freyutzo,zambiliceo! un' sunteti,bre? ia dati fuga in prima librarie si luati cu incredere inc-o portie de Yalom ![]() "PRIVIND SOARELE IN FATA" dap,am scris cu majuscule.. prietenii stiu de ce,he,he.. ![]() |
||
precizilla Postat pe 15 Iunie 2011 20:52 |
||
---|---|---|
citit `Animal pe moarte` de Philip Roth si recitit cu aceeasi mare placere si nerabdare `Flori pt Algernon` de Daniel Keyes. le recomand cu toata increderea si o anume vanitate (de ce vanitate?! habar n-am!). Roth e uluitor, mereu altul, mereu provocator. Keyes este de-a dreptul coplesitor. sunt carti de care nu poti uita, pur si simplu! aa! dupa romanul lui Roth s-a facut un film, `Elegy`! watch it! ![]() |
||
esme Postat pe 15 Iunie 2011 21:17 |
||
mesaj receptionat ![]() ![]() |
||
|
||
Freya__ Postat pe 15 Iunie 2011 23:19 |
||
c-tin toiu galeria cu vita salbatica |
||
iasomia Postat pe 26 August 2011 16:23 |
||
imi facui un stoc de carti inainte de concediu,da' decat una am cetit-o cap-coada.. Bogdan Popescu Cine adoarme ultimul ca sa-l citez pe Cristea-Enache - "cine adoarme ultimul? de data asta,cititorul" ![]() |
||
precizilla Postat pe 1 Octombrie 2011 17:56 |
||
am citit cartea "Acelasi suflet, multe trupuri". este o carte extrem de interesanta! ti-o recamand cu caldura! o gasesti aici: http://cartinoi.ro | ||
totyou13 Postat pe 3 Noiembrie 2011 09:18 |
||
aseara mi-a picat in mana si m-am gandit sa recitesc "Imparatul mustelor" al lui William Golding. e prea trista. da, parca nu rimeaza cu luna asta incredibil de frumoasa. mai bine povesti cu zane. |
||
Eugenia69 Postat pe 7 Decembrie 2011 12:46 |
||
De la: precizilla, la data 2011-06-15 20:52:48freyutzo,zambiliceo! am citit Minciuni pe canapea, bestiala! o s-o iau si pe cea recomandata de tine, zici ca-s bolnava, sufar de shopping compulsiv (de carti, evident), in ultima luna am dat vreo 800 pe carti |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2011 13:24 |
||
bon! matzule, ia-o in dublu exemplar, te rog mi-o dai cand ma intorc in tara |
||
michelle_ Postat pe 7 Decembrie 2011 13:39 |
||
noi doua ne putem lua de mana :)) cred ca raspunsul la intrebarea :ce-ai face daca ai castiga la loto? nu mai are nici un mister pt noi ![]() |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2011 14:03 |
||
asta-i boala grea, zambilutz, ultimul ban mi-l dau pe carti da' nah...la tatzi ni-i greu, da' nu la tatzi la fel ![]() |
||
michelle_ Postat pe 7 Decembrie 2011 14:44 |
||
Eu am citit o carte care a aparut chiar acum si care este EXTRAORDINARA!!!! Cititi-o si veti vedea singure! Cartea se intituleaza "Stea cazatoare" si e scrisa de George Alexander. |
||
Ana_Sorescu_1 Postat pe 14 Septembrie 2012 00:58 |
||
"Chemarea ingerului" de Guillaume Musso, mda, foarte frumoasa, greu ma dezlipeam de ea noaptea ![]() |
||
Rainy_girl Postat pe 11 Octombrie 2012 17:31 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-05 16:17:24citite mai demult(in curs de recitire)...nina berberova- cartea fericirii Am citit si eu "Trestia revoltata" si mi-a placut, dar "Cartea fericirii" nu mi-a placut in mod special. |
||
garbo_11033 Postat pe 30 Ianuarie 2013 18:35 |
||
Ultima carte citita ( ca de recitit, au fost mai multe) este "Valul pictat" de Somerset Maugham... | ||
garbo_11033 Postat pe 30 Ianuarie 2013 18:45 |
||
si eu tot la clasici m-am oprit. "10 negri mititei" ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 30 Ianuarie 2013 18:50 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Ianuarie 2013 18:59 |
||
nuuuuu....in abatia din Melk, cresteau trandafirii ![]() |
||
Eugenia_ Postat pe 30 Ianuarie 2013 19:13 |
||
Silent Hill, Carrie, cimitirl animalelor - Stepehn King - au reusit sa ma sperie ![]() |
||
garbo_13453 Postat pe 30 Aprilie 2013 16:17 |
||
"Corectii" si "Libertate" de Jonathan Franzen, "Copiii imparatului" de Claire Messud, "Valul pictat" de Somerset Maugham, "Pacientul englez" de Michael Ondaatje, "The Reader" de Bernhard Schlink, "Notes on a scandal" de Zoë Heller, "Pianista" de Elfriede Jelinek si "The End of the Affair" de Graham Greene sunt cartile pe care le-am citit in ultimii ani, inainte de a obtine un job care imi solicita atentia mai mult de 11 ore pe zi si care nu-mi mai lasa deloc timp pentru placerile mele sufletesti. Recunosc ca am fost influentata in alegerea acestor titluri si de ecranizarile foarte reusite ale respectivelor romane, in trecut lucrand la un site de cinema si avand ocazia de a viziona multe filme. Va doresc tuturor lectura placuta si creativitate. Si, bineinteles, timp liber ca sa savurati placerile simple ale vietii. | ||
garbo_400060 Postat pe 15 Aprilie 2014 14:31 |
||
Vraciul. Profesorul Wilczur vol* și vol** de Tadeusz Dolega Mostowicz Zece negri mititei și Crima din Orient Express de Agatha Christie Aventurile lui Sherlock Holmes de Sir Arthur Conan Doyle Omul invizibil și Razboiul lumilor de Herbert George Wells Cei trei Muschetari vol* și vol** de Alexandre Dumas |
||
Afloarei Postat pe 13 Iulie 2014 10:40 |
||
Io-s în vacanță, nu citesc! ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 13 Iulie 2014 10:45 |
||
Incearca acesta carte "Ideea de iubit" „Daca esti amator de dialoguri stralucite, daca-ti plac comploturile si tradarile in dragoste, daca rivnesti la averile de pe Wall Street, atunci Ideea de iubit este cartea pe care trebuie s-o citesti.” http://www.librarie-cartionline.net/carte/ideea-de-iubit--i7068 | ||
garbo_408830 Postat pe 31 Martie 2015 16:25 |
||
Iti recomand sa citeti ,, Tema pentru acasa '' de Nicolae Dabija. Este una dintre cartile mele preferate, deoarece intr-o imprejurare cum nu exista nici in iad, este mereu timp si loc pentru o dragoste suprema. Citatele cu care se incep capitolele, de asemenea, sunt foarte motivante. Dupa ce am citit cartea am inteles ca grijile cotidene sunt minuscule, pe linga sacrificiul pe care l-au facut eroii cartii-Mihai Ulmu si Maria Razesu. Ar fi pacat sa nu citesti cartea. | ||
vladatoma Postat pe 1 Mai 2017 17:30 |
||
Iti recomand sa citesti ,,Tema pentru acasa'' de Nicolae Dabija. Este una dintre cartile mele preferate, deoarece intr-o imprejurare cum nu exista nici in iad, este mereu timp si loc pentru o dragoste suprema. Citatele cu care se ince capitolele, de asemenea, sunt foarte motivante. Dupa ce am citit cartea, am inteles ca grijile cotidiene sunt minuscule, pe linga sacrificiul pe care l-au facut eroii carti-Mihai si Maria. | ||
vladatoma Postat pe 1 Mai 2017 17:37 |
||
![]() ![]() ![]() Din pacate (sau din fericire?) oricit de 'minuscule' ne-ar fi grijile cotidiene, ele sint intotdeauna mai grele si grave decit orice ... fantezie sau fictiune! ![]() ![]() ![]() Infinit mai grele si mai grave, oricit de 'minuscule' ar fi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
garbo101426 Postat pe 1 Mai 2017 17:43 |
||
Hobby-ul meu preferat este cititul cartilor. Am citit foarte multe carti. Una dintre preferatele mele este "Singur in fata dragostei " de Aureliu Busuioc. Aceasta carte ma invatat sa pretuiesc momentele linga persoana draga si sa nu raman "singur in fata gragostei " ca personajul principal. | ||
otilia_romanciuc Postat pe 1 Mai 2017 20:56 |
||
Un om care nu citeste, este o caricatura prozaica, menita sa indeplineasca cu succes nevoile de hrana, platit facturi, dus plodul la gradi, plimbat mopsul... "M-am hotarat sa devin prost" e lectura pe care o recomand... | ||
roxana1deac Postat pe 1 Mai 2017 21:32 |
||
De la: vladatoma, la data 2017-05-01 17:37:50Iti recomand sa citesti ,,Tema pentru acasa'' de Nicolae Dabija. Este una dintre cartile mele preferate, deoarece intr-o imprejurare cum nu exista nici in iad, este mereu timp si loc pentru o dragoste suprema. Citatele cu care se ince capitolele, de asemenea, sunt foarte motivante. Dupa ce am citit cartea, am inteles ca grijile cotidiene sunt minuscule, pe linga sacrificiul pe care l-au facut eroii carti-Mihai si Maria. Iubirea invinge si cea mai grea vitregie a sortii daca-i reala, impartasita, adevarata. Orice altceva e cotidian si asa trebuie sa fie. ![]() |
||
roxana1deac Postat pe 1 Mai 2017 22:37 |
||
Vad ca-i un topic la moda, dar nu-i la moda sa citesti sau sa si intelegi ceva din ce-ai citit, pt. ca "slava" cerului sunt greseli de exprimare, de logica si de ortografie cat pot cuprinde niste fraze... cand bazele nu-s cele care trebuie, asa se intampla. ![]() ![]() |
||
Damiana_Sararu Postat pe 2 Mai 2017 10:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ghidul optimistului | 1 | De la: Alexxandra 23 Februarie 2010 07:53 |
Cartea eu sunt femeie | 1 | De la: garbo_483055 8 Februarie 2018 16:24 |
''profetiile maya pentru 2012"-Gerald Benedict | 90 | De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 01:02 |
|
||
'Adrian Paunescu-te saluta generatia in blugi' | 959 | De la: zambila 8 Decembrie 2010 21:17 |
Carti personalizate pentru copii si adulti | 10 | De la: garbo_401546 22 August 2019 14:50 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9