Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!

"Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!"
Este bine sa specifici lucrul acesta pe bilet, ca sa nu fie acuzata sotia de crima.
Ioana007
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:50
...si sa specifici cine e "asta".
quasaria
Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:03
eu in locul tau m-as pune in locul copilului sau ce o sa zica acela daca peste 20 de ani o sa se intalneasca cu tine : tu l-ai furat pe tati de langa mine. unele lucruri sunt normale si tu te-ai indragostit de el si el de tine insa el a uitat ca are o familie acasa si probabil in timpul sacinii femeia nu ia datatata atentie
izulet
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:48
Este atat de simplu sa spui . Dar te-ai gandit ce implica asta ? Cand v-ati cunoscut nu l-ai intrebat care e statutul lui? E minunat sa iubesti , cateodata sunt de acord cu ideea de a iubi orice si pe oricine, dar totusi cred ar trebui sa gandim. Oare esti indragostita? Cat dureaza dragostea? Oare pentru doi, trei fluturi in stomac , merita sa distrugi o viata? poate dupa 2-3 ani alta iti va lua locul .Orice copil care creste singur, indiferent de eforturile pe care le face celalalt parinte iese, lezat, stigmat. Nu e vina nimanui . Fiecare isi urmeaza impulsurile ......si totusi .... NU E BINE CE FACI , PLECA, intr-o zi tu vei fi in situatia ei,iti va placea ????
emargga
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:21
la mn e o alta situatie.... am avut o relatie impreuna timp de 3 ani..dar in paralel umbla si cu ea.... . asta vara am aflat bomba..e gravida nu poate face avort e mortal pt ea..ma insor... m-am despartit timp de 2 luni de el.in timpul asta m-a cautat k ma iubeste ca dc nu era copilul soarta lui ar fi fost alta..k ma iubeste..k dk reununt asa usor la el inseamna k am jucat teatru k nu il iubeam atat de mult cum spuneam..si am pikt..m-am intalnit cu el..nu am rezistat...ma implora..imi spunea..k nu poate fara mn..k exista iubiri kre tin toata viata..indiferent de conjunctura vietii,,,si am cedat m-am impakt cu el...dar..ea acum a nascut...si el e inebunit dupa baietelul lui...si eu simt k mor...pt ca e baiatu lui si nu as putea sa-i cer sa renunte la copilul lui...ce parere avet?spuneti-mi si mei ceva kre sa-mi dea foarta sa renunt la el..pt..k simt k mor fara el..nu am mai vbit cu el de o sapt..si deja..simt k o iau razna..:(
garbo092730
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:19
hai ca incep sa ma enervez...

de ce dreaq nu vorbiti romaneste ? vi se pare ca sunteti mai interesante daca scrieti cu "k" ?

parca sunteti niste plozi retardati
Anouk
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:27
e "parca"...sunt...
tutankhamon
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:30
eh..unele personaje se Kred mai Kulte...
altele (mai) Kool
LILO
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:30
ioi, sis!!!

mai usor cu invectivele, ca io am devenit paranoica... acum, cand apare cate-o postare mai ciudata, prima data o suspectez ca ar putea apartine totusicii...
garbo_C
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:32
neee...cloana totusicai are alt stil
Anouk
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:33
totusica are clone?
sora_ilsi
garbo092730, daca tu nu te-ai lamurit ca minte de ingheata apele, ce am putea noi sa iti mai spunem?
Sa iti sorcovim sa cresti mare intr-o zi? Si sa nu mai crezi toate timpeniile?
quasaria
Ili
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:35
iar te uiti, bre?
garbo_C
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:35
mediteaza... isi face-o parere...
Anouk
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:37
iar... inmultire prin diviziune?
Ia sa bage nene formu' asta IPu' la vedere, ca nu ma mai joc...
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:38
nici io...piua !
Anouk
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:39
Sufera tu acum daca n-ai stiut sa-i dai papucii cand a trebuit. Nu e tarziu nici acum sa-i spui pa. O sa vezi ca pot trai mult si bine fara noi. Noi suntem singurele care ne facem probleme ca ei sufera.
Doara
Postat pe 10 Ianuarie 2010 08:56
Sunt indragostita de un bayat mai mare k mne ku vreo 8 ani...ji eo am abia 14:((:))...ji jtyu k ji el ma plake dar..nuj ce sa fak:-??
voi ke sfat imi dati?:)
CrIsSuLiKa
Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:49
astpt un pik ka ti-l da aku tut....tuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!
sora_ilsi
Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:53
poy nu cont dif de varst dak va placeti recirp;) may imbarliga-l ji u sa vezi ce iese:) poa ies okii:)) ce styu ji eu ke sa faci

da un sfat pot sa-ti dau sigur: daca tot mergi la scoala, invata si tu cum se scrie corect romaneste, ca nu impresionezi pe nimeni cu shtoul asta de mess.
nelly05
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:42
La 22 de ani ii zburda hormonii in cap de numa, numa. Cred ca vrea sa fie sigur ca are si el o fata virgina. Sau nu?
Doara
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:47
Da ms:)
Asa sunt obisnuita sa scriu:)
CrIsSuLiKa
Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:48
Da sunt virgina:)
Dar imi e sa nu fie dekt asa la misto 2 3 zile de asta imi e frica
ca eu chiar am inceput sa il plak f mult:x
si nah...daca vrea doar asa din bataie de joc?:)
de asta imi e frik:((:(
CrIsSuLiKa
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:03
Esti prea mica pentru a te gandi la o relatie. El e mai mare si sigur are experienta cu fetele. Se va juca cu mintea ta pana ii cedezi. La varsta lui nu poate accepta sa fie cu o fata fara sa ii treaca prin pat. Dupa cum ziceam, esti mica si ai grija ca daca doar se culca cu tine si te lasa apoi ai sa suferi foarte mult. Mai ai rabdare sa mai cresti.
Doara
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:07
mai in mod normal 8 ani nu inseamna mult, dar nu acum cand tu ai doar 14....la 22 de ani ce crezi ca vrea, asa dupa capul tau??

cand o sa ai 18 si el 26 o sa fie mult mai bine, intelegi???
nelly05
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:08
Da inteleg,ms foarte mult pt.sfat...
CrIsSuLiKa
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:04
Cris, am 21 de ani, si am multi amici baieti...stiu f bine ceea ce gandesc si ceea ce vor...Asa ca, lasa-l...Esti prea mica, el are alte asteptari de la o relatie !
Kid0
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:30
Multi inainte...da mey stiu k are alte asteptari
Dar..nu toti baietii sunt la fel:)
Si nu pot sa il skot din cap...pff
CrIsSuLiKa
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:38
De la: CrIsSuLiKa, la data 2010-01-10 23:38:26Multi inainte...da mey stiu k are alte asteptari
Dar..nu toti baietii sunt la fel:)
Si nu pot sa il skot din cap...pff

Stiu ca nu sunt toti la fel :)

Iti vei da seama de ceea ce ti-am spus peste cativa ani

Ai grija de tine
Kid0
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
simt ca inebunesc si singura nu o sa i-au o decizie corecta 8 De la: art77 21 Noiembrie 2008 15:00
Vand rochie de mireasa 28 De la: yanyacharberet 24 Iulie 2009 09:39
e greu sa fii femeie 10 De la: pik_nik 13 Decembrie 2009 20:26
Dilema... 44 De la: blondy777 7 Mai 2009 18:05
sex...in afara dormitorului!!:-> 79 De la: superbus 31 Ianuarie 2009 17:12
Setari Cookie-uri