Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!

totusoaico,esti in inspiratie mare azi...

Q..
ca bine zici,mami: fapte,nu vorbe,ce mama dreaq?!
preci
Postat pe 13 Iulie 2010 22:53
Hai mai oameni buni.....de unde atata intelepciune in voi eu nu stiu......
Kand vad k toti sunteti capabili sa judecati asa omu....mai bine lasatio balta k nimeni nu e mai bun....daca nu faceti greseala asta nu inseamna ca voi nu le aveti pe ale voastre...
Oamenii care au intrat aici au intrat ku skopul de a afla unele kestii nu de a fii criticati....dar kum toti sunt judecatori aici si nu au gresit ku nimik la nimeni...ce sa mai zik?
Ei lasa k o sa vada kam toata lumea cat se inseala...o sa aibe grija viata sa va demonstreze k TOTI SUNTEM OAMENI si k TOTI SUNTEM FACUTI DIN ACELASI ALUAT.....si k nu akma dar mai tarziu toti o sa gresim intro anumita masura.....si atunci sunt curioasa care mai este asa de curajos sa recunoasca in gura mare ca a gresit asa k si ceilalti si k nu e ku nimik mai special/a decat cei care au facuto deja..........
Multa bafta la toata lumea... .......si sa nu credeti k am ceva ku cineva.....dar sunt satula sa aud kestii de genu.......EU NU AM SPART NICI O OALA
Eiiiiii lasa k o sa spargi daca nu ai facuto pana akma........k doar viata e lunga si ai timp......si nu stii niciodata in ce postura poti ajunge KIAR TU
Hai k ma simt deja mai bine
garbo162790
Postat pe 14 Iulie 2010 05:12
790, nu sint sigura ca ai priceput despre ce se discuta.
Toata lumea sparge oale. Dar una e sa dai cu oalele de pamint ca asa te simti tu bine, si alta e sa traiesti intr-o bezna totala in care te impiedeci si le darimi - iar dupa aia jelesti linga ele. In fond, oalele fiecaruia sint problema fiecaruia, da' daca tii la ele si vrei sa le pastrezi aprinde dreak lumina.
quasaria
Postat pe 14 Iulie 2010 07:47

pai cum s-o aprinda,daca e intuneric si nu vede intrerupatoru'???
na ca iar sunt cutra
eladaela
Postat pe 14 Iulie 2010 20:27
macar un chibrit, ceva...
quasaria
Postat pe 14 Iulie 2010 20:39
benzina i-o dau io....
eladaela
Postat pe 14 Iulie 2010 20:40
kkkkkkkkk

bai, pe voi nu va dor ochii? imi traduce si mie careva ce-a vrut fata aia sa zica?
zambila
Postat pe 14 Iulie 2010 20:44
zambiluto...sa-ti traduc,mami
a vrut sa zica.....bla,bla,bla.....adica nik

pup fata
eladaela
Postat pe 14 Iulie 2010 20:48
daca nu-i KKKKK sunt multi jjjjjjjj acum fiecare cum stie mai bine cioparteala cuvantului.
ameno
Postat pe 14 Iulie 2010 20:49

deci, mi-s bloanda! de tot!
zambila
Postat pe 14 Iulie 2010 20:54
buna.imi pare tare rau de ceea ce trebuie sa-ti spun.in primul rand nu e nimeni altcineva de vina de ceea ce ti se intampla ,decat tu,tu ti-ai provocat durere.habar nu ai de limite.in primul rand te-ai lasat dusa de val...si valu te-a luat,sa te indragostesti de barbatul altei femei.in al doilea rand faci rau acelei familii odata unite.deci,fii cu capul pe umeri,nu te mai lua dupa sentimente care sunt atat de inselatoare si distrugatoare...lasa barbatii insurati sa se bucure cu nevestele lor,iar tu indreapta-ti privirea la cei ca tine:) Dumnezeu sa iti ajute!
garbo163880
Postat pe 26 Iulie 2010 12:15
nu te supara ca iti spun,dar esti f naiva.ar fi bine sa lasi barbatii insurati sa-si vada de sotiile lor,tu esti singura vinovata de ceea ce ti se intampla,pt ca daca erai o fata cu principii in viata nu procedai asa.fii desteapta ,lasa-l pe barbatul acela inainte sa fie prea tarziu...si fa ce trebuie ,daca vrei sa fii fericita,nu distruge casnicii,pt ca roata se poate invarti.pune-te in locul acelei femei,de la care vrei sa-i iei barbatu,cum te-ai simti?in viata trebuie sa renunti sa mai lupti pt ceea ce apartine altcuiva,altfel risti sa distrugi casnicii poate chiar f fericite.numai bine!
garbo163880
Postat pe 26 Iulie 2010 12:24
De la: zambila, la data 2010-07-14 20:54:02
deci, mi-s bloanda! de tot!

ba nu!!!

dar esti...trandafiras si nu zambilutza
LILO
Postat pe 26 Iulie 2010 12:29
sora_ilsi
Postat pe 26 Iulie 2010 12:33
sunt...
zambila
Postat pe 26 Iulie 2010 12:38
Barbati insurati is mult mai perbersi de cat cei singuri...stiu din propria experienta...is multe cazuri ca al tau...dar u fi desteapta sh vezi-ti de drumu tau k asta te va ajuta mult dect sa traiesti cu impresia asta ca se va desparte de sotia lui sh asta iti garantez k niciodata nu se va intampla.Sti cum zic ei cand afla sotia k is inselate...oricum tot la mn se intoarce,deci nu ai sanse...
blondina_X
Postat pe 26 Iulie 2010 12:42
Scumpa mea, tine cont in principal de zicala "Ce nu-ti place, nu fa altuia!" Adevarat este ca toti gresim si trecem prin povesti de genul, nu suntem noi judecatori, dar ar trebui sa te gandesti ca esti tanara, nu trebuie sa te multumesti cu putin...Poti sa ai toata atentia, iubirea...esti libera sa gasesti, nu fi naiva! Pregatestete pentru un teritoriu doar al tau!Succes!
BrendaLove
Postat pe 5 August 2010 12:22
au trecut doi ani,cred ca are alt gagic...
iasomia
Postat pe 5 August 2010 12:36
si el tot cu nevasta
si_totusi
Postat pe 5 August 2010 12:45
mi se pare corect...

veve asta vad ca are 4 mesaje si ce de sfaturi primeste...
iasomia
Postat pe 5 August 2010 12:49
asculta-l pe omul care avuse o mie de femei si-si cauta pe aici nevasta.....sau gagica....pentru el e tot aia....
tutankhamon
Postat pe 2 Septembrie 2010 11:30
fetelor!!!.......ce fel de sfaturi sunt astea? ati trecut toate prin astfel de relatii???? stiti ce inseamna sa iubesti cu adevarat? credeti ca iubirea ne intreaba cand sa vina? credeam ca voi gasi niste sfaturi bune.......dar se pare ca mai toate va pricepeti de minune la rautati si la a gasi vinovati.....credeti ca toate cele care mai devreme sau mai tarziu ajung in postura asta chiar isi doresc? dar ce sa mai spun de cele care afla dupa 1 an sau 2? eu nu cred ca i poti comanda inimii ce sa faca totusi......
garbo185867
Postat pe 9 Februarie 2011 17:22
Hahahahahaha..."ce inseamna sa iubesti cu adevarat?" e insusi laitmotivul acestui forum!
Se dezbate si iar se dezbate,in fel si chip. Se presupune,se intuieste,se stie. De fiecare,in felul lui si sub imperativul experientelor subiective ale fiecaruia.
Allegra
Postat pe 4 Martie 2011 21:27
si pan' la urma ce inseamna???
eladaela
Postat pe 4 Martie 2011 21:33
allegra, oricat ne-am strofoca sa dam o definitie unica, complexa, fidela, justa, coerenta si oricum, iubirii, vom ajunge la concluzia ca ea nu poate exista in afara celui care-o traieste, reflectand-o prin sine. adica exista doar prin acela. dincolo de el ni se pare ...ireal. e o chestiune pur personala, asadar subiectiva. fiecare intelege s-o traiasca, s-o manifeste si s-o gestioneze conform unui sistem propriu (alimentat de mai multi factori: mostenire genetica - predispozitii psiho-afective, educatie, nivelul intelectului etc) de intampinare-raspuns. daca ai sa intrebi pe oricare, fiecare o sa-ti spuna ca, bineinteles ca stie ce inseamna `iubire adevarata`, iar ca tu ai innebunit intreband ceva atata de ....banal si, totusi, tabuu. iubirea nu se invata, se invata eventual o anume dozare, o temperare a manifestarii ei; iubirea exista sau nu exista.

in ce ma priveste, nu cred ca e atat de important ce inseamna `iubirea adevarata`, ci modul in care cel care simte sa iubeasca intr-un fel sau altul, dar in felul sau, il poate intampina pe un celalalt, care la randul sau vine sa-l `primeasca`, raspunzandu-i, pe primul. cand iubim, vrem sa iubim asa cum avem noi nevoie, cum o cere fiinta noastra cu intreg arsenalul ei: fizic, psiho-mental, spiritual, si de aici apar toate (ne)placerile/ suferintele. da, pare egoist acest mod de a privi si intelege lucrurile, dar asa e. avem nevoi - inclusiv aceea de a iubi si a fi iubiti - care nu pot fi intampinate decat in felul in care il revendica fiinta. cand cele doua sisteme de asteptare nu sunt intampinate, unul de catre celalalt, adica in functie de nevoi, atunci ruptura se produce inevitabil. ...si fiecare cu ...cu drumul sau. there`s no way back.
esme
Postat pe 4 Martie 2011 21:58
Ai foarte mare,esme.
Dar ma gandesc : rationamentul tau simplu e,oare,chiar atat de greu de sintetizat in mintea celor care deschid topic dupa topic despre acelasi subiect? Cei care iubesc afara din tipar (respectiv "indragostita de un barbat insurat" - ca sa fim on topic) se simt chiar atat de nenorociti,de neantelesi?
Da,fiecare suntem unici in felul nostru,dar de aici si pana la "zidul plangerii" de care te lovesti in tot forumul - e cale lunga.
Allegra
Postat pe 5 Martie 2011 16:29
:( ti-ai revenit ?si dak ,da.cum?!
exemplarfeminin
Postat pe 13 Martie 2011 23:22
buna fetelor sunt si eu intr.o situatie asemanatoare sunt indragostita de un barbat mai amre ca mine si care este insurat ...l.am cunoscut akum aproape un an unde munkeam eu ...eu debia iesisem dintro relatie care mia facut rau am suferit enorm si a rasarit in viata mea ....eu am plecat de la munka unde eram el ma cauta nu avesesem nnumaru de tel niki el pe al meu dupa ce am plecat in alta parte unde munceam ma cautat si am gasit ,intreba de mine si pana la urma ma gasit ....de at de cand ma gasit nu este zi de 6 luni sa nu vina sa ma vada la munka ...sau ce i zik sa faca face,imi raspunde la mesaje este casatorit si are 3 copii ,imi spune ca nu a simtit nikiodata ceea ce simte pt mine ,multe mesaje pe zi numai lucruri frumoase,vreau sa spun si sa mentionez ca nu am facut dragoste cu el dar akum 2 luni am zis imi fac un iubit sa vad daca mai vine dupa mine ma mai cauta si da ma cauta la fel si mia zis ca pot avea nu 1 ci 10 ca el o sa lupte pt mine mia zis ca un blok se incepe sa se construiasca de jos si pe urma se pune acoperisul ....adika toate au un timp sa le faca ...cu iubitu fac dragoste si il vad pe el desi nu am facut cu el dragoste sunt confuza nu stiu ce sa mai cred il iubesc din ce in ce mai mult dar....................ce sa fac???????
nimikkk
Postat pe 27 Martie 2011 15:55
da' esti confuza rau...da' rau de tot....
eladaela
Postat pe 27 Martie 2011 16:32
da stiu ca sunt confuza ..nu am chef de nimik niki sa ma duk la iubitul meu sa il vad el iese la disco singur cu preteni de exemplu aseara in lok sa stea cu mine si barbatul asta care ma iubeste zike ca ceva nu este in regula ca daca el ar putea ar sta numai si numai cu mine offfffffffffff
nimikkk
Postat pe 27 Martie 2011 16:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Durerea unei fiice 67 De la: Saraha 6 Ianuarie 2016 21:55
Oare de ce sunt barbatii asa Smecheri? 46 De la: moment31 18 Octombrie 2009 14:48
ce sa fac.... 15 De la: fluturasalb85 13 Noiembrie 2008 13:53
am luat din nou bataie 41 De la: ADMINISTRARE 8 Decembrie 2008 08:00
Nu vreau sa facem sex in trei 310 De la: prometeus_wife 8 Mai 2009 00:09
Setari Cookie-uri