"...i-am propus sa imi las familia pentru ea, dar nu a vrut, nu poate trai cu asta pe constiinta..." oooo, ce generos esti!... dar ea, nu si nu!...:D :))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Februarie 2012 01:03 |
||
---|---|---|
Buna!!! si eu sunt intr-o situatie destul de delicata,Sunt cu un barbat insurat de 1an jum nu are copii el imi spune ca nu o iubeste pe soti lui si nu isi doreste copii cu ea...dar nu inteleg ce il mai tine ica legat de ea.. | ||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 18:12 |
||
intreaba-l. Si, daca il enervezi suficient, s-ar putea chiar sa iti spuna. |
||
|
||
quasaria Postat pe 18 Februarie 2012 18:15 |
||
cica s-a casatorit cu ea din mila .....si nu o iubeste..de aceea nu vrea copii desi ea isi doreste foarte mult...noi vb zilnic la tel dar cu vazutul de vedem mai rar 1-2 ori pe apt din cauza serviciului....dar eu il iubes enorm de mult si am obs ca si el tine la mine...dar nu vad care e inca probl lor...el zice ca nu poate sa o dea afara din casa..asta e normal..numai daca o sa se sature ea intr-un final sau sa auda de relatia noastra si sa-l paraseasca... |
||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 18:22 |
||
te minte. Poate sa ii inchirieze un apartament. Poate sa o lase in casa si sa se mute la tine. Se pot gasi solutii - nu se desparte pentru ca nu vrea. cu ea pentru ca el prefera sa fie cu ea. Nu iti spune adevarul. Iti spune exact ce vrei sa auzi. |
||
quasaria Postat pe 18 Februarie 2012 18:26 |
||
si de ce nu face copii cu ea?ce il opreste? undeva exista un adevar pe care e cam greu sa il aflu.... ori nu poate ea sa faca copii ori chiar el nu isi doreste... |
||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 18:29 |
||
poate ca n-a ramas insarcinata. Sau poate si-au planificat impreuna sa ii faca mai tirziu. Sau poate nu vrea ea copii....Sau poate chiar acum "lucreaza" la unul. Tu auzi doar varianta lui. Realitatea ar putea fi mult diferita. Cu tine ar vrea copii? |
||
quasaria Postat pe 18 Februarie 2012 18:32 |
||
logic... undeva exista un adevar...el imi spune ca ea il bate mereu la cap cu copii desi au o varsta 38 ani..insa el nu vrea...desi si eu sunt casatorita ,nu am copii..si oricum nu pute avea un copil impreuna daca situatia dintre noi nu se limpezeste... | ||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 18:38 |
||
ah! Dostoievski, ce ma enervezi.... unde e crima si de unde incepe pedeapsa? cica ...angel...si e marfa noua pe piata...2012 |
||
dor72_ Postat pe 18 Februarie 2012 18:44 |
||
si daca ii spui ca esit insarcinata - si esti insarcinata cu el, cum reactioneaza? | ||
quasaria Postat pe 18 Februarie 2012 18:45 |
||
cum? simplu : "nevasta-mea e insarcinata de mai de mult"...si are prioritate...cine apuca prima... |
||
dor72_ Postat pe 18 Februarie 2012 18:49 |
||
... te lamuresti cu un scandal demo inainte sa incerci de-adevaratelea. | ||
quasaria Postat pe 18 Februarie 2012 18:51 |
||
angelico, ii e foarte comod cu 2...atat este de inteles ( daca pot sa zic asa ) iar faptul ca esti maritata, constituie un avantaj nesperat pentru el.... |
||
dor72_ Postat pe 18 Februarie 2012 18:56 |
||
da, esti o varianta convenabila si nu ii creezi probleme majore. Cind o sa incepi sa faci presiuni, pentru ca o sa te implici, o sa polenizeze altceva. |
||
quasaria Postat pe 18 Februarie 2012 19:00 |
||
o sa incerc sa a spun povestea de la inceput...e cam mult de scris dar vreau si o parere din partea voastra...ca nu stiu ce sa mai fac,,,, | ||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 20:47 |
||
mai bine incearca sa te limpezesti, sa privesti detasat si sa evaluezi corect situatia | ||
dor72_ Postat pe 18 Februarie 2012 21:22 |
||
In ultima perioada de timp lucrurile in casnicia mea au inceput sa nu mai mearga din diverse motive....desi in urma cu un an jum am cunoscut un tip cu care am inceput sa mai ies din cand in cand la o mica plimbare in parc ,la o pizza dar ca amici.,ne povesteam diverse lucruri mai ales eu i-am spus aproape totul depsre mine,desi el afirma ca este singur adica fara prietena si necasatorit.Dupa o anumita perioada de timp aprox 3 sapt am inceput sa ma indragostesc de el,adica dintr-o amicitie sa devina ceva mai serios.Totul a inceput cu un sarut apoi am continuat...a inceput sail iubesc foarte mult,desi era un om minunat,eram in al9-lea cer .....am continuat asa cam o perioada de 4 luni totul bine si frumos...fara sa-mi dea ceva de banuit,adica ca ar fi cu cineva,,,,dar uneori nu rasp la tel cand il sunam iar seara dupa ora 20 isi inchidea tel si vb mai mult pe mess pana tarziu ...cand l-am intrebat de ce tine seara tel inchis imi spune ca nu vrea sa-l mai deranjeze si alte pers vrea sa stea mai linistit...uneori ii spuneam sa mai ramana cate o seara la mine dar inventa diverse motive...nu conteza acuma ce si cum...ajunsesem sa nu mai pot sta fara el plangeam cand pleca de la mine....desi eu stateam mai mult singura sotul fiind mai mult la tara....dupa 4 luni din intamplare am aflat ca el este insurat ,,nu mi-a venit sa cred urechilor..a fost un soc pt mine...in fine l-am iertat pt ca ma mintit atat timp si eu imi faceam iluzii ptca aveam intentia sa divortez de sotul meu..cand l-am intrebat de ce mi-a ascuns asta..mi-a rasp ca daca imi zicea de la inceput poate nu acceptam relatia....dei mi-a spus ca nu-si iubeste sotia si nu a iubit-o niciodata de aceea nu a facut copii cu ea pana acuma..si nici nu isi doreste .cand l-am intrebat de ce nu o lasa in pace daca nu ii mai convine de ea mi-a zis ca nu o poate da afara din casa ca pe un caine..Am inceput sa-l presez sa faca ceva pt noi.dar nici o sansa...am vazut ca fac mai mult rau daca incep sa-l presez sau sa-i creez probleme..desi era atent cu mine ieseam in oras impreuna ne faceam cadouri reciproc de zile mai deosebite...insa tot nu pricep ce il tine legat de ea...am incercat sa fac multe sa vd cu reactioneaza..i-am spus ca am fost si insarcinata desi nici nu a vrut sa auda...mi-a zis ca el nu e pregatit sa aiba inca copii,,,...cand am inceput sa fortez nota sa fac in asa fel sa auda nevasta-sa a cam inceput sa se de la fund...ptca au inceput discutiile acasa...si vroia sa il las in pace...desi eu nu am cedat...i-am siz ac e este totul pt mine si fara el nu pot sa merg mai departe..de cand am inceput sa nu-l mai presez totul merge bine iarsi,,,desi eram pe cale de al pierde..si mi-am propus sa las lucrurile sa mearga de la sine fara sa mai fortez nimic...desi sa intors inapoi si ne-am mai dat o sansa,,,,cu cat nu-l stresez e mai bine sa il las pe el sa ia decizia sa faca ce simte...si cand simte...cam asta..restul v-am mai spus mai sus... | ||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 21:50 |
||
[totusi nu renuntat la mine atunci cand am inceput sa-i creez probleme...desi ,putea sa o faca sa nu-i pese de mine si ce se va intapmla cu mine...E clar ca in casnicia lui ceva nu mai merge ca altfel nu si-ar fi inselat sotia...si nu e o persoana sa zic ca isi inseala sotia doar pt sex...lui ii lipseste afectiunea ,comunicarea nu e mort dupa sex dupa cate am observat eu in tot acest timp.. | ||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 22:45 |
||
ca sa faci al doilea pas trebuie sa studieszi foarte bine terenul pe unde calci.....uneori unii oamnei nu se grabesc ci asteapta sa-l cunoasca mai bine pe celalalt de langa ei .daca au gresit-o prima oara nu vor ca sa se mai repete din nou....asa ca eu uneori eu stau si ma gandesc ca el vrea sa vada cum decurge relatia noastra in timp si daca sutem compatibili unul cu altul daca ne decide sa schimbam anumite pers in viata noastra...trebuie s fie sigur de pasul care il face...voi ce ziceti? | ||
angel2012 Postat pe 18 Februarie 2012 22:51 |
||
l iubesc enorm de mult si nu pot sa renunt la el..este un barbat deosebit pt mine....in el eu am gasi tot ce imi doream de la un barbat....dar cum sa-l determin sa renunte la e in cele din urma...asta ma omoara......nu am decat sa astept sa o faca el in timp..trebuie multa rabdare.. | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 10:09 |
||
raman la parerea mea, mai mult ca oricand... te FRAIERESTE, atat. Scuza-ma daca sunt atat de nesimtita...poate ea il intretine, e ceva la mijloc ... |
||
dor72_ Postat pe 19 Februarie 2012 12:26 |
||
Mai ,cu intretinutul nu stiu ce sa zic ca are si el aceeasi meserie ca si ea sunt avocati....iar eu doctorita dar in timp trebuie sa aflu ce e la mijloc..dar dati-mi o idee cum sa fac... | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 12:34 |
||
pai e si mai clar...poate el nu e "atat de avocat" si e constient de asta... nu e prost sa isi taie craca... Doamne, te-ai gasit sa te bagi intre avocati! Eu zic ca ea stie totul despre tine si chiar cu asta il are la mana ea vrea sa ramana maritata, el nu are de ales... sfatul meu e sa fugi cat te tin picioarele...vei fi singura sfasiata poate el "prin" ea si-a cladit cariera...daca o are si nu cumva e in umbra ei, permanent...asta il si face sa insele...cumva trebuie sa se simta si el barbat... tu esti doar panaceul.... |
||
dor72_ Postat pe 19 Februarie 2012 12:38 |
||
[Daca ar sti totul despre mine nu ar veni sa ma caute sa stam de vorba si sa rezolvam problema,eu zic ca inca nu ma stie cine sunt chiar daca a suspicionat ea ceva. | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 12:42 |
||
nu am inteles aceasta ultima postare... cum te cauta dar nu te cunoaste? |
||
dor72_ Postat pe 19 Februarie 2012 12:45 |
||
daca ar sti totul despre mine,de ce nu vine sa ma caute ?asta am vrut sa spun | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 12:50 |
||
Ti-am raspuns si pe celalalt subiect. Parerea mea este ca ei sint foarte bine merci, probabil nu fac un copil pentru ca vor sa isi vada de cariera, iar dl. nu trebuie sa fie neaparat "mort dupa sex" ca sa aiba o amanta sau mai multe: de obicei barbatii nu dupa sex sint morti neaparat, cit dupa certitudinea ca ei sint ceva de nemaipomenit. Daca ii oferi doza de admiratie, idolatrizare si flatarea orgoliului propriu, pe care probabil nevasta nu i-o mai ofera ca l-o fi dat jos de pe piedestal intre timp, bineinteles ca o sa te caute. Daca devii un ghimpe in coasta si te porti urit cu el si ii creezi probleme, sau speli cu el pe jos - probabil n-o sa te mai caute. Pentru ca esti entertainment. Daca nu i se pare fun, nu mai discuta. Cam asta e "iubirea" in contextul in care esti tu. Faptul ca nu prea da doi bani pe relatie e evident din faptul ca nu ti-a spus adevarul de la inceput. N-a gindit in persoectiva:si-a pus problema ca pina afli tu ca e insurat oricum relatia fuse si se duse, deci de ce sa iti spuna?! |
||
quasaria Postat pe 19 Februarie 2012 13:05 |
||
Deja ma doare capul.... | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 13:20 |
||
doar de atat ? | ||
elodia_2 Postat pe 19 Februarie 2012 13:23 |
||
lipsa de oxigen. | ||
Katinka Postat pe 19 Februarie 2012 13:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
imi vand rochita de mireasa! | 30 | De la: Roxxynela 13 Aprilie 2009 22:49 |
suzuky ? suzuka ? anyone ? | 14 | De la: gianiblue 30 Ianuarie 2009 14:35 |
Masturbarea feminina | 56 | De la: prometeus_969 23 Aprilie 2009 19:53 |
|
||
Papadia | 1 | De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:09 |
relatie dubla | 149 | De la: VILLAS1189 19 Februarie 2009 09:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară