io te crez, ca mi-s naiva... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:18 |
||
---|---|---|
roaga-te pentru ei, ilsi | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:18 |
||
i-am spus-o de 10000000000000 de ori | ||
|
||
eladaela Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:19 |
||
De la: wife, la data 2009-11-07 22:18:48roaga-te pentru ei, ilsi cu multa placere |
||
sora_ilsi Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:20 |
||
greaco...asta fu tare!!! | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:21 |
||
cand cineva iti spune te iubesc,sa-i spui ca minte iubirea nu se spune,ea se simte roaga-te ilsi,ma rog si eu multumesc wife |
||
eladaela Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:21 |
||
sincer eu nu am noroc in dragoste dar se inatampla sa ma indragostesc de barbatii casatoriti(nu ii cunosc dar ii vad cu copilasul pe afara ) | ||
giorgiana Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:23 |
||
eu zic sa te tratezi, ca e boala urata... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:26 |
||
ma rog, eu am fost in ambele situatii. Si am ajuns la o concluzie filozofica: n-am nici o problema cu barbatii care vor doua femei. Si zece. Cite vor ei. Cu conditia sa fie toate multumite de relatie, fericite si fara frustrari de nici o natura. In cazul asta da, jos palaria, are zece femei pentru ca le merita. Da' daca doar le culege ca sa inceapa toate sa se miorlaie ca nu e suficient de al lor, evident ca e un biet loser depasit de situatie. Chiar sa ajungi sa te ascunzi dupa bebelus... |
||
quasaria Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:23 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-09-21 13:07:16Fetelor...din proprie experienta...dar nu din postura de amanta, ci din postura de sotie cu copil...daca puteti, nu faceti asa ceva. Lasati barbatii sa decida daca va vor cu adevarat, ganditi-va si la cealalta, si la copilul pe care il au. E foarte greu, puneti-va in situatia celei care ramane singura cu un copil (e f greu sa gasesti un tata iubitor si un sot la fel....). Eu din pacate n-am mai rezistat si am cedat...poate era mai bine daca aveam rabdare.... Foarte frumos ... si foarte tanara... se vede ca nu ai experienta in treaba asta... trebuie sa intelegi ceva... ori sti sa pastrezi pesoana langa tine... ori acea persoana te paraseste. Sincer la nici o femeie nu ii pasa de alta. Daca ei ii este bine, si tie iti este rau, nu este problema ei. Trebuie sa sti ca in viata asta este o lupta acerba intre noi femeile, dam sfaturi si tot ce trebuie intre noi, dar in acelasi timp suntem foarte invidiose... niciodata nu ne bucura sa vedem o femeie mai fericita ca noi.. in legatura cu ce zici tu cu cautatul... Vei gasi, dar o sa fie foarte greu (sper sa nu fi suferit un soc emotional) pentru ca va trebuie sa discuti foarte multe probleme cu el.. multe dintre ele o sa te deranjeze si o sa iti vina foarte greu de spus .... dar trebuie sa treci peste... daca vrei sa il ti langa tine pentru ca cu timpul... o sa se creeze foarte multe lucruri pe care nu le va intelege... Barbati fug mereu de lucrui necunoscute.. ca sa inteleg va sta o perioada cu tine pentru ca esti ceva nou pentru ei.. dar daca sti sa discuti cu el si va putea intelege o sa il ai mereu. Frumos sfatul dat de tine... dar iti spun sigur ca 90% dinre femei nici nu il baga in seama... Can o femei doreste un barbat cu adevarat destrama familii |
||
nicoletavalentin Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:28 |
||
mama, ce de lupte... | ||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:32 |
||
De la: zambila, la data 2009-11-09 11:32:34mama, ce de lupte... metaforic mai... pana acum nu intalnit decat invidie intre femei... am avut posibilitatea de a consulta 2 prietene ... deci sincer nici nu vrei sa sti... ce parere aveau una despre alta :)) |
||
nicoletavalentin Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:06 |
||
maaaa, tu esti unguroaica?? | ||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:11 |
||
mult timp i-am acuzat pe barbati....credeam ca ei sunt...,ca ei fac...,dar se pare ca nu ei sunt vinovati de casniciile daramate ci tot femeile sunt....bietii barbati daca toate trag de ei cum sa se mai gandeasca acasa ,la copii ...impart si ei ceea ce au cu toate care cer si tot ele se plang ca nu primeste destul,ca sunt neglijate,inselate,folosite...uneori mai furioasa devine amanta decat nevasta uitand ca de fapt ea a intrat acolo ca o completare a ceea ce lipsea...mde daca nevasta uneori e prea ocupata cu treburile casei ,cu copiii...nu mi-au placut niciodata arabii pt ca au mai multe sotii dar incepe sa-mi placa mai mult de ei...decat una luata de pe strada care a mai fost cu nu stiu cati pana la el mai bine una pt fiecare zi din saptamana daca se poate si are cu ce sa le tina...poate ca n-ar mai fi atatea femei disperata sa apuce o bucata dintr-un barbat si nici atatea boli | ||
yzabela_03 Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:42 |
||
amin! | ||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:45 |
||
De la: nicoletavalentin, la data 2009-11-09 11:28:14De la: needforspeed, la data 2008-09-21 13:07:16Fetelor...din proprie experienta...dar nu din postura de amanta, ci din postura de sotie cu copil...daca puteti, nu faceti asa ceva. Lasati barbatii sa decida daca va vor cu adevarat, ganditi-va si la cealalta, si la copilul pe care il au. E foarte greu, puneti-va in situatia celei care ramane singura cu un copil (e f greu sa gasesti un tata iubitor si un sot la fel....). Eu din pacate n-am mai rezistat si am cedat...poate era mai bine daca aveam rabdare.... Pe tine te-a parasit vreunul si acum ovesti in toata specia feminina sau cum..?? Mergi si te cauta ( esti ,,dereglata" )si nu mai posta kkt-uri asa zis ,,psihologice", nu ai deprins tainele scrisului (corect) gramatical , nu stii sa utilizezi termenii, mey eu fac evaluare ( psihologica) zi de zi cu oamenii, asta e profesia mea..dar tu esti de un jigodism feroce....,,cand o femeie doreste cu adevarat un barbat destrama o familie" .. E chestie de coloana vertebrala , tine de caracter si de liber arbitru sa nu o faca..crezi ca poti intelege aspectul?? :-) Vezi poate reusesti sa imbunatatesti ceva pe la tine ca in stadiul asta ...nu cred sa-ti iasa ceva. |
||
reyya Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:04 |
||
De la: nicoletavalentin, la data 2009-11-09 12:06:14De la: zambila, la data 2009-11-09 11:32:34mama, ce de lupte... Poate scoti si o carte ,,DR " ,,lectii de psiholgie aplicata, cum sa distrugi armonia in cuplu" :-) |
||
reyya Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:18 |
||
prietene zici?? ale tale??nashpa. |
||
bluelight Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:22 |
||
Asa ,,prietene"..mai rar..dar as crede ca prietenii se aleg si caracterele se atrag. Deh! | ||
reyya Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:33 |
||
Mie imi plac lupii moralisti. Foarte mult... Toate femeile care refuza un barbat insurat pe care il plac, refuza pentru ca nu-si asuma riscul de a suferi ELE. Nu altcineva. In fond, intotrdeauna inrte fericirea ta si fericirea altcuiva - cineva, oarecare,pe care nu il cunosti - o vei alege pe a ta. Este firesc. Sa negi lucrul asta inseamna sa fii ipocrit. Sint foarte multe lucruri pe care nu le facem din teama, si le numim constiinta. |
||
quasaria Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:34 |
||
mda... | ||
zambila Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:41 |
||
Mai intai iti spun din propria experienta cu nu-si va lasa familia pentru tine. Sunt o femeie casatorita de 13 ani, iar de doi ani am devenit parintii unei printese. Acum 6 luni (aproximativ) am descoperit ca sotul are o aventura cu o colega de serviciu. daca mi-ar fi spus cineva, ca el, dupa atatia ani, va fi in stare de asa ceva, n-as fi crezut nici in ruptul capului. Am disc utat la modul serios cu el si mi-a zis ca va pune capat acestei relatii, dar a continuat sa primeasca pe telefon mesaje de amor de la iubita lui colega. Si de data asta i-am spus ca cel mai bine ar fi ca noi sa ne despartim, civilizat, ca doi oameni maturi. Nu tin sa stau langa un om care cauta iubirea in alta parte. Ma respect prea mult si nici copilul nostru nu merita sa creasca intr-o casa in care mami si tati se prefac ca au o casnicie frumoasa. Dar stii? Nu e de acord nici in ruptul capului cu separarea. Drept dovada nu-si mai paroleaza telefonaele, s-a mutat cu serviciul in alta locatie, doar ca sa ne salvam casnicia. Asadar, daca vroia putea sa plece linistit, nu l-as fi oprit, dar ei cauta, se pare, doar aventuri. Nu stiu daca pot trece peste asta, daca noi vom mai fi impreuna sau nu. |
||
mara07 Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:06 |
||
si eu sunt in situatia ta,nu stiu ce sa fac,il iubesc si el ma iubeste,imi este foarte greu mai ales ca sunt casatorita, nu am avut o casatorie fercita,si ma gandesc ca asta merita sotul meu,ca numai si-a batut joc de mine | ||
garbo072716 Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:03 |
||
si eu sunt in situatia ta,nu stiu ce sa fac,il iubesc si el ma iubeste,imi este foarte greu mai ales ca sunt casatorita, nu am avut o casatorie fercita,si ma gandesc ca asta merita sotul meu,ca numai si-a batut joc de mine | ||
garbo072716 Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:03 |
||
garbo072716 Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:04 |
||
o.k o.k am inteles |
||
eladaela Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:07 |
||
Nu stiu ce sfat ti-as putea da. Eu una nu pot sa trec peste asta si cred ca asta a fost. vom continua sa locuim impreuna (sa nu despartim copilul) dar cred ca intre noi doi nu va ma fi nimic. Fiecare o sa-si vada de viata lui. Asta a vrut, asta primeste. | ||
mara07 Postat pe 18 Noiembrie 2009 16:21 |
||
adica, nici tu nici el sa nu puteti avea o viata normala si sa va scoateti ochii iar copilul, sa traiasca intr-o atmosfera tensionata. |
||
si_totusi Postat pe 18 Noiembrie 2009 16:24 |
||
Poate ai dreptate, ce sa zic. As vrea sa am puterea sa trec peste asta si sa fim o familie. Nu stiu, e nevoie de putin timp. Nu poti ca intr-o zi sa afli ca esti inselata iar a doua zi sa-ti saruti sotul. Cat despre copil, crede-ma, nu e nici o atmosfera tensionata. Amandoi iubim copilul si stim sa lasam deoparte neintelegerile in prezenta lui. | ||
mara07 Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:10 |
||
cum zici tu. | ||
si_totusi Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MAREA DESCOPERIRE ?NU -DOAR O CONVINGERE CARE POATE NU TREBUIA | 11 | De la: Ioana007 10 Decembrie 2008 19:13 |
Logodna cu tam-tam sau logodna discreta? | 10 | De la: tutankhamon 22 Mai 2009 00:23 |
E mai bine cu un frate/sora sau singur? | 8 | De la: garbo075336 12 Noiembrie 2012 19:41 |
|
||
nu stiu ce se intampla | 3 | De la: mielutza 24 Aprilie 2009 13:59 |
"AI GRIJA CE-TI DORESTI ..PT. CA S-AR PUTEA SA TI SE-NTAMPLE..." | 33 | De la: reyya 29 Ianuarie 2010 16:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară