Parerea mea este ca exista si alte locuri mai putin expuse riscului unde poti sa umbli.Daca totusi vrei sa-l cauti in coarne, fa-te fermiera. | ||
Ioana007 Postat pe 8 Februarie 2009 18:01 |
||
---|---|---|
eu nu cred ca vrei prea mult,dar cum spunea si falcone in comentariul lui ....poate trece printr-o perioada mai grea.lasa-l un pic sa-si revina.fii si tu un pic mai distanta si vezi ce se intimpla.parerea mea. | ||
mariana_alex_69 Postat pe 6 Martie 2009 10:42 |
||
Intotdeauna cand intervine vreo problema dialogul sincer si frumos e minunat...Asadar cel mai bine e sa discuti intr-un moment de liniste cu el si sa-i marturisesti sincer,frumos si finut cum numai voi fetele stiti sa o faceti ceea ce te deranjeaza.Uite...stii...ma doare asta...iarta-ma,asta simt...si va fi mai bn decat sa i-o spui sub alte forme care,cine stie poate il revolta intr-un fel sau altul. Aveti atatea daruri si nu le folositi...Acum iarta-ma tu pe mine ca ma cred destept,in stare si destoinic de a-ti da sfaturi... |
||
|
||
Postat pe 7 Martie 2009 09:08 |
||
Te dai la femei, Stef.Stii doar ca metodele de dresaj cu zaharelul, functioneaza si aici.Sfatul in sine pe care l-ai dat este perfect.Dar de ce trebuia sa arati tu ca ai cornite, nu am inteles. | ||
Ioana007 Postat pe 7 Martie 2009 09:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
NU POT AVEA ORGASM...OARE DE CE? | 72 | De la: persidadamian 29 August 2009 19:08 |
Copil fara tata | 150 | De la: garbo_394609 7 Februarie 2014 15:46 |
�tiati ca... | 8 | De la: micabis 13 Aprilie 2009 22:17 |
|
||
TU CUM TE IMPACI CU NEAMUL LUI ? | 4 | De la: yavrum 8 Octombrie 2008 11:02 |
nu vrea n are chef.... | 17 | De la: Ioana007 13 Aprilie 2009 15:32 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice