Zodia SCORPION

De la: yourdream, la data 2009-12-18 12:41:26Hmmm..am si eu o rugaminte adresata "scorpionilor",legata de topicum acesta...am cunoscut o femeie in aceasta zodie,absolut superba,din toate puctele de vedere...o inteligenta mult peste medie,o finete aristocratica,ma rog,lista calitatilor ar putea continua....dar...are 30 de ani,este o femei deosebit de frumoasa,cu o cariera impresionanta...si totusi singura.Intrebarea este,daca o femeie scorpion este capabila sa astepte atat de mult timp doar pentru a gasi ceea ce cauta,ce si doreste si ce crede ca o va face fericita...

Ca femeie scorpion, pot sa-ti spun ca ai intuit bine. Da, prefera sa ramina singura, pina gaseste ce-si doreste sufletul ei. dupa o perioada incepe sa aibe din ce in ce mai multe pretentii, dupa dezamagirile prin care a trecut SI TRECE PRIN MULTE DEZAMAGIRI O FEMEIE SCORPION. Prin firea ei de a fi este prost inteleasa, de cele mai multe ori, asa ca ori inteapa cu veninul, ori tace si se inchide in ea. Si asta se intimpla de cele mai multe ori in viata unei femei scorpion. TACE SI SUFERA IN TACERE!!!!
michon
Postat pe 10 Martie 2010 15:24
Da, femeia scorpion in ciuda a ceea ce se spune aici, este persoana in care gasesti mult mai multe calitati decat defecte. Dupa cum spun cei din jur, bunul simt si limitele sunt considerate defecte, personalitatea este considerata defect. Sa fi cerebral si vertical este defect intr-o lume in care primeaza interesele.Si-atunci ce sa mai vorbim de compatibilitate.
Este persoana care atunci cand nu doreste sa raneasca intra in carapacea ei si ramane acolo pana cand considera ca e destul.Si-atunci nu va mirati! Scoate cu siguranta acul cel veninos pentru ca intr-un fel trebuie sa se apere ! Dealtfel sunt persoane sociabile, amabile, dar nu accepta jumatati de masura.Si inca ceva : femeia scorpion stie sa astepte, poate sa rabde foarte multe dar toate pana intr-o zi.
garbo070784
Postat pe 10 Martie 2010 16:13
mda. cam asa este vedeti voi nu stiu daca exista vreo zodie care sa se asemene cat de cat cu zodia nostraasa ca trebuie sa fim mandri ca suntem scorpion
garbo054280
Postat pe 12 Martie 2010 10:54
garbo054280
Postat pe 12 Martie 2010 10:55
cu "limitele" n-ai prea nimerit-o la scorpioni.... faptul ca n-au limite este una dintre caracteristicile de baza.
quasaria
Postat pe 15 Martie 2010 21:09
unde este descriereaaaa?????? mor de curiozitate!! poate sa ma ajute cineva, va roooog ?!?!?! un copy-paste, ceva.....
multumiri...tot de la o scorpioanca :*
Aura_EIM
Postat pe 16 Martie 2010 08:31
bine ,bine dar cum faci un scorpion sa te iubeasca? barbatul de care m-am indragostit este scorpion dar este plecat din tara.ne-am cunoscut cu putin timp inainte de a pleca si am vorbit de nenumarate ori pe messenger.el spune ca ma place ,ca ma adora ca ma vrea si totusi in ultimele luni nu a prea vorbit cu mine ,tot eu ii las mesaje iar cand imi raspunde este lapidar si scurt,iar alteorinu imi raspunde deloc.ce sa cred?ajutor!!! ce sa-i spun sa il impresionez avand in vedere ca este la distanta si nu putem comunica decat prin messenger?
miryana
Postat pe 25 Martie 2010 14:38
buna,distanta nu-l impresioneaza deloc.daca te intereseaza cu adevarat fugi acolo unde este el alfel las-o balta!
mulan
Postat pe 25 Martie 2010 18:42
corect...
quasaria
Postat pe 26 Martie 2010 01:24
Scoprion rules...suntem cele mai tari
pop_anca604
Postat pe 26 Martie 2010 09:35
Asa este, sufera in tacere. Nu prea ma simt mandra ca sunt Scorpioanca, prea multe esecuri si dezamagiri are aceasta zodie. E adevarat ca este o zodie deosebita si tocmai de aceea nu suntem intelesi. Am citit undeva ca zodiile de Apa sunt predispuse la suferinta, esecuri, dezamagiri mari in viata. Sunt cei mai ghinionisti. Cele mai norocoase zodii sunt cele de Foc. Sincer, cand eram foarte tanara eram mandra ca sunt Scorpion, in aceeasi zodie cu multe personalitati, cu vedete de cinema. Astazi, dupa atatea dezamagiri, mi-as fi dorit sa fiu alta zodie.
mihaela1971
Postat pe 27 Martie 2010 10:48
Si eu sunt scorpiuta, si nu mi-ar fi placut sa fiu nicio alta zodie !! Doar cei ce cunosc cu adevarat un scorpion il pot pretui..
vvio
Postat pe 28 Martie 2010 13:15
De obicei esti destul de precauta cu sentimentele tale, alegand sa le destainui abia in momentul in care esti sigura de ceea ce simti si de faptul ca persoana de langa tine iti raspunde cu aceeasi intensitate. Tii foarte mult la principiul echitatii si ti se pare normal sa primesti tot atat cat investesti intr-o relatie. Insa las-o mai usor cu pretentiile si demonstrativele deoarece in aceasta saptamana risti sa fii interpretata gresit si sa nasti discutii in cuplu care vor duce la acumularea de energie negativa si frustrare. Sentimentele tale sunt din ce in ce mai puternice si orice vorba, atingere sau soapta te pot face sa explodezi. Iti fac o deosebita placere discutiile lungi daca si compania este una la nivelul asteptarilor tale. Cele mai castigate in aceasta saptamana vor fi nativele Scorpion fara o relatie stabila deoarece acestea vor petrece nopti de vis alaturi de o iubire interzisa. Asta o face si mai incitanta: faptul ca la un anumit nivel stii ca nu o sa ramai cu persoana care ti-a pus inima pe foc.
lala_cri
Postat pe 30 Martie 2010 09:37
Aprilie 2010
SCORPION ( 23.10 � 21.11 )

DRAGOSTE. Bune sanse pentru flirt, iar pentru cei aflati deja in cuplu � se simte un aer fresh, asa ca lasati micile conflicte la o parte, so have a break - doar a venit primavara, fluturasi , floricele si tot tacamu�.

SANATATE. Stii prea bine ca lenea e cucoana mare care n-are de mancare, asa ca n-ar strica....

.........aflati mai multe in horoscop lunar funny � aprilie 2010
(scoateti eventualele spatii libere din link)

http://www.verze.ro/index.php/Horoscop/Horoscop-lunar/horoscop-aprilie-2010.html

icecream
Postat pe 1 Aprilie 2010 10:50
Sunt Scorpion de cand m-am nascut. E adevarat ce se spune in general de noi. In ceea ce priveste maleficul din noi e putin altfel. Noi depunem in dragoste totul si avem pretentia ca si partenerul sa faca acelas lucru. Exista o problema: ei nu vor si, mai vor sa ne si domine si, ne si mint...Si cred ca le-a mers...Si asa si-au semnat sentinta. SUNTEM ASPRI SI NECRUTATORI! Insa un scorpion cu judecata (aceasta vine ceva mai tarziu)renunta si lasa prostul sau proasta in legea lui sau a ei. E foarte usor sa faci rau, dar e foarte greu sa faci un bine. U scorpion veritabil se ridica deasupra conditiei umane si judeca la un nivel care este practic inaccesibil celorlalti.
Sunt scorpioni care exceleaza prin bunatate. Totul este sa stii sa te porti cu ei.E adevarat, iubirea intre scorpioni este ceva foarte special,efectiv te doare dragostea, e chinuitor de placut. Dar suntem scorpioni si avem datoria sa bem cupa cu venin pana la fund.
garbo103208
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:08
Sa ai pofta. Ca vad ca si scoti veninul inapoi.
Doara
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:15
fleurdelis
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:16
esti scorpion "de cind te-ai nascut"?
Ma mir... noi am devenit asa pe parcurs....

Exceptind faptul ca n-am inteles ce se presupune ca depunem noi (oua, bani, arme?) ai dreptate in linii mari: e simplu sa faci rau, e greu sa faci bine, si cu timpul te detasezi si realizezi ca inspaimintatoare nu este decit lipsa de reactie. In rest, pina si a face rau reprezinta o investitie nemeritata.
quasaria
Postat pe 4 Aprilie 2010 21:13
deci cn e de acord k zodia scorpion e cea mai puternik?>
garbo013001
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:29
Am intrat si eu in clubul scorpionilor si sunt de acord cu parerea ta, dar de multe ori suntem sensibili la cine nu ne merita si nu prea ne face bine din punct de vedere sentimental.
garbo109508
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:25
invidia
phillipe
Postat pe 23 Aprilie 2010 02:51
De la: garbo013001, la data 2010-04-19 12:29:35deci cn e de acord k zodia scorpion e cea mai puternik?>
fara doar si poate k ai dreptate!suntem puternici si unici!
phillipe
Postat pe 30 Mai 2010 18:34
Nativul din zodia Scorpion este hotar�t, rafinat, tainic, curios. Poate fi gelos si smecher. Nativul Scorpion poate fascina datorita caracterului lui puternic, cu at�t mai mult cu c�t are si ceva misterios �n el. Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea, instinctul lui de conservare, tenacitatea si perseverenta, un mod de a g�ndi si actiona puternic marcat de sentimente - sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativului Scorpion, carora li se adauga o buna cunoastere si constientizare a obiectivelor, m�ndria si respectul fata de sine.

Nativul Scorpion poate �mbratisa cu succes cariera de cercetator sau de psiholog. Pentru el, moartea si �nvierea nu sunt simple figuri de stil. Cunoaste at�t culmile, c�t si abisurile existentei.

Deoarece este permanent sub tensiune, nativul Scorpion poate cadea usor �n extreme. Atitudinea lui fata de ceilalti este marcata de ne�ncredere. Poate fi viclean, razbunator, agresiv, �ncapat�nat si exagerat de gelos.
StirideBine
Postat pe 8 Septembrie 2010 17:46
De la: garbo070784, la data 2010-03-10 16:13:09Da, femeia scorpion in ciuda a ceea ce se spune aici, este persoana in care gasesti mult mai multe calitati decat defecte. Dupa cum spun cei din jur, bunul simt si limitele sunt considerate defecte, personalitatea este considerata defect. Sa fi cerebral si vertical este defect intr-o lume in care primeaza interesele.Si-atunci ce sa mai vorbim de compatibilitate.
Este persoana care atunci cand nu doreste sa raneasca intra in carapacea ei si ramane acolo pana cand considera ca e destul.Si-atunci nu va mirati! Scoate cu siguranta acul cel veninos pentru ca intr-un fel trebuie sa se apere ! Dealtfel sunt persoane sociabile, amabile, dar nu accepta jumatati de masura.Si inca ceva : femeia scorpion stie sa astepte, poate sa rabde foarte multe dar toate pana intr-o zi.

CA BINE MAI ZICI!
MIKY_16
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:46
De la: garbo070784, la data 2010-03-10 16:13:09Da, femeia scorpion in ciuda a ceea ce se spune aici, este persoana in care gasesti mult mai multe calitati decat defecte. Dupa cum spun cei din jur, bunul simt si limitele sunt considerate defecte, personalitatea este considerata defect. Sa fi cerebral si vertical este defect intr-o lume in care primeaza interesele.Si-atunci ce sa mai vorbim de compatibilitate.

AI PERFECTA DREPTATE
MIKY_16
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:48
Daca poti intelege un scorpion o sa constati ca este un bun sot, coechipier dar NECOMUNICATIV
garbo072113
Postat pe 19 Octombrie 2010 01:49
De la: garbo072113, la data 2010-10-19 01:49:46Daca poti intelege un scorpion o sa constati ca este un bun sot, coechipier dar NECOMUNICATIV

Si sotul meu este scorpion ca si mine, ai dreptate in tot ceea ce spui. Al meu daca il intrebi vorbeste, daca nu ........pauza, nu este comunicare de nici-un fel.
MIKY_16
Postat pe 20 Octombrie 2010 16:33
ce sa zic am o matusa scorpion e cam flusturateca.. adica numai cu gandul la distractie ... are grija de casa, de barbat copil dar in general scorpionii par mai neslefuiti ... sunt lacomi ... sa vina banul cat mai mult dar in rest au noroc de sot bun... nu prea fac multe eforturi sa il atraga pentru ca el oricum e orbit de scorpioana :)... intotdeauna glumeste si cu barbati si ii plac cei petrecareti ... de viata cum s-ar mai zice.
dryna23
Postat pe 20 Octombrie 2010 16:43
De la: MIKY_16, la data 2010-09-13 21:46:45

ADEVARAT MAI GRAIESTI!
phillipe
Postat pe 26 Octombrie 2010 15:36
mamica, asa o fi, ca prea le spui cu foc!
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 15:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre zodia FECIOAREI ? 92 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:24
fafafafa 172 De la: liaiedera 21 Iunie 2010 22:37
Femeia Varsator 493 De la: raul27 26 Februarie 2018 13:42
Zodia CAPRICORN 123 De la: LILO 15 Februarie 2010 04:18
Barbatul Rac 457 De la: babyramonik 26 Februarie 2018 13:39
Setari Cookie-uri