Parerea mea este ca exista si alte locuri mai putin expuse riscului unde poti sa umbli.Daca totusi vrei sa-l cauti in coarne, fa-te fermiera. | ||
Ioana007 Postat pe 8 Februarie 2009 18:01 |
||
---|---|---|
eu nu cred ca vrei prea mult,dar cum spunea si falcone in comentariul lui ....poate trece printr-o perioada mai grea.lasa-l un pic sa-si revina.fii si tu un pic mai distanta si vezi ce se intimpla.parerea mea. ![]() |
||
mariana_alex_69 Postat pe 6 Martie 2009 10:42 |
||
Intotdeauna cand intervine vreo problema dialogul sincer si frumos e minunat...Asadar cel mai bine e sa discuti intr-un moment de liniste cu el si sa-i marturisesti sincer,frumos si finut cum numai voi fetele stiti sa o faceti ceea ce te deranjeaza.Uite...stii...ma doare asta...iarta-ma,asta simt...si va fi mai bn decat sa i-o spui sub alte forme care,cine stie poate il revolta intr-un fel sau altul. Aveti atatea daruri si nu le folositi...Acum iarta-ma tu pe mine ca ma cred destept,in stare si destoinic de a-ti da sfaturi... |
||
|
||
Postat pe 7 Martie 2009 09:08 |
||
Te dai la femei, Stef.Stii doar ca metodele de dresaj cu zaharelul, functioneaza si aici.Sfatul in sine pe care l-ai dat este perfect.Dar de ce trebuia sa arati tu ca ai cornite, nu am inteles. | ||
Ioana007 Postat pe 7 Martie 2009 09:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt obsedata de ideea ca poate ma insala... | 33 | De la: valentino 24 Mai 2009 19:25 |
Ce faci cand �fostele� sunt ......in prezent ...�prietene�? | 150 | De la: liaiedera 21 Aprilie 2010 10:17 |
De ce ajung barbatii sa insele? | 5 | De la: needforspeed 1 Noiembrie 2008 22:19 |
|
||
nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste | 27 | De la: FULGUTA 6 Mai 2009 07:12 |
Cu ce masina trebuie sa vina mireasa la nunta? | 3 | De la: domo 24 Decembrie 2008 07:54 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an