Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!

Ok ms pt sfat...si u sa ai grija de tine!
CrIsSuLiKa
Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:00
CEL MAI CORECT ESTE SA ITI REFACI VIATA ALATURI DE UN ALT BARBAT,EU AM MOTTO CARE SPUNE ASA "NU ITI CONSTRUI FERICIREA PE NISIP,NU ESTE SOLIDA"....ACUM NU TB SA IEI DE BUNA CE AM ZIS EU DAR GANDESTE-TE CA ACEST TIP ODATA CE ESTE INSURAT SI POATE ARE SI UN COPIL NU V-A RENUNTA LA CE ARE ACS DECAT DC TE IUBESTE CU ADEV SI ISI DORESTE CEVA ALATURI DE TINE....BAFTA IN CONTNUARE!
Yellowrose
Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:53
sfatul beu e sa-l lasi in pace ca e insurat ,are familie si nui e bine sa-i distrugi familia mai ales ca au copii ,tu sa fii in locul copilului cum tiar fi sa ai mama sau tata de-al doilea ,nu-ti dai seama ca e cel mai mare pacat sa destrami o familie ? tu ce suflet ai daca gandesti asa ? cautati pe cineva fara fam ,fara obligati si iati gandul de la asa ceva ca nu e bine ce gandesti
oprea_robert73
Postat pe 6 Februarie 2010 12:42
DRAGA MEA,In primul rand cati ani ai?te-ai gandit daca si el te iubeste?Nu il poate tine numai bebelusul langa sotia lui.Asta este o replica folosita des de barbatii insurati.Sorry,dar viata merge inainte si nu strica familia altora ....va veni vremea cand te vei m arita si tu...in viata se plateste tot.
ramoclau
Postat pe 8 Februarie 2010 14:43
mai sincer si eu m-am indragostit de profu de mate...:)) da' omu' ii insurat si oricum ii profu' meu:)):P..sfatul meu este sa nu te agiti degeaba pentru ca asta trece,mai ales daca esti la varsta adolescentei.. trece usor!:P nu destrama familile altora ca nu are rost,pentru o tampenie de care poate o sa regreti toata viata!:P
garbo101741
Postat pe 1 Martie 2010 19:55
NU TE SUPARA PE MINE DAR DACA ARE UN BEBELUS CUM TE IUBESTE TU IL IUBESTI TE-AI PUTEA CULCA CU ALTCINEVA SI I-AI MAI FACE SI UN COPIL. DACA INTRADEVAR TE-AR FI IUBIT NU AR FI FACUT UN COPIL CU CEALALTA. CE DOVEDI DE IUBIRE AI DIN PARTEA LUI? CREDE-MA VB DIN EXPERIENTA
ALINA_MAGDALENA
Postat pe 5 Martie 2010 16:06
nu cred k te iubeste precum zice el sau precum vezi uh. poate vrea sa obtina de la tine ceva. eu as zice sa`l lasi in pace pt k e insurat si nu cred k si`a lasa familia pt tn,mai ales k are si bebe. fah tu cumva sa`l uiti,k degeaba iti faci sperante,k sunt in zadar
cretz0oolina
Postat pe 16 Martie 2010 20:25
BUNA. MA SIMT F CIUDAT CAND AM CITIT TOATE COMENTARIILE ACESTEA.SI EU SUNT INTR-O SITUATIE F GREA. SUNT CASATORITA DE 12 ANI SI AM UN BAIETEL DE 9 ANI.AM AVUT O CASATORIE CONSIDERATA DE TOTI F REUSITA SI POATE MAI ESTE. DE 6 LUNI SUNT INDRAGOSTITA DE UN ALT BARBAT TOT INSURAT, UN COLEG DE SERVICI CU CARE AM O RELATIE. MA SIMT FFF IUBITA DE ACEST BARBAT DAR IN ACELASI TIMP FFFF VINOVATA FATA DE SOTUL MEU SI DE SOTIA LUI.CAND SUNTEM IMPREUNA CHIAR SIMT CA TRAIESC, SIMT VIATA DAR ACASA MA CHINUIESC GROAZNIC SI MI-E TEAMA SA-L PRIVESC PE SOTUL MEU IN OCHI.NU STIU CE SA MAI FAC DAR NICI NU POT LUA O HOTARARE. II IUBESC PE AMANDOI IN FELURI DIFERITE.
garbo114339
Postat pe 25 Aprilie 2010 15:06
BUNA. MA SIMT F CIUDAT CAND AM CITIT TOATE COMENTARIILE ACESTEA.SI EU SUNT INTR-O SITUATIE F GREA. SUNT CASATORITA DE 12 ANI SI AM UN BAIETEL DE 9 ANI.AM AVUT O CASATORIE CONSIDERATA DE TOTI F REUSITA SI POATE MAI ESTE. DE 6 LUNI SUNT INDRAGOSTITA DE UN ALT BARBAT TOT INSURAT, UN COLEG DE SERVICI CU CARE AM O RELATIE. MA SIMT FFF IUBITA DE ACEST BARBAT DAR IN ACELASI TIMP FFFF VINOVATA FATA DE SOTUL MEU SI DE SOTIA LUI.CAND SUNTEM IMPREUNA CHIAR SIMT CA TRAIESC, SIMT VIATA DAR ACASA MA CHINUIESC GROAZNIC SI MI-E TEAMA SA-L PRIVESC PE SOTUL MEU IN OCHI.NU STIU CE SA MAI FAC DAR NICI NU POT LUA O HOTARARE. II IUBESC PE AMANDOI IN FELURI DIFERITE.
garbo114339
Postat pe 25 Aprilie 2010 15:07
intra te ro pe id`ul meu

bianca_barboni
biaaa
Postat pe 26 Aprilie 2010 22:20
De la: garbo114339, la data 2010-04-25 15:07:16BUNA. MA SIMT F CIUDAT CAND AM CITIT TOATE COMENTARIILE ACESTEA.SI EU SUNT INTR-O SITUATIE F GREA. SUNT CASATORITA DE 12 ANI SI AM UN BAIETEL DE 9 ANI.AM AVUT O CASATORIE CONSIDERATA DE TOTI F REUSITA SI POATE MAI ESTE. DE 6 LUNI SUNT INDRAGOSTITA DE UN ALT BARBAT TOT INSURAT, UN COLEG DE SERVICI CU CARE AM O RELATIE. MA SIMT FFF IUBITA DE ACEST BARBAT DAR IN ACELASI TIMP FFFF VINOVATA FATA DE SOTUL MEU SI DE SOTIA LUI.CAND SUNTEM IMPREUNA CHIAR SIMT CA TRAIESC, SIMT VIATA DAR ACASA MA CHINUIESC GROAZNIC SI MI-E TEAMA SA-L PRIVESC PE SOTUL MEU IN OCHI.NU STIU CE SA MAI FAC DAR NICI NU POT LUA O HOTARARE. II IUBESC PE AMANDOI IN FELURI DIFERITE.

ai avut sau mai este?...considerata de tine sau de ceilalti?....ii iubesti in diferite moduri...fiecare iti ofera ceea ce nu-ti poate sau nu stie celalalt sa-ti ofere...de ce nu discuti cu sotul tau sa il inveti sa-ti ofere ce iti ofera celalalt ca sa nu mai fie nevoie de supliment?...de multe ori barbatii se straduiesc sa cucereasca o alta femeie in loc sa se straduiasca sa cucereasca ceea ce are acasa...te simti f f iubita de celalalt dar probabil sotia lui tanjeste dupa acea iubire care ti-o ofera tie...o fi iubire sau atractie...o fi iubire sau nevoia de schimbare...probabil se poarta frumos,te alinta pt ca stie ca doar asa te mai duci pt ca ai nevoie de vb frumoase,de mangaiere ...daca i-ai spune ca il vrei doar pt tine situatia se va schimba...intr-o clipa va uita sa te mai mangaie sau sa-ti vb frumos...probabil vei simti cat de acru poate fi ...cand iubesti nu duci o viata dubla ci vrei pt tine si doar pt tine ceea ce iubesti...cand iubesti ca barbat nu suporti sa imparti femeia cu altul iar ca femeie nu mai vrei sa stii ca imparte aceleasi sarutari si cu alta...cand un barbat iubeste doua femei de fapt nu iubeste pe niciuna ci doar le foloseste...cred ca si femeia care iubeste doi barbati de fapt nu-i iubeste ci doar are nevoie de ei pt ceea ce ii ofera...dragostea este egoista si pretentioasa...nevoia de placere nu cauta fidelitate ci doar satisfactie
yzabela_03
Postat pe 26 Aprilie 2010 23:14
foarte interesant,dar trebuie sa sti k barbati si baieti sunt pe toate drumurile,numai k unele dintre noi suntem foarte pretentioase si uneori cerem perfectiunea, . . sigur te-ai indragostit de acest om plecand de la premisa k el iti esti ,,interzis''

sa sti k nu vorbesc din carti,stiu cum este.nu trebuie decat sa te simti bine in prezenta lui,sa profiti de clipa si sa nu pui suflet,poate doar distractie sa zic. . . trebuie sa sti k el tot acasa se va intoarce ,la nevasta si familie,tebuie sa te gandesti k ei sunt mai presus decat tine si niciodata nu vei fi o prioritate

bafta
crisu199205
Postat pe 3 Iunie 2010 00:25
Al draq de interesant, cincico! Sa vezi cum li se bulcuca ochii dupa atarnatii de pe gard.

Asa ,invat-o sa se simta si mai ales sa se obisnuiasca cu ideea ca e un nimic, cand de fapt e asa simplu sa aiba totul, si nu al alteia. Dar pentru asta trebuie creier ,nu-i asa?
AMELYY
Postat pe 3 Iunie 2010 00:33
De la: veve, la data 2008-09-19 23:53:09mi-a demonstrat ca ma iubeste insa stiu ca asta nu conteaqza ca oricine poate demonstra insa iubirea este prea mare...nu ii pot poruncii inimii mele pt ca nu ma asculta...am incercat sa il las si am vazut ce s-a intamplat

cum ti-a demonstrat? ca nu stiu firul povestii...
silfida
Postat pe 3 Iunie 2010 00:43
Am vrut sa aflu si eu niste raspunsuri de aceea am intrat pe siteul asta.....nici nu am stiut de el
Si am gasit fel si fel de raspunsuri care mau facut sa cred ca vesnik o sa fie diferente de opinii intre oameni...asta din cauza stilului de viata sau poate doar asa ce a trait fiecare...si este perfect normal acest lukru...
Insa si eu am o problema la fel ca si celelalte fete/femei care au intrat aici...
Sunt cu un barbat insurat....si am ajuns in stadiul sa nu mai stiu ce sa fac...
Sunt constienta k nu o sasi lase niciodata nevasta...nici nu vreau lukrul acesta,are doi copii ku ea si nu pot uita asta
Tot cemi doresc eu este sa nu afle EA si familia ei de existenta mea
Nici nu stiu kum am ajuns in situatia de fata,tinand cont ca eu sunt tanara,draguta si dorita de multi barbati,sa ajung sa fiu tokmai ku unul insurat
Asa ceva nici nu a fost vreodata in planul meu,un barbat insurat era interzis pt mine,asa am gandit tot timpul si....totusi,am ajuns sa fiu chiar ceea ce nu miam dorit niciodata
Si kulmea este ca nici un barbat nu ma facut sa cedez asa ca el si sa fiu de acord ku o asa relatie....am ajuns si sa tin la el atata de mult incat nu stiu daca reusesc sa ma rup de el
Este singurul ku kare am ajuns asa departe ca si relatie,vb despre orice si kiar ma simt in largul meu cand sunt ku el,nu am inhibitii in ceea cel priveste si asta a contat pt mine,nu mam simtit bine ku nici un barbat asa kum ma simt ku el....si stiu k o sa se termine odata
alessia_24
Postat pe 12 Iulie 2010 02:22
Stai flexata draguta,ca daca vrea sa-si lase nevasta nu il vor opri nici macar cei doi copii!
Sa nu afle ea....????Ba eu mi-as dori sa afle.....sa afle ce nenorocot are la usa si sa ti-l trimita pachet cu fundita rosie.....
Sunt curioasa daca si atunci te va mai iubi la fel...
A.....si mi-as mai dori ceva.....sa-i devii nevasta.....si una ca tine sa-i fie amanta,dar asta dupa ce-ti toarna doi copii!
Hai.....succesuri si fericire maxima!
eladaela
Postat pe 12 Iulie 2010 21:10
eu cred ca problema e la exemplar...daca nu era cu X , era cu Y si tot asa..tipele se lasa doar amagite , atat amanta cat si nevasta...
reyya
Postat pe 12 Iulie 2010 21:16
De la: eladaela, la data 2010-07-12 21:10:33Stai flexata draguta,ca daca vrea sa-si lase nevasta nu il vor opri nici macar cei doi copii!
Sa nu afle ea....????Ba eu mi-as dori sa afle.....sa afle ce nenorocot are la usa si sa ti-l trimita pachet cu fundita rosie.....
Sunt curioasa daca si atunci te va mai iubi la fel...
A.....si mi-as mai dori ceva.....sa-i devii nevasta.....si una ca tine sa-i fie amanta,dar asta dupa ce-ti toarna doi copii!
Hai.....succesuri si fericire maxima!

ce dura esti .dar ai mare dreptate asa ii doresc si eu se merit.sti cum se numesc fetele astea care stau cu barbati insurati..niste carpe ieftine sh niste nenorocite
blondina_X
Postat pe 12 Iulie 2010 21:22
blondino....zici ca sunt dura....???
si n-ai vazut inca nimic
eladaela
Postat pe 12 Iulie 2010 21:24
De la: eladaela, la data 2010-07-12 21:24:10blondino....zici ca sunt dura....???
si n-ai vazut inca nimic

Aici se merita sa fi dura sincer iti spun aici te apreciez pt ce ai spus.Pt ce dracu mai traiesc decat sa faca pe alti sa sufere.
blondina_X
Postat pe 12 Iulie 2010 21:29
multumesc ptr aprecieri.....
n-am fost mereu asa...
viata asta...
eladaela
Postat pe 12 Iulie 2010 21:30
....greaco, las� f�tuca �n pace c� �nc� nu a aflat c� trebuie s� aib� grij� ce �i dore�te c� s-ar putea s� i se �ndeplineasc�...
daria_
Postat pe 12 Iulie 2010 21:37
dari
eladaela
Postat pe 12 Iulie 2010 21:47
De la: eladaela, la data 2010-07-12 21:30:50multumesc ptr aprecieri.....
n-am fost mereu asa...
viata asta...

in viata dai de multe obstacole
blondina_X
Postat pe 12 Iulie 2010 21:50
De la: daria_pet, la data 2010-07-12 21:37:19....greaco, las� f�tuca �n pace c� �nc� nu a aflat c� trebuie s� aib� grij� ce �i dore�te c� s-ar putea s� i se �ndeplineasc�...

blondina_X
Postat pe 12 Iulie 2010 21:51
Pt blondina x- stii,kiar nu tias dorii niciodata sa treci prin asa ceva
E adevarat k poti alege lukrurile astea sa cedezi sau nu...dar gand k toti suntem oameni la o adika si toti gresim, iar cel ce e fara de pacat sa arunce prima piatra facand pe alte femei "carpe ieftine".
Stii, nu trebe sa fi neaparat ku unul insurat sa fii o carpa ieftina, poti foarte bine sa fii asa doar pt ce caracter ai si pt ce fel de om esti.....
Greseliile pe care le faci in viata nu trebe sa fie asa dur judecate mai ales de persoane care nu au habar ce e in viata altuia....
Dar orikum mult sukces si......ai grija sa nu cazi si tu prada celor care se afla in categoria de "carpe ieftine"
garbo162768
Postat pe 13 Iulie 2010 22:07
ce nu realizeaza o femeie in situatia asta este ca un barbat insurat nu e ca asa l-a facut ma-sa, insurat. Si ca iti ia cca. o luna sa divortezi. Motivul pentru care ESTE si RAMINE insurat este ca O ALEGE PE CEALALTA. In orice moment din viata lui, o prefera pe cealalta. Iar asta este o decizie. A lui. Punct.
Majoritatea amantelor se bazeaza pe iluzia ca sint iubite mai mult: nu sint.
Daca le-ar fi foarte clara chestia asta, ca pierd zilnic competitia, probabil n-ar ramine nici jumate dintre ele amante....
quasaria
Postat pe 13 Iulie 2010 22:25

cum strici tu chefu' la oamini,Q...
preci
Postat pe 13 Iulie 2010 22:32
stiu preci... da' chefu' sa fie macar in cunostinta de cauza, sa nu se confunde cu prostia.
Daca zice vreuna da nene, io'l iubesc pe ala neconditionat,stiu ca o prefera pe alta, tot il iubesc si il pup in fund - jos palaria. N-ai ce sa mai comentezi.
Dar cind le aud cu "de fapt pe mine ma iubeste" mi se face sila.
Daca te iubeste pe tine, de ce nu e al tau? Dincolo de vorbe, care sint faptele? Ca faptele reprezinta realitatea.

Ca asculti minciunile care iti convin - asta nu e o scuza sa fii timpit.
quasaria
Postat pe 13 Iulie 2010 22:46
hai, mai q ca pe ele le iumbeste numai ca, nu se poate desparti ca-si iubeste soacra, ca e schiop catelul. ca s-a stricat robinetul de la baie.chestii din astea profunde. nika nu stiti. sunteti fara inima
si_totusi
Postat pe 13 Iulie 2010 22:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
legile lui murphy despre sex... 22 De la: garbo001254 24 Aprilie 2009 13:49
parintii lui 7 De la: reyya 10 Noiembrie 2009 15:52
FEMEIA -cea mai artistica fiinta... 48 De la: Ioana007 10 Mai 2009 08:48
iubire?!...sau,prostie?! 391 De la: SAL 23 Ianuarie 2012 12:45
Andrei Gheorghe da la toti... 15 De la: iasomia 16 Octombrie 2009 12:21
Setari Cookie-uri