Zodia SCORPION

vedeti sa nu va bage la supraponderabilitate
mulan
Postat pe 24 Decembrie 2009 10:48
SI EU SUNT O SCORPIOANCA,
NU STIU DACA TOATE PERSOANELE DIN ZODIA SCORPION SUNT LA FEL
DA ESTE ADEVARAT CA MA ENERVEZ PREA REPEDE , CA GANDESC DE 10 ORI UN LUCRU , CA SUNT FOARTE CALCULATA , UNEORI ENERVANT DE CALCULATA, DAR ASTA NU STIU DACA ESTE CARACTERISTIC NEAPARAT ZODIEI SCORPION, SAU ESTE CUMVA GENETIC???????????????
CUM SPUNE MULTA LUME , DA SUNT MANDRU/A CA SUNT SCORPION
EU NU SUNT DE ACCEASI PARERE
ORICUM PARERILE SUNT IMPARTITE SI EU UNA AS VREA SA FIU O ALTFEL DE PERSOANA
byta
Postat pe 24 Decembrie 2009 21:27
esti mandra ca esti scorpion, dar nu esti de aceasi parere cu tine... ...interesant
pik_nik
Postat pe 24 Decembrie 2009 21:34
nu, mulan - suma viciilor e constanta.
quasaria
Postat pe 24 Decembrie 2009 21:57
si eu sunt scorpion si imi ador zodia..asa cu bune, cu rele e zodia mea si sunt mandra de ea

cred ca multi si-ar dori sa fie in locul nostru pentru ca este o zodie f greu de descoperit si in special scorpionii sunt persoane misterioase care se lasa descoperite incetul cu incetul, dar niciodata in totatitate. cel putin pe mne nu cred k ma cunoaste cineva fff bine incat poate sa isi dea seama de ceea ce vreau sa fac sau ce gandesc.
kiss_kryss
Postat pe 29 Decembrie 2009 02:07
si care-s avantajele sa ramai nedescoperita?
pik_nik
Postat pe 29 Decembrie 2009 02:10
Isi ascunde acul de scorpion, iar cind este intepata si-l infige singura
Floy
Postat pe 29 Decembrie 2009 02:17
si eu sunt scorpion si ma simt bine,sunt sufletista,miloasa,ajut pe oricine imi cere ajutorul.cea mai buna zodie.
garbo086246
Postat pe 30 Decembrie 2009 19:22
da, stim stim - scorpionii ajuta oamenii... Sa nu se mai chinuie.
quasaria
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:03
"Scorpion � Anul acesta, vreau sa renunt la rautate, dar deja mi-e dor de ea... ca de o poama acra. Promit sa atunci cand oamenii or sa fuga din calea mea o le intind o mana de ajutor: sa le pun o piedica destul de frumusica. Promit sa-i gandesc pe altii numai de bine si sa fac rau doar oamenilor rai. Promit sa fiu mai putin egoist si sa incerc mai mult la cum sa-i depasesc sau sa-l las masca pe ceilalti. Dar dragii mei, nu promit ca alaturi de mine nu o sa traiti emotiile la maxim. Dar asta era o teorema. Ultrastiuta."
lala_cri
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:01
in anul 2010, dragostea Scorpionilor nu este scutita de "miscare" in 2010. Iubirile pot fi imprevizibile, originale, non-conformiste, facand sa cada si ultimul bastion al conservatorismului si fixitatii proverbiale pentru Scorpioni. Pentru ca ei urmeaza sa experiementeze efervescenta afectiva, libertatea relationala, despovarandu-se pentru totdeauna de gelozie, posesivitate, tendinte dominatoare. Pentru Scorpionii inca retrograzi, inerti sau chiar ignoranti, banii si dragostea isi vor da mana sa le creeze situatii-limita, anume ca ei sa se inscrie in valul profund transformator la nivel planetar......
sophia1971
Postat pe 4 Ianuarie 2010 13:29
si eu sunt scorpion dar cred ca fiecare dintre noi are ceva diferit
si mai cred ca nu toti scorpionii sunt la fel ca temperament , ca firi , etc
eu si sotul meu suntem scorpioni la diferenta de 9 zile intre noi
si suntem doua firi total diferita
va salut pe toti din zodia scorpion si va doresc multa sanatate si un an nu fericit
byta
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:38
Ma bucur ca in sfarsit cineva ma intelege .Salutari tuturor scorpioanelor . Sunt o veritabila scorpie , deci, dupa noi : potopul!!!
can
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:36
Mda, m-am convis...La multi ani Sagetatori! Si Pesti, si Fecioare si ce-o mai fii pe acolo.
Sa traim cu totii mindrii de ceea ce suntem dar mai ales...de prostia noastra (daca ne dam seama de ea!!!!)
Ciresica
Postat pe 6 Ianuarie 2010 04:36
Si tu ce zici Ciresico - va dati seama?
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:44
Stiu doar ca de fiecare data cand am incercat , si am vrut din tot sufletul sa fac bine , mi s-a reprosat ca sunt egoista , sau ca intentiile mele nu sunt atat de nobile pe cat par. In timp , am inteles ca mereu sunt gresit inteleasa - probabil ca eu sunt cea care gandeste diferit de ceilalti . Razbunatoare sunt : pot sa astept si zece ani , si tot iti platesc daca m-ai umilit vreodata....Dar fara suflet??? . Asa ceva nu se poate spune . Cel putin eu, pe cat am putut am ajutat si pe cine a meritat si pe cine nu.Am cunoscut oameni fara suflet , am vazut oameni asistand la un accident fara sa se implice , oameni lovind copii , sau asa zisii parveniti , imbogatiti peste noapte - uitand sa fie oameni...
Cred ca a fii om nu tine de nici o zodie . Cu totii avem defecte , doar de noi depinde , si doar noi putem sa le,, tinem in frau " ;doar de noi depinde sa fim amabili , fara sa ironizam , fara sa ne credem ,,the best of the best ".Daca n-am fi stiut in ce zodie suntem nascuti , am fi fost altfel , mai buni ?!
can
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:22
am fi fost la fel, dar probabil am fi vorbit mai putin despre noi. Cind un om joaca un rol este mai putin precaut decit atunci cind e pus sa se descrie.... asa, ne transferam si noi defectele asupra zodiei.

Oricum, oamenii razbunatori AU suflet, daca n-ar avea razbunarea si-ar pierde sensul.
quasaria
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:46
Buna ,fetelor! Am citit cu interes tot ceea ce scrieti in legatura cu zodia scorpion. Pana acum ceva timp nu credeam in zodiac,de fapt nici acum nu sunt prea convinsa,cred in caracteristicile generale atribuite fiecarei zodii.
De fapt vreau sa va cer un sfat,daca nu deranjez prea mult. Am o relatie cu un baiat scorpion si constat ca i se potriveste tot ceea ce scrieti. M-am lasat angrenata in jocu;l lui o perioada ,apoi am vrut sa "fug" ,dar se pare ca nu mai am scapare. La inceput,cand l-am intalnit,era persoana cea mai depresiva din lume, o victima a femeilor...am incercat sa-l ajut,nu stiu daca am reusit sau nu, dupa o perioada a intrerupt legatura,de fapt mai trimitea sms-uri sau suna sa-mi spuna ca are cosmaruri si chestii din acestea. Dupa o perioada a venit si mi-a propus sa ma mut cu el pentru ca,asa spunea el,are nevoie de mine si pentru ca-l inteleg. M-a innebunit complet. Cand am vrut sa uit definitiv ca a fost in viata mea ,hop si el. Il iubesc,dar el nu stie,dar nu vreau sa ma mut cu el, mi-e teama,mi-as dori sa nu se grabeasca. Credeti ca daca nu voi mai da o perioada niciun semn de viata,il voi pierde? Astept parerile voastre. Va multumesc
cricri2000
Postat pe 10 Ianuarie 2010 04:32
ai mare dreptate asa sant ieu o fire hotarata cind fac ceva ami asum riscuri am multe semne de viata si afaceri nu le e teama merg tot inainte sint o fire care gindesc de 10 ori cand fac ceva o fire sufletista dar si rau cand cineva ma deranjeaza , razbunatoare o fire hotarata cand vrea sasi atinga un scop anume si nu se lasa pana nul realizeaza de exemplu in dragoste si afaceri ami place multe schimbari an acelas timp iubesc si ale partenere nu ma las niciodata anvins asa ma regasesc ieu
garbo059995
Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:03
979, se spune ca sint trei tipuri distincte in zodia Scorpionului - si nu toate fericite. Scorpionul este cel mai bine cunoscut - mai sint doua "versiuni": al tau se pare ca e versiunea involuata, Grey Lizard.

The Grey Lizard variety are less common, but are the ones who tend to bottle up all their intense emotions and thirst for vengeance within themselves. It�s almost like they drink their own venom while wishing their adversaries to be poisoned, thereby causing severe damage and harm only to themselves. This kind of deep melancholy and bitterness is so intense that it actually manifests into various ailments that can linger on for years and years.
quasaria
Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:03
Multumesc quasaria. Se pare i se potriveste. Sper sa-i fie bine candva , sa-si poata regasi echilibrul
cricri2000
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:21
SCORPION ( 23.10 � 21.11 )

Pietre norocoase: topaz, opal, agat de foc, jad, onix.

Motto: Sa nu stie stanga, ce face dreapta

Gold Hit: Rasputin � Bonnie M

Dragoste. Scorpionii poseda un magnetism personal debordant, in sensul ca atrag o gramada de inele ori verighete ruginite, de-aici si dramele personale. Intrucat anul trecut strugurii au fost cam acri, anul acesta vei renunta la multe din fixatii si obsesii pentru perfectiune, ba chiar si la geloziile caracteristice. Iar incepand cu septembrie vei ateriza direct in paradis alaturi de o veche ori noua iubire, culmea, deloc perfecta � din taur, gemeni, rac, scorpion ori pesti. Barbatilor-scorpion, totusi, le recomandam sa se fereasca de pupeze.

Bani/Cariera. In cariera, stiti prea bine ce va doriti, insa cautati sa obtineti pe cai ocolite, ferm convinsi de �teoria conspiratiei�.Care fie vorba-ntre noi, nu va impiedica sa ii manipulati voi insiva pe altii. In tot cazul, anul acesta Marte va ajuta in cariera cu amandoua mainile, mai ales in prima jumatate a anului. Prin iulie se anunta insa niscaiva obstacole dar cu ajutorul astrelor le veti razbi.

Sanatate. Va veti bucura de o perfecta stare de sanatate � cu exceptia bolilor cronice, desigur.

...aflati mai multe in Horoscop funny 2010
http://verze.ro/index.php/Horoscop/Horoscop-2010/horoscop-2010.html
blue_dream
Postat pe 13 Ianuarie 2010 22:31
Ai fost simpatic!
flumy_70
Postat pe 14 Ianuarie 2010 08:03
Buna tuturor scorpionilor de pe acest forum...Sunt si eu la fel de mandra ca m-am nascut in aceasta zodie...
se spune despre aceasta zodie ca ar fi cea mai completa din tot zodiacul...dar depinde numai de fiecare sa ia ce e mai bun din toate cele de care dispunem bune si rele....ne putem axa pe partea spirituala sau pe cealalta materiala le putem face pe amandoua f bine asta arata cat de complexi suntem....
Am gasit un articolas interesant pe care am decis sa-l postez

Intrand in casa unui Scorpion, s-ar putea sa aveti senzatia ca este cea mai originala si mai ciudata locuinta pe care ati vizitat-o. Misterios si plin de magnetism, Scorpionul reuseste sa-si amenajeze locuinta astefel incat sa starneasca aceleasi impresii.

Fie ca apeleaza la tablouri cu o grafica ciudata dar plina de simbolistica, sau la culori frapante urmate de tonuri blande, ambianta din locuinta Scorpionului indeamna la cercetare si va duce cu gandul la mansarda bunicii, in care erati tentat sa scormoniti prin cufere pentru a dezlega un secret sau a descoperi ceva uimitor.

Nativul Scorpion prefera o casa cu mansarda, cu o curte nu foarte mare si cu copaci in fata casei, pentru a o feri de privirile indiscrete, undeva pe o straduta linistita a orasului.

Cel putin la mine se potriveste...la voi?
herminya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:27
la mine nu
pik_nik
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:28
... nu se poate la toti sa ne placa aceleasi lucruri..da trasaturile generale sunt pentru toti scorpionii, insa ceea ce face diferenta este educatia gusturilor si pentru ce avem predilectie si ceea ce vrem sa fim..pentru ca noi avem putere sa fim cine vrem trebuie doar sa ne propunem... ...dar gata ca deja laud prea mult..si sincer numi sta in fire sa ma laud sau sa laud ceva....si ca exemplu la ce am spus mai sus am intalnit o persoana nascuta in aceeasi zi cu mine..pura intamplare de sex opus...nu pot spune ca avem exact aceleasi idei sa fie din cauza ca el e barbat? sau din cauza ca e mai mare cu doi ani decat mine sau pur si simplu ca am trait in medii diferite?
herminya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:55
ei, tu esti scorpioana din zodia laudaroaselor
pik_nik
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:58
GHidul Frumusetii pt nativele din zodia Scorpion:

Parfumul tau:

Parfumurile cu esenta de mosc, ambra cenusie, zambila.

Machiajul potrivit:

Nativele din zodia Scorpion arata seducator in nuante intense si mate. Ochii intriganti ai acestor native misterioase trebuie subliniati cu claritate. Buzele trebuie hranite adecvat. O nuanta de ruj intensa li se potriveste. Tusul de ochi negru este ceea ce le face sa arate cu adevarat atragatoare. Nativele Scorpion ar fi indicat sa evite nuantele stralucitoare si pale. Daca isi subliniaza pomentii acest lucru le da un aer glamour.

Coafura care te scoate din anonimat:

Femeia din zodia Scorpion ar tot dreptul sa adopte o coafura indrazneata si socata. Spiritul lor viu si erotic trebuie pus in valoare. Le sta foarte bine cu parul scurt, cu o tunsoare moderna. Parul de lungime medie este indicat sa fie tuns tot modern, nu clasic. Coafurile recomandate sunt cele simplu de facut, dar cu efect. Evitati parul lung si cocul (chiar si la evenimente speciale). Clasic, este un cuvant pe care trebuie sa vi-l stergeti din vocabular daca vreti sa aratati fabulos. Nuantele puternice de negru, mov, roscat sau blond, va stau excelent.
Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Negrul este cu desavarsire culoarea Scorpionului.

Verbul caracteristic: �a dori�

Nativele Scorpion doresc multe, iar cand merg la cumparaturi abia se pot abtine sa se incadreze in buget. Sunt atrase ca un magnet de hainele si accesoriile de lux. Senzualitatea caracteristica nativelor Scorpion face ca ele sa aleaga intotdeuna piese vestimentare sexy. Niciodata nu le vei putea vedea imbracate intr-o haina tip halat in care sa arate ca si calugaritele. Dimpotriva, opteaza mereu pentru haine mulate pe corp, fuste scurte si decolteu atragator. Chiar si tinuta business va avea ceva sexy.

Planeta guvernatoare: Marte si Pluto

Nativele din zodia Scorpion, isi pot permite ceea ce nu isi pot permite majoritatea nativelor din alte zodii: sa se joace cu extremele. Marte le incurajeaza sa fie indraznete. Pot opta pentru tinute masculine: camasa, pantalon si cravata si vor arata innebunitor de sexy. Hainele de piele sunt de asemenea aliatele acestor native. Negrul le vine excelent, si spre deosebire de alte femei pe care le face sa para depresive, pe femeile Scorpion le face sa para misterioare, puternice si sexy. Trebuie sa evitati: fustele lungi, chiar si purtatul prea des al fustelor, piesele vestimentare cu motive florale, culorile pastel, culorile calde. Contrastele puternice: rosu-negru, alb-negru va avantajeaza.
Zona corpului guvernata de zodia Scorpion:

Zona corpului guvernata de zodia Scorpion este zona genitala. Motiv pentru care aceste femei au o adevarata pasiune pentru a cumpara lenjerie intima.

Piese de rezistenta pentru femeia:

Hainele mulate pe corp, fusta mini, cravata, pantalonii negri mulati.

A se evita:

Fusta in general, piesele vestimentare cu motive florale, hainele fara un design exotic.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

Nativele din aceasta zodie trebuie sa se fereasca de excese. Aceste excese isi spun cuvantul asupra lor si ce este mai rau, in timp. Le place sportul si tin cu usurinta cure de slabire, adesea intr-un mod drastic si sever. Li se recomanda o alimentatie vegetariana si sa creasca aportul de minerale prin a consuma apa minerala in loc de apa de la robinet.

herminya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:06
am intalnit scorpioni super dieriti unul de celalalt...de la cei mai ciudatei la cei mai dragalasi..care spui ca nu ar avea nici o treaba cu termenul de taciturn...sau introvertit...dar...ceea ce altii numesc lauda noi numim incredere in propria persoana ...tu pik_nik..esti din zodia asta?
herminya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:10
io-s scorpion din sagetator
iar voi...:

Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominant�: Pluto, planeta obsesiilor �i paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conserv�, dramele �i ghinioanele. Are emo�ii intense, idei fixe �i puterea de a deochea. Este at�t de �ncordat, �nc�t d� impresia c� sufer�, iar �ncordarea lui face s� se defecteze obiectele din jur. Chiar �i cei apropia�i sunt profund afecta�i, de unde �i bafta pe care o are la mo�teniri. �tie ce vrea, dar caut� s� ob�in� totul pe c�i ocolite. E genul care mai bine �i otr�ve�te du�manul dec�t s�-i dea un pumn �n nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi �i conspira�ii. Asta nu-l �mpiedic� s� umble cu fitile �i s�-i manipuleze pe ceilal�i. �i consider� prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au �ncredere �n el, fiindc� �tiu c� n-are mam�, tat� sau scrupule, �i atac� subversiv, sub centur�. �n dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos �i posesiv, care-�i scoate din min�i perechea cu b�nuielile �i cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivit�: detectiv, medic legist, p�ndar, scafandru, v�n�tor de fantome.
Pizza magic�: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de m�tr�gun�
pik_nik
Postat pe 20 Ianuarie 2010 21:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
taur 34 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:47
Femeia Varsator 493 De la: raul27 26 Februarie 2018 13:42
Of lume,,,, 10 De la: tutankhamon 30 Decembrie 2009 13:45
Barbatul baerbec!!!!!! 28 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:10
Hey , 8 De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 11:31
Setari Cookie-uri