vad ca unii o compatimesc pe amanta acelui ,,om" dar s-a gandit cineva la sotia lui ? poate e o doamna din toate punctele de vedere si nu merita asa ceva.am multe de zis pt. amantii respectivi dar ma abtin .....sa le deduca ei...... | ||
ghelene_06 Postat pe 29 Octombrie 2009 15:30 |
||
---|---|---|
sotia cred ca are si ea partea ei de vina | ||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:32 |
||
intotdeauna!!!zice el ...sotul!!!!numa ea ii de vina!!!!! | ||
|
||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 15:38 |
||
mama ei de nevasta!! ea ii de vina, ca inca respira! |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 15:39 |
||
nazi...intotdeauna ea-i divina | ||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:40 |
||
nu te contrazic! |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 15:43 |
||
asa i si numa il cearta....si nu mai se culca impreuna...of duammmne!!!!de mult!!nici nu si aminteste de cind....si nu i gateste!!!si nu l mai spala....si of saracu..... | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 15:46 |
||
si stratul de ozon,si incalzirea globala....si moartea balenelor orca | ||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:48 |
||
si? marmota ce facea? | ||
alexal Postat pe 29 Octombrie 2009 15:49 |
||
da si obama presedinte!!!! | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 15:49 |
||
draga mia....marmota si o loat lumea in cap......... | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 15:51 |
||
votati mircea geoana | ||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:51 |
||
ba mircea badea! | ||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 15:52 |
||
nuuu io vreau pe oprescu....ca i ironic!!!! | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 15:53 |
||
ba mircea radu! | ||
alexal Postat pe 29 Octombrie 2009 15:53 |
||
incepu campania electorala, ha?! | ||
garbo_C Postat pe 29 Octombrie 2009 15:55 |
||
ba pe-a masii | ||
eladaela Postat pe 29 Octombrie 2009 15:55 |
||
asa ela, fii rea! mama lor de 'oti! |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 15:56 |
||
si pe a lu tacsu!!! ca cu masa l o facut pe fiisu.....sa ma chinuie pe mini!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 16:00 |
||
buna!Sunt noua pe-aici!E cumva campanie electorala? |
||
Angel_1966 Postat pe 29 Octombrie 2009 16:29 |
||
da ...di ci????????? | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 16:31 |
||
vrei sa candidezi si tu? | ||
alexal Postat pe 29 Octombrie 2009 16:32 |
||
De la: dialora, la data 2009-10-28 20:31:47Scuze ca n-am fost prea clara. Relatia mea cu el a inceput efectiv in august, dar ne cunoastem de mai bine de un an. Suntem colegi. nu se moare cand vrei tu...poti sa iei pastile si ajungi la urgenta iti face spalaturi si te intorci acasa...mai tarziu iti vine mintea la cap si se intampla sa ai o viata frumoasa,sa gasesti un barbat care sa fie numai al tau poate faci si un copil si cand esti mai fericita apare si moartea ...atunci n-ai sa mai vrei tu sa mori asa ca nu chema moartea ... vine ea singura cand se termina firul |
||
yzabela_03 Postat pe 29 Octombrie 2009 23:14 |
||
salut, sunt cam noua pe forum si tocmai ptr ca trec printr-o situatie similara am devenit membra. chiar e serios. cum naiba de seamana toate povestile? si cam ce ar trebui facut in astfel de situatii?1?1/ chiar si a mea, desi pare mai la inceput. totusi, comentariu mi se pare f rautacios! se vede ca nu sti nimic de subiect. le citesc si pe celelalte dar chiar ff f rautacios. in astfel de situatii e nevoie de un umar..... care sa inteleaga |
||
mayahaya Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:30 |
||
nu intra in joc,draga mea | ||
garbo067685 Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:36 |
||
De la: aly82na, la data 2008-12-07 23:00:08Eu zic sa o lasi mai usor . . . lasa sa mai treaca timpul si o sa vezi ca el nu te iubeste,cand apare un bebe se schimba ordinea iar pe primul plan al sotiei lui este bebelusul nu el, dar asta o sa treaca cu timpul si el o sa uite de vremurile cand iti zicea tie ca te iubeste ...lasa-i sa se bucure de copil.Trebuie sa mai cresti un pic - nu cred ca ai peste 20 ani-si dupa aia sa imi spui ca iubesti doar odata in viata. sunt cam noua pe forum si m-am inscris tocmai ptr ca trec printr-o situatie similara. cum naiba toate seamana intre ele. ca 2 picaturi. doar ca eu sunt mai la inceput. tocmai ptr ca am inceput sa am indoieli, caut raspunsuri si m-am abonat. dar comentariu tau este f rautacios. se vede ca nu sti despre ce este vorba in propozitie. chiar ffff rautacios. daca te abonezi si esti online vrei un umar pe care sa plingi sau caruia sa i ceri sfatul. nu chestii rautacioase. esti pe dinafara. mai citesc, nu am apucat s-o fac....poate imischimb parerea |
||
mayahaya Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:44 |
||
ahaa...deci tru vrei sa ti se planga de mila, si sa te compatimeasca cineva... bun asa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:50 |
||
pusy..exact aceasi soarta o am si eu ca tine,si mie mi-a ascuns faptul ca e insurat timp de 3 luni,apoi am continuat si eu relatia dupa ce am aflat adevarul pt ca il iubeam si pt ca mi-a promos ca o sa divorteze.dar timpul a trecut si mi-am dat seama ca el niciodata nu o sa-si lase familia pt mine,cica pt fetita lui ca nu ar suporta sa stie ca o face sa sufere.dar cat am suferit eu nu a contat.nu ar fi primul barbat care divorteaza,daca chiar m-ar fi iubit era divortat de mult ca fetita lui are deja 12 ani la un moment dat intelegea si ea si tot tata ii ramanea.acum au trecut 2 ani de cand am inceput aceasta relatie care era sa ma bage in pamant...sau la nebuni pt ca am avutmulte stari indelungate de depresie.acum cateva zile am terminat relatia cu el,sper ca definitiv pt ca de multe ori am incercat si nu ma lasa in pace pana nu ma impacam inapoi cu el,zicea ca nu poate trai fara mine,dar atunci nu inteleg de ce continua sa stea cu alta femeie si nu cu mine.acum simt ca-l urasc,dar il si iubesc in continuare.dar nu merita sa imi distrug viata pt un om de nimic ca si el | ||
miky87 Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:15 |
||
Miky87...tipul pendula intre tine si sotie..nu are rost sa-ti para rau , omul nu era de calitate, in mod cert..habar nu avea ce-si doreste cu adevarat, cea castigata esti tu ..ti-ai trait iubirea plenar..ce importanta are ca ala nu ar fi divortat niciodata sau pe cine avea acasa...Cui ii pasa? Momentele petrecute cu cineva pe care-l iubesti nu ti le poate luaa nimeni..nici sotia, nici catelul ..nici purcelul ..nici copii de acasa. Simplu. Oricum la el era o chestie de ambitie mai mult faptul de a nu te pierde , tu ai iubit , el s-a intors la aceeasi viata banala .Nu ai de ce sa-l urasti cum dupa parerea mea, nu ai de ce sa-l mai iubesti...dar stii cum e..inimii nu-i poti ordona ce sa faca:-) | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:25 |
||
In iubire cred ca e ca la reanimare..supravietuieste peste toate mmomentele dificile e ok..nu supravietuieste ,,Hasta la vista babe"..Dar pt a supravietui , amandoi implicati trebuie sa-si acorde maxima atentie . | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
probleme in cuplu | 34 | De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:39 |
Durerea unei mame | 23 | De la: garbo_411184 18 Ianuarie 2016 15:18 |
Fericita alaturi de un barbat mult mai mare ca mine...dar "prietenele" incearca sa ma descurajeze. | 4 | De la: prometeus_wife 21 Ianuarie 2009 15:46 |
|
||
povestea mea de...iubire? | 7 | De la: Ioana007 17 Martie 2009 14:36 |
relatii de prietenie | 19 | De la: Ioana007 31 Ianuarie 2009 15:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară