Zodia SCORPION

pikule ce rau esti io is o scorpie tare draguta...
lala_cri
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:10
Aici chiar ca ai dreptate...cei din zodia sagetator au si ei caracteristici din zodia scorpion..si nu spun asta analizand zodiacul ci oamenii din jur...oricum super amuzant articolasul ....cum spunea si lili sunt si scorpioni draguti si inofensivi..daca nu sunt calcati pe coada veninoasa
herminya
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:11
scuze..lala am vrut sa spun ..te-am botezat..
herminya
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:13
hey si eu sunt tot scorpion si sunt foarte mandra de lucru asta..this is the best of the best:*:*:*
cRetzulion
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:13
Hmmm.....si am rude in scorpion.Cum era treaba aia cu mostenirea?!
ela03
Postat pe 21 Ianuarie 2010 19:01
Quasy, era o replica stricta la cea care a postat deasupra mea si a altora care de atita mindrie nu-si mai incap in pile.
Consideri un lucru extrem de savant sa fii ATIT de mindru de o zodie sau alta? Eu personal consider asta un inceput de ....prosteala. Dar e numai parerea mea.
Ciresica
Postat pe 22 Ianuarie 2010 07:58
De la: pik_nik, la data 2010-01-20 21:14:05io-s scorpion din sagetator
iar voi...:

Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominant�: Pluto, planeta obsesiilor �i paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conserv�, dramele �i ghinioanele. Are emo�ii intense, idei fixe �i puterea de a deochea. Este at�t de �ncordat, �nc�t d� impresia c� sufer�, iar �ncordarea lui face s� se defecteze obiectele din jur. Chiar �i cei apropia�i sunt profund afecta�i, de unde �i bafta pe care o are la mo�teniri. �tie ce vrea, dar caut� s� ob�in� totul pe c�i ocolite. E genul care mai bine �i otr�ve�te du�manul dec�t s�-i dea un pumn �n nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi �i conspira�ii. Asta nu-l �mpiedic� s� umble cu fitile �i s�-i manipuleze pe ceilal�i. �i consider� prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au �ncredere �n el, fiindc� �tiu c� n-are mam�, tat� sau scrupule, �i atac� subversiv, sub centur�. �n dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos �i posesiv, care-�i scoate din min�i perechea cu b�nuielile �i cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivit�: detectiv, medic legist, p�ndar, scafandru, v�n�tor de fantome.
Pizza magic�: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de m�tr�gun�

mulan
Postat pe 22 Ianuarie 2010 11:47
draga mea mulan,te.a ranit vreun scorpion de esti asa acida?sau pur si simplu esti si tu o "mica scorpie"si.ti renegi radacinile zodiei?
aliaphillipe13
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:50
mulan, ai mare dreptate, deci pazeste-ti bine spatiul personal....
quasaria
Postat pe 24 Ianuarie 2010 09:44
scorpie nu gluma ti-a facut ceva vreun scorpion de-i dai matraguna ....dar si tu o meriti
garbo025292
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:41
merita matraguna din plin...
phillipe
Postat pe 24 Ianuarie 2010 23:24
pik_nik
Postat pe 25 Ianuarie 2010 07:10
Am si eu o intrebare : care ar fii radacinile unei zodii?
Ciresica
Postat pe 26 Ianuarie 2010 06:02
fleurdelis
Postat pe 26 Ianuarie 2010 06:41
uite, ciresica, lasand toata "prosteala" deoparte si vb un pic mai serios si obiectiv, cei care se ocupa cu cercetarea sectorului zodii ne spun despre asa numitele trasaturi ale unei zodii, daca cineva nu se regaseste asta nu inseamna ca ei au gresit ci ca acea persoana inca nu a avut timp sa'si dezvolte acele trasaturi fie pt.ca nu a fost in circumstante ca si le dezvolte fie cercul de persoane prin care se invarte nu i'a dat posibuilitatea ori poate fi si simplul fapt ca si le'a reprimat pt ca asa a dorit sa fie altfel, sa nu apartina acestei zodii fie pt ca a dorit sa fie original, ori poate trasaturiel zodiei nu au incantat'o in asa masura incat sa vrea sa fie ce scrie acolo nu vrea sa se limitreze sa fie un tipar....fiecare din posibilitati poate fi cat se poate de reala...
eu, sincer am citit un pic caracteristicile fiecarei zodii cam stiu la fiecare cum e, dar mai mult decat atat am incercat atunci cand am intalnit catre un reprezentant din vre'o zodie sa nu ma iau dupa acele caracteristici ca nu le'am luat de bune, dar surpriza mare a fost pt mine sa imi dau seama ca astia cu zodiile cam le'au nimerit si chiar daca nu 100%, repet caracteristicile generale se aplicau reprezentantilor chiar cum scrie la carte....nu spun eu ca e o lege dar oricum e bine de stiut cum sa te comporti cu anumite zodii, la urma urmei ele reprezinta tipuri de persoane si daca le privim asa tot ne elucideaza un pic din misterul intelegerii celorlalti....dar nu vad asta ca un motiv de lauda ca eu sunt dintr'o zodie mai buna ca a celuilalt..asta o fac cei un pic limitati care nu pot sa treaca peste anumite chestii..si care nu sunt la un nivel asa avansat incat sa vada de fapt partea importanta a acestui aspect al zodiilor, cei mai neevoluati spiritual, cei superficiali vor pune mereu accent pe aspectele superficiale.
herminya
Postat pe 26 Ianuarie 2010 13:03
Merci Hermy de lectura; n-am putut sa citesc mai mult de primele 3 rinduri ca am ADD si nu pot urmari o fraza care are mai mult de 3 propozitii.
Ciresica
Postat pe 27 Ianuarie 2010 05:18
salut si eu toate scorpiutele de pe site;sunt si eu una dintre voi si ma mandresc cu asta:cei nascuti in aceasta zodie su caractere puternice,fac fata esecului si renasc din propria cenjusa;
garbo010960
Postat pe 27 Ianuarie 2010 14:15
De la: garbo010960, la data 2010-01-27 14:15:52salut si eu toate scorpiutele de pe site;sunt si eu una dintre voi si ma mandresc cu asta:cei nascuti in aceasta zodie su caractere puternice,fac fata esecului si renasc din propria cenusa;
garbo010960
Postat pe 27 Ianuarie 2010 14:26
eu, n-am decat ascendentul in scorpion, asa ca...
panty_C
Postat pe 27 Ianuarie 2010 14:29
zodiile reprezinta de fapt tipologii... dupa luna nasterii sau nu: asta e mai putin important, important e ca sint oameni care se regasesc in acel tipar. Si ca sub pretextul "zodiei" scoatem uneori la lumina niste declaratii despre noi insine pe care nu le-am face altfel.... nici date cu sare....
quasaria
Postat pe 28 Ianuarie 2010 00:36
Corect Q!
Ciresica
Postat pe 28 Ianuarie 2010 05:02
pai da....sunt o scorpie
eladaela
Postat pe 28 Ianuarie 2010 07:40
SI EU SUNT SCORPION.SUNT MINDRU DE ZODIA MEA.IMI PARE RAU CA NU SUNTEM INTELESI CUM TREBUIE.
pedros50
Postat pe 28 Ianuarie 2010 08:53
voi sunteti aia ca savantii nebuni?
pik_nik
Postat pe 28 Ianuarie 2010 09:35
unde gasesc descrierea scorpionului?o caut de 5 zile si nu gasesc!!ajutatima!!:)
didero
Postat pe 28 Ianuarie 2010 11:14
unde gasesc descrierea scorpionului???????mercii
didero
Postat pe 28 Ianuarie 2010 11:16
De la: aliaphillipe13, la data 2010-01-23 16:50:55draga mea mulan,te.a ranit vreun scorpion de esti asa acida?sau pur si simplu esti si tu o "mica scorpie"si.ti renegi radacinile zodiei?

ce acida draga?io doar aplaud ce-mi place,si scorpionii tare-mi plac
mulan
Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:36
pai daca esti scorpion te uiti in oglinda si te descrii,daca nu urmaresti acest topic ca doar aici sunt toate descrierile posibile si imposibile
mulan
Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:45
Depinde si secunda in care te ai nascut cei 7 ani de acasa.....societatea in care ai trait.Generalizind ma regasesc in zodia scorpionului dar sa nu uitam si ascendentul.La femei difera fata de barbati.Tatal meu a fost scorpion
[un mare caracter,finete,corectitudine,sarm,familist.....).De rotatia planetelor......depind multi factori in educatia fiecarui semn zodiacal.Pussy.
milusu
Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:49
deci nici eu nu gasesc descrierea scorpionului

ma poate ajuta cineva? pls
mihaela04
Postat pe 28 Ianuarie 2010 18:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cel mai bun OMEGA-3 din lume!!!! 9 De la: FMeg 13 Martie 2014 18:54
HOROSCOP COMPLET-toate zodiile 3 De la: garbo_493614 14 Octombrie 2019 15:05
TAUR 1 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:12
Zodia PESTI 263 De la: raul27 26 Februarie 2018 13:36