toata lumea ii iubeste pe scorpioni | ||
eladaela Postat pe 18 Decembrie 2009 09:21 |
||
---|---|---|
Scorpiutele au lipici...sunt fatale | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:29 |
||
Buna la toti scorpionii! Ma adaug si eu la lista.Scorpie, 9 noiembrie.As vrea, daca se poate, sa ne discutam calitatile.Ma refer in particular la cele paranormale.Cred ca multi dintre noi stiu la ce ma refer.Va pupacesc! | ||
|
||
Anna09 Postat pe 18 Decembrie 2009 10:32 |
||
Hmmm..am si eu o rugaminte adresata "scorpionilor",legata de topicum acesta...am cunoscut o femeie in aceasta zodie,absolut superba,din toate puctele de vedere...o inteligenta mult peste medie,o finete aristocratica,ma rog,lista calitatilor ar putea continua....dar...are 30 de ani,este o femei deosebit de frumoasa,cu o cariera impresionanta...si totusi singura.Intrebarea este,daca o femeie scorpion este capabila sa astepte atat de mult timp doar pentru a gasi ceea ce cauta,ce si doreste si ce crede ca o va face fericita... | ||
yourdream Postat pe 18 Decembrie 2009 12:41 |
||
yuhu-yo sunt pe 1 noiembrie, asa, despre calitati paranormale-spre exemplu am vise premonitorii, sau care se refera la actiunile sau sentimentele oamenilor din jurul meu, cand eram mica am simtit cand a murit bunica mea, si simt intuitiv ce sentimente ascund oamenii si de regula incerc sa imi imbunatatesc calitatile manipulative-pozitive, desigur, pentru a putea obtine ce vreau sau pur si simplu sa pot convetui cu ei...desi am destul de putina rabdare si sunt cam agitata | ||
garbo000056 Postat pe 18 Decembrie 2009 12:44 |
||
orice femeie poate | ||
zambila Postat pe 18 Decembrie 2009 12:44 |
||
raspuns-youedream: femeia scorpion se casatoreste din dragoste si tre sa fii mai puternic dpdv psihic decat ea-sa simta k esti mai destept ca ea, mie imi plac barbatii foarte destepti si rabdatori, si care au personalitate-dar daca nu am suficienta dragoste din partea sa, pur si simplu vreau sa imi caut un altul | ||
garbo000056 Postat pe 18 Decembrie 2009 12:47 |
||
FEMEILE SCORPION SUNT FRUMUSETI RECI CU UN MISTER CARE LE INCONJOARA TOT TIMPUL SI CARE L E DA UN FARMEC APARTE,FEMEI PUTERNICE CARE DOMINA PRIN INTELIGENTA CARE SE POT CONTROLA PERFECT ATUNCI CAND SUNT BAGATE,,LA COLT'',FEMEI CU UN EXTRAORDINAR NOROC LA BANI...CE MAI SUNT SUPER MANDRA CA SUNT SCORPIOANCA...VA PUP PE TOATE FETELE | ||
MAYA3006 Postat pe 18 Decembrie 2009 14:31 |
||
De la: yourdream, la data 2009-12-18 12:41:26Hmmm..am si eu o rugaminte adresata "scorpionilor",legata de topicum acesta...am cunoscut o femeie in aceasta zodie,absolut superba,din toate puctele de vedere...o inteligenta mult peste medie,o finete aristocratica,ma rog,lista calitatilor ar putea continua....dar...are 30 de ani,este o femei deosebit de frumoasa,cu o cariera impresionanta...si totusi singura.Intrebarea este,daca o femeie scorpion este capabila sa astepte atat de mult timp doar pentru a gasi ceea ce cauta,ce si doreste si ce crede ca o va face fericita... Cand va gasi ceea ce crede ca este pentru ea....VA PASTRA |
||
Nirvana Postat pe 18 Decembrie 2009 15:19 |
||
Sunt scorpioanca si chiar imi place.Imi place reactia celor din jur cand le spun zodia; se dau un pas inapoi. Mi s-a spus de foarte multe ori ca sunt crunt de sincera. Chiar si asa o consider o calitate. Salutari tuturor scorpioancelor. |
||
Nirvana Postat pe 18 Decembrie 2009 15:29 |
||
De la: Anouk, la data 2009-11-23 18:50:58de parca sa discuti despre zodii o fii chintesenta intelepciunii universale Chintesenta intelepciunii universale consta in a discuta despre ORICE; chiar si despre persoane penibile. |
||
Nirvana Postat pe 18 Decembrie 2009 15:34 |
||
Da despre acele calitati paranormale vorbeam; si eu am premonitii(prin vise), am intuitie legata de evenimente si mai ales de persoane.Nu sunt nebuna sau fanatica si incerc mereu sa mi le explic logic. Despre dragostea scorpioancelor....hehehe..pot trece multi barbati prin viata unei femei scorpion( a nu se intelege gresit), dar ea va alege cu greu sau prea cu ''usurinta''.Noi scorpioancele dam mult si cerem la fel de mult, mai ales in dragoste.De aceea, plecam adesea de langa cei ce nu ne inteleg.Ca sa raman langa un barbat(eu, scorpioanca) trebuie sa se ridice mereu cel putin la nivelul meu, sau sa fiu prinsa aiurea in relatie(sa ma lege ceva independent de mine si sa nu pot pleca, un copil, de exemplu).Dar si asa, femeia scorpion nu va inceta sa viseze la altceva, altcineva. Daca scorpioanca este indragostita, nu va ezita sa faca ea primul pas.Stim sa luam intotdeauna ce vrem, cu multa finete si inteligenta si sa ''aruncam'' ce nu ne mai place, destul de departe. So.....?! |
||
Anna09 Postat pe 18 Decembrie 2009 16:43 |
||
so ce????? | ||
nazirra Postat pe 18 Decembrie 2009 17:02 |
||
so ce????? | ||
nazirra Postat pe 18 Decembrie 2009 17:03 |
||
unii chiar citeste ce scrie?... almanahele mamii ei de limba... | ||
snowflake Postat pe 18 Decembrie 2009 17:05 |
||
cini bre????/lamureste ma !Q | ||
nazirra Postat pe 18 Decembrie 2009 17:06 |
||
io nu ma strofoc sa inteleg.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 17:08 |
||
Eu una, nu vad unde am gresit..gramatical vorbind; artistic(plastic sau cum vreti)....ne putem exprima cum dorim sau ne pricepem. Deci.....sau So.....?! Unde-i buba??? Gramatical vorbind..... |
||
Anna09 Postat pe 18 Decembrie 2009 17:17 |
||
De la: Anna09, la data 2009-12-18 16:43:28Da despre acele calitati paranormale vorbeam; si eu am premonitii(prin vise), am intuitie legata de evenimente si mai ales de persoane.Nu sunt nebuna sau fanatica si incerc mereu sa mi le explic logic. Anna 09, tu ai o problema grava la capitolul terminologie de parapsihologie, nu stii sa diferentiezi termenii.respectiv VIS ; PREMONITIE ; INTUTIE- intre acesti termeni nu sta semnul = in alta ordine de idei, caracteristicile zodiacale poarte un unic gen( in acest caz , scorpionul = masculin) independent de sexul celui sau celei nascut/e in acea zodie. Nu detii ,,tainele" vorbirii la pers a 3 a. ,,So":-)) |
||
reyya Postat pe 18 Decembrie 2009 17:42 |
||
crezi ca s o prins ...so????? | ||
nazirra Postat pe 18 Decembrie 2009 17:43 |
||
so...vom vedea | ||
reyya Postat pe 18 Decembrie 2009 17:45 |
||
bini....s asteptam....so.... | ||
nazirra Postat pe 18 Decembrie 2009 17:47 |
||
Daca zodia scorpoion nu era intre cele 12 zodii a ar fi trebuit inventata.Sunt un scorpion veritabil nascut pe 02 11 58 si datorita unor imprejurari am analizat f.bine aceasta zodie .O zodie cu toate condimentele ,sensibili,directi,stiu ce vor si nu accepta ipocritii,grandomanii,perversii si pe cei care au ajuns sus fara eforturi personale. | ||
miki13scorpion Postat pe 18 Decembrie 2009 22:13 |
||
Daca zodia scorpoion nu era intre cele 12 zodii a ar fi trebuit inventata.Sunt un scorpion veritabil nascut pe 02 11 58 si datorita unor imprejurari am analizat f.bine aceasta zodie .O zodie cu toate condimentele ,sensibili,directi,stiu ce vor si nu accepta ipocritii,grandomanii,perversii si pe cei care au ajuns sus fara eforturi personale. | ||
miki13scorpion Postat pe 18 Decembrie 2009 22:13 |
||
E o zodie cu toate condimentele dar ce te faci daca scapi cam mult piper si iese vreun Bloody Marry - de exemplu Charles Manson? | ||
quasaria Postat pe 19 Decembrie 2009 20:09 |
||
De la: yourdream, la data 2009-12-18 12:41:26Hmmm..am si eu o rugaminte adresata "scorpionilor",legata de topicum acesta...am cunoscut o femeie in aceasta zodie,absolut superba,din toate puctele de vedere...o inteligenta mult peste medie,o finete aristocratica,ma rog,lista calitatilor ar putea continua....dar...are 30 de ani,este o femei deosebit de frumoasa,cu o cariera impresionanta...si totusi singura.Intrebarea este,daca o femeie scorpion este capabila sa astepte atat de mult timp doar pentru a gasi ceea ce cauta,ce si doreste si ce crede ca o va face fericita... De regula singuratatea nu ne sperie, ne este aliata si fiind atat de perfectionisti , da avem rabadarea necesara si perseverenta de a gasi partenerul potrivit chiar daca asta inseamna sa ajungi la o anumita varsta.Varsta pentru scorpioni nu este un impediment pentru ca obtin de regula ce-si doresc cand isi doresc. |
||
Postat pe 21 Decembrie 2009 07:08 |
||
parerea mea...ai grija si fii cu bagare de seama...nu te ambala , e mai sanatos sa stai in expectativa ! calitatile ( ei )pe care le enumeri pot devenii lafel de bine si non calitati ( pt un el ) scorpioni oscileaza tot timpul intre sentimente si ratiune...iar asta ti-o spune un scorpion nascut dintr-o familie de scorpioni, care la randul lui a facut un alt scorpion...deci ! simtzeste-te bine si asteapta...timpul iti va raspunde ! |
||
Nuku Postat pe 21 Decembrie 2009 08:42 |
||
waw ce de scorpioni!!!! | ||
MAYA3006 Postat pe 21 Decembrie 2009 10:16 |
||
Buna dragii mei scorpioni!am citit cu multa atentie cum va descrieti zodia. eu si nu numai,o vad,frumoasa desteapta,insa o fire inchisa, rece.Nu se lasa calcata in picioare de nimenea,nu uita rautatile altora,dar are un suflet bun in ciuda a tot ce se spune4 de aceasta zodie!Ce vreau eu sa va spun de fapt este ca am anlizat in mare parte zodiile si intradevar fiecare din noi ne regasim in ele!fiecare zodie are si parti bune si parti rele si se compenseaza intr-o oarecare masura,una cu cealalta.Intradevar este dificil sa fii nevoit sa traiesti si sa te-ntelegi cu o alta zodie decat a ta!eu sunt varsator,sotul berbec,fiul leu,fica,scorpion si totusi desi trecem si prin bune si prin rele,mergem innainte,va doresc sarbatori fericite si cat mai mult noroc in viata! | ||
Greta55 Postat pe 21 Decembrie 2009 13:53 |
||
si eu sint scorpion si am nascut un pui de scorpion, ce altceva... Iar fie-mea e scorpie cu ascendent de scorpie si cu majoritatea planetelor in scorpion - daca la mine nu regasesc absolut tot ce scrie in aceasta zodie, ea e copilul tipic de noiembrie.... |
||
quasaria Postat pe 22 Decembrie 2009 00:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fecioara-leu | 9 | De la: garbo_472671 8 Martie 2018 09:57 |
de comunicare | 43 | De la: Micass 13 Septembrie 2009 22:22 |
ea taur si el capricorn | 13 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:31 |
|
||
Zodia varsator... | 79 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:54 |
taur | 34 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural