da, trebuie sa mai ies la plimbare...ca sa dus gerul. | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 13:37 |
||
---|---|---|
angel, imi pare rau ca trebuie sa "te scutur" nitel... tu nu reprezinti aproape nimic, pentru niciunul dintre ei... nu are ea niciun motiv sa te caute...nu prezinti pentru ea niciun fel de pericol...esti "inca o fraiera" care este dispusa, " tout à fait", sa faca cu sotul ei ceea ce ea nu mai considera ca el ar merita... daca este cine sa se :oboseasca" sa il urce pe pidestal, ea isi vede de cariera si de viata ei...el poate sa plece la dracu...facem pariu ca el ii saruta ei talpile? si pamantul pe care ea paseste... scuza-ma dar un asemenea las si dobitoc nu merita nimc...decat sa fie abandonat... el tine cu dintii da casnicie si de...huzur...nu ea se oboseste pentru asta, ci el... el e cel slab si dependent... mai bine cauta sa iti ocupi timpul cu lucruri mai interesante...poate ca vei vedea ca sotul tau exista si merita mai mult decat nenea avocatul ..si e dispus si sa iti ofere mai mult...deschide ochii |
||
dor72_ Postat pe 19 Februarie 2012 14:12 |
||
corect | ||
|
||
Persia Postat pe 19 Februarie 2012 14:16 |
||
nu aude, sau nu vrea sa inteleaga. | ||
Katinka Postat pe 19 Februarie 2012 14:21 |
||
pe undeva ai i dreptate....ptca intr-un an jum de cand avem noi o relatia nu a incercat macar o data sa-i spuna aleia ca are si el un drum inafara orasului si sa stea si cu mine o noapte...dar sa mai pleca 2-3 zile pe undeva la munte nici vorba...tot timpul imi zicea ca nu are unde sa-i spuna ca se duce...pe naiba..cand iti doresti ceva poti face orice..dar eu zic ca nu avrut sa-si faca bube in cap singur... | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 14:24 |
||
pai, tu nu intelegi ca el nu vrea sa mearga sau sa ramana cu tine? cata minte itit trebuie pentru asta.... scuza-ma dar nu mi-as dori asemenea specimen in preajma mea, nici sa imi lustruiasca papucii....m-ar enerva fiecare gest mocait si las....bleahhh.... |
||
dor72_ Postat pe 19 Februarie 2012 14:29 |
||
[II arat eu lui...de nu o sa-i mai trebuiasca nici tata care a supt-o de la masa... deocamdata am rabdare.. | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 16:09 |
||
avocat ? sigur nu/i notar ? |
||
elodia_2 Postat pe 19 Februarie 2012 16:13 |
||
ce te face sa crezi ca e notar? | ||
angel2012 Postat pe 19 Februarie 2012 16:28 |
||
�i io fac la fel c�nd mai am r�bdare. | ||
Axl_22 Postat pe 19 Februarie 2012 16:28 |
||
prietenii stiu de ce stii ce, viata e frumoasa, va veni ziua cand vei intelege singura ca nu merita sa fii vioara a doua... acum niciun sobor de popi n/o sa te lamureasca, n/am citit chiar tot ce ai scris, dar am priceput cum sta treaba... ca maine o sa/i dai sa asculte asta http://www.youtube.com/watch?v=yxCQvzAbP4c |
||
elodia_2 Postat pe 19 Februarie 2012 16:34 |
||
Marius? Poate asta http://www.youtube.com/watch?v=W-av2qVhkyM |
||
Axl_22 Postat pe 19 Februarie 2012 16:38 |
||
si eu tot asta incerc sa spun de vreo nspe pagini: un barbat, insurat sau neinsurat, cind iubeste face si pe drak in 14 sa fie cu cea pe care o iubeste. Nenea avocatul asta mai pledeaza si el cind n-are ce face... asta e tot. In rest, indemnurile ca "poate sotul" sint inutile.... Capitolul "sotul" n-a mers in primul rind, in al doilea rind, cind e vorba de fiinte umane si de sentimente nu se pune problema "nu e ala, poate alalalt". Nu e ala, nu e nimeni. Poti bine merci sa stai si singura sa iti vezi de tine o perioada si sa iti limpezesti mintea si sufletul. Iar cind va fi sa te indragostesti din nou, va fi pentru ca l-ai intilnit pe acela, nu pentru ca trebe neaparat sa fie cineva, oricare ar fi el. |
||
quasaria Postat pe 19 Februarie 2012 17:22 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-08 11:55:49Draga mea,in primul rand:cati ani ai?Cand spui ca in viata iubesti o singura data.ai vreo 70 de ani?Ti-o fi spunand el ca te iubeste sau chiar te-o fi iubind dar tot asa ii spunea si nevestei sale cand s-au casatorit.Poate e numai atractie sexuala?Din partea lui.Fugi si lasa omul in pace sa-si creasca copilul.Cand ii aud pe unii ca stau cu nevestele de dragul copilului.....Invata sa-ti controlezi sentimentele. Raspuns gresit!!!!!!!!!!!!! |
||
allisya06 Postat pe 21 Martie 2012 02:19 |
||
De la: iamonica_kissu, la data 2008-08-20 15:20:14pai fai si tu un copil si dupa aia vezi pe cine alege :)) ...am glumit sa nu cumva sa faci prostia asta, parerea mea e sa iti gasesti pe altcineva...nu are rost...e clar ca daca si-ar iubi sotia cu adevarat nu ar fi inselat-o si e clar ca daca te-ar fi iubit pe tine cu adevarat ar fi parasit-o pe aia...da nu incerca sa te minti singura, omu nu stie ce vrea si nu e in stare sa faca alegeri asa ca da-l naibii nu merita de fapt nici atentia ta si nici a nevestei si nici dragostea copilului...trebuie eutanasiat Raspuns corect!!!!!! |
||
allisya06 Postat pe 21 Martie 2012 02:28 |
||
De la: dor72_, la data 2012-02-19 14:12:52angel, imi pare rau ca trebuie sa "te scutur" nitel... Este clar ca tipul este jigodie, iar tu aici aberezi pur si simplu!!! |
||
allisya06 Postat pe 21 Martie 2012 02:35 |
||
De la: anakin, la data 2008-08-21 16:01:27Cel mai fair-play este sa iesi din decorul lui. http://www.youtube.com/watch?v=B9zX3gArPxM&feature=related |
||
garbo270808 Postat pe 21 Martie 2012 18:40 |
||
De la: angel2012, la data 2012-02-19 13:37:49da, trebuie sa mai ies la plimbare...ca sa dus gerul. http://www.youtube.com/watch?v=Nb2hjxPFRlo&feature=related |
||
garbo270808 Postat pe 21 Martie 2012 18:50 |
||
da da da ! stiu ! st in exact aceeasi situatie si nu este deloc usor.am 19 ani si nu pot sami traiesc viata asa cum trebui ca celelate fete pt ca iubesc un barbat insurat si cu un copil de 2 ani ,,care culmea este gelos! are tupeu fantastic de a imi impune lucruri knd el are o nevasta acasa ! kestia e ca ma prins atat de tare aratandumi iubirea fata de mine...nu vezi in fiecare zi un barbat insurat cu 10 ani mai mare care iti lpange in fata pt ca te iubeste foarte tare..ca vrea sa fie cu tine,ca acel copil e singurul motiv si ca daca nu ar fi fost el ..tu erai o printesa in regatul lui ...asta e placa pe care are grija sa tio puna at knd esti mai vulnerabila ..si o inghiti ..ca nu ai cum altfel! nu poti fara el nu ? nici eo ! poti sa suporti ? nu ! nici eo ! ajuta'ma tu ca te ajjut si eo daca tu sti cum... | ||
garbo_8483 Postat pe 14 Octombrie 2012 00:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BUNA! | 17 | De la: eu_geminy 8 Septembrie 2010 22:52 |
l am inselat | 53 | De la: garbo_6771 20 Septembrie 2015 21:25 |
Nu multe | 1 | De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:15 |
|
||
diferenta mare de varsta??? | 22 | De la: marimari 8 Martie 2009 22:15 |
Un sfat macar imi puteti.. ca eu nu mai stiu ce sa fac.. | 98 | De la: Ioana007 10 Mai 2009 16:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară