Zodia SCORPION

ala era un scorpion surd
pik_nik
Postat pe 11 Februarie 2010 17:21
MULAN,poate ai dreptate, tu esti poate o fire mai puternica, eu sunt rac,suntem impreuna de 8 ani,si te rog sa ma crezi ca e un devorator de energie,poate sunt eu prea slaba poate cedez prea repede nu stiu....dar e ca un magnet care ma atrage si totodata ma distruge,nu stiu poate chiar nu ne iubim deajuns asa cum spui,sau mai bine zis el nu ma iubeste deajuns,sau poate s-a plictisit,poate vrea ceva nou,nu stiu pt ca nu vb deschis. si totodata i-mi demonstreaza ca ii pasa de mine,dar face doar ce vrea el...si daca face vreo aventura ca...face,el e cel cu gura mare,sau uneori ma acuza de ceea ce face el
Nicool
Postat pe 11 Februarie 2010 17:27

dimpotriva, aude si ce nu spun doar ca se supara, face urat pe moment, intra in silentio stampa...apoi revine...pentru a se supara din nou...si tot asa
magdabeauty
Postat pe 11 Februarie 2010 17:28
mda, si-mi inchipui ce ingeras nevinovat esti tu
pik_nik
Postat pe 11 Februarie 2010 17:29

pai ce ingeras ar sta langa un scorpion?sunt o femeie "inteleapta"
magdabeauty
Postat pe 11 Februarie 2010 17:31
hmmm, suna tentant, si scorpionul nu trebuie sa le stie pe toate
pik_nik
Postat pe 11 Februarie 2010 17:34
De la: Nicool, la data 2010-02-07 22:06:14buna seara dragele mele din nou distractzie : nu stiu cum se face dar.. pic exact unde ma intereseaza dar in seara asta nu vreau sa ma enervez!!!esti sigura ca viata langa un scorpion e o aventura? eu zic ca nu, viata langa un scorpion insemna suferintza:( si daca nu am dreptate astept sa am contrazicetzi,dar.... vreau argumente! dar....nu referitoare la sex sau pasiune, si stitzi dece nu e totul:( e ceva dar.... nu totul
nu te voi contazice:poate k ai avut un scorpion kre ti.a provoct suferinta-nu stiu-eu zic ca scorpionul in general provoaca suferinta in momentul oportun si persoanei kre merita...dar in kzul tau ma abtin.e o aventura pt.k scorpionul are o personalitate puternica si fascinanta(si nu fac nici o aluzie la sex si senzualitate)este capabil de multe lucruri bune,dar si rele,este dominant (uneori tiran)dar umorul si bunul gust il fac deosebit.ar mai fi multe de spus_le las pt.alta data
phillipe
Postat pe 11 Februarie 2010 22:26
nicool - eu sint scorpion, fie-mea tot scorpion, si cu scorpionii ma impac bine - probabil ii inteleg? In general evitam sa ne calcam pe coada si trecem linistiti unul pe linga altul... nu e suferinta de nici o parte.
Toti scorpionii au o doza mare de indiferenta si nu sar la beregata daca nu ii provoci, de obicei, Uneori nu sar nici cind ii provoci, daca nu insisti prea mult si daca nu le pasa de tine. Daca le pasa e mai complicat. Iar daca te bagi in jocul asta e bine sa poti sa il duci, altfel iar se umplu toate forumurile cu uite ce mi-a facut asta, nenorocitul, e scorpion.... Iar eu cu "loverii" mei am avut parte de reactii similare: inclusiv acuze de genul "n-ai suflet". Nu, n-am, nu mi-l dai tu pe al tau?! Daca nu aveam, nu ma oboseam nici macar sa port o discutie... Scorpionii nu se razbuna pentru ca n-au suflet - ci pentru ca au.
E adevarat ca au aplomb si au directie intr-o disputa: eu raman in discutiile cu fie-mea, deja. Nimereste fix in suflet cind vrea sa fie rautacioasa.
quasaria
Postat pe 12 Februarie 2010 10:29
Ei, Q sunt si scorpionii astia de mai multe feluri ... am avut eu probleme cu unul si zau daca l-am provocat. de felul meu sunt pasnica. (doar daca nu cumva, provocare se numeste ca te invarti in acelasi spatiu )
bluelight
Postat pe 12 Februarie 2010 11:01
asa e, si io am avut probleme cu unu din asta...
tot asa, fara sa-l provoc... adica ba da, mi-am amintit: l-am provocat in modul cel mai prostesc, cel mai inconstient in care poate cineva sa provoace un scorpion: am luat-o pe mama-sa de soacra
ready_vivus
Postat pe 12 Februarie 2010 11:15
uitasesi , sau voiai sa uiti??
bluelight
Postat pe 12 Februarie 2010 11:26
quasaria ...normal ca fata ta e...scorpion si stie ce face... eu traiesc langa unul de 8 ani dar...cand vrea sa fie rau....este,si stie si ce ma doare cel mai tare ,uneori tipa urla dar... e ok mai greu e cand vb calm si spune cuvinte care fac rani adanci,se vindeca greu si raman cicatrici urate. oricum,un lucru e cert ,am ajuns la concluzia ca in lumea in care traim, cea mai buna zodie e scorpion
Nicool
Postat pe 12 Februarie 2010 17:40
Scorpionii sunt destul de "periculosi", intr-adevar
Si nu intotdeauna mustesc de sinceritate...

on_fire
Postat pe 12 Februarie 2010 17:55
ready, nici nu l-ai provocat... ma mir ca s-a enervat dintr-o chestie minora.

nicool - eu sint scorpion si ce pot sa iti spun sigur e nu ca n-am inselat, n-am trisat intr-o relatie, etc toate relele pamintului - ci ca NICIODATA nu am facut eu prima nimic din toate astea.
Si cunosc foarte putini scorpioni care triseaza primii. Majoritatea au un cod de onoare propriu - obscur, e adevarat... Dar au. Si, in felul lor, sint onesti - pina se conving ca nu e cazul. Iar daca s-au convins ca nu e cazul... limita e al de sus, al de jos sau nici aia.
Dar si asta e tot o atitudine onesta.
quasaria
Postat pe 12 Februarie 2010 20:58
quasaria, eu cred ca e o diferentza mare intre un scorpion femeie si un scorpion barbat.app de inselat, nu te contrazic,dar...depide de ce fel de inselat vb ,inselat intr-o telatzie sau in general,stii...scorpionul meu,e dificil si in relatzia cu prietenii(Nu prea are, daca nu are nici un interes se plictiseste repede de ei)si in relatzia cu familia, cand spun familie, ma refer la mine copii, parintzi, fratzi,oricat as incerca sa il intzeleg e greu cu el,pt ca numai ce simte el conteaza numai ce vrea el conteaza, raneste in stanga si in drapta si cu vorba si cu fapta, cu cat ii tolerez mai mult, pt ca il iubesc,cu atat mai mult se intinde,dar un singur lucru il admir si il invidiez la unii scorpioni,tocmai aceasta grija pt ei ,acest, sa ii spunem egoism...de aceea ti-am spus ca mi-ar fi placut sa fiu scorpion
Nicool
Postat pe 13 Februarie 2010 23:44
De la: Castelana, la data 2010-02-03 21:35:15
De la: herminya, la data 2010-02-03 14:08:18Un scorpion adevarat sunt si eu(11 nov.)dar sunt de partea buna a zodiei si nu prea ma las influentata de partea rea...cred ca stim cu totii ca toate zodiile au si parti bune si rele...asa si zodia scorpion..sunt cei buni si cei rai eu sunt as spune un pic de mijloc...dar oricum e mai usor sa fii de partea rea e mult mai devious....dar e foarte greu sa te tii de partea buna, sa incerci sa nu razi de altii doar pt ca nu au avut norocul tau la informatie sau mai stiu eu ce lipsuri in materia genetica....un pic ma sperie de ce posteaza unele scorpiutze daca si'ar folosi energia la lucrururi pozitive ...hmmm ganditi'va ce ar iesi..RAUTATEA e peste tot in lume si ne lovim de ea zilnic, de la privirile oamenilor de pe strada pana la competitia pt supravietuire in jungla cotidianului....eu cred in partea buna a lucrurilor si a oamenilor, desi cateodata cred ca e in van, credinta mea nu se bazeaza pe nimic real..dar ne place sa si visam..fara vise suntem morti...

Draga mea Herminya, eu as avea o alta ,,varianta" si care nu are nicio legatura cu zodia! In fiecare dintre noi exista un inger dar mai exista si cate-un ,,dracusor"...ei sunt cei care ne influenteaza actiunile noastre...Nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu ma recunos eu pe mine si sa detest raul spiridus care m-a indemnat sa fac rele...dar mi-au placut, recunosc...ei, de-aia nu prea tocesc scarile Bisericii...atata timp cat sunt VIE si cat timp cei doi demoni vor dispune de mine, va fi greu sa ma impac cu Divinitatea
Nu ma astept sa-mi dai dreptate si nici nu voi ,,urma" sau cere sfaturi NIMANUI!!!Daca gresesc o fac pentru ca asa am considerat eu ca este bine...asa sunt Scorpionii Rai ...
All the best for you!
herminya
Postat pe 14 Februarie 2010 14:06
nu m-am suparat deloc, fiecare face asa cum se simte bine..dar nu inteleg ce legatura are biserica cu ce spuneam eu ...nu sunt o persoana bisericoasa, nu am fost niciodata nu e stilul meu...fiecare intelege bunatatea sau rautatea asa cum a fost invatat sau prin prisma experientelor pe care le-a avut...dar trebuie sa fiu de accord cu tine ca fiecare om, indiferent de zode are si parti bune si rele si depinde de el sa si le dezvolte mai mult sau mai putin ori pe una ori pe alta, pe care se simte el bine sa o faca...

All the best for U 2!!
herminya
Postat pe 14 Februarie 2010 14:10
Nu exagerezi???
garbo074762
Postat pe 14 Februarie 2010 18:26
te-ai plictisit cu un scorpion????sau o scorpiutza?? nu-mi prea vine sa te vred!!!!! doua ..pietre tari!!!!! Nu-ti prea pklace sa fii dominat...si mai ales intzepat...ha ha ha
bianca_c_t
Postat pe 14 Februarie 2010 19:58
s-o crezi tu!!!! nu exista asa ceva......
bianca_c_t
Postat pe 14 Februarie 2010 19:59
De la: Nicool, la data 2010-02-11 17:27:18MULAN,poate ai dreptate, tu esti poate o fire mai puternica, eu sunt rac,suntem impreuna de 8 ani,si te rog sa ma crezi ca e un devorator de energie,poate sunt eu prea slaba poate cedez prea repede nu stiu....dar e ca un magnet care ma atrage si totodata ma distruge,nu stiu poate chiar nu ne iubim deajuns asa cum spui,sau mai bine zis el nu ma iubeste deajuns,sau poate s-a plictisit,poate vrea ceva nou,nu stiu pt ca nu vb deschis. si totodata i-mi demonstreaza ca ii pasa de mine,dar face doar ce vrea el...si daca face vreo aventura ca...face,el e cel cu gura mare,sau uneori ma acuza de ceea ce face el

nicool,faza cu aventura,adica cum face?te tradeaza si inca stai cu el?pai tu nu stii ce se intampla daca ai face tu asta?te-ar distruge atat fizic cat si psihic!daca sa plictisit oricum nu va sta cu tine,doar daca il leaga chestii afective cum ar fi copii,etc.verifica acest lucru, e foarte important, stiu ca scorpionii nu sunt mari oratori dar in 8 ani ai inteles cum trebuie abordata o asemenea personalitate. personal cred ca nu te iubeste,e destul de dificil ca un scorpion sa tradeze daca iubeste,dar totul e posibil.
mulan
Postat pe 15 Februarie 2010 11:31
salutare SCORPIILOR!ce mai faceti?va urez o primavara frumoasa si senina!la multi ani de MARTISOR tuturor fetelor!
phillipe
Postat pe 2 Martie 2010 20:02
Femeia Scorpion este detinatoarea uneia dintre personalitatile cele mai controversate ale horoscopului european. Este o fire acida si pasionala, apriga la manie si la iubire, impulsiva, uneori rautacioasa, ambitioasa, dinamica, dar plina de viata si cu o sexualitate bine dezvoltata. Femeii Scorpion nu ii poti oferi florile oricum, ci dintr-o prietenie pura, din sentimente intense si neprefacute. Daca nu te-ai hotarat inca asupra unui martisor floral, poti opta pentru nuantele inchise de rosu si pentru urmatoarele flori: garoafe, trandafiri, gerbere, crizanteme, lalele sau bujori.
lala_cri
Postat pe 3 Martie 2010 16:09
Nicool, daca simti ca esti tradata(inselata) de un scorpion parerea mea este ca e inutil sa-ti mai petreci cativa ani langa el sperand ca maine va fi altceva.Oricum e degeaba! Oamenii puternici nu traiesc din mila celorlalti! E un sfat.Si eu sunt scorpion dar nu pot sa tradez.Sunt f dedicata unei relatii dar in momentul in care am decis sa inchei un capitol din viata nu mai este nici o sansa sa revin.Nu ma las influentata nici de familie, nici de prieteni nici chiar de rugaminti si promisiuni oricat de frumos ar fi imbracate.. Si inca ceva : intr-o relatie indiferent de zodii pentru tradare si celelalte probleme din cuplu nu este vinovat doar unul, amandoi au partea lor de vina, nu stiu sa gestioneze un moment de criza sau nu mai doresc.
garbo070784
Postat pe 3 Martie 2010 16:30
garbo070784
Postat pe 3 Martie 2010 16:33
De la: sea_shell, la data 2008-08-31 03:06:44Fantastic de real.....Am un Scorpion exact asa cum este descris:inselator,viclean si ascuns ,garnisit cu tandrete aparenta...caracterele slabe nu au cum sa-i reziste pentru ca-i place sa chinuiasca...e ca si picatura chinezeasca...
unde pot sa citesc si eu despre zodia scorpion?
garbo053726
Postat pe 5 Martie 2010 00:52
in Biblie... secventa cu sarpele.
quasaria
Postat pe 6 Martie 2010 00:07
Buna eu sunt casatorita de 5 ani cu un scorpion (eu fiind tot o scorpie) desi prin toate zodiacurile citesc acelasi lucru casatorie NUUse poate doar aventura traiesc o viata intensa cu certuri si bucurii ne intelegem foarte bine
Dar ei sunt foarte dificili. Greu pot fi refuzati sunt niste incapatanatisi daca iubesc dau tot fie ca trebuie sa treaca peste orice, asa ca mare atentie in cazul tauu
kretzulina
Postat pe 6 Martie 2010 03:52
mare dreptate ai,draga mea..... scorpion sunt si eu si subscriu cu drag o scorpioanca nu se intoarce niciodata cu fata daca a intors deja spatele
garbo065649
Postat pe 6 Martie 2010 07:50
garbo081721
Postat pe 6 Martie 2010 08:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 7 De la: anirica 15 Ianuarie 2010 21:25
Zodia PESTI 263 De la: raul27 26 Februarie 2018 13:36
SAGETATOR 1 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 09:46
Of lume,,,, 10 De la: tutankhamon 30 Decembrie 2009 13:45
Barbatul baerbec!!!!!! 28 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:10
Setari Cookie-uri