stiu nazzira...saracuta...dar, sunt sigura ca are prieteni in jurul ei... | ||
Eugenia69 Postat pe 5 Iulie 2011 19:10 |
||
---|---|---|
712, io nu pricep cu ce sunt `mai bune` `nevestele` decat altele, care departe de a fi courve, doresc si sunt dorite, iubesc si sunt iubite! nu inteleg de ce exista aceeasi perpetua, indubitabila marota, ca alea sunt niste nenorocite, niste distrugatoare de casnicii, care atenteaza la viata barbatului care, zice primarele, care este, ca e al alteia, dat cu dispensa si sigiliu pe hartie! nu inteleg acest razboi inutil, absurd. un om nu e bunul cuiva. e stapanul propriilor decizii si alegeri. el alege cum si ce vrea sa faca, asumandu-si faptele. punct. incetati odata cu ura asta! | ||
esme Postat pe 5 Iulie 2011 19:13 |
||
"..incetati odata cu ura asta!.." niciodata.. |
||
|
||
roby_cado Postat pe 5 Iulie 2011 19:16 |
||
Ura ......e mult spus .Eu nu le suport pe cele care se baga cu buna stiinta intr-o relatie si apoi vin aici si zice......"Vai...ce mult sufar ,nu stiu ce sa fac ,sfatuiti-ma ca mi-e mila de nevasta lui, copilul lui.....dar eu sufar"Ce vezi tu decent in asta? | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 19:21 |
||
bre roby, tu ce esti?: nevasta ori amanta? | ||
esme Postat pe 5 Iulie 2011 19:21 |
||
El e mediator.. | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 19:24 |
||
ti-ai face un bine tie, bre..pe altul nu-l afecteaza ura ta, e o emotie pe care doar tu o simti, asa sa stii. e greu la narcisism sa recunosti ca cineva nu te-a mai vrut. dar asta e. de multe ori, e orgoliu, e vanitate, e ambitie. ce trebuie sa intelegi tu, e ca are legatura cu nevoile lui, nu cu faptul ca tu nu ai mai fi bun. esti. dar nu-i mai implinesti nevoile. si evident si el/ea pe ale tale. asa cum nici altul/alta, la un moment la vietii tale, nu ti le-a implinit ... capisci ? |
||
Freya__ Postat pe 5 Iulie 2011 19:25 |
||
esme... e prea greu de inteles...certificatul ala, acum roz, creeaza oamenilor "senzatia" de proprietate...cum sa spun...la fel si unii parinti considera ca au drept de viata si de moarte asupra copiilor lor... |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Iulie 2011 19:26 |
||
712, daca vrei s-o luam asa, atunci cu ce e mai incriminat `aia`, decat sotul? daca el nu-si dorea relatia cu ea, ea n-ar mai fi o `alta`. n-ar mai fi existat pt el. asa ca intotdeauna `nenorocita` e de vina, ca l-a `ademenit`. altfel casnicia e desavarsita, fara pata, o mandrete, nu alta. | ||
esme Postat pe 5 Iulie 2011 19:30 |
||
12, nimeni nu se baga in relatia ta. el are o relatie cu tine. proasta. din diverse motive care tin de amandoi. pentru ca amandoi sunteti parte din problema si aveti contributii la felul cum ea se desfasoara. ti-ai pus intrebarea care e contributia ta ? pe cinstite. el o are pe a lui, dar nu el posteaza acilea. si are si alta relatie cu ea. | ||
Freya__ Postat pe 5 Iulie 2011 19:30 |
||
certificatul ala e doar o hartie obtinuta in urma unui contract civil. si oamenii au senzatia ca au alt statut social, eventual, in mintea lor, superior. prejudecati, evident... o relatie, e cu totul altceva. |
||
Freya__ Postat pe 5 Iulie 2011 19:32 |
||
Sa nu incurcam lucrurile....Freya , eu nu am o astfel de problema(nu despre mine se discuta aici).Esme de acord cu tine ......si barbatul are vina lui,dar nu vine aici sa zica "Vai ce mult sufar, dati-mi un sfat...." | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 19:42 |
||
712 un certificat, roz sau bleo este o recunoastere, existi in societate dincolo de acestea mai e ceva...nu e vorba de vina... e vorba de ceea ce simtim intr-un moment sau se intampla in viata noastra... |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Iulie 2011 19:50 |
||
De ce se mai casatoresc oamenii??Daca nu se mai inteleg .....divorteaza....Dragoste cu sila nu se poate..... | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 19:54 |
||
Daca esti nevasta nu stii sa oferi dragoste?? | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 19:57 |
||
ce va mai apucara filosofiile... io-te, l-ati alungat pe roby... un barbat nu vine aici sa "se planga"...pentru ca lui ii e bine...de cele mai multe ori....are dublu avantaje....ce conteaza ce fac ele? 712, tu aduci in discutii doar utopii... oamenii se casatoresc pentru ca ....demult tare,cuiva i-a dat prin cap cuvantul societate...s-a cam gandit ce ar putea fi...si a inventat niste prinipii...asa-zise " de baza"...fara de care " societatea nu se poate ezista".... oamenii le preiau, fara a le cerceta prea mult....si atunci cand prentzipul nu mai corespunde nevoii...iaca: un divort, un mic adulter...numa' frumuseti.... chestii de "civilizatie" aparute pe parcurs.... |
||
dor72 Postat pe 5 Iulie 2011 19:58 |
||
ne-am pierdut pe drum.. mea culpa. oare cate femei filozof de profesie cunosc? |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Iulie 2011 20:02 |
||
Fac si eu ce pot ,Dor.Aproape ca-mi este rusine ca am un certificat...... | ||
constance Postat pe 5 Iulie 2011 20:40 |
||
da ce certificat ai tu ma rog? ia sa vedem...ai zice ca ti l-au dat de la veseli si acum ai iesit de sub tratament.... de ce ti-e rusine, ia spune aici! |
||
dor72 Postat pe 5 Iulie 2011 21:41 |
||
mi se pare mie, sau ajungem si la modelul din povestea Mioritei... aia cu acceptarea senina a destinului nedrept?!:PP :)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Iulie 2011 01:31 |
||
Doruleato, daca citeai mai sus iti dadeai seama de ce fel de certificat e vorba........Ca -mi este rusine..... e un fel de -a spune....dupa discutia cu mintile luminate si deschise..... Vad ca daca iti spui punctul de vedere,ti se da certificat de la cei veseli ....... | ||
constance Postat pe 6 Iulie 2011 05:52 |
||
712, cand iti asumi riscul de a discuta cu persoane de "teapa" mea, trebuie sa iti asumi si responsabilitatea de a face fata discutiei... daca ai fi inteles ce am spus eu, ai fi vazut ca glumeam....radeam...chiar stiu despre ce certificat vorbeai ( ma oboseste teribil sa ma tot explic, pentru ca nu sunt inteleasa) AM GLUMIT si asteptam un raspuns pe masura.... mereu trebuie sa tin minte sa nu mai glumesc...mi-e imposibil uneori... te iert doar pentru ca mi-ai spus doruleata...asta te-a salvat... sper ca pe viitor vei glumi si tu mai mult... si pentru atat lucru te-ai trezit atat de dimineata? |
||
dor72 Postat pe 6 Iulie 2011 08:51 |
||
Asa ma trezesc in fiecare dimineata...... | ||
constance Postat pe 7 Iulie 2011 06:16 |
||
nu stiu de ce unele din voi vb fara sa fi trait asa o exeprienta ....chiar ma uita la unele dintre voi ce sfaturi dati sau cel putin ceea ce scrieti fara sa va puneti in locul acelei persoane poate chiar se iubesc si nu numai poate chiar barbatul acela sta pt copii lui impreuna cu sotia dar nu v-ati pus intrebarea de ce barbati cauta afara ceea ce nu au in casa lor?si sunt mii si mii de intrebari si nu numai stiu ca barbati sunt porci dar femeile cum sunt?acum sa punem cartile pe fata?offff imi da frica ceea ce vad ca scrieti unele dintre voi sincer | ||
nimikkk Postat pe 16 August 2011 20:19 |
||
ne-am pus toate intrebarile alea, problema e ca nu ne-a raspuns nimeni. nu zice nimeni sa nu iubesti, iubesti ? ok, shit happens..dar de ce minti ? si nu vorbesc in termeni de barbat vs. femeie . teoria e una si valabila pentru amandoi, altfel umblam cu dubla masura. |
||
Freya__ Postat pe 16 August 2011 20:39 |
||
De la: constance, la data 2011-07-05 19:42:12Sa nu incurcam lucrurile....Freya , eu nu am o astfel de problema(nu despre mine se discuta aici).Esme de acord cu tine ......si barbatul are vina lui,dar nu vine aici sa zica "Vai ce mult sufar, dati-mi un sfat...." n-am incurcat nimic, era o teorie general valabila. ca tu ai crezut altceva..nu e problema mea. |
||
Freya__ Postat pe 16 August 2011 20:43 |
||
poi si at de ce unele dintre voi criticati atat?nu inteleg cand veti fi puse in aceeasi situatie de amanta sau ce o fi si sa va iubiti si nu stiti cum sa faceti ca sa stati impreuna atunci sa va ganditi la mesajele care le ati dat unele dintre voi si nu numai niciodata nu se stie asa ca........ | ||
nimikkk Postat pe 16 August 2011 20:44 |
||
ia o paturica ... si ascunde-te sub ea de frica! |
||
alfheim Postat pe 16 August 2011 20:46 |
||
da ce dreaq e aici, bre? clubu' amantelor suferinde si neconsolate? zici ca-i zidu' plangerii |
||
michelle_ Postat pe 16 August 2011 20:47 |
||
nu stiu daca este cuplul amantelor suferind dar sunt sigura ca acele amante nu ar trebui sa sufere pt ei si nu numai daca ar sti femeile lor de acasa cum sa fie ei nu ar mai avea amante hmmm in fine si cred ca am sa imi iau paturica si o iau la fuga cum zikea baiatul de mai sus:) | ||
nimikkk Postat pe 16 August 2011 21:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau prea mult??? | 34 | De la: Ioana007 7 Martie 2009 09:13 |
partenera nu mai vrea?? | 49 | De la: geo32 17 Martie 2009 10:15 |
Astenie? | 10 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 18:25 |
|
||
Vand rochie de mireasa | 28 | De la: yanyacharberet 24 Iulie 2009 09:39 |
BANII,IUBIREA SAU POTI SA AI DIN AMANDOUA? | 12 | De la: iasomia 18 Noiembrie 2008 18:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară