http://youtu.be/2MZFgzm7lho |
||
nobody Postat pe 7 Octombrie 2011 18:01 |
||
---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=69qgBLyOLeo&feature=related | ||
Noli Postat pe 7 Octombrie 2011 18:31 |
||
|
||
panty_C Postat pe 7 Octombrie 2011 22:13 |
||
parerea mea....... daca-l iubesti,nu renunta,ramai alaturi de el,daruieste si primeste dragoste,nu se stie daca vei mai avea parte de aceste sentimente profunde cu altcineva....vorbesc din proprie experienta,eu am o relatie cu un barbat casatorit de 12 ani,prefer sa stau in umbra,dar ma simt iubita cu adevarat.... | ||
eu_daneza Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:19 |
||
Nu te mai victimiza ....pana fata nu ridica coada ,barbatul nu miroase ...si asa intrati voi si distruceti o casnicie .Ce crezi ca ai sa fii fericita cu el daca isi paraseste familia ...te inseli amarnic ...ce suferi acum ,atunci o sa suferi de 10 ori mai mult . | ||
garbo245614 Postat pe 4 Noiembrie 2011 20:45 |
||
"..Ce crezi ca ai sa fii fericita cu el daca isi paraseste familia .." da..,dar pe termen scurt.. |
||
roby_cado Postat pe 4 Noiembrie 2011 21:01 |
||
adevarat,adevarat va zic voua : daca distruceti - distrucerea va paste! la puterea a zecea! | ||
precizilla Postat pe 4 Noiembrie 2011 21:02 |
||
pupao-as de betziva..,cum le zice ia.. | ||
roby_cado Postat pe 4 Noiembrie 2011 21:07 |
||
,,daca isi paraseste familia ...te inseli amarnic ...ce suferi acum ,atunci o sa suferi de 10 ori mai mult . " acum ,eu nu vreau sa te contrazic,ca prea le zici asa convinsa,dar de unde stii tu oare chiar asa de bine???? |
||
sunsset Postat pe 4 Noiembrie 2011 21:48 |
||
bre,robytza... omu' beat si copilu' ce mai zice de-a dreptu',ailanti te iau pe dupa vishin,pe dupa gard,pe dupa neshte chestii... |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:05 |
||
in vino veritas... carevasazica, d-aia spun io mereu adevaru`! |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:09 |
||
asa-i,smeoanco... decat ca,uneori,ne alegem cele mai nepotrivite momente sa fim proaste de sincere.. iar alteori ne alegem cele mai potrivite momente sa fim sincere,da' proaste... |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:14 |
||
hai, ca mor de ras de atat adevar! de fapt, rad printre lacrimi. | ||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:16 |
||
da' ce dreaq ar fi de capu' nostru daca n-am putea-o da in rasu'-plansu'? spitalu' 9 ar fi neancapator,vai de sejurele noastre... |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:19 |
||
io zic ca d-aia e lumea pasibila de 9: pt ca nu da in rasu`-plansu`. |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:25 |
||
cam asta era si chintesenta maximei mele filozofice de mai sus... | ||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:30 |
||
exact, precico, da` mi-am spus-o pre limba mea, conform cu maniera proprie de dezlegat de limbi de la alcoale. | ||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:33 |
||
hai sa te pupe preci ca si asa e unii care zice ca-s zgarca la d'astea... |
||
precizilla Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:36 |
||
iote si de la mine la grade multe e permis orice, nu? |
||
esme Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:38 |
||
draguta si eu sunt in aceeasi situatie sunt indragostita de un barbat insurat care are si doi copii,lucrez la el in supermarket,parerea mea este sa te retragi acum decat sa ai de suferit de pe urma lui,barbatul de care sunt indragostita are si amanta,am facut greseala de a ma intalni cu el,de a ma saruta dar dupa acel sarut mi-am dat seama ca am facut o greseala mare,imi este si rusine uneori sa o privesc in ochi pe sotia lui...de multe ori lam auzit cum vb cu amanta lui la telefon si credema k nu mam simtit bine deloc dar stiu ca e mai bine sa imi vad de treaba mea....imi este greu pt k zi de zi dau ochii cu el la servici,zi de zi imi face avansuri,este gelos daca ma vede ca stau de vb cu colegii mei sau daca glumesc cu ei,dar toate astea sunt doar la vrajeala...sincer el mia zis k nu o iubeste pe sotia lui dar nu se poate asa ceva odata ce a facut doi copii cu ea.intradevar dupa un timp dispare iubirea si devine obisnuinta,la el cred ca e deja obisnuinta deoarece are amanta de mult timp,chiar el mia recunoscut.el este italian si multa lume ma avertizat ca ei sunt disperati dupa romance dar nu am crezut...sfatul meu este sa te dai la oparte,vei intalni baiatul potrivit,liber,fara obligatii,care sa te iubeasca cu adevarat,credema o sa treci si peste asta,trebuie doar sa ai vointa.pt mine e putin mai greu k il vad zi de zi dar prefer sa sufar eu decat sai destram familia pt k ei nu sunt vinovati cu nimic.le dau dreptate celor care spun ca''daca tu ai fi in locul sotiei lui cum teai simti?''iti urez multa bafta si daca vrei dami id ul tau sa vb pe messenger.incearca sa il uiti.gandestete la viitorul tau in primul rand si la fericirea ta:* | ||
garbo255514 Postat pe 18 Decembrie 2011 02:23 |
||
De la: veve, la data 2008-08-08 11:29:25m-am indragostit de un barbat insurat si sunt disperata.stiu ca si el ma iubeste si poate ca din cauza asta sunt daramata...daca as sti ca nu ma iubeste as disparea din calea lui si asa poate l-as uita!insa el ma iubeste la fel de mult cum il iubesc si eu dar nu poate divorta din cauza bebelusului pe care il are! In viata te indragostesti de mii de ori cind esti femeie tinara pina la 30 de ani,dupa aceasta virsta incepe sa functioneze ratiunea la femei pina atunci doar sexul conteaza si cad repede prada barbatilor casatoriti.Daca barbatul de care esti indragostita este casatorit si are si copil,parasestel este un terchea berchea daca te foloseste pe post de nevasta tuturor si a nimanui.Ia stai si gindeste in oglinda ,ai 25 de ani,fiecare femeie are ceva frumos si atractiv pentru barbati,depinde pina la ce nivel admite sa se injoseasca. |
||
VOIAJOR Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:30 |
||
Chiar de mii de ori? Ei na, nici chiar a�a...Sau sunt io prea ra�ional�? Nu cred, doar sunt femeie. | ||
Axl_22 Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:39 |
||
De la: garbo245614, la data 2011-11-04 20:45:45 Nu te mai victimiza ....pana fata nu ridica coada ,barbatul nu miroase ...si asa intrati voi si distruceti o casnicie .Ce crezi ca ai sa fii fericita cu el daca isi paraseste familia ...te inseli amarnic ...ce suferi acum ,atunci o sa suferi de 10 ori mai mult . Pina sa ma casatoresc am facut practica cu vreo 67 de femei la diferite virste,la toate le spuneam ca sunt casatorit,ca nevasta nu ma satisface bla-bla-bla,iar ele se intreceau sa-mi intre in voie.Odata am intrebat pe una din ele dece admite sa se culce cu un barbat insurat,ea a raspuns ca numai asa este sigura ca nu se imbolnaveste ca barbatul este curat ingrijit de sotie si este cu experienta sexuala nu arde gazul pe linga ea.Eram convins ca nu ma mai insor aveam 27 de ani ,abia peste 3 ani mia trecut si m-am insurat,dupa ce am mai experimentat vreo 250,greu de inteles ! |
||
VOIAJOR Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:41 |
||
250 �n 3 ani, �nseamn� c�, la o zi juma venea una nou�... greu de �n�eles. | ||
Axl_22 Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:50 |
||
Si cum ramane cu "Viata sexuala ordonata-elixirul vietii???"topicul tau forte..deschis mai incolo?? Cu...sa nu ai melte partenere ca faci adenom de prostata???si nici cu multi parteneri ca faci...cefalee??? Dar cum a reactionat ..hipofiza ..in cazul tau..la schimbarile tale sentimentale???De 250 de ori??? ai "fortat" bine..hipofiza...!!! Nu stiam ca..acum asa-i ..zice... |
||
elisabeta_boia Postat pe 24 Ianuarie 2012 20:36 |
||
Axl_22 Postat pe 24 Ianuarie 2012 20:40 |
||
Ce-ai gasit de ras,Axl???Eu "vorbeam" serios!! Hai ca ..glumeam!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 24 Ianuarie 2012 20:58 |
||
Via�� ordonat�, f�r� cefalee...deci r�d. | ||
Axl_22 Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:05 |
||
evolutia draq ......... | ||
jeanette40 Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:09 |
||
prima oara cand am vazut-o, am crezut ca visez. nu am avut curajul sa ma apropii de ea, credeam ca nu e pentru mine. asa ca am ramas cu prietena ei cea mai buna, m-am casatorit si am avut un copil. dar sentimentele fata de ea cresteau pe zi ce trecea, si chiar daca eram casatorit nu mi-o puteam scoate din minte. pana intr-o zi, cand am gasit un subiect de vorba cu ea. am inceput sa vorbim, si imi dadeam seama ca era tot ce vroaim. am reusit sa o fac sa se indragosteasca de mine, si am inceput sa iesim. nu a durat prea mult, dupa o perioada sotia mea a aflat, si totul s-a rupt... pusi toti 3 in fata faptului implinit, i-am spus sotiei mele cat de mult o iubeam pe amanta. cu toate astea, nu m-a lasat, m-a iertat si am mai facut un copil. dar continuam sa o iubesc pe ea. mergeam pe unde statea ea, o cautam si stateam uneori si o asteptam doar sa o mai vad o data. dupa cativa ani de amagire, mi-am incercat din nou norocul, mi-am luat inima in dinti si am contactat-o din nou. mi-am dat seama ca si ea inca ma iubea. i-am propus sa imi las familia pentru ea, dar nu a vrut, nu poate trai cu asta pe constiinta. o iubesc enorm, si consider ca greseala ceea mai mare care am facut-o, a fost ca nu am incercat de la bun inceput cu persoana adecvata. asa este, majoritatea barbatilor casatoriti cauta amante pt ca se plictisesc de nevasta si vor sa mai experimenteze si altceva nou, dar niciodata nu le-ar lasa. daca ea mi-ar propune sa plecam maine amanoi si sa lasam totul in urma, as face-o. imi iubesc copii, as lupta sa ii am langa mine, nu i-as pierde pe ei. dar nici pe ea nu vreau sa o pierd. stiu ca suna egoist, dar ce pot face daca in atatia ani de zile sentimentele mele fatza de ea nu s-au schimbat??? nu poti comanda inimii sa iubeasca pe cine vrea mintea. fac un mare sacrificiu, imi calc in picioare sentimentele si inima doar de dragul familiei. si mai ales, faptul ca si ea ma iubeste si nu putem fi impreuna este ceea mai nenorocita situatie. dar ce se poate face.... | ||
garbo262068 Postat pe 1 Februarie 2012 01:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BUNA! | 17 | De la: eu_geminy 8 Septembrie 2010 22:52 |
oare ce parere are acum despre mine????? | 5 | De la: Ioana007 19 Decembrie 2008 15:24 |
Tehnici | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:08 |
|
||
Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani. | 1337 | De la: dor72_ 22 Ianuarie 2012 14:59 |
TU CUM TE IMPACI CU NEAMUL LUI ? | 4 | De la: yavrum 8 Octombrie 2008 11:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară