ce carti ati mai citit si v-au placut...

i-auzi..."revelatia intalnirii cu D-zeu"...

mami,matale ai fost aseaaa...recent,in ultimii 10 ani,la Rohia?!
n-ai fost,mai,ca daca mergeai,ai fi vazut X5-urile,mertzanurile,toyotele,etc in care-l cauta pe D-zeu sfintii parintzi,mai nou...
ce revelatie ai avea,oalio!
preciouss
Postat pe 28 Octombrie 2009 22:56
De la: preciouss, la data 2009-10-27 21:11:43bre,recomanda si tu ce n-am cetit la gradi,ce dreaq?!

Ha ha te crezi desteapta rau de tot daca ai citit Vraciul la gradi! Ai facut gradi la superdotati? Sau la subdotati?
lala_cri
Postat pe 29 Octombrie 2009 06:35
De la: preciouss, la data 2009-10-28 22:56:26i-auzi..."revelatia intalnirii cu D-zeu"...

mami,matale ai fost aseaaa...recent,in ultimii 10 ani,la Rohia?!
n-ai fost,mai,ca daca mergeai,ai fi vazut X5-urile,mertzanurile,toyotele,etc in care-l cauta pe D-zeu sfintii parintzi,mai nou...
ce revelatie ai avea,oalio!

Esti pe langa subiect.
stella_andre
Postat pe 29 Octombrie 2009 18:52
n-am prea dat pe la gradi,ca ieream mereu pe langa subiect...
deh,loaza,ce mai...
preciouss
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:43
De la: preciouss, la data 2009-10-29 20:43:31n-am prea dat pe la gradi,ca ieream mereu pe langa subiect...
deh,loaza,ce mai...

Pacat...
stella_andre
Postat pe 30 Octombrie 2009 00:12
mda...poate nu toti ne dam in vant dupa genu' asta de carte...asta cu revelatia...
wife_de_zmeu
Postat pe 30 Octombrie 2009 00:16
poate ca nu..dar ne da asta dreptul sa ne batem joc de cei care incearca si altfel de lectura?
...in sfarsit...nu mai conteaza, doar e la moda vanghelizarea, ce mai conteaza cei ca Steinhardt?

imi cer scuze ca am inoportunat cu postarea mea. nu o sa se mai intample, promit!

stella_andre
Postat pe 31 Octombrie 2009 22:37
bre 299...am dat cu paru',sau ce?!

ziceam ca multe s-au schimbat de cand Steinhardt si-a facut veacu' pe la Rohia,decat atat!
stiu despre ce vorbesc,pt ca Rohia-i la o aruncatura de batz...
in ce priveste revelatiile asupra subsemnatei inculte vanghelizate,le-ai putea avea citind si alte topice p'acilea...

hai noroc si pune mana pe-o carte,ce dreaq?!
preciouss
Postat pe 1 Noiembrie 2009 21:08
o psaltire, ceva ?
melanie
Postat pe 1 Noiembrie 2009 21:10
Mie mi-a placut enorm Lupul de stepa - Hesse: e o carte psihologica privind momentul acela critic (pe care toti il intalnim cel putin o data in viata) atunci cand simti ca nimic nu are valoare...sau..cand valorile se rastoarna!
Patul lui Procust - Petrescu este interesanta (dar atentie!!! dificila).
Plictiseala - Moravia iar te poate scoate din cotidian.
Dragostea dureaza trei ani - autor francez (nu mai retin numele)e faina.

P.S. Intr-adevar si mie mi se pare Coehlo comercial. Nu recomand decat la nivel de adolescent 9are un limbaj simplu)
Gabriela_28
Postat pe 6 Noiembrie 2009 10:24
CATEDRALA AMINTIRILOR
hsteff2006
Postat pe 6 Noiembrie 2009 23:47
A citi o carte buna inseamna a te cufunda in universul mirific al autorului, care, poate uneori corespunde cu starea ta sufleteasca...cu lumea ta interioara ... Ne place o carte daca unul din personaje are aceleasi idealuri cu ale noastre, sau, dimpotriva, poate admiram un personaj care actioneaza tocmai cum noi nu avem curajul sa o facem..... Toti avem condeiul in mana, dar depinde de modul cum stim sa astearnem pe hartie ceea ce simtim, credem, visam....Iata arta de a fi scriitor...Am citit si o parte din cartile lui P. Coelhio , scrie bine, dar nu extraordinar...eu ma intorc la clasici Tolstoi, Dostoievski, Hardy,Balzac...Va recomamnd o carte Mircea Goga, Privighetoarea lui Hitler despre a doua sotie a lui Octavian Goga....
garbo010280
Postat pe 11 Noiembrie 2009 08:10
Amelie NOTHOMB ,o tanara scriitoare belgiana, f. prolifica. Cartile sale par 'usurele', dar sunt ancorate in social si fac psihanaliza indeosebi la tineri. orecomand cu caldure mai tinerelor din vecinatate.Editura POLIROM. lectura placuta si....fructuosa!
Lulusa
Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:29
Maytrei este scrisa de Mircea eliade
garbo002404
Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:11
ce sa zic,nu stiu ce tip de lectura iti place,dar eu citesc in general wilbur smith.sunt niste carti care cu adevarat iti capteaza interesul(cel putin mie asta mi s-a intamplat) care au un pic de fantezie dar descriu si putin din viata si obiceiurile altor popoare.daca vrei sa calatoresti cu fantezia(ceea ce strica la nimeni in zilele noastre,chiar avem nevoie uneori) iti recomand acest scriitor.
mitza81
Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:02
100 de calatorii memorabile.Pe urmele marilor exploratori, scriitori si aventurieri.(Keith Lye)

O carte deosebit de frumoasa!
amrita
Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:27
Buna !! eu am citit Chipuri ascunse de Salvador Dali. este un adevarat roman de atmosfera, de introspectie, de revolutie si de arhitecturalizare a pasiunilor. Si asa cum insusi sriitorul spune : "se cuvine sa fim in stare sa descoperim incetul cu incetul frumusetea peisajelor sufletului." Sper sa va placa ...vi-o recomand cu mare placere.
loraia
Postat pe 1 Decembrie 2009 08:27
"TALMUDUL" autor Tesu Solomovici
amrita
Postat pe 2 Decembrie 2009 08:49
lumea se uita la tiviu,nu mai citeste,deh...

Radu Paraschivescu
Dintre sute de clisee - aschii dintr-o limba tare

in stilul care l-a consacrat,Raducu mamii a mai pus de-o satira usturatoare!
va pun cateva citate care sa va imbie la o portie buna de lectura cu gura pana la urechi:
"Limba de lemn a unei lumi de plastic,iata o certitudine de fier!"
"Alaturi de fuga de realitate,fuga de raspundere este una din putinele discipline atletice unde Romania mai reprezinta ceva pe piata."
"Romania e tara unde aviatia e la pamant si agricultura in aer."
"Radem de ne prapadim cand ni se spune ca facem parte dintr-un popor pt care lucrul cel mai durabil e provizoratul."
"Simtul masurii e mort si ingropat pe aceeasi alee unde zace si fratele lui,simtul ridicolului."

inafara de astea,cartulia a carei singur neajuns este ca-i prea subtire,duduie de microbul microbist pe care autorul l-a contactat in frageda pruncie...
asa ca pana si microbistii n-au nicio scuza daca nu pun mana sa citeasca..
capitole precum "campionatul se pierde cu echipe mici","fotbalul se joaca pe goluri" and so one,ar trebui sa fie de ajuns ca sa-i faca macar curiosi...

pofta mare!
preciouss
Postat pe 11 Decembrie 2009 19:56
...am terminat de citit "Viata pe un peron" de Octavian Paler...mi-a placut mai mult "Viata ca o corida", de acelasi autor...
daria_
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:00
preci
ready_vivus
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:01
...urmeaza in uichend "Jocul ingerului",de Zafon...
mi-a facut pofta cu "Umbra vantului"...
preciouss
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:04
asa Dario,baga cultura,ce dreaq?!
sh-apoi,cand il termini pe Paler,ia-l pe Marquez si pe Llosa l-a puricat...
preciouss
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:06
dari,,,,io inca ma mai "chinui" cu ea
acu am inceput si"dupa perdea" a aurorei liiceanu
astept concediu
eladaela
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:06
stiu ca e jenant, da' io ma intretin acum cu simbolul pierdut, dan brown
pik_nik
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:07
nu te jena,pikane...si io mi-am luat-o mai alaltaieri...
ziceam s-o mai bag si p'asta in meniu,daca tot le-am ingurgitat si p'alealante de acelasi autor...

macar sa stiu ce critic daca s-apuca unii sa ridice cartea-n slavi...
preciouss
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:10
ultimile citite si pe care vi le recomand cu mare drag ca fiind super carti ce TREBUIESC CITITE!!!
Fernando Pessoa - Cartea nelinistirii
Nicolae Merisanu - Ultimul vis imperial
Charles Bukowski - poeme erotice

garbo065726
Postat pe 12 Decembrie 2009 09:10
incercati si "Iertarea - cea mai mare putere vindecatoare" de Gerald G. Jampolsky, merge si "Vorbe fara glas" de Cristiana Alexandra Levitchi si Clara Toma. Poate comentam impreuna.
mihaela_baldea_yahoo_com
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:24
ne zici si editurile, Mihaelo?
nu de alta, da' sa nu intru aiurea in orice butic cu pretentie de librarie si sa caut pana o iau razna
ma gandesc ca ai cartile la indemana
ready_vivus
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:28
Cristiana Levitchi
http://sensart. ro/vorbe- fara-glas. html
Cartea se gaseste la Editura Ascendent
http://www.edituraa scendent. ro
mihaela_baldea_yahoo_com
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Biblia ortodoxa. 177 De la: Ciresica 1 Martie 2010 19:31
Cel mai serios site al cartilor 10 De la: A2-Tipic 15 Septembrie 2019 20:30
'SUPLEANTUL',ROMAN DE PETRU POPESCU 2 De la: alehandra 1 Noiembrie 2009 15:22
maxime si reflectii,dedicate....... 59 De la: 29 Martie 2013 20:19
Cartea ca prieten nu numai ca nu te tradeaza - te vegheaza mereu 44 De la: liaiedera 21 Martie 2010 18:39
Setari Cookie-uri