Zodia SAGETATOR

De la: pik_nik, la data 2009-07-04 19:37:14Barbatul Rac si femeia Sagetator au teluri opuse si dorinte diferite.

Femeia Sagetator este o calatoare si nu suporta ca libertatea sa-i fie �ngradita de legaturi amoroase. Barbatul Rac are nevoie de siguranta �n dragoste, siguranta pe care femeia Sagetator nu i-o poate oferi.

Barbatul Rac traieste cu g�ndul la viitor, femeia Sagetator este ancorata �n prezent si este adepta dictonului "traieste clipa". C�nd femeia Sagetator se plictiseste si �ncepe sa t�njeasca dupa noi orizonturi, barbatul Rac va suferi si pe plan sentimental, dar si pentru orgoliul ranit.

Slabe sanse sa se �nfiripe o relatie �ntre barbatul Rac si femeia Sagetator.

roby_cado
Postat pe 18 Iulie 2009 23:36
super tare aceasi situatie o am si eu mama soacra in sagetator ,cumnatul in sagetator si sotul tot in sagetator dar eu tot peste ramin
dana_elena
Postat pe 19 Iulie 2009 22:52
peste, dap..
kyra
Postat pe 19 Iulie 2009 22:55
iti dai seama cum casca gurita intre atatia sagetatori? ca pestele scos din apa
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 22:56
buna...sincer nu ...mi se pare cea mai proasta combinatie...pt mine racul e cea mai proasta zodie...din toate punctele de vedere..am avut o relatie cu un rac...2 ani de zile...sunt genul de persoane care trebuie impinse de la spate intotdeauna..nu s in stare sa faca ceva pt ei...dar pentru noi??..si plus de asta o femeie sagetator nu are nevoie langa ea de o astfel de persoana..au in caracter f f f slab...parerea mea acum mai sunt si exceptzii..!!!
andre3a87
Postat pe 20 Iulie 2009 16:30
cica horoscop erotic haios la Sagetator

Daca vrei sa o iei razna, da, duceti-va la Scorpion! Hai sa fim seriosi, si eu sunt romantic si sensibil, dar nu fac o criza din orice dezamagire si nu intru in turnuri de fildes pentru orice sentiment neimpartasit. In viata trebuie sa te simti liber, amorul este o placere, iubirea o traire spirituala.
Eu sunt amuzant, energic, comunicativ, fire sportiva, vreau o iubita cu care sa explorez lumea, nu sa ma incui in casa ca Racul. Daca vrei un ritual de cucerire prelungit, ia-l pe rabdatorul de Capricorn, eu caut o persoana la fel de lipsita de pudoare si de false prejudecati. Eu te ciupesc de fundulet pe ringul de dans si te intreb direct: "La mine sau la tine?" Cu mine, nu ti se vor lungi urechile asteptand, fiindca eu nu am chestionare de evaluare ca Fecioara si nu ma intreb unde va duce totul ca un Capricorn. Nu imi plac discutiile grave, ia-l pe Scorpion, eu vreau sa ne minunam de natura, sa ne uitam la meciuri sau documentare despre OZN-uri, sa organizam petreceri. Eu nu sunt posesiv ca Taurul, nu vreau sa te stiu acasa ca Scorpionul, iti respect independenta si ma bucur cand razi si treci prin viata cu fruntea sus.
Nu agreez rutina, nu imi place sa ma obligi sa fac ceva, dar ma pricep sa iti demonstrez ca nu trebuie sa te gandesti cu incrancenare la ziua de maine. Daca visezi sa calatoresti, daca razi la bancuri fara sa devii superficiala facandu-le, suntpersoana potrivita. Daca vrei aventura, cauta-ma!
euLaura
Postat pe 20 Iulie 2009 19:07
Simbol: arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic
Calitate: mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce
Activitate preferata: sa deschida gura inainte sa gandeasca

Carte preferata: �Filosofia la minut�

Model in viata: Goofy

Idol romantic: omul invizibil

Slujba visurilor: senatorul care tine mereu discursuri
Prima intalnire ideala: sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea

Fraza cheie: �Ce am facut?!�
EL

- sincer, increzator si vesnic optimist. Nu o sa iti limiteze libertatea, nu o sa iti ceara sa renunti la intalnirile cu prietenii doar ca sa stai cu el. Cauta o partenera care sa il insoteasca in calatoriile sale spre tinuturi exotice. Viata langa el e o aventura care merita sa fie explorata si traita

DAR

- sa o spunem pe sleau, are o frica organica fata de implicarea sentimentala. E in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii. Il intereseaza actul in sine, nu tu
o sa te incante cu siguranta zambetul lui strengaresc si talentul de a-ti recita sonete de Shakespeare in timp ce iti desface sutienul. Nu te amagi
- ii place sa se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, ii zici ca s-a stricat bateria de la baie si o sa inunde toata casa pentru ca a uitat sa inchida apa inainte sa smulga instalatia respectiva din perete. Cere-i sa petreaca o noapte cu tine in loc sa iasa cu baietii si o sa urle ca vrei sa il legi de maini si de picioare

- o sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac
EA

- independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii

DAR

- face la fel de multe gafe ca si masculul Sagetator si e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit. Nu o sa vina la masa pentru ca a vazut o mata care nu mai putea sa se dea jos din copac, a sunat la pompieri si acum incearca sa ii convinga sa o lase pe ea sa se urce pe scara sa salveze pisica
cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea

- poate sa turuie 20 de minute fara sa respire. Zambeste aproape non stop
Prima intalnire: daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa

Cand o faci: ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta

Cand ii pui intrebarea: cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat

Daca iti da papucii: considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza

Daca ii dai papucii: e nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 �TE�, in ziua 2 �PARASESC� si in ziua trei invarte cutitul in rana cu �DOBITOCULE�

Cum te descurci cu unul

- Arcasii au nevoie de aventura

- Ii cuceresti cu spontaneitatea

- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate

- Fii un bun ascultator

- Iau foc daca le ceri sa taca

Cum se inteleg cu altii

Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta

Doar prieteni: Gemeni

Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti

Oaia neagra: Scorpion
adevar sau minciuna? altii sa spuna... eu n-am cunoscut sagetatori... descrierea e primita pe email...
snowflake
Postat pe 21 August 2009 01:28
snow, studiez putin apoi iti zic daca o sa cunosti sau nu un sagetator
pik_nik
Postat pe 21 August 2009 01:33
foarte adevarat.eu sunt sagetatoare.la mn e totul sau nimic.ce trecut...ce viitor....doar prezentul.
garbo037965
Postat pe 21 August 2009 15:17
esti tot arcas cumva?
mylayv
Postat pe 21 August 2009 15:19
De la: pik_nik, la data 2009-08-21 01:33:05snow, studiez putin apoi iti zic daca o sa cunosti sau nu un sagetator

mersi, esti foarte dragutz... dar din ce scrie acolo, mai bine incerc cu un peste sau conform cu celebrul radio erevn: cel mai bine cu un barbat...
snowflake
Postat pe 21 August 2009 22:18
De la: snowflake, la data 2009-08-21 22:18:30
De la: pik_nik, la data 2009-08-21 01:33:05snow, studiez putin apoi iti zic daca o sa cunosti sau nu un sagetator

mersi, esti foarte dragutz... dar din ce scrie acolo, mai bine incerc cu un peste sau conform cu celebrul radio erevn: cel mai bine cu un barbat...

erata: erevn=erevan...

ma duc sa-mi pun cenusa-n cap...
snowflake
Postat pe 21 August 2009 22:19
lasa draga, iti inteleg emotiile
pik_nik
Postat pe 21 August 2009 22:31
http://iuliagabriela.blogspot.com/2009/05/femeia-sagetator.html

Aceasta descriere a sagetatoarelor este destul de bine intocmita. Cred ca reuseste sa inglobeze toate tipurile de sageatatoare
Summer_
Postat pe 21 August 2009 22:34

Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala �ntre cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati �mpreuna vreo planeta din alte universuri.

Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima �nt�lnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine �ntr-o carte de bucate sau �n miturile cosmogonice ale dogonilor.

Nu, femeia Sagetator nu seamana cu femeia Gemeni dec�t ca apetit informational, numai ca sfera ei de interes se afla ceva mai sus dec�t jurnalele informative ale tuturor posturilor de televiziune. Femeia Sagetator este dinamica, �nsa mult mai �nceata dec�t femeia Berbec, si dornica sa se sacrifice de dragul celuilalt, �nsa mai putin dec�t femeia Fecioara.

Pentru ca �i place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima �nt�lnire si, pentru ca �i plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator - este o femeie �mbelsugata si la propriu, si la figurat.

Femeia Sagetator de tipul hedonist este �nalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. L�nga aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pam�nt pentru oamenii care se �ncarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe �ndelete si pe saturate p�na la ad�nci batr�nete.

pik_nik
Postat pe 21 August 2009 22:40
Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel �nc�t �n ea sa �ncapa tot universul.

Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, �nflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida �n executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, �n asa fel �nc�t sa n-o mai cautati niciodata.

Va trebui sa va orientati de la bun �nceput, ca sa stiti cu ce tip de femeie Sagetator aveti de-a face.

Femeia Sagetator de tipul hedonist va reactiona foarte repede la o excursie �n jurul lumii sau la implicarea dvs. �n Loteria Nationala si va �nalta rugi sincere catre Dumnezeu-Tatal ca sa c�stigati lozul cel mare. Fiti dispus, daca o iubiti cu adevarat, sa mergeti la Festivalul de film de la Cannes sau la Premiile UNITER sau chiar la cursele de cai. Placerile elevate ale vietii, derivate direct din aristocratia epocii, sunt chiar o necesitate pentru ea. La �ntoarcerea acasa, femeia Sagetator de tipul hedonist va suporta fericita cheltuielile, fiindca dintr-un astfel de eveniment va povesti inclusiv stranepotilor.

Femeia Sagetator de tipul explorator va va aprecia toata viata daca va veti pune rucsacurile �n spinare si veti pleca sa faceti Piatra Craiului, �mpartind acolo o conserva si c�teva proiecte de viitor, adapostiti de o ploaie torentiala sub cine stie ce st�nci. Iubirea ei �nflacarata va va multumi ca i-ati oferit un moment mai "rece" pentru a-si decanta sentimentele. Daca veti descoperi absolut �nt�mplator vreo pestera sau daca, �ntr-un moment de popas, veti visa �naintea ei la copilul pe care �l veti avea si care, cu siguranta, va descoperi un nou sistem solar la o azv�rlitura de bat de al nostru, e posibil s-o dati definitiv gata, fiindca o astfel de cerere �n casatorie nu i-a facut nimeni.

De altfel, pentru ambele tipuri conteaza perspectiva - c�t mai ampla si c�t mai universala, �n asa fel �nc�t ea sa cuprinda �ntreaga lume. Fiti generos pe toate planurile - nu veti regreta niciodata; femeia Sagetator este "dulce" prin natura ei. Nu va va refuza nici �nghetata la o terasa de lux, nici tentativa de a experimenta o noua pozitie erotica. Oferiti-i pentru ambele semnificatia spirituala a gestului. Veti avea timp dupa aceea sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru Gratia de a va fi scos �n cale o femeie Sagetator.

pik_nik
Postat pe 21 August 2009 22:41
mai nu e treaba cu arcasii, ci cu arcuirea....acolo e problema....
tutankhamon
Postat pe 21 August 2009 22:45
eu n-am intilnit femei sagetatoare inalte si corpolente dimpotriva,cunostiintele mele sunt mignone si slabute(chiar)
LILO
Postat pe 21 August 2009 22:50
lilo-utzo....daca nu ai tu printre cunostinte nu inseamna ca nu se egzista....
tutankhamon
Postat pe 21 August 2009 22:52
ai raison,tuty...cum is eu asa "norocoasa" am intilnit numai exceptii oricum celelalte caracteristici se potrivesc
LILO
Postat pe 21 August 2009 22:56
Si eu sunt tot sagetator si asi vrea sa citesc despre acesta zodie ceea ce ati citit voi, dar nu stiu unde sa caut. Help!
ioanarv
Postat pe 25 August 2009 13:07
Eu zic sa incerci sa cunosti unul sa vezi daca e adevarat sau nu!
ioanarv
Postat pe 25 August 2009 13:17

Femeia din S�get�tor

Partea 1

Ea nu va spune �ntotodeauna ceea ce vrei s� auzi. De cele mai multe ori remarcile ei spuse pe �leau �i �ntreb�rile st�njenitoare ��i vor �ncre�i p�rul. Dar din c�nd �n c�nd, va spune c�te ceva at�t de deosebit �i splendid �nc�t ��i va veni s� c�n�i de fericire.
S� d�m un exemplu. Scena: o cafenea. Tocmai �i-ai adunat curajul ca s�-i spui c� o iube�ti, dar �nainte s� apuci s� deschizi gura, ea te prive�te cu ochii ei senini, larg deschi�i �i te �ntreab� plin� de curiozitate "Cum te sim�i c�nd e�ti at�t de scund? Nu ai complexe, nevroze, ceva?". �n timp ce tu �nghi�i �n sec, �ncerc�nd plin de b�rb��ie s�-�i revii, ea va ad�uga: "N-ar trebui s�-�i faci probleme din cauza asta. Mul�i b�rba�i importan�i au fost scunzi. Ca Napoleon. Sau Hitler". Asta e ca �i cum �i-ar pune sare pe ran�. Dar �nainte s� apuci s� te ridici �i s� pleci, g�ndindu-te c� femeia asta merit� cu v�rf �i �ndesat o asemenea grosol�nie, ea va murmura vis�toare: "Nu pot s� suf�r b�rba�ii ca ni�te pr�jini. Tu e�ti perfect. Am observat c�nd veneam �mpreun� �ncoace c� ne potrivim perfect �mpreun�".
A�az�-te la loc. Vei r�m�ne. Pentru mult timp. O fat� din S�get�tor, prietenoas� �i onest�, tocmai �i s-a lipit de suflet cu farmecul ei unic, ciudat. �ntotdeauna va vorbi deschis, pentru c� vede lumea exact a�a cum este, de�i poart� ochelari cu lentile roz. Trebuie s� recuno�ti c� acesta e un talent deosebit. Nu oricine poate privi orice situa�ie cu o logic� limpede, ra�ional� p�str�ndu-�i capacitatea fericit� de a crede c� lucrurile se vor ameliora sau dac� nu, le va accepta a�a cum s�nt.
Femeile din S�get�tor s�nt ni�te adev�rate Shirley Temple. te va durea c�nd partenera ta ��i va spune c� �i-ar dori s� c�tigi mai mul�i bani, dar apoi va ad�uga: "Sigur, oamenii care au prea mul�i bani devin egoi�ti. Poate c� avem noroco c� s�ntem s�raci". E adev�rat, e un optimism st�ngaci, dar te vei obi�nui cu el. Fata asta nu te va min�i niciodat�. Uneori s-ar putea s� ��i dore�ti s� o fac�. �ntreab-o cum �i petrece serile c�nd nu e cu tine �i vei primi un raport detaliat �i sincer despre scrisorile pe care i le scrie atr�g�torului doctor pe care l-a cunoscut vara trecut� �n vacan�� �i despre c�te �nt�lniri refuz�. S-ar putea chiar s�-�i povesteasc� de insomnia ei �i cum st� treaz� noaptea �ntreb�ndu-se dac� nu cumva ceea ce simte pentru tine e doar prietenie �i nu iubire. O s�-�i vin� s� urli la ea: "Pentru Dumnezeu, mai minte-m� �i tu, c�teodat�! Are �i un b�rbat m�ndria lui!". Nu �ipa prea tare. Ai s-o jigne�ti �i apoi, nici ea nu e tocmai lipsit� de temperament. se �tie c� femeile din aceast� zodie au uneori crize de furie exploziv�.
Probabil c� nativa va locui singur�. Aceste femei s�nt foarte independente �i ambele sexe au o ciudat� deta�are fa�� de leg�turile de familie. Poate pentru c� nativii c�l�toresc at�t de mult �nc�t nu stau acas� suficient timp ca s�-�i cunoasc� familia. Chiar dac� drumurile lor se rezum� la a merge la film sau la prietene, aceste femei s�nt tot timpul pe picior de plecare, agitate. Nu vreau s� te sperii, dar am cunoscut o S�get�toare at�t de inocent� �n privin�a nuan�elor rela�iilor de familie �nc�t �i-a invitat iubitul pe care-l p�r�sise s� vin� cu ea �i noul ei so� �n luna de miere. Bietul de el, p�rea at�t e singur! �i-apoi, a spus c�-�i pl�te�te partea lui. De c te ui�i a�a la ea? A gre�it cu ceva?
exist� un lucru pe care va trebui s�-l �nve�i rapid, altfel rela�ia voastr� nu va demara niciodat�. C�nd vrei ca ea s� fac� ceva, roag-o. Nu-i ordona ce s� fac�. Din c�te �tie ea, tehnica omului pe�terilor s-a demodat �nc� de la Tarzan �i Jane. �i place s� se simt� protejat�, dar nu-i place s� i se dea ordine. Nu accept� asta nici d la mama ei. Cine e�ti tu s� te crezi mai presus de mama ei? Totu�i, firea ei e cam sucit�. De�i detest� s� i se comande, mai ales �n public, c�nd te testeaz� ca s� vad� c�t po�i fi de ferm, fii ferm. Jupiterienele nu suport� b�rba�ii slabi, nehot�r��i. Dac� o ia razna �i limba ei ascu�it� devine prea veninoas�, sau amenin�� c� va face ceva ce te scoate din s�rite, aplic�-i pu�in tratament gen Tarzan. Numai c�t s� o potole�ti. ceva de genul: "F�, tu asta �i am s�-�i sucesc g�tul ca la porumbei". S-ar putea s� reac�ioneze cu o uimitoare supunere dac� va fi convins� c� vorbe�ti serios. O S�get�toare nu ar ede g�nd s� renun�e la individualitatea ei pentru un b�rbat, oricare ar fi acela, dar �i cam place s� �tie c� o consideri "muiere".
S-ar putea s� te z�p�ceasc�, dar asta nu-i nimic fa�� de ce e �n capul ei. Multe native confund� dragostea cu prietenia �i invers. Dac� e�ti unul dintre acei b�rba�i de mod� veche, care prefer� ca o femeie s� fie evaziv� �i timid�, caut�-�i alt� partener�. La aceast� femeie, ce-i �n gu��-i �i-n c�pu��. Stilul ei de a spune pe fa��, f�r� menajamente, ceea ce g�nde�te duce �n mod firesc la percep�ii gre�ite �i la multe scandalulri zgomotoase, ca s� nu mai vorbim de sentimente r�nite. Dar astea nu �i vor fr�nge spiritul. �ntr-o situa�ie de criz�, m�ndria jupiterian� apare din ad�ncuri �i o salveaz�, permi��ndu-i s� trateze inima ei fr�nt� ca �i cum ar fi cea mai tare poant� a sezonului. Poate c� �n�untru sufletul ei pl�nge, dar va para cu at�ta spirit sclipitor �ntreb�rile prietenilor referitoare la ruptur�, �nc�t ace�tia vor ajunge la concluzia c� din punctul ei de vedere leg�tura respectiv� a fost doar un simplu flirt. Nici unul nu va ghici c� ea ud� perna cu lacrimi �n fiecare sear�, �ntreb�ndu-se ce a spus de a distrus totul. S-ar putea s� fi fost faptul c� i-a spus s� nu urce la ea fiindc� "avea de vorbit cu un tip care are probleme", atunci c�nd iubitul ei a sunat-o din col�ul str�zii la miezul nop�ii. De fapt, b�rbatul respectiv era cumnatul ei, dar cum s�get�torii omit aproape �ntotdeauna s� men�ioneze esen�ialul, a uitat s� spun� asta. �i-apoi, de ce ar fi trebuit s� se justifice? To�i S�get�torii se umplu de furie indignat� atunci c�nd le e pus� la �ndoial� integritatea. Sau o fi fost chestia aia c�nd el a vrut s� o ia sora �i pe sora lui mai mic� la film cu ei, iar S�get�toarea a tr�ntit: "Dumnezeule, sper c� n-o s� stea tot timpul pe capul nostru �i c�nd o s� fim c�s�tori�i!". Poate c� ei �i pl�cea t�n�ra, dar teama jupiterian� de a fi sufocat de rude a provocat izbucnirea nes�buit�. Acum �i e dor de surioar� la fel de mult ca de iubitul ei, dar e prea t�rziu ca s� explice ce a vrut s� spun�. Oricum, n-ar �n�elege nimeni.
Cu toat� inteligen�a ei logic�, S�get�toarea nu e niciodat� preg�tit� pentru astfel de impasuri �i astfel ajunge deseori �ntr-un de�ert al iubirii, f�r� s� �tie unde va ap�rea urm�toarea idil� �i de ce. Iar atunci c�nd apare, nativa se teme s� nu fie r�nit� �i va afi�a o deta�are exagerat�, incapabil� s� ia pe cineva �n serios, cu at�t mai pu�in pe sine �ns�i. Va flirta f�r� jen�, dar nu va avea de g�nd s� transforme flirtul �ntr-o leg�tur� stabil� sau etern�. Astfel va dob�ndi reputa�ia de femeie rece �i lipsit� de inim�. Un semn de foc nu e niciodat� a�a, dar c��i b�rba�i �tiu asta? Dac� o asemenea stare de lucruri o face s� r�m�n� singur� toat� via�a, aceast� femeie sigur nu va deveni o fat� b�tr�n� seac� �i acrit�, plin� de resentimente. Tot i se va p�rea c� via�a e amuzant� �i se va distra de minune. Va �nlocui b�rbatul cu o groaz� de pasiuni �i hobbz-uri �i se va bucura din plin de fiecare dintre ele.
Sigur, pe tine nu te intereseaz� acest specimen, c�ci vrei s� te �nsori cu o S�get�toare. Ca �i b�rbatul zodiei, nativa e cam speriat� de c�s�torie. Va trebui s� folose�ti momeal� foarte str�lucitoare �i colorat� ca s-o convingi s�-�i accepte cererea �n c�s�torie. E �n largul ei �i neconven�ional� �n rela�iile cu b�rba�ii. Fiindc� se consider� egala ta, s-ar putea s�-�i copieze comportamentul �i s�-�i �mprumute puloverele. Dac� �i mai plac �i sporturile sau campingul, s-ar putea s�-�i fie greu s� o deosebe�ti de "b�ie�i". Dar vei reu�i. �n primul r�nd, puloverul t�u st� altfel pe ea. Nu vreau s� spun c� jupiterienele s�nt deranjant de masculine. Ele pot fi cele mai moi �i feminine fete din c�te ai �mbr��i�at vreodat�. Doar c� se �n�elege at�t de bine cu at�t de mul�i b�rba�i, �nc�t te obi�nuie�ti s� o vezi printre ei peste tot, mai pu�in la saun�.. Deoarece e at�t de onest�, s-ar putea s� nu dea doi bani pe reputa�ia ei �i s� dispre�uiasc� profund ipocrizia cerut� �n rela�iile sociale. Dac� o �ntrebi, probabil c�-�i va spune c� faptul c� vine acas� la miezul nop�ii nu e o dovad� de promiscuitate, a�a cum sosirea la o or� decent� nu e o dovad� de inocen��. Ea �tie c� morala ei e irepro�abil� �i asta e tot ce conteaz�. Bine�n�eles c� se �n�eal� amarnic. Ce g�ndesc al�ii conteaz� foarte mult pentru reputa�ia unei femei. Dar �n�elege-o �i tu. Nu �nseamn� c� e u�uratic� �i desfr�nat� numai pentru c� r�de la c�teva glume ale unor b�rba�i, de obicei f�r� s� aib� habar despre ce e vorba (subtilitatea dublului �n�eles e deseori dincolo de �n�elegerea S�get�torului).
Adev�rul e c� �n sufletul ei e un copil �ncrez�tor. Percep�ia ei e at�t de naiv� �nc�t e foarte vulnaribil� la lupi, escroci �i mincino�i (�ns� numai c�nd e vorba de dragoste). Nu conteaz� c�t de inteligente �i s�nt contraargumentele �ntr-o discu�ie sau c�t de uluitor de logic� poate fi. Toate astea n-au nimic de-a face cu inima ei. Mintea ei nu intr� �n discu�ie, c�ci e sclipitoare �i se poate descurca �n orice situa�ie de criz�. Dar inima ei e lipsit� de ap�rare, a�a c� e r�nit� destul de des.
Apropo! Femeia din S�get�tor e cam st�ngace. uneori, c�nd o vei privi merg�nd pe strad� ca un cal pur-s�nge te vei g�ndi c� e cea mai gra�ioas� femeie pe care ai privit-o vreodat�. Asta p�n� c�nd se �mpiedic� de o cr�p�tur� �n trotuar, se aga�� de taraba de fructe ca s�-�i recapete echilibrul �i r�stoarn� dou� l�zi cu portocale. Probabil c� proprietarul o s� �njure, dar �n scurt timp va da din umeri, �i va spune s� o �tearg� �i �i va mai da �i doi struguri. starea de spirit solar� a nativilor acestei zodii poate topi cele mai dure inimi. Din c�nd �n c�nd, aceast� fat� ��i va aminti de un c��el �mpiedicat, care d� fericit din coad� �i �i se �ncurc� mereu printre picioare. Dar c��elu�ii s�nt iubi�i �i hr�ni�i de mul�i oameni, nu? Cu o jupiterian� e ceva mai greu, pentru c� are un apetit de speriat. �i plac m�ncarea �i vinurile bune, hainele frumoase �i �i place s� c�l�toreasc� la clasa �nt�i. S�get�torii s�nt risipitori, cu condi�ia s� nu aib� ascendent �n Capricorn sau Fecioar�. Banii de dragul banilor nu �i intereseaz� �i e nevoie de c�teva lec�ii bune ca s�-i �nve�i valoarea unei bancnote de 100.000.

raul27
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:47
dar barbatul sagetator?
tudor_diana50
Postat pe 28 Septembrie 2009 17:04
De la: tudor_diana50, la data 2009-09-28 17:04:39dar barbatul sagetator?

intreaba-l pe pik-nik....:))
Light_blue
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:34
imi pare rau ca suferi hauleule, da' n-am ce-ti face daca-s asa frumos si-ti fur gagicile
pik_nik
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:36
De la: LILO, la data 2009-08-21 22:50:46 eu n-am intilnit femei sagetatoare inalte si corpolente dimpotriva,cunostiintele mele sunt mignone si slabute(chiar)
si eu as vea sa fiu slabuta ca deh sunt sagetator
yanyacharberet
Postat pe 29 Septembrie 2009 19:23
nu vad textul
maria322002
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:44
cam asa se arata.La mine a fost invers eu sagetator el berbec
daca reusiti sa va acceptati defectele si sa va compensati e ok
se stie ca berbecul e f incapatanat le stie pe toate e f destept asta nu ca nu ar detine cunostinte e f inteligent dar...
nu vreau sa jignesc pe nimeni e foarte...pffff nu stiu cum sa ma exprim
fara sa isi dea seama jigneste f rapid
iar sagetatorul e f iute se aprinde la fel de repede ii trece dar asta depinde de situatie de cate ori a furat-o ca sa zic asa
deci ce sa iti zic multa bafta
eu una ca sagetator am renuntat nu am reusit sa continui
e mult prea incapatanat si mi s-a parut ca ma lupt cu morile de vant
PANTHERA_IS_BORN_TO_BE_WILD_
Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:32
Multumesc Raul 27 !
Am citit cu mare interes mesajele de pe forum, referitoare la descrierea pe care a-i facut-o nativelor din sagetator. Eu fiind Sagetatoare, eram foarte curioasa cum era aceasta descriere a ta. Am gasit-o in pag.3, chiar cand ma pregateam sa rog pe cei care au aceasta descriere sa mi-o trimita si mie. A fost o surpriza foarte mare si placuta. Ai dreptate, 90% ma regasesc in descrierea ta , 1% nu, pentru ca ma vad mai buna in anumite aspecte, si 9% nu, pentru ca sunt un Sagetator autentic si nu pot fi de acord 100% cu nimeni in afara de persoana mea.
Am vazut multe mesaje de la Sagetatoare pe acest forum. Sunt incantata sa vad cate suntem doamnelor si domnisoarelor.
Sagetatoare si Sagetatori de pe acest forum, va rog sa-mi dati voie sa va salut in mod deosebit si sa va urez din toata inima - Sa fiti in armonie cu Universul!
Pentru toti forumistii - Sarbatori fericite, multa sanatate, bucurii si realizari pe toate planurile!
La multi ani !
SHIVA
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zodia SAGETATOR 180 De la: AMELYY 20 Ianuarie 2010 13:18
barbatul fecioara 106 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:55
ea taur si el capricorn 13 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:31
taur 34 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:47
Zodia CAPRICORN 123 De la: LILO 15 Februarie 2010 04:18
Setari Cookie-uri