Zodia SCORPION

Dup� cum am promis,am s� onorez....chiar dac�.....in fine!

Scorpion, Douazeci si sase octombrie - Ziua indeletnicirilor organizatorice

Persoanele nascute in aceasta zi au un talent deosebit de a reforma, reorganiza si de a conduce tot felul de institutii. Pentru ei nu va conta daca va fi vorba de organizatii, cluburi, echipe, grupuri religioase, cercuri de afaceri sau chiar mari unitati politice. De obicei, nativii vor ocupa pozitii de conducere sau se vor regasi cel putin in calitate de consilieri. Au un talent deosebit sa tina alaturi si sa conduca pe drumul cel bun o mica unitate operationala. Sunt destul de capabili si nu se tem sa intreprinda actiuni individuale. Cu toate acestea, pur si simplu vor straluci atunci cand vor fi implicati in proiecte comune cu colegii si asociatii lor. In cele mai multe dintre cazuri, nativii isi vor lasa amprenta in orice astfel de activitate, dar nu vor uita sa puna binele grupului inainte de orice. Cu toate acestea, nu le place in mod deosebit sa renunte si sa sacrifice propriile dorinte si idealuri. Din aceasta cauza, s-ar putea sa caute situatiile in care odata cu bunastarea grupului vor obtine si succesul personal.

Nativii acestei zile stiu ce este puterea si cum functioneaza ea in societate. Se pricep la tot ceea ce implica banii. Deseori, vor cauta sa isi imbunatateasca situatia financiara printr-o relatie simbiotica cu organizatia din care vor face parte. Daca vor face parte din comitetul de conducere, vor face investitii inteligente si vor pune in aplicare strategii economice eficiente. Rareori vor actiona intr-un fel care sa puna in pericol proiectele pe termen lung ale grupului lor. Daca vor avea incredere in cauza pe care o sustin, nu vor ezita sa faca mari sacrificii pentru ea. Daca va fi nevoie, vor merge chiar foarte departe pentru a-si indeplini telul.

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi puternici. Din aceasta cauza ii vor impresiona pe toti cei din jurul lor. Ocazional, ar putea avea un comportament nechibzuit si chiar nebunesc, dar de obicei emotiile si actiunile lor sunt foarte bine controlate si directionate. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi ar putea ridica controlul de sine la cel mai inalt rang. Este posibil ca ei sa devina lipsiti de intelegere. Ar putea chiar sa devina duri si insensibili cand vor fi confruntati cu orice fel de manifestare de slabiciune si de sensibilitate venita din partea celorlalti. De fapt, este mult mai bine ca semenii nativilor sa aiba exact atitudinea opusa. Daca vor afisa o fatada invulnerabila, le vor atrage atentia nativilor si ii vor determina sa renunte treptat la atitudinea aceea detasata. Experienta ar trebui sa fie cea care sa ii invete pe cei nascuti in aceasta zi ca adevaratul respect se castiga. Nu il pot obtine pur si simplu. Din nefericire, uneori sentimentul de teama poate fi foarte frustrant. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acesta zi nu vor recunoaste sub nici o forma ca teama pe care o vor inspira nu va fi echivalentul respectului.
Nativilor zilei de 26 octombrie le place sa faca planuri, dar sa le si respecte. Daca vor ocupa o pozitie autoritara, in mod sigur nu vor ezita sa reamenajeze si sa reorganizeze de al un capat la altul unitatea din care vor face parte. Vor face acest lucru chiar daca vor starni opozitia multora. Pentru ca sunt indivizi pragmatici, sunt capabili sa foloseasca metode de lucru foarte eficiente. Este posibil sa nu isi poata ilustra castigurile in termeni umani. Copiii care vor avea parinti nascuti in aceasta zi, vor sti ce asteapta acestia de la ei. Privind din alt punct de vedere, copiii nascuti in aceasta zi se vor astepta sa fie condusi de parintii lor. In cele din urma, vor ajunge sa resimta orice nesiguranta si incertitudine in indrumarea pe care o vor primi.

Responsabilitatea este un subiect foarte important pentru nativii acestei zile. In general, vor adera la principii stabilite cu fermitate. In orice caz, ar trebui sa fie atenti sa nu cedeze in fata beneficiilor venite de pe urma puterii. Astfel, s-ar putea sa piarda legatura cu centrul lor moral.

SFATURI: Gaseste drumul de mijloc intre desfrau si ascetism. Nu te astepta la prea multe din partea celorlalti si a ta. Doar atat este posibil, atat si nimic mai mult. Pastreaza-ti clara in minte viziunea despre omul care ai dori sa devii. Nu te indeparta prea mult de acea imagine.
PUNCTE FORTE: Cu constiinta de grup - Apt din punct de vedere financiar - Organizat PUNCTE SLABE: Incapatanat - Represiv - Rigid

zi bun� s-ave�i!
rosioara61
Postat pe 18 Februarie 2011 11:27
rosioaro...nu te supara pe noi
o mai dam si noi in diverse
eladaela
Postat pe 18 Februarie 2011 11:31
De la: ameno, la data 2011-02-17 12:15:05
De la: rosioara61, la data 2011-02-17 09:57:13fetele,va pupic!...hai la "trebi"!...zi minunata va doresc!

unde pleci???pana ajungi pe 10 imi creste barba

Ap�i,dac� n-ai r�bdare m-oi abate de la regula numerologiei..�n fond totu-i f�cut spre a mai fi �i �nc�lcat,nu? ....iar �n ceea ce prive�te barba,ea cre�te oricum
rosioara61
Postat pe 18 Februarie 2011 11:32
ela!nu era vb de tine sau de vreunul de aici ci doar de un anume respect fa�� de ideea mea �n sine ...at�t!...dar,nu-i bay!.....toleran�a �i flexibilitatea sunt punctele mele forte.....
rosioara61
Postat pe 18 Februarie 2011 11:36
de-aia te iubesc io pe tine...
si sa sti ca nu e deloc lipsa de respect(cel putin din partea mea)
eladaela
Postat pe 18 Februarie 2011 11:37
era vb doar de idee ela!....(care-mi apar�inea)...�tiu c-ai in�eles ce-am dorit s� spun
rosioara61
Postat pe 18 Februarie 2011 11:47
am fost servita ieri cica sunt fluturas cu marar
hai ca tzuc
ameno
Postat pe 18 Februarie 2011 11:50
�mi cer scuze c� mi-a sc�pat!...am v�zut amabilitatea !... �i-a acestei zile, cam t�rzior...acum chiar nu mai are relevan��...m� bucur c� n-a trebuit s� am pe con�tiin�� mult prea mult m�rar ....nu c- a� avea ceva cu mirodenia-n sine.. ba ce mai merge cu ciuperci �i maionez� (reteta mea proprie) ...iar dac-ai zis �i ceva de fluture,mi- �nchipui pe post de ornament
rosioara61
Postat pe 18 Februarie 2011 11:58
fetili am gasit reteta marar cu ciuperci si maioneza face din bustul meu un fluturas adorabil
o mai dam pe aratura dar nah..asa suntem noi mai zburlite
ameno
Postat pe 18 Februarie 2011 12:00
De la: rosioara61, la data 2011-02-18 11:58:22�mi cer scuze c� mi-a sc�pat!...am v�zut amabilitatea !... �i-a acestei zile, cam t�rzior...acum chiar nu mai are relevan��...m� bucur c� n-a trebuit s� am pe con�tiin�� mult prea mult m�rar ....nu c- a� avea ceva cu mirodenia-n sine.. ba ce mai merge cu ciuperci �i maionez� (reteta mea proprie) ...iar dac-ai zis �i ceva de fluture,mi- �nchipui pe post de ornament

.."mi-l"�nchipui.......celeritatea tast�rii deh!...defect "profesional"
rosioara61
Postat pe 18 Februarie 2011 12:02
e bine oricum
ameno
Postat pe 18 Februarie 2011 12:04
vezi c� ela face " uz" de m�rarul t�u la FAZAN
rosioara61
Postat pe 18 Februarie 2011 12:06
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-18 09:54:50io zic ca nu o sa poata ca el ii blandut ........maaai maraie el da nu musca

uhh...,ce ma fortzai..
nici acu' nu par bre rau..?

roby_cado
Postat pe 18 Februarie 2011 20:24
Scorpion,
Douazeci si sapte octombrie - Ziua impulsului
Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi puternici cu un caracter dinamic si impulsiv. Sentimentele lor intense pot fi exprimate printr-o larga gama emotionala. Aceasta gama poate incepe cu o atitudine pozitiva a unui spirit usor de indragit. Se poate incheia cu acea atitudine inraita a unei pasiuni intunecate. Nu este surprinzator faptul ca acesti nativi sunt capabili de mari schimbari de dispozitie. Este foarte important sa invete sa isi contoleze latura emotionala. Daca isi vor permite sa devina negativi ar putea cauza distrugeri mari, de cele mai multe ori chiar in propria viata si ocupatie.

Indivizii care au latura negativa predominanta sunt introvertiti. Ei sunt predispusi la blazare, depresii si la impulsuri autodistructive. Mai ales ultimele doua situatii vor fi deosebit de periculoase. Aceste stari se vor instala atat de repede incat, apropiatilor nativilor le va fi destul de greu sa le previna. Indivizi mai veseli nascuti in aceasta zi sunt genul de oameni extrovertiti. Ei isi vor directiona energia spre exterior. In orice situatie, isi vor incuraja prietenii si asociatii. De asemenea, vor participa in mod constructiv la imbunatatirea mediului in care vor trai. In orice caz, ambele tipuri de nativi au o mare energie creatoare care le va anima orice activitate.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi si doresc sa dea impresia ca se poate conta pe ei fara nici un fel de probleme in orice situatie. Din acest motiv, este posibil sa isi neglijeze si sa isi ignore propria sensibilitate. Exteriorul lor impresionant poate ascunde un psihic surprinzator de fragil. Atunci cand depasesc anumite limite este posibil ca nativii sa fie expusi pericolului unei caderi nervoase.

Nativii zilei de 27 octombrie au foarte mare nevoie de suportul, aprobarea si aprecierea prietenilor si a membrilor familiei. Se poate spune chiar ca devotamentul celorlalti fata de ei are cea mai mare importanta intr-o relatie. Insa, cei nascuti in aceasta zi pot fi si manipulatori abili ai sentimentelor celor apropiati. Sunt capabili sa obtina puterice impulsuri emotionale, dar sunt la fel de priceputi si cand trebuie sa obtina aprobarea cuiva.

Persoanele nascute in aceasta zi sunt genul de oameni care cauzeaza repetate unde de soc. In aceeasi masura, numai prin prezenta lor, printr-o privire sau doar prin gandire vor determina variatii ale starii de spirit. Pe de o parte, ar trebui sa fie foarte precauti in ceea ce priveste posesivitatea si gelozia. Privind din alt punct de vedere, ar trebui sa fie atenti si la tendinta de a-i neglija si indeparta pe cei din jurul lor. Aproape in orice moment, vor face in mod inconstient anumite lucruri. Niciodata nu vor aprecia corect impactul pe care il vor avea asupra celorlalti. Din aceste motive, este crucial pentru ei sa realizeze cat de influenti si cat de puternici sunt. Aceasta situatie este intalnita mai ales in cazul indivizilor care vor avea multe responsabilitati si de care vor depinde multi oameni (cum ar fi copii, partenerii, parintii, prietenii apropiati, colegii sau angajatii).

SFATURI: Incearca sa tratezi oamenii cu blandete si consideratie pentru ca te vor rasplati in acelasi fel. Asculta atent ceea ce iti spun altii. Atunci cand nu muncesti, gaseste o metoda prin care sa iti consumi in mod constructiv energia.
PUNCTE FORTE:
Vivace
Energic
Puternic
PUNCTE SLABE:
Depresiv
Gelos
Autodistructiv

rosioara61
Postat pe 19 Februarie 2011 19:54
Scorpion,

Douazeci si opt octombrie - Ziua cercetarilor
Persoanele nascute in aceasta zi cred cu tarie ca trebuie sa fii bine pregatit in orice situatie. In general, inainte sa faca ceva, isi vor acorda un anumit timp pentru a putea intelege toate aspectele pe care la va implica acea situatie. Vor proceda in acest fel inainte sa isi investeasca timpul, banii sau energia intr-un lucru si chiar inainte sa vorbeasca. In plus, atunci cand isi vor propune ceva, vor face cercetari permanente pentru a se ajuta in obtinerea scopului final. Nativii isi vor face intotdeauna toate temele. S-ar parea ca aceasta este psihologia lor de viata. Ei urasc mai mult decat orice neplacerile provocate de situatiile in care nu vor fi indeajuns de bine pregatiti. Eforturile lor pot atinge cote extreme. Vor fi foarte nelinistiti atunci cand vor fi confruntati cu un termen limita, o intalnire sau cu necesitatea de a pastra ordinea si disciplina la locul de munca.

In anumite situatii, cei nascuti in aceasta zi ar putea avea parte de necazuri si neplaceri mari. Este vorba de acele situatii in care vor impune celorlalti standardele lor. Nu ar trebui sa judece si sa aiba pretentii pe masura acestor standarde pentru ca fiecare om are limitele lui. Nativii ar trebui sa se poarte in consecinta. Ar trebui sa invete sa accepte glumele facute pe seama lor si distractia care va urma apoi. Daca isi vor permite sa aiba cateva mici slabiciuni va fi foarte bine pentru pastrarea sanatatii lor. Cei mai multi dintre nativi nu fac nici o diferenta intre cariera si viata privata. Unii dintre ei ar putea avea un comportament exact opus: acasa vor adopta o atitudine relaxata si uneori chiar neglijenta. Poate ca cei din urma vor ajunge sa fie fericiti. In mod sigur, ambele tipuri de persoane vor cere multa intelegere din partea celor cu care vor trai.

Este extrem de important pentru cei nascuti in aceasta zi sa vada dincolo de fenomen si sa inteleaga felul in care merg lucrurile. Intr-avevar, conceptiile lor in aceasta privinta sunt foarte serioase. Dupa parerea lor fiecare lucru este facut pentru a sluji imbunatatirea vietii oamenilor. In mod paradoxal, nu le pasa prea mult de o adunare de oameni. Au o mare aversiune fata de orice fel de aglomerare.

Nativii zilei de 28 octombrie impun standarde foarte ridicate celor cu care au o relatie personala sau de prietenie, dar vor fi indeajuns de sensibili pentru a le acorda celorlalti sansa de a-si face cunoscute intentiile. Ar trebui sa evite sa fie prea severi si prea didactici cu proprii copii.

Prezentarea adevarului si formelor sale este o preocupare centrala in viata nativilor. In mod foarte frecvent, va exista riscul sa devina sarcastici si taiosi (si in consecinta sa fie lipsiti de popularitate). Ar trebui sa evite sa se amestece si sa se contrazica in situatiile in care nu sunt doriti. Ar avea mult mai mult de castigat daca ar face eforturi substantiale pentru a-si cultiva si folosi diplomatia. Ar fi bine sa invete sa faca cunoscute anumite lucruri intr-un mod mai placut si cu mai multa atentie.

In general, nativii acestei zile sunt foarte priceputi sa manuiasca banii. Vor intentiona sa isi construiasca o baza financiara care sa prezinte siguranta. Inteleg si aplica la fel de bine amblele concepte: investitia si economia. In viziunea lor, acumularea puterii este importanta doar pentru ei. Se vor ajuta de aceasta putere pentru a lucra pentru binele familiei, grupului social din care fac parte si chiar pentru binele oamenilor in general. In orice caz, trebuie sa evite sa aiba un comportament rigid si atitudini dominatoare. Astfel, vor reusi sa limiteze spontaneitatea celorlalti, poate chiar si pe a lor.
SFATURI: Incearca sa cultivi latura sensibila a caracterului tau. Uneori trebuie sa iei lucrurile exact asa cum sunt, fara a mai studia cauzele care le-au produs. Nu mai fi atat de pretentios si nu mai judeca atat de aspru. Permite spontaneitatii sa isi faca simtita prezenta. Trebuie sa te ingrijorezi si sa te temi de adevaratii dusmani.
PUNCTE FORTE: Curios - Meticulos - Interesant
PUNCTE SLABE: Cu multe pretentii -Taios - Se amesteca in lucrurile care nu il privesc

rosioara61
Postat pe 20 Februarie 2011 13:43
De la: roby_cado, la data 2011-02-18 20:24:43
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-18 09:54:50io zic ca nu o sa poata ca el ii blandut ........maaai maraie el da nu musca

uhh...,ce ma fortzai..
nici acu' nu par bre rau..?

nup ....daaa mai incearca
floare_cu_colti
Postat pe 20 Februarie 2011 22:08
roby schimba zodia
floare_cu_colti
Postat pe 20 Februarie 2011 22:09
rosioarao..intreb si io..pe la 5 noiembrie ajungi???
:)
dede
Postat pe 21 Februarie 2011 06:03
dede!...normal c-am s-ajung !...step-by/step ....p�n-atunci �ns�,r�bdare �i...
rosioara61
Postat pe 21 Februarie 2011 08:51
Scorpion,
Douazeci si noua octombrie - Ziua ideilor inovatoare
In general, indiferent de situatia in care se afla, cei nascuti in aceasta zi manifesta dorinta unei noi abordari si aducerea unor idei noi in munca lor. Vor face o evaluare rapida a metodelor de a face mai bine un anumit lucru. Acest comportament este normal pentru nativi. Au tendinta de a fi foarte logici si de a functiona bine in cadrul unui sistem, mai ales daca sunt implicati si la nivel personal. Vor avea aceeasi atitudine indiferent daca vor fi intelectuali, birocrati sau pur si simplu muncitori de rand. In cele mai multe dintre cazuri, gandesc si evalueaza foarte bine planurile pe care si le fac. In cazul in care va fi nevoie, isi vor reevalua toate calculele. Sunt tot timpul preocupati sa se pregateasca. Aceasta trasatura alaturi de importantele calitati personale vor determina nivelul succesului pe care il vor obtine nativii.

De obicei, atat barbatii cat si femeile nascuti in aceasta zi sunt foarte preocupati de politica. Trasatura acesasta se va face remarcata de cate ori vor intreprinde o actiune in cadrul familiei, grupului social sau in cadrul natiunii. Deci, atat la nivel constient cat si la nivel inconstient sunt interesati de folosirea puterii si a efectului pe care il are ea asupra celorlalti. Deseori, acesti nativi fermecatori sunt genul de oameni foarte convingatori. La nivel personal, sunt capabili sa exercite un control puternic asupra celor alaturi de care sunt implicati intr-o relatie sentimentala. Din acest punct de vedere, ar trebui sa fie atenti pentru ca exista pericolul de a influenta in mod involuntar viata persoanei iubite. In plus, exista riscul ca nativii sa devina dependenti de rolul lor dominant.

Daca este nevoie, cei nascuti in aceasta zi stiu cum sa foloseasca sexul, banii si puterea pentru a manipula o anumita situatie. Ei stiu instinctiv cum sa faca o impresie puternica inca de la inceput. De asemenea stiu cum sa obtina ceea ce isi doresc. Felul lor de a se comporta va depinde mult de sistemul de valori pe care il vor avea si de capacitatea de a-si exercita talentele. Uneori, ar putea avea o atitudine machiavelica sau asemanatoare cu cea a unor mercenari, dar, in general ar putea fi descrisi ca persoane diplomate, pline de tact si intelepte. In cazul nativilor acestei zile, puterea de a impresiona si de a-i influenta pe ceilalti este un dar natural. Insa, aceste calitati ar putea spori pericolul de a cadea prada lipsei de umanitate sau ambitiilor oarbe.

Nativii acestei zile sunt experti in domeniul lor de activitate. In plus, au calitatea extraordinara de a functiona din ce in ce mai bine. Ei se vor impune ca autoritati de necontestat. In cele din urma, un asemenea comportament nu va face decat sa dea nastere unor resentimente sau revolte in randul partenerilor sau subordonatilor. Mai mult decat atat, daca se vor refugia in spatele unui munte de elemente de logica va exista pericolul de a-si neglija nevoile emotionale. Astfel, vor deveni distanti, insensibili si aspri. Cei nascuti in aceasta zi au tendinta de a fi secretosi. Din acest motiv, s-ar putea sa nu fie bine intelese motivele si onestitatea intentiilor lor. Asadar, nu ar strica daca ar fi putin mai deschisi si mai increzatori cu persoanele de langa ei.
Persoanele nascute pe data de 29 octombrie sunt foarte atente si tin foarte mult la familiile si prietenii lor. De obicei, sunt foarte protectori, isi asuma si isi duc la bun sfarsit responsabilitatile familiale. In orice caz, ar trebui sa fie atenti sa nu isi izoleze familiile. Atentie deosebita ar trebui acordata si atitudinii duale pe care au tendinta sa o manifeste: vor acorda multa dragoste si compasiune celor dragi, iar pe ceilalti aproape ca ii vor neglija.
SFATURI:Renuntarea la unele dorinte ar putea fi o adevarata usurare. Invata sa impartasesti si celorlalti ceea ce simti si sa pretuiesti acest lucru. Asculta-i si pe altii si urmeaza-le uneori hotararile. Fii mai deschis. Ascunzandu-te nu vei face altceva decat sa pierzi timp.
PUNCTE FORTE:
Convingator
Meticulos
Influent
PUNCTE SLABE: Obsedat Inchis Secretos

Iat� c� zilele-�i urmeaz� cursul!
rosioara61
Postat pe 21 Februarie 2011 08:53
Scorpion,
Treizeci octombrie - Ziua supraveghetorului

De fiecare data cand vor avea ocazia, nativii acestei zile vor demonstra ca sunt manageri buni si ca au un talent deosebit de a conduce. In general, nativii au foarte multe talente. Deseori, vor imbina abilitatile specifice unui domeniu cu abilitatile unui alt domeniu total diferit de primul. In plus, sunt capabili sa atraga multi oameni in proiectele lor. In aceelasi timp, vor reusi sa ii motiveze si sa le mentina treaz interesul. Este destul de neobisnuit faptul ca nativii vor face imposibilul pentru a satisface cerintele pe care le va impune cariera lor. Vor fi capabili chiar sa inceapa o noua viata din acest motiv. In consecinta, ziua de 30 octombrie va sta sub semnul unei duble caracteristici.

Intr-adevar, imaginea unei persoane trecand peste mari si oceane pentru a obtine ceva este o metafora relevanta pentru cei nascuti in aceasta zi. De-a lungul vietii, nativii vor avea de infruntat trei perioade de rascruce: sfarsitul adolescentei, sfarsitul anilor 20 si inceputul anilor 40. La fiecare moment de raspantie vor infrunta pericolele inspaimantatoare provocate de apele tulburi si necunoscute. In aceste momente ar putea hortari sa nu mai inainteze si sa ramana acolo unde sunt. Astfel, vor evita provocarile, dar se vor surprinde traind o viata plina de frustrari si nu isi vor satisface toate dorintele. Privind din alta perspectiva, daca isi vor asuma riscul, s-ar putea sa se confrunte cu mari greutati si cu instabilitate pentru lungi perioade de timp. Alte persoane ar putea considera asumarea acestor riscuri dovada unui comportament plin de curaj. De fapt, nativii zilei de 30 octombrie simt ca nu au alta solutie in viata decat sa isi urmeze si sa isi indeplineasca visurile.

Cei nascuti in aceasta zi se implica in multe proiecte, dar sunt la fel de capabili sa formeze modul si sistemul de lucru al altei persoane. Sunt posesorii unei rare caltati: ei sunt receptivi si in acelasi timp ii pot directiona si pe cei din jurul lor. Vor obtine rezultate bune in calitate de sefi, preparatori, dar si in calitate de asistenti si temerari. Se adapteaza foarte bine cerintelor necesare sustinerii unui proiect. Sunt capabili sa pastreze cursul unei lucrari (indiferent daca este a lor sau a altcuiva) in ciuda problemelor care vor aparea. Nativii acestei zile vor gasi o modalitate efectiva prin care sa isi afirme autoritatea. Vor trezi din cand in cand resentimente in cadrul familiei, cercului social sau la locul de munca, dar sunt capabili sa linisteasca spiritele si sa convinga pe toata lumea sa isi vada de treaba.

Dupa cum am spus, atunci cand va aparea o sansa favorabila, nativilor nu le va fi teama sa isi asume riscurile pe care le presupune aceasta. Vor fi foarte atenti si nu vor rata nici o sansa de a avansa in cariera sau de a-si largi orizonturile. Vor avea atitudinea potrivita atunci cand vor evalua limitele, distantele si obiectivele care trebuie atinse pentru a-si indeplini planurile. Insa, vor fi preocupati prea des sa isi asume responsabilitatile altora, chiar si atunci cand planurile lor mai importante se vor apropia de termenele limita.

Persoanele nascute in aceasta zi nu ar trebui sa isi directioneze toata energia spre exterior pentru obtinerea succesului unor probleme cotidiene. Este foarte important sa acorde mai multa atentie nevoilor si dorintelor personale. Nu este nevoie sa isi sacrifice propria dezvoltare spirituala de dragul unui grup social sau al unei cauze. Este foarte important sa isi rezerve timp pentru ei insisi si pentru dezvoltarea lor.

SFATURI: Fii atent ca uneori nu vezi padurea din cauza copacilor. Pastreaza-ti clara in minte imaginea de ansamblu. Incearca sa petreci mai mult timp cu tine insuti. Consuma mai multa energie pentru satisfactia personala. Fii receptiv la parerile si sugestiile celorlalti.
PUNCTE FORTE: - Organizat - Increzator - Atent
PUNCTE SLABE: Neglijent cu el insusi - Frustrat - Distras
rosioara61
Postat pe 22 Februarie 2011 08:03
LA ORICE ZODIE, COMPORTAMENTUL EI DEPINDE DE CARACTERUL FORMAT IN FAMILIE SAU IN ANTURAJE. COPORTAMENTUL ZODIILOR DEPINDE IN PRIMUL RAND DE NIVELUL DE PREGATIRE, REAL, NU DIPPLOME PE BANI, CUM SUNT CUMPARATE IN ZIUA DE AZI. PROSTIA NU DOARE DAR TE FACAE SA FII IGNORAT. LENEA NU DOARE, DAR TE FACE SA FII SARAC. MANDRIA ESTE SINGURA CARE DOARE ATUNCI CAND ESTE RANITA. EXCESUL DE MANDRIE ORBESTE SI MIROASE A PROSTIE, LA FEL CA GELOZIA.
O PERSOANA CARE SE PRETINDE A FI OM, INDIFERENT DE ZODIE, CARACTER SAU TEMPERAMENT, NU SARE PRIMUL LA BATAIE, SA-SI FACA DREPTATE PRIN FORTA FIZICA SAU PUTEREA PUMNULUI, CI DIMPOTRIVA FACE APEL LA DIALOG. IN TIMPUL DIALOGULUI, NU TIPA , NU GESTICULEAZA, NU SCUIPA ADVERSARUL, NU-L BAGA LA ORIGINE, NU-L RANESTE CI PUR SI SIMPLU INCEARCA SA SE PUNA DE ACORD CU ,IMPREJURARILE SITUATIEI CARE A PROVOCAT SCANDALUL, IAR CEL VINOVAT TREBUIE SA RECUNOASCA SI SA PLATEASCA INTR-UN FEL SAU ALTUL VINOVATIA.
UM ADEVARAT, MATUR IN GANDIRE SI RATIUNE, NU-SI CEARTA SOTIA, NICI NU O BATE, CA BARBAT, ITI, INJOSESTI CALITATEA DE MASCUL, PUNANDU-TI PUTEREA CU O FEMEIE.
CHIAR DACA TI-AI SUPRINS SOTIA CU CINEVA IN FLAGRANT, NU TREBUIE SA FACI SCANDAL, DEOARECE INTODEAUNA , BARBATUL ESTE VINOVATUL. IN SITUATIA DATA, TREBUIE SA CONVOCI CONSILIUL FAMILIAL, SI SA DISCUTI CAT SE POATE DE NORMAL , CAUZELE PT. CARE EL SA- EA INSALA. DACA CREZI CA O POTI IERTA, II MAI ACORZI O SANSA, UNA SINGURA. DACA SI DE DATA ACEASTA FAPTA SE MAI SAVARSETE, STRAGE-I MANA AMANTULUI SI EI SAI LUI SI SPUNELE ADIO. LUMEA ESTE PLINA DE BARBATI SI FEMEI. DRARGOSTE CU SILA MIROASE A INTERES, IAR AZI BARBATUL ESTE CA O BANCA, FARA CONT NU PREZINTA INTERES, PT. CA DRAGOSTEA TRECE PRIN PORTOFEL, IAR CONSTIINTA PRIN BURTA, CA DOAR E CRIZA, NU???!!!
alexandru_revnic_yahoo_com
Postat pe 22 Februarie 2011 20:14
hop si tu...
hai...pa
eladaela
Postat pe 22 Februarie 2011 20:20
ela!....
rosioara61
Postat pe 23 Februarie 2011 09:03
domnu` Alexuuuuuu`!!!!...io-te ce zise�i m�t�lu�� printre frazele-�i alambicate :.......".IN TIMPUL DIALOGULUI, NU TIPA ,............"d`ap�i tu di ce �ipi la noi bre?...au crezi `mneatale c� nu te-am "auzi" ce vrei s� zici?ba stai ghini�or c� unii dintre noi au �i urechi....�i-nc� d`alea muzicale ...�i dovede�te-ne c� e�ti rom�n!...uf!!..ce �i- e �i cu gramatica asta!!!
rosioara61
Postat pe 23 Februarie 2011 09:11
Scorpion,
Treizeci si unu octombrie - Ziua atentiei
Nativii acestei zile se mandresc cu faptul ca sunt observatori meticulosi si adepti ai detaliului. Au capacitatea de a-si concentra si directiona foarte bine energia. Din acest motiv, vor putea sa treaca peste obstacolele aparute in drumul lor. Aceasta calitate ii transforma in adversari redutabili. In orice caz, nativii nu sunt in general exagerat de agresivi. De fapt, ar putea afisa un exterior dulce si chiar delicat, imagine care va mai atenua din latura lor dura. Atunci cand sunt implicati intr-o relatie, sunt atenti si protectori cu partenerii lor.

Sub imaginea lor publica, nativii de ambele sexe ascund un fel de razboinici care folosesc armele mintale. Acest aspect al caracterului lor ii poate conduce uneori spre multe necazuri. In unele situatii, s-ar putea spune nativii urmareau de fapt chiar necazurile, dar desigur ca acesta nu va fi si punctul lor de vedere. Ei afirma ca vor ataca numai daca vor fi provocati. De fapt, cei nascuti in aceasta zi s-ar putea sa aiba probleme din acest motiv. Ei sunt prea ingaduitori cu reactiile deplasate ale celorlalti. Cu alte cuvinte, deseori sunt prea buni si ajung sa regrete aceasta atitudine, mai ales atunci cand sunt dezamagiti sau cand nu sunt apreciati. Astfel, vor putea ajunge la depresii nervoase. De fapt, depresiile nu sunt altceva decat suparari care nu sunt exeriorizate si care sunt pastrate in interior.

Lupta, indiferent daca este fizica sau spirituala, reprezinta o parte esentiala a vietii nativilor. Razboincul intelectual este cel care prefera provocarile facute de situatiile mai deosebite. Pentru a obtine ceea ce isi doresc, sunt capabili sa isi ingradeasca anumite laturi ale presonalitatii, sa se priveze de anumite nevoi (inculusiv lipsa mancarii, a bauturii si a somnului) si chiar sa accepte durerea fizica. Persoanele nascute pe data de 31 octombrie se mandresc cu capacitatea lor de a renunta la confort si la lux. De asemenea, se mandresc cu puterea care ii ajuta sa faca fata situatiilor surprinzatoare si periculoase care apar instantaneu. Instruirea si antrenamentul psihic sunt cheile pentru dezvoltarea si evolutia personalitatii nativilor.
Cei nascuti in aceasta zi nu renunta usor la ceea ce au castigat. Partea critica a mintii lor este foarte dezvoltata si ascutita. Intotdeauna vor demasca falsurile si nesiguranta. Nativii adora sa faca munca de cercetare. Deseori, vor fi chiar detectivi sau vor lucra in cercetare. S-ar putea sa fie atrasi de riscuri, dar le vor calcula bine inainte sa actioneze. Din acest motiv, nu se poate spune ca sunt aventurieri nesabuiti. Sunt predispusi la tot felul de accidente. In situatiile in care isi doresc foarte mult sa realizeze ceva, ar putea fi pur si simplu victimele nesansei. Cand vor intampina asemenea greutati, vor da dovada de o hotarare si incapatanare iesite din comun. Vor incerca sa isi schimbe sansele si sa intoarca norocul in favoarea lor. In cele din urma vor reusi.

Persoanele nascute in aceasta zi nu trebuie sa permita lucrurilor mici sa le enerveze si sa le afecteze. Cheia pentru a detine controlul asupra puterilor lor este stapanirea de sine. Daca nu vor reusi sa faca acest lucru, sa isi controleze personalitatea, vor deveni confuze. Deci, vor ajunge sa fie vulnerabile in situatiile de criza. Nativii vor incerca sa faca tot ceea ce le va sta in puteri pentru a ajuta o idee sau o persoana in care vor avea sperante. In orice caz, ar trebui sa invete cum sa reactioneze atunci cand sunt respinsi si atunci cand sunt dezamagiti din punct de vedere emotional. Principiul lor de viata este ilustrat de afirmatia: �calitatea este mai importanta decat cantitatea�. Din acest motiv, ar putea da uneori impresia ca sunt pasivi si ca in plus dau dovada si de lipsa hotararii si a ambitiei. Alte motive pentru care ar putea da acesta impresie ar fi simtul lor restrictiv si dorinta de a nu atrage atentia intr-un mod nepotrivit sau nedorit.
SFATURI: Straduieste-te mai mult sa obtii ceea ce iti doresti. Realizarile sunt importante. Ar trebui sa renunti la garda pe care ai ridicat-o si sa permiti oamenilor sa te cunoasca. Nu mai fi atat de suspicios. Fii mai increzator. In plus, ar trebui sa nu mai fii atat de critic si de certaret. Cultiva-ti diplomatia. Siguranta de sine este cheia pentru multe usi.
PUNCTE FORTE: - Afectuos - Cu spirit de observatie - De neinfrant
PUNCTE SLABE: Irascibil - Cu tendinta de a se pune in umbra - Refractar
rosioara61
Postat pe 23 Februarie 2011 09:13
...incerc sa am si eu rabdare pana ...la 8 noiembrie. Treaba cu nu se pune!
la toate scorpioancele....
6scorpio6
Postat pe 23 Februarie 2011 15:58
6scorpio6!....cu r�bdarea,........treci....."greul �n via��" ..va veni �i-acea zi !

Mul�umim frumos!
rosioara61
Postat pe 24 Februarie 2011 09:40

Scorpion,
Intai noiembrie - Ziua atacului

Persoanele nascute pe data de 1 noiembrie sunt dinamice si isi folosesc energiile in activitatile pe care le desfasoara. Atractia lor pentru pericol este incontestabila. Ei tind sa caute pericolul cu lumanarea, dar, de asemenea, este posibil sa fie surprinsi de situatii periculoase. Pentru cei nascuti astazi, interesul pentru profesia lor este imperativ. Daca vor petrece mai mult timp intr-un loc de munca care nu ii stimuleaza deloc, este foarte probabil ca ei vor stagna sau se vor plafona. Pana in momentul in care nativii zilei de 1 noiembrie vor descoperi modalitatea de a-si satisface nevoia de stimulare, vietile lor vor ramane neimplinite.

Elementele agresive ale acestei personalitati sunt foarte usor exprimate. In general, ceilalti nu se supara pe atitudinea impunatoare a unui nativ al zilei de 1 noiembrie deoarece, de obicei, cei nascuti astazi se prezinta intr-o maniera impecabila, cinstita. Onestitatea, in general, este ceva firesc pentru nativii zilei de 1 noiembrie, dar ei sunt capabili la fel de bine sa isi ascunda activitati clandestine complexe. Asadar, ei vor arata o mare parte din ceea ce sunt, dar cu siguranta nu totul.

Nativii zilei de 1 noiembrie afiseaza o incredere imensa in ei insisi, dar neglijarea partii periculoase poate duce la ranirea acestora, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Ei au tendinta de a-si declina adversarii. Persoanele nascute pe 1 noiembrie trebuie sa invete sa fie mult mai realiste in aprecierea adversarilor, dar si sa incerce sa vada viata per ansamblu cu un ochi obiectiv, mult mai distant. Ei trebuie sa inceapa cat mai devreme in vietile lor sa asculte sfaturile celorlalti si sa puna suflet in ceea ce fac.

Nativii zilei de 1 noiembrie sunt cei mai fericiti cand se afla in pozitia de atac in orice domeniu de activitate pe care si l-au ales, fiind greu de oprit. Modul lor de operare este in general asemanator mai mult cu un blit, decat cu o examinare atenta sau amanuntita. Natura lor absoluta reprezinta o forta ce le confera recunoastere, dar in acelasi timp, in situatii de competitie ei isi pot lasa propria aparare deschisa pentru a riposta la contra-atacuri.

Cei nascuti pe 1 noiembrie au o intuitie excelenta, chiar sclipitoare, in chestiunile tehnice, dar si in ceea ce ii priveste pe oameni, dar rareori in ceea ce ii priveste pe ei insisi. Este posibil ca ei sa aiba nevoie sa petreaca extrem de mult timp incercand sa cunoasca aspectele profunde ale naturii lor. In plus, nativii zilei de 1 noiembrie, cum am mentionat mai sus, ar putea beneficia de o orientare mult mai defensiva si mai retinuta. Cultivarea intelegerii ii va preocupa multa timp din viata lor.
SFATURI: Intelegera este o nevoie imperioasa a ta. Invata sa te protejezi in viata de zi cu zi. Ramai concentrat pe obiectivele de viitor, dar pazeste-ti spatele. Ajungi sa te cunosti mai bine.

PUNCTE FORTE:
Energic
Sigur pe sine
Expansiv
PUNCTE SLABE:
Distructiv
Haotic
Nelinistit
rosioara61
Postat pe 24 Februarie 2011 09:42
Scorpion,
Doi noiembrie - Ziua transformarii

Cei nascuti pe 2 noiembrie sunt de obicei ocupati cu tot felul de transformari. Schimbarile pe care ei le efectueaza sunt atat in ei insisi, cat si in mediul inconjurator. Ei reprezinta niste personaje care schimba actiunile dramei doar prin prezenta lor, atat in bine, cat si in rau. Nativii zilei de 2 noiembrie, ce sunt mai evoluati, sunt foarte constienti de impactul pe care il au asupra mediului inconjurator, dar nativii zilei mai putin evoluati se afla adesea la mila fortelor impersonale ce par a actiona prin ei insisi, folosindu-i ca pe niste instrumente inconstiente, adesea cu rezultate alarmante.

Nativii zilei de 2 noiembrie trebuie astfel sa fie foarte constienti de puterea lor de transformare, si sa o ghideze intr-o directie morala. Responsabilitatea lor fata de familie si prieteni este mare in acest sens. De exemplu, indivizii sensibili pot fi puternic afectati de opiniile, actiunile sau chiar dorintele sincere ale nativilor zilei de 2 noiembrie. De asemenea, cei nascuti astazi uneori doresc sa schimbe aceste situatii pe care ei considera ca trebuie sa le imbunatateasca. Insa, ei se vor amesteca in domenii in care ei nu sunt intotdeauna apreciati. Capacitatea lor de a-si exercita constrangerea privitor la influenta lor este un semn al dezvolatrii lor spirituale. De asemenea este vorba de abilitatea lor de a astepta in mod intelept si de a ghida cu rabdare de la distanta cele mai bune interese ale partenerului sau copiilor lor.

Transformarile spontane ale nativilor zilei de 2 noiembrie pot ajunge destul de departe, intr-adevar. Structura, directia si scopul organizatiilor profesionale sau entitatilor sociale sau religioase pot fi de competenta lor. Totusi, esuarea in ultima lor incercare de a se transforma, personal, poate fi o adevarat provocare. Persoanele nascute pe data de 2 noiembrie, in general, ajung la rascruci, adesea in jurul varstei de douazeci si opt de ani (la prima intoarcere a lui Saturn), de patruzeci si patru (opozitiile lui Saturn, Uranus) sau cincizeci si sase de ani (la a doua intoarcere a lui Saturn) cand ei trebuie sa isi redirectioneze in mod drastic cursul vietilor lor. In cazul in care ei vor fi capabili sa efectueze o schimbare integrala, devenind constienti de nevoile lor si chiar mult mai hotarati sa le realizeze, atunci sansele reusitei lor pe drumul ales sunt marete intr-adevar. Daca nu sunt capabili sa realizeze schimbarile necesare in interiorul lor, in acest caz ei vor incepe sa stagneze, eventual sa devina din ce in ce mai frustrati, nervosi si depresionati.

Nativii zilei de 2 noiembrie sunt adesea preocupati cu chestiuni privitoare la bani, sex si putere. Ei trebuie sa fie atenti sa nu lase asemenea interese sa preia controlul asupra partii fundamentale a personalitatii lor. Ei ar trebui mai degraba sa ia lucrurile usor si sa mentina un simt al jocului si distractiei in vietile lor. Daca isi vor folosi fortele in servicii materiale, preocupari umane, ei isi pot aduce contributia la viata din jurul lor.]

SFATURI: Schimbarea nu este intotdeauna buna sau dorita. Nu actiona pripit. Gaseste momentul potrivit prntru a actiona. Asculta cu atentie si dorintele celorlalti. Invata sa renunti pentru a realiza.

PUNCTE FORTE:
Influent
Puternic
Adaptabil
PUNCTE SLABE:
Sufocant
Manipulator
Masiv

rosioara61
Postat pe 25 Februarie 2011 09:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia berbec 2 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:05
Barbatul Rac 457 De la: babyramonik 26 Februarie 2018 13:39
ea taur si el capricorn 13 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:31
Despre zodia FECIOAREI ? 4 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:58
Horoscop saptamanal 2010 URANIA - Pasul Fortunei 5 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:34
Setari Cookie-uri