani am incercat sa ma sinucid, dupa ce-am incercat pentru a doua oara s-o rup cu el. Stiu ca n-are nici un viitor. Vreau sa ma distantez de el, dar il vad in fiecare zi la serviciu. Si el vine mereu spre mine. Ma suna. Vine la birou cand sunt singura. |
||
dialora Postat pe 28 Octombrie 2009 20:31 |
||
Eu n-am inteles nimic. De ce a vrut sa se omoare acum 3 saptamani? Stia ca o sa se indragosteasca de un barbat insurat? | ||
Tiffany Postat pe 28 Octombrie 2009 20:32 |
||
mai femeie, adica, daca ai putut sa traiesti x ani fara el, crezi ca n-o sa poti trai si mai departe?? ma lasi? |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 20:33 |
||
Dialora, da-mi voie sa iti spun ca esti slaba. Slaba rau. Cum sa vrei sa te omori? Ce crezi ca realizai? Chiar nu mai ai pentru ce trai? Exista pe lume doar o bucatica de barbat si daca nu e a ta atunci trebuie sa mori? Fetelor, va cereti osanda. Sunt lucruri care te fac cu adevarat sa suferi si nu un neica nimeni pe ogor caruia ii place sa se joace cu doua femei. Of Doamne. Cum puteti fi atat de fraiere? | ||
Tiffany Postat pe 28 Octombrie 2009 20:34 |
||
dialora, ca te-ai indragostit, asta e. se intampla dar trebuie si putin discernamant. nu cred ca trebuie sa te omori din dragoste.imagineaza-ti ca nu mai mergi la mare, la munte, la cumparaturi. si pen ce? pe nenea il doare in cot ,daca mori. tine doliu 3 zile fix si a patra zi, gaseste alta colega. |
||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 20:37 |
||
De la: Tiffany, la data 2009-10-28 20:34:51Dialora, da-mi voie sa iti spun ca esti slaba. Slaba rau. Cum sa vrei sa te omori? Ce crezi ca realizai? Chiar nu mai ai pentru ce trai? Exista pe lume doar o bucatica de barbat si daca nu e a ta atunci trebuie sa mori? Fetelor, va cereti osanda. Sunt lucruri care te fac cu adevarat sa suferi si nu un neica nimeni pe ogor caruia ii place sa se joace cu doua femei. Of Doamne. Cum puteti fi atat de fraiere? |
||
rodyk Postat pe 28 Octombrie 2009 20:38 |
||
Cate de:"nu pot trai fara tine" am auzit eu... si acum sunt bine merci, la casa lor cu copii. | ||
Tiffany Postat pe 28 Octombrie 2009 20:39 |
||
nu se moare bre din dragoste, nu fiti proaste.. trece, da-o incolo de treaba ! |
||
melanie Postat pe 28 Octombrie 2009 20:40 |
||
totusico, vino sa te pup!! yesss! ce de lume fraiera, sa renunte ele la shopping, la mare, la ski, la muzica si dans pt un barbat bre, e mai multi, parol! |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 20:43 |
||
zambilu, pai? sa mori si sa pierzi prilejul de a mai face cu ochiul unui tip dragut? sau sa nu se mai dea cu parfum si sa vada cum se tine cate un admirator dupa ea? cum asa? viata e frumoasa daca nu te cramponezi de o idee din asta tampita gen dragoste mortala |
||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 20:46 |
||
zambiloo...ba bine ca nu ...renunta la tot ...chiar si la viata...pentru un salam, un carnat, un cremwursti sau ce naiba e in mintea tuturor...o bucata de chiele.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 20:47 |
||
zambilici, mergem la ..striptiz ? | ||
melanie Postat pe 28 Octombrie 2009 20:48 |
||
ioi, ferice de noi ca nu ne-a lovit! | ||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 20:49 |
||
mergem, cum nu?! aflu eu ce si cum vin baietzii data viitoare...care vrea pe scena? eheee, sa-i vezi pe toti cum intorc capul dupa tine pe strada, cum trec pe rosu, ca nu mai observa semaforu', cum se impiedica de borduri viata e frumoasa! |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 20:56 |
||
zambilutzo, io ma fac ca nu vreau, da' ma impingi tu pe scena, bine? | ||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 21:02 |
||
cell, sa faci si putina gimnastica inainte, sa nu ramai lata pe scena | ||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 21:06 |
||
zici? pai de aia le bag io bani la tanga alora, ca sa ma puna tot pe mine sa muncesc? io vreau doar sa ma uit... |
||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 21:10 |
||
zambilico, imi iau conced, ma cazezi la tine si viu! | ||
melanie Postat pe 28 Octombrie 2009 21:12 |
||
te cazez fata, cu printzesa te intelegi tu cumva...sper ca-ti place sa fii trasa de par cand dormi | ||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 21:22 |
||
Sa nu uiti sa treci pe la mine cu platoul ala cu prajituri. | ||
Tiffany Postat pe 28 Octombrie 2009 21:22 |
||
melanie Postat pe 28 Octombrie 2009 21:23 |
||
buuueyyyy...la ce bun sa faca celleste gimnastica???? aerobicu tre sa-l faca el...ca doar de-aia s-a platit beletu'.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 21:25 |
||
nu-i asa, tuth? nu misc nik... | ||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 21:27 |
||
Cell, macar un gest de impotrivire, sa nu vada lumea din prima ca-ti place | ||
pik_nik Postat pe 28 Octombrie 2009 21:30 |
||
p'asta am rezolvat-o io ma fac ca-s pudica si nu vreau sa urc pe scena, iar zambilutza vine si ma impinge... |
||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 21:35 |
||
da' de ce sa nu-i placa, ha? fata, tu te-ai uitat la poze, au ba? ai vazut ce-au facut cu fata aia? no, daca n-ai pregatire intensa, s-a terminat!! prajituri zici?? cu cioco? |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 21:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
parere | 7 | De la: Laura_M 11 Octombrie 2010 16:18 |
Ce ati alege? | 54 | De la: quasaria 20 August 2010 01:17 |
nu stiu ce se intampla | 3 | De la: mielutza 24 Aprilie 2009 13:59 |
|
||
povestea vietii mele | 6 | De la: Ioana007 23 Aprilie 2009 14:46 |
Mor de durere! | 90 | De la: daniilia 28 Februarie 2010 06:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară