ce carti ati mai citit si v-au placut...

De la: Freya__, la data 2011-03-07 14:28:09 mi-e rau...de ras !

Freya, mi s-a parut mie sau te-a amuzat titlul cartii pe care am recomandat-o? Daca te-a distrat titlul si ai tratat ca superficiala cartea, chiar trebuie sa o citesti! Nu-ti poti face o parere despre o carte fara macar sa o fi rasfoit...cu atat mai mult sa te amuze cand nici macar nu stii despre ce este vorba.
Cred ca daca am citi-o cu atentie, pe langa faptul ca ne-am imbogati cunostintele in diferite domenii, am reusi sa avem relatiile pe care ni le dorim cu barbatii nostri.
Freya, abia astept sa ne spui ce parere ti-a facut cartea recomandata de mine( asta daca binevoiesti sa o citesti).:)
iulya022002
Postat pe 19 Martie 2011 16:03
Hodoronc - tronc, iulyco
Thor_again
Postat pe 19 Martie 2011 16:10
bre, fata, inainte de a te hotara sa fii agresiva in postari, da pagina inapoi si citeste postarile. TOATE.

auguri..
Freya__
Postat pe 19 Martie 2011 16:51
De la: Freya__, la data 2011-03-19 16:51:43bre, fata, inainte de a te hotara sa fii agresiva in postari, da pagina inapoi si citeste postarile. TOATE.

auguri..

Bre Freyo.....dar unde ti s-a parut tie mama ca sunt eu agresiva???????
Mie doar asa mi s-a parut.. ca acel comentariu al tau e la adresa comentariului meu....de-oi fi gresit, te rog sa ma scuzi!
iar cartea aia pe bune ca merita citita
iulya022002
Postat pe 19 Martie 2011 18:35
nuvelel fantastice ale lui eliade...suspans suspans suspans
allay
Postat pe 19 Martie 2011 20:22
Noblesse Oblige - Christine Grafin Von Bruhl
light, cu parfum din alte vremuri, cu manusi si staif, cu umor fin, buna, relaxanta.
enjoy!
ileana_damian
Postat pe 28 Martie 2011 12:51
Plansul lui Nietzsche, Irvin Yalom
Contratimp, Vlad Musatescu...n-am mai ras demult cu gura pana la urechi citind o carte
zambila
Postat pe 28 Martie 2011 15:20
jean leroy-guyo
vraja marelui nord
iasomia
Postat pe 28 Martie 2011 16:47
Citeste Tragedia veacurilor! o carte ce vorbeste despre ,,inceput''.......si o carte usoara cu povesti adevarate,, Supa de pui pentru suflet"(mai exact niste povesti terapeutice)
psihoprea
Postat pe 29 Martie 2011 22:15
Toti oamenii sunt muritori" a lui Simone de Beauvoir si Iubirea omeneasca a lui Andrei Makine, Insuportabila usuratate a fiintei, a lui Milan Kundera, sau Cartea neagra a lui Orhan Pamuk, sau, sau, sau......
Astridutzu
Postat pe 20 Mai 2011 19:55
zambi!
join za clabu' lu Yalom

io am cetit Despre frumusetea uitata a vietii,a lui Plesu..
faina,mi-a placut!
precizilla
Postat pe 20 Mai 2011 20:00
am primit cartea Ilsucai!
precizilla
Postat pe 20 Mai 2011 20:19
da, da... si, zambi, cauta si De-a v-ati ascunselea a lui V.M. E cea mai spumoasa dintre toate ale lui
Thor_again
Postat pe 20 Mai 2011 20:23
mie mi se invirte ceasul invers. am inceput sa recitesc Agatha Christie
Ciresica
Postat pe 20 Mai 2011 21:43
"Povestasul", "Lituma in Anzi", imi place Maria Vargas LLosa. Povesti cu iz de romane politiste. Si ce povesti...
Eugenia69
Postat pe 21 Mai 2011 19:32
Scuze, Mario nu Maria.
Eugenia69
Postat pe 21 Mai 2011 19:43
francois villon - poezii
cincinat pavelescu pescuitorul de perle
kahlil gibran - aripile frante (asta e un derulare )
eiji yoshikawa - musashi
yasunari kawabata - 1000 de cocori
yasunari kawabata - tara zapezilor
yasunari kawabata - dansatoarea din iszu (in derulare )
alfheim
Postat pe 21 Mai 2011 19:59
De la: hossz, la data 2008-08-26 13:49:06Paulo Coelho - Unsprezece minute, incearca tot ce e Coelho
E super

e super mega ultra infra extra
in cartea aia are o singura replica sanatoasa ..
cand face referire la bani si ce reprezinta ei ...
restul e gargara pentru copii!
scuze daca cineva simte altfel si se simte ofensat
alfheim
Postat pe 21 Mai 2011 20:03
Alfie, ai vazut filmul despre viata lui Francois Villon, coproductie romano-franceza de prin anul 1985?
hehehe, la vremea aia a fost un shoc pentru mine sa vad un film cu lesbiene si homosexuali. Scene scurte dar adevarate!!!

Cit priveste poeziiile lui...pacat ca a murit atit de tinar.
Ciresica
Postat pe 21 Mai 2011 20:04
la ce viatza a avut ... m-am mirat ca a trait atat!
n-am vazut filmul ... de fapt acum nu l-am citit ... l-am recitit... sper ca se pune ... :)
de citit l-am citit prima data acum vreo 25 de ani .. si mi-am amintit de el ...
alfheim
Postat pe 21 Mai 2011 20:07
ce e frate cu nebunia asta pentru scriitorii sud americani? nu am absolut nimic impotriva lor, ba chiar sunt vreo 2 care imi plac tare mult dar parca prea devine un trend ca toata lumea sa-i citeasca.
Ciresica
Postat pe 21 Mai 2011 20:07
un marquez e chiar ok ... :)
sau un Federico Garcia Lorca
alfheim
Postat pe 21 Mai 2011 20:17
mda...iarasi apologia lui coelho...un fel de sandra brown cu pretentii de profunzime
ma rog, e trendy...si pe unii ii atinge la corason...chestie de perceptie
michelle_
Postat pe 21 Mai 2011 20:20
nici eu nu inteleg de ce hipnoza asta! cat despre Coelho, nu-mi pare cine stie ce scriitor! dar vorba ciresicai, cand n-ai niste repere culturale (nu mai spun bine conturate), cand n-ai niste asteptari de la ceea ce trebuie sa-ti aduca o lectura, cand nu stii de ce citesti, toata literatura de mana a 2-a produce furori, ca, deh, e chic, e la moda. iar spiritul de turma, fara ca fiecare element care intra in alcatuirea turmei sa aiba habar ce se intampla si de ce se intampla, functioneaza la greu. mai ales, cand nu exista un sistem axiologic solid, pertinent si un puternic si valid simt al individuatiei.
esme
Postat pe 21 Mai 2011 20:24
Eu am mai spus-o, nu ma faceti sa repet: coelho e un scartza-scartza pe hartie, de nici doi bani, care are o echipa de marketing foarte buna. In realitate, nu-i capabil sa scrie altceva decat o "Punguta cu doi bani" in cuvinte mai noi. Este in trend pentru ca orice idiot, daca il citeste, are impresia ca pricepe literatura.
Intr-un cuvant, coelho este echivalentul manelistilor in literatura.
Thor_again
Postat pe 21 Mai 2011 20:25
sis, coelho e "trendy" de cand a aparut alde becali cu declaratii cum ca l-ar fi citit. de atunci, toti becalistii il iubesc pe coelho... si stim cu totii ce admiratori are becali asta
ce mi-e el, ce mi-e vanghele...
Thor_again
Postat pe 21 Mai 2011 20:35
Povesti nemuritoare !
Freya__
Postat pe 21 Mai 2011 20:58
bine zis Thor subscriu cu tot neamul meu!!!
dar copilele plapande decat sa mearga la ceva profund ... mai bine ceva acolo cu o flasa lacrima realist pictata in cotul ochiului ...
alfheim
Postat pe 21 Mai 2011 22:00
mie una nu-mi place coelho. E superficial.
Nebunia dupa sud-americani, cred ca a fost acum cativa ani. Dar tot imi aduc aminte de Jose Saramago " Evanghelia dupa Isus Hristos". Pana si diavolului i s-a facut mila de suferintele lui...
Mi-am adus aminte de Lliosa pentru ca am pe noptiera, de cativa ani, "casa verde". Nu reusesc sa o termin. Prea multa suferinta si mizerie, sau asa o percep eu.
Eugenia69
Postat pe 21 Mai 2011 22:40
"Maestrul si Margareta" - Mihail Bulgakov
LiviT
Postat pe 14 Iunie 2011 19:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CARTI 1 De la: garbo262254 3 Februarie 2012 14:26
''profetiile maya pentru 2012"-Gerald Benedict 90 De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 01:02
'SUPLEANTUL',ROMAN DE PETRU POPESCU 2 De la: alehandra 1 Noiembrie 2009 15:22
Scriitoare noua? - Melody Page 12 De la: Andreea_Ade_1 3 Decembrie 2016 07:48
pensie privata ING - nu va sfatuiesc !! 5 De la: lala_cri 13 Februarie 2010 08:40
Setari Cookie-uri