pai cum draq sa stea cu tine?? e week-end...sta cu familia... eu iti dau un sfat...incearca sa mai treci pe la scoala... |
||
eladaela Postat pe 27 Martie 2011 16:53 |
||
---|---|---|
mda...e f f nasol...stiu cum e :D...ji yo am aflu intr-o situatie asemanatoare;) |
||
garbo203844 Postat pe 2 Mai 2011 17:35 |
||
stay linistita k s eu sunt in acceasi sitoati, numai k l mine e tigan si are si 3 copii, dar la mine femeia lui stie de mine si e de akord sa fim ma ia si pe mine de femeie, dar eu nu vreau, ma cert in fiecare zi cu el pe subiectu asta, parintii mei nu sunt de accord si nu vreau sa stau cu el gandinduma k mai are o femeie si copii, il iubesc si ma doare inima k il parasesc dar asa e viata...nu dispera fal sa-i fie dor de tine si sa te caute el disperat, sa iti demonstreze k te iubeste nu doar sa iti spuna,,,:*:* | ||
|
||
garbo206912 Postat pe 24 Mai 2011 14:43 |
||
mama ei de gramatica si limba romana se vede de la doua poshte ca traiesti cu un tigan, si inca unul din ala de-i canta maneaua la blana in tot carteru' vai steaua voastra! mai bine scriai in tziganeste ce aveai de spus, scapai mai ieftin si nu te mai chinuiai atat! oricum veve, din 2008 pana in prezent, daca n-ai murit inseamna ca ai rezistentza si perseverentza!!! oricum e bine ca topicul se mentine inca in viatza la toamna o sa treaca de la grupa mica la grupa mijlocie |
||
alfheim Postat pe 24 Mai 2011 14:49 |
||
parerea mea este sa renunti nu ar renunta l familia lui pt tine isi iubeste si nevasta si copilulul esti doar istractie pt el si nu are rost sa suferi sa te consumi bafta |
||
lavinia84 Postat pe 3 Iunie 2011 23:16 |
||
draga mea te inteleg si eu sun in situatia ta dar ce sa afcem trebuie sa intelegem ca el nusar lasa nici o data familia si copilul pt noi trebuie sa ne multumim cu locul doi asta e dacal iubesti al accepti asa cum e el :*:*:* |
||
garbo212532 Postat pe 5 Iulie 2011 13:51 |
||
Ce este aici???Clubul amantelor?? S-au terminat barbatii???Nu mai sunt decit cei insurati???? Lasati oamenii cu familiile lor in pace si vedeti-va de viata voastra. | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 14:33 |
||
da, constat tot mai mult ca cei mai multi indivizi, al caror cap e dotat cu talash in loc de creier functional la parametri normali, cum s-ar cuveni, sunt incapabili sa faca deosebirea intre contractele sociale, cum ar fi caZnicia si o relatie dintre doi oameni bazata pur si simplu pe afectiune si empatie. iubirea, emotionalitatea si echilibrul psihic nu au de-a face cu statutul de sot sau sotie. asadar, numai refuzatii de vreun IQ rezonabil, nu pot intelege in ruptul capului - deh, nu-i cu ce! - ca, in anumite situatii, un `al treilea/ o a treia` nu reprezinta sub nicio forma `o distractie` (e cat se poate de fals), ci o legatura serioasa, sincera, altruista, care implineste si intampina nevoile firesti ale celui implicat, oricat s-ar bate cu pumnul in piept, s-ar da cu capul de pereti si si-ar smulge parul din cap a revendicari absurde, caraghioase, celalalt membru al contractului semnat la primarie, cum ca el are toate drepturile din lume si din univers si, mai ales, drept de viata si de moarte asupra celui cu care` a contractat` casnicia. probabil exista motive personale pt care contractul ala nu se anuleaza. de cele mai multe ori e vorba de cutumele sociale, de prejudecati si gura proasta a lumii la fel de proaste. un lucru e clar si nu-l poate combate nimeni, oricat de hercule s-ar crede: nu poti controla, nu poti cumpara si nu poti vinde sufletul omului, chiar daca de el te leaga o hartie semnata de 10 primari si `batuta` cu 10 peceti! |
||
esme Postat pe 5 Iulie 2011 14:42 |
||
io mor cand aud retete de-astea...cum le zice ea, lavinia, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 5 Iulie 2011 14:59 |
||
Pt. asta se divorteaza...ca sa nu mai existe acel contract care-l tine pe bietul om linga nesuferita de nevasta....Pt. a-i da libertatea unei relatii serioase,sincere,alturiste.........Asa cum a fost probabil si la inceputul casniciei.....pina cind a aparut cea care-i implineste si intimpina nevoile firesti.......Asta pina cind se plictiseste si incepe sa caute ce-i lipseste..... | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 16:42 |
||
da...da...bietele neveste...si bietul barbat handicapat mintal, spalat pe creier de diabolicele amante...ale dreaq ele de cutume... continuati voi sa credeti ca daca esti nevasta, asta te cocoata pe vreun piedestal, si sigur iti ofera vreo garantie...o sa ramaneti surprinse cand o sa vedeti ca viata nu iti ofera garantii, si ca nimic nu e sigur, si nici nu poti sa iei pe nimeni drept sigur, chiar daca ai certificatul ala roz in poseta. cel mult, poti sa-l tii prizonier langa tine, si sa-ti rozi mainile pana la coate cand vezi ca se uita la tine ca prin zid si asta o spun din punctul de vedere al unei foste neveste, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 5 Iulie 2011 17:14 |
||
nu ca prin zid, ci ca prin geam...:PP :)) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Iulie 2011 17:25 |
||
hehehe...ce faci, diavole? am vazut ca erai ocupat cu don'soara aia cu messu' io ma gandeam la o pictura rupestra cand am zis de zid, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 5 Iulie 2011 17:31 |
||
:sml- fighting0005: |
||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 17:32 |
||
si in pictura aia rupestra era o vaca | ||
jeanette40 Postat pe 5 Iulie 2011 17:37 |
||
jane...chestie de imaginatie, deh... da' sincer, ma dispera lumetu asta cu aceeasi dilema...zici ca-i zidu' plangerii, ici sha pe garbo una n-am auzit sa zica ca e fericita, ca-i nevasta, sau amanta, doh... las ca zic eu, sa le mai ridic moralu'... eu sunt happy!!! |
||
michelle_ Postat pe 5 Iulie 2011 17:44 |
||
din ce postura vorbesti..? | ||
roby_cado Postat pe 5 Iulie 2011 17:50 |
||
de fosta nevasta, nu e clar? si...robitza...te mananca chielea, mamicule? au ai uitat tu cat de bitch sunt? hmmm? sezi mumos... |
||
michelle_ Postat pe 5 Iulie 2011 17:56 |
||
ce sa fie clar bre..? ce..,acu' nu poti fi amanta..,sau cum..? |
||
roby_cado Postat pe 5 Iulie 2011 18:01 |
||
ca bine zici! am sa-ncerc, hehehe... gata, shushaua...am treaba...tre' sa-mi scurtez niste fuste sa va jucati frumos! |
||
michelle_ Postat pe 5 Iulie 2011 18:03 |
||
te-ai si pus pe treaba..ha? |
||
roby_cado Postat pe 5 Iulie 2011 18:04 |
||
712, nu fac elogiu nimanui, mai ales ca am fost nevasta, ci faceam o diferentiere de bun simt intre ceea ce inseamna contract, parteneriat si ceea ce inseamna relatie bazata pe afinitati psiho-afective, iubire, ca sa intelegi mai bine, ca vad ca procesezi greu. daca citeai cu atentie, vedeai ca ii condamn pe aceia care cred ca au dreptul la a judeca sau eticheta, naclaindu-se in prejudecati submediocritate, ca, deh, le stiu ei pe toate. si, da, nu suport nevestele care se infoaie, precum curcanii si-si sufleca manecile cu furie de taur, ca la macelarie, crezand ca au vreun drept s-o faca pe aia courva sau fufa, cand ele insele dau un spectacol grotesc. statutul de sotie, nu-ti confera nicio garantie si nici macar suprematie din pdv afectiv. asa ca lasati iluzia de glorie sau triumf! repet, vorbesc din perspectiva fostei sotii, care la un moment dat, n-a mai fost ``buna``! |
||
esme Postat pe 5 Iulie 2011 18:05 |
||
robitza...tre' sa fiu pregatita, nu? fustele scurte fac parte din recuzita de amanta esme...merci...eu nu mai am rabdare sa explic...batranetea, deh... |
||
michelle_ Postat pe 5 Iulie 2011 18:14 |
||
fetele, iar va curteaza robytzu? hai va va tzuc... esme, crezi tu ca ai lamurit ceva? am vazut intamplator, azi dimineata un fragmanet dintr-un interviu al Mihaelei Borcea.... 712, daca vrei sa vezi eleganta si decenta...acolo o gasesti... am admirat stapanirea de sine si eleganta in atitudine....sper ca tembelul si-a gasit perechea potrivita...Mihaela il eclipseaza in orice moment....cam greu de suportat, pentru un "barbat", mai ales de "talia" lui... |
||
dor72 Postat pe 5 Iulie 2011 18:27 |
||
michelle, nu suport fanfaronada si lipsa de decenta! nu, dor, dar incerc! |
||
esme Postat pe 5 Iulie 2011 18:30 |
||
esme, nici eu nu le suport... | ||
dor72 Postat pe 5 Iulie 2011 18:40 |
||
da' n-am inteles... un barbat insurat, ori o femeie casatorita sunt deja cadavre vii? sunt cumva oameni ingropati inca din viata?... pai in cazul asta, certificatul de casatorie este echivalent cu certificatul de deces... asta in cazul in care nu inseamna sentinta de amor cu de-a sila, la coada cratitei.:D:D:D :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Iulie 2011 18:46 |
||
Dor ,cit a suferit Mihaela Borcea pina cind a putut da interviul respectiv??De cit timp dureaza relatia sotului ei cu actuala?A avut timp sa se resemneze.Ma enerveaza cind vad asa de multe fetite care se implica in relatii cu oameni insurati si apoi vin aici si cere sfaturi...... Esme ,asa procesez eu .... mai greu.Sa nu intelegi gresit, nu te-am bagat in aceeasi categorie cu cele de mai sus.Unde-i lipsa mea de decenta?? | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 18:47 |
||
am vazut si eu interviul cu Mihaela Borcea. o Doamna fata de alte multe doamne, de care avem parte la Tv si nu numai... denumirea asta...doamna. ..imi pare ca nu tb certificata numai de o hartie roz... |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Iulie 2011 19:06 |
||
este intradevar o doamna.....da ce o fi in sufletelu ei....... | ||
nazirra Postat pe 5 Iulie 2011 19:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreau sa stiu | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:09 |
vreau si eu un sfat | 27 | De la: neutrino 25 Septembrie 2010 17:17 |
E loc pentru toata lumea,pe site-uri! | 11 | De la: quasaria 28 Noiembrie 2009 18:25 |
|
||
Iesiti cu o fata/baiat ce are o sora/frate GEAMAN? Cum e? | 19 | De la: Ioana007 22 Mai 2009 20:41 |
relatiile la distanta | 8 | De la: Ioana007 16 Martie 2009 17:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară