nici nu credeam k sunt atat de multe scorpioance!!!bravo noua fetelor !!!!!!! suntem cele mai bune,cele mai senzuale cu cel mai mai mare sex`apple!!!sa fim mandre,avem de ce !!!!!!! | ||
miha1980 Postat pe 31 Ianuarie 2010 19:55 |
||
---|---|---|
tre' sa fie interesante merele alea sexuale, daca o spui asa de hotarata! | ||
pik_nik Postat pe 31 Ianuarie 2010 19:59 |
||
De la: miha1980, la data 2010-01-31 19:55:32 suntem cele mai bune,cele mai senzuale cu cel mai mai mare sex`apple!!!sa fim mandre,avem de ce !!!!!!! miha...eu zau ca n-am fructu' ala. Da' deloc. Nu ma recunosc deloc. Si ar trebui sa fie...cel mai mare? |
||
|
||
quasaria Postat pe 31 Ianuarie 2010 22:52 |
||
cum sa nu fie scorpioance asa multe? pai majoritatea sunt scorpii,ce te miri? compreso me |
||
mulan Postat pe 1 Februarie 2010 13:47 |
||
s-a deschis topic , numai pentru zodia scorpion ? ma rog si pesti ..... alte zodii ? de exemplu taur ..... as fii foarte curioasa |
||
luiseadriana Postat pe 1 Februarie 2010 14:27 |
||
Hi! Dragelor, long live pentru Scorpioni...sa nu ne tratam doar pe noi si sa incercam a nu ignora genul masculin!Vorba aceea : rau cu rau dar mai rau fara rau!!! Subscriu pentru ca sunt Scorpion, pentru ca am si simt o plcere deosebita in a-i chinui pe cei slabi de inger, pe cei care se dau rotunzi, au capul patrat si mintea in colturi Placerea este maxima cand ii vezi ca-si pleaca ochii supusi, neputand reactiona in vre-un fel...super!Nu mi-ar fi placut sa fiu sub un alt semn zodiacal si sa am de-a face cu un Scorpion!Bbbrrrr.... Va doresc placeri maxime si nebanuite pe care ti le ofera pe deplin aceasta zodie...sa fiti mereu mandre si nanduratoare, sa nu clacati si la cat mai multa putere! Cheers for all of you.... Castelana |
||
Castelana Postat pe 1 Februarie 2010 22:33 |
||
Buna, sunt o scorpiuta adevarata... |
||
mihaela_elvira_rusu Postat pe 2 Februarie 2010 08:03 |
||
PRIMITI SI SCORPIONI IN GRUPUL VOSTRU,DRAGI SCORPII? | ||
pedros50 Postat pe 2 Februarie 2010 09:06 |
||
nu stiu unde sa gasesc descrierea scorpionului!!!cine ma ajuta? mercii | ||
didero Postat pe 2 Februarie 2010 11:04 |
||
Si eu sunt o scorpie. Insa,nu ma regasesc in descrierea de acolo. Si...Din cate am vorbit cu o persoana,mi'a spus ca cea mai complexa zodie,ar fi de fapt gemenii,pe care nu'i suporta de loc. Dar,cu toate astea,si eu consider ca scorpionii sunt destul de complecsi,privitor la zodie. |
||
BluElla26 Postat pe 2 Februarie 2010 21:10 |
||
Aaaa.Am uitat de asta. Trebuie sa recunosc in schimb ca'mi place sa rad de unele persoane,pe care le consider ceva mai inferioare mie,care nu stiu sa vorbeasca decat despre multe subiecte prezente in viata noastra cotidiana.,si nu au habar despre ceva mai interesant,imi place sa chinui,sa tachinez. :) | ||
BluElla26 Postat pe 2 Februarie 2010 21:14 |
||
Un scorpion adevarat sunt si eu(11 nov.)dar sunt de partea buna a zodiei si nu prea ma las influentata de partea rea...cred ca stim cu totii ca toate zodiile au si parti bune si rele...asa si zodia scorpion..sunt cei buni si cei rai eu sunt as spune un pic de mijloc...dar oricum e mai usor sa fii de partea rea e mult mai devious....dar e foarte greu sa te tii de partea buna, sa incerci sa nu razi de altii doar pt ca nu au avut norocul tau la informatie sau mai stiu eu ce lipsuri in materia genetica....un pic ma sperie de ce posteaza unele scorpiutze daca si'ar folosi energia la lucrururi pozitive ...hmmm ganditi'va ce ar iesi..RAUTATEA e peste tot in lume si ne lovim de ea zilnic, de la privirile oamenilor de pe strada pana la competitia pt supravietuire in jungla cotidianului....eu cred in partea buna a lucrurilor si a oamenilor, desi cateodata cred ca e in van, credinta mea nu se bazeaza pe nimic real..dar ne place sa si visam..fara vise suntem morti... | ||
herminya Postat pe 3 Februarie 2010 14:08 |
||
saptamana asta vreau sa fiu scorpioanca! nu de alta,dar am de torturat pe cineva. |
||
mulan Postat pe 3 Februarie 2010 16:00 |
||
De la: didero, la data 2010-02-02 11:04:43nu stiu unde sa gasesc descrierea scorpionului!!!cine ma ajuta? mercii SCORPION Ce caracter are? Nativul Scorpion este cel mai complex semn zodiacal, fiind un mister pentru cei din jur si chiar pentru el insusi. Cu toate ca viata sa interioara este extrem de intensa si variata, el nu se exteriorizeaza si comunica direct foarte rar. Are nevoie de nenumarate dovezi de dragoste si siguranta pana sa isi dezvaluie adevarate personalitate. Cum ii atrag atentia? In primul rand adopti o atitudine atragatoare si provocatoare care sa iti dea incredere si putere, ideal ar fi o combinatie de haine in culori rosu si negru. Pastreaza-ti sangele rece si renunta la exuberanta. Nu te angaja in discutii superficiale sau in barfe meschine deoarece se va indeparta foarte rapid de tine. Nu strica sa te inconjori intr-o aura de mister deoarece nativul Scorpion iubeste cel mai mult provocarea. Cum il pastrez? Chiar daca te iubeste si este foarte atras fizic de tine, ceva din interiorul lui ii impune o anumita rezerva. El nu se daruieste in totalitate chiar si dupa o viata intreaga impreuna cu o femeie. Scorpionul vrea intotdeauna ceea ce nu poate avea, de acea este important sa incerci intr-un mod subtil sa nu fi mereu la dispozitia lui Promit sa revin si cu alte add-uri :)! Castelana |
||
Castelana Postat pe 3 Februarie 2010 17:35 |
||
De la: mulan, la data 2010-02-03 16:00:58saptamana asta vreau sa fiu scorpioanca! |
||
phillipe Postat pe 3 Februarie 2010 18:18 |
||
De la: mulan, la data 2010-02-03 16:00:58saptamana asta vreau sa fiu scorpioanca!braaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvoooooooooooo SCORPIE |
||
phillipe Postat pe 3 Februarie 2010 18:20 |
||
De la: herminya, la data 2010-02-03 14:08:18Un scorpion adevarat sunt si eu(11 nov.)dar sunt de partea buna a zodiei si nu prea ma las influentata de partea rea...cred ca stim cu totii ca toate zodiile au si parti bune si rele...asa si zodia scorpion..sunt cei buni si cei rai eu sunt as spune un pic de mijloc...dar oricum e mai usor sa fii de partea rea e mult mai devious....dar e foarte greu sa te tii de partea buna, sa incerci sa nu razi de altii doar pt ca nu au avut norocul tau la informatie sau mai stiu eu ce lipsuri in materia genetica....un pic ma sperie de ce posteaza unele scorpiutze daca si'ar folosi energia la lucrururi pozitive ...hmmm ganditi'va ce ar iesi..RAUTATEA e peste tot in lume si ne lovim de ea zilnic, de la privirile oamenilor de pe strada pana la competitia pt supravietuire in jungla cotidianului....eu cred in partea buna a lucrurilor si a oamenilor, desi cateodata cred ca e in van, credinta mea nu se bazeaza pe nimic real..dar ne place sa si visam..fara vise suntem morti... Draga mea Herminya, eu as avea o alta ,,varianta" si care nu are nicio legatura cu zodia! In fiecare dintre noi exista un inger dar mai exista si cate-un ,,dracusor"...ei sunt cei care ne influenteaza actiunile noastre...Nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu ma recunos eu pe mine si sa detest raul spiridus care m-a indemnat sa fac rele...dar mi-au placut, recunosc...ei, de-aia nu prea tocesc scarile Bisericii...atata timp cat sunt VIE si cat timp cei doi demoni vor dispune de mine, va fi greu sa ma impac cu Divinitatea Nu ma astept sa-mi dai dreptate si nici nu voi ,,urma" sau cere sfaturi NIMANUI!!!Daca gresesc o fac pentru ca asa am considerat eu ca este bine...asa sunt Scorpionii Rai ... All the best for you! |
||
Castelana Postat pe 3 Februarie 2010 21:35 |
||
Castelana, scorpoinii nu sint RAI. Sint unii dintre cei mai fideli prieteni si au un fair play destul de rigid. Foarte putini ies din propriul cod de conduita. Problema e ca esti cu ei sau impotriva lor... | ||
quasaria Postat pe 3 Februarie 2010 22:01 |
||
De la: quasaria, la data 2010-02-03 22:01:58Castelana, scorpoinii nu sint RAI. Sint unii dintre cei mai fideli prieteni si au un fair play destul de rigid. Foarte putini ies din propriul cod de conduita. Problema e ca esti cu ei sau impotriva lor...[/quot |
||
mulan Postat pe 4 Februarie 2010 10:31 |
||
quasy, castelana vroia sa zica RAI-adica sunteti raiul pe pamant | ||
mulan Postat pe 4 Februarie 2010 10:35 |
||
nici Rai ca si ala e plictisitor. | ||
quasaria Postat pe 5 Februarie 2010 14:13 |
||
intotdeauna viata alaturi de un SCORPION e o adevarata aventura! | ||
phillipe Postat pe 7 Februarie 2010 21:49 |
||
buna seara dragele mele din nou distractzie : nu stiu cum se face dar.. pic exact unde ma intereseaza dar in seara asta nu vreau sa ma enervez!!!esti sigura ca viata langa un scorpion e o aventura? eu zic ca nu, viata langa un scorpion insemna suferintza:( si daca nu am dreptate astept sa am contrazicetzi,dar.... vreau argumente! dar....nu referitoare la sex sau pasiune, si stitzi dece nu e totul:( e ceva dar.... nu totul | ||
Nicool Postat pe 7 Februarie 2010 22:06 |
||
De la: Nicool, la data 2010-02-07 22:06:14buna seara dragele mele din nou distractzie : nu stiu cum se face dar.. pic exact unde ma intereseaza dar in seara asta nu vreau sa ma enervez!!!esti sigura ca viata langa un scorpion e o aventura? eu zic ca nu, viata langa un scorpion insemna suferintza:( si daca nu am dreptate astept sa am contrazicetzi,dar.... vreau argumente! dar....nu referitoare la sex sau pasiune, si stitzi dece nu e totul:( e ceva dar.... nu totul eu zic ca viata langa un scorpion e asa cum ti-o construiesti,e adevarat ca scorpionul loveste,la figurat sigur,loveste unde doare mai tare,insa nu e numai suferinta.cred ca de multe ori vedem noi prea multa suferinta din partea unui scorpion.la inceputul relatiei sau cand sunt prea tineri scorpionii sunt ceva mai rautaciosi dar cu timpul daca bineinteles exista iubire( atentie foarte multa iubire)se potolesc.contrar asteptarilor,dupa mai multi ani devin aproape perfecti.conteaza enorm nivelul de pregatire,cei sapte ani de acasa si repet sa te iubeasca enorm altfel va fi asa cum spui multa suferinta,si inca ceva trebuie tarie de caracter.personal am fost mereu puternica,dar avand un scorpion alaturi devii de neinvins pentru ca au darul de ati alimenta existenta. |
||
mulan Postat pe 8 Februarie 2010 10:15 |
||
Buna .. sunt noua pe acest forum.. mi s-a parut interesant subiectul si am ales sa intru in discutie .. Sunt scorpion si tin sa va spun din punctul eu de vedere scorpionii sunt orgoliosi si vor multa atentie. Oricum nu prea cred in faza cu zodiile .. fiecare persoana are caracterul ei individual indiferent de zodie. Insa tragand o linie(am mai multi prieteni care sunt in zodia scorpion) cam asa as descrie eu.. |
||
bunny_carla Postat pe 8 Februarie 2010 13:46 |
||
Sunt casatorita cu un un nativ Scorpion de 24 de ani.....Cred ca acesti ani petrecuti impreuna imi dau dreptul sa imi spun parerea . Cred cu tarie , ca este o zodie extrem de buna pt. nativ , pentru el insususi dar , pentru cei aflati in jurul sau , nu este o prezentza benefica. Chiar si in cazul meu...in care sotul meu este un barbat , educat , de mare bun simt , cu un sistem de valori morale corect ,nu mi-a fost usor sa treiesc alaturi de el. Este o personaliatate atat de puternica , dominatoare , incat simti cum te sufoci , simti cum devii din ce in ce mai putin increzatoare in fortele tale , doar pentru ca el doreste sa hotarasca totul , sa stie totul ....Este plin de pasiune , fierbinte , dar....doar atat cat doreste el , cat are nevoie el...In toti acesti ani , nu am putut sa-i reprosez o aventura , daca a facut-o a fost discret , are o atitudine corecta , este atent la evenimente , cadouri si organizare , este atent pt. confort financiar , insa cred ca mi-a spus "te iubesc" de cca. 7 ori.... Considera ca este o salbiciune sa-ti exteriorizezi sentimentele , si se comporta ...ca un barbat puternic...De asemeni , este taciturn , de multe ori intunecat , si cu privirea acea hipnotizanta , care te paralizeaza ... Calitati , si defecte...ca fiecare alta zodie , insa daca ar fi sa aleg o zodie in are s-ar naste un copil , o optiune ar fi zodia Scorpionului . Inchei , cu o chestie care mi s-a parut amuzanta , si mi-a ramas in minte , citita acum multi ani undeva : " de la un Scorpion casatorit , e bine sa te astepti doar la penisul si portofelul lui.... " |
||
libra66 Postat pe 9 Februarie 2010 13:32 |
||
Sfarsitul saptamanii va fi unul dintre cele mai romantice momente pentru nativele din zodia Scorpion. Incununat cu dragoste cat cuprinde te vei simti implinita si mai indragostita ca niciodata in bratele partenerului sau ale unei noi iubiri. Pentru prima oara dupa mult timp te simti libera si neingradita, gata sa experimentezi tot ceea ce ti se pune inainte fara nicio obiectie sau teama. Aceasta este exact atitudinea care te va propulsa in ochii tuturor, facandu-te sa atragi privirile de care ai nevoie pentru a te simti admirata si mai frumoasa ca niciodata. Ai trecut printr-o perioada marcanta, chiar dezamagitoare ar spune gurile rele insa ai reusit sa te ridici inca o data si sa stralucesti cum este caracteristic zodiei tale. Mult asteptata Zi a Indragostitilor iti va aduce cadoul pe care il astepti exact de la persoana potrivita, marcand astfel inceputul unei noi etape relationale. In cazul in care nu esti implicata intr-o relatie serioasa atunci afla ca este momentul perfect pentru a intalni pe cineva cu care ai foarte multe lucruri in comun si alaturi de care vei petrece o perioada frumoasa si linistita. | ||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 13:35 |
||
libra, eu sint scorpion... si exact ce spui tu am observat la el care NU e scorpion, e cu toootul alta zodie. Deci... probabil sint amindoi in zodia "barbat"? Nu stiu, presupun si eu.... |
||
quasaria Postat pe 11 Februarie 2010 01:06 |
||
De la: quasaria, la data 2010-02-11 01:06:28libra, eu sint scorpion... si exact ce spui tu am observat la el care NU e scorpion, e cu toootul alta zodie. |
||
Nicool Postat pe 11 Februarie 2010 16:59 |
||
mie-mi place ca barbatul scorpion rezista cu brio la cicalelile femeii taur.si chiar e capabil sa ierte.sper sa nu mi le intoarca cand mi-o fi lumea mai draga, ca asa am tot auzit. | ||
magdabeauty Postat pe 11 Februarie 2010 17:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zodia leu? | 31 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:20 |
hello | 45 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:44 |
HOROSCOP COMPLET-toate zodiile | 3 | De la: garbo_493614 14 Octombrie 2019 15:05 |
|
||
astrele,ne influenteaza | 4 | De la: AGAPI_MOU 14 August 2009 10:15 |
Zodia varsator... | 79 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:54 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural