iubesti o data sau poti iubi de mai multe ori in viata?

Si DON JUAN se spune ca era un cautator de iubire,dupa unii,dupa altii vinator,atit,in zadar a cautat-o,a primit exact ce a oferit
scrichy
Postat pe 2 Mai 2009 17:06
Idealistii ramin cautatori de iubire,cauta absolutul,sublimul,ceva aievea care numai in vis gasesti,cazuri rare,foarte rare, chiar imposibile,daca asa ceva s-ar produce,in timp se iveste ceva care strica totul.
scrichy
Postat pe 2 Mai 2009 17:13
De la: scrichy, la data 2009-05-02 17:13:19Idealistii ramin cautatori de iubire,cauta absolutul,sublimul,ceva aievea care numai in vis gasesti,cazuri rare,foarte rare, chiar imposibile,daca asa ceva s-ar produce,in timp se iveste ceva care strica totul.

maaaaaaaiii de ce am eu impresia ca aveti toti ceva cu mine??
adica ce vrei sa spui scrichy cu idealistii tai? vrei sa spui ca cei care au mereu un regret ascuns undeva, nu au oferit nimic pana acum si de aceea sufera?? te rog explica-mi!
fleur_de_lis
Postat pe 2 Mai 2009 17:24
Ai spus bine love:ai doar impresia ca avem ceva cu tine...aici doar discutam,nu neaparat de dragul de a contrazice.Cred ca tu ai niste motivatii serioase sa fii dezamagita dar,vezi tu,nu rezolvi problema cramponindu-te de ideile tale.Totdeauna cind apare o problema are o cauza.Cind se vorbeste de o relatie sentimentala construirea sau darimarea ei,tine absolut de cei doi.In proportii diferite,desigur.Asa ca,ar fi bine sa asculti parerile altora si apoi sa tragi concluzii.
valentino
Postat pe 2 Mai 2009 17:33
eu cred ca in viata iubesti de mai multe ori

daca am sta sa ne gandi la ce a fost, am observa ca doar felul in care iubim difera

intru-un fel iubesti la 18 ani si in altul la 30...chestie de nuanta, de experienta si de maturitate, as spune eu...

desigur, cred ca fiecare are in viata o mare iubire, dar nu cred ca oameniii raman ancorati in ea...in definitiv evoluam, nu ?
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 17:39
De la: valentino, la data 2009-05-02 17:33:30Ai spus bine love:ai doar impresia ca avem ceva cu tine...aici doar discutam,nu neaparat de dragul de a contrazice.Cred ca tu ai niste motivatii serioase sa fii dezamagita dar,vezi tu,nu rezolvi problema cramponindu-te de ideile tale.Totdeauna cind apare o problema are o cauza.Cind se vorbeste de o relatie sentimentala construirea sau darimarea ei,tine absolut de cei doi.In proportii diferite,desigur.Asa ca,ar fi bine sa asculti parerile altora si apoi sa tragi concluzii.

pai doar vorbim , DA! dar eu de ce ma simt ?? atuncia?? cred ca eu am o problema nuuu??
ooofoff ce vash mai povesti io! despre marea aia iubiree! dar mai bine tac! io cred ca ar trebui sa ne intrebam CE E iubirea asta de fapt! de ce vine ea in valuri asa, ne cotropeste si ne lasa nedumeriti, sfasiati, si coooomplet debusolati??!~si macar daca s-ar duce toata odata, si nu ar mai reaparea, dar te trezesti asa din senin mai emreu cu ea pe capul tau si iar si iarr nu stii ce sa faci!eu sincer, desi incep sa simt usor cum bat realmente campii...deci io reiau...habar nici nu am CE E! voi stii? ce e iubireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??
fleur_de_lis
Postat pe 2 Mai 2009 17:52
De la: loveactually, la data 2009-05-02 17:24:06
De la: scrichy, la data 2009-05-02 17:13:19Idealistii ramin cautatori de iubire,cauta absolutul,sublimul,ceva aievea care numai in vis gasesti,cazuri rare,foarte rare, chiar imposibile,daca asa ceva s-ar produce,in timp se iveste ceva care strica totul.

maaaaaaaiii de ce am eu impresia ca aveti toti ceva cu mine??
adica ce vrei sa spui scrichy cu idealistii tai? vrei sa spui ca cei care au mereu un regret ascuns undeva, nu au oferit nimic pana acum si de aceea sufera?? te rog explica-mi!
nu am pomenit eu prima cuvintul=idealisti,asta ar insemna sa doresti sa ajungi pe culmi inalte,iar cei care au un regret ascuns,regreta tocmai ca au oferit sau isi pun sufletul pe tava si nu li s-a raspuns cu aceiasi moneda,ceia ce se scrie aici sunt simple discutii in general,nu facem referire la cineva anume,dar cred ca tu ai o problema de suflet,se poate dezbate si asa ceva in limita bunului simt pe forum
scrichy
Postat pe 2 Mai 2009 17:53
scrishy...de ce am eu impresia ca discutia asta e sterila ?
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 18:03
DA,nu prea da roade,nimic interesant
scrichy
Postat pe 2 Mai 2009 18:05
...bate si ti se va deschide...! .. (cauta si vei gasi..!)..
... traieste in prezent si nu intrecut..!
garbo001362
Postat pe 2 Mai 2009 20:26
Mai, Ovidiule 42,nu era pentru tine ceea ce am scris eu.Da,eu traiesc in lumea povestilor,imi inchipui ca mai exista bunul simt al uni baiat fata de o fata si DA ,o fata chiar e importanta.Desigur ca nu si pentru tine.Am inteles.
nelutza_darjan
Postat pe 2 Mai 2009 20:30
Intotdeauna fetele au fost importante.Aici ai dreptate.
Ioana007
Postat pe 2 Mai 2009 21:30
Intotdeauna fetele au fost importante.Aici ai dreptate.
Ioana007
Postat pe 2 Mai 2009 21:31
Iubesti de cite ori ai ocazia si indicat este sa nu pierzi nici o ocazie ca viata e scurta, pai nu?
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 21:54
iubirea nu exista. e doar un cuvant inventat pentru a denumi o anume stare emotionala. de asta nu ne prea intelegem cand descriem acest concept.

de fapt, ce inseamna sa iubesti? fiecare are definitia lui privind descrierea acestei trairi. pana la urma cozii, iubirea e o aiureala ;o atractie intre oameni , o anume stare de bine , o zapaceala de senzatii. asta pe timp limitat.
si_totusi
Postat pe 2 Mai 2009 21:58
De la: si_totusi, la data 2009-05-02 21:58:52iubirea nu exista. e doar un cuvant inventat pentru a denumi o anume stare emotionala. de asta nu ne prea intelegem cand descriem acest concept.

Depresie, frica, tristete, nebunie.... sunt alte cuvinte care definesc complexe de stari emotionale... Sa pretindem ca nici astea nu exista?
Ella34
Postat pe 2 Mai 2009 22:08
"pai doar vorbim , DA! dar eu de ce ma simt ?? atuncia?? cred ca eu am o problema nuuu??
ooofoff ce vash mai povesti io! despre marea aia iubiree! dar mai bine tac! io cred ca ar trebui sa ne intrebam CE E iubirea asta de fapt! de ce vine ea in valuri asa, ne cotropeste si ne lasa nedumeriti, sfasiati, si coooomplet debusolati??!~si macar daca s-ar duce toata odata, si nu ar mai reaparea, dar te trezesti asa din senin mai emreu cu ea pe capul tau si iar si iarr nu stii ce sa faci!eu sincer, desi incep sa simt usor cum bat realmente campii...deci io reiau...habar nici nu am CE E! voi stii? ce e iubireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?? " acest comentariu apartine lui Loveactually.Parca nu aici ar fi locul lui.N-ar trebui mutat pe "din putul gandirii"?
prosit
Postat pe 2 Mai 2009 22:09
ella, iubirea e un cumul de sentimente. hai sa fac comparatia cu un buchet de mireasa, ca sa ma intelegi cam ce am vrut sa spun

fiecare fata isi alege florile preferate in cel buchet. nu? cam asa si cu iubirea. alegem ce credem noi ca ne multumeste si ca ni se potriveste. de asta apar probleme de perceptie. nu auzim des" m-a iubit dar in felul lui/ei"?

oare sa-mi mut postarea mea la putul gandirii ?
si_totusi
Postat pe 2 Mai 2009 22:24

Nu scumpo, am inteles ce-ai vrut sa spui...
Ella34
Postat pe 2 Mai 2009 22:32
De la: nelutza_darjan, la data 2009-05-02 20:30:58Mai, Ovidiule 42,nu era pentru tine ceea ce am scris eu.Da,eu traiesc in lumea povestilor,imi inchipui ca mai exista bunul simt al uni baiat fata de o fata si DA ,o fata chiar e importanta.Desigur ca nu si pentru tine.Am inteles.

ma bucur sincer ca gandesti asa!!!
si...sper sa si gasesti ceea ce tu cauti!!!
pb aici e ca...noi doar vb!!!
nu suntem in cautari!!!
eu...cel putin...nu-s!!!
e doar...gandire...si...comunicare!!!
iar faptul ca tu...gandesti asa...e de bine!!!
sper sa fie cu noroc...cautarea ta...!
ovidiu42
Postat pe 2 Mai 2009 22:35
hehehe, ce bandit esti Ovidiu...
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 22:43
eu...bandit?...zau ca...nu stiu de unde acest epitet!!!
mai ales la mine!!!
ovidiu42
Postat pe 2 Mai 2009 22:49
Draga mea, imi pare rau pentru tine - ca ti-ai pierdut omul drag, cel care ti-a facut cunoscuta iubirea, impartasindu-ti ce nu stiai pana la el.
Nu te lasa prada tristetii, deznadejdii; iubitul tau ar fi dorit sa fii fericita daca n-a facut un mister din dragoste; sunt oameni atat de egoisti ca - desi o iubesc pe femeia de langa ei, pastreaza o distanta intre ce-i ofera aceasta (determinand-o sa ofere cu multa voluptate toata fiinta ei) dar nu-i ofera la randul sau tot, chiar daca "aparent" o face.
De aceea, cel care te-a facut atat de fericita incat il simti inca in preajma dar nu mai este pe pamant, te-a dorit iubita, fericita, de el sau de altul - nu-ti va imputa nici macar din ceruri pentru ca si aici, langa tine - daca i-ai fi spus ca iubesti pe altcineva, ti-ar fi lasat aripile. Aceea este iubirea adevarata: cand il iubesti atat de mult incat ii dai libertatea sa iubeasca chiar pe altcineva. Gaseste-ti fericirea; chiar daca te temi, incearca; nu lasa anii sa curga in defavoarea fericirii tale. Poate nu va fi la fel de frumos dar poate fi la fel sau mai frumos; viseaza cu ochii deschisi, lasa-te purtata de viata. Nu te inchide in amintirea a numai doi ani din toata viata ta, chiar daca au fost cei mai frumosi, au fost putini. Nu-ti vor ajunge! Iti spun dintr-o experienta aproape asemanatoare.
Tu vei mai putea iubi atata vreme cat a aparut temerea; important este sa te lasi vazuta, stiuta a fi singura si disponibila la o relatie sufleteasca. Asa cum a debutat si ultima pentru ca soliditatea unei prietenii este deasupra dragostei; de aceea, la baza ori mana in mana cu iubirea trebuie sa fie o frumoasa prietenie bazata pe stima si respect reciproc.

Iti doresc sa gasesti un om care sa traiasca alaturi de tine pana la adanci batraneti!
e59serbanescu
Postat pe 3 Mai 2009 01:41
Eu cred ca pentru o femeie sunt importante 3 iubiri:
1.iubirea de fata mare (virgina) cind numai pentru ca El te tine de mina esti centrul Universului
2.iubirea de femeie pentru barbatul caruia i te-ai daruit cu pasiune fara ca macar sa stie ce face
3. iubirea femeii adulte, care stie ce vrea, iubirea profunda fizica si sentimentala

Unele femei traiesc aceste 3 momente cu acelasi barbat - ferice de ele.
Altele traiesc momentele cu 2 sau 3 barbati diferiti, depinde ce le ofera viata
Oricum ar fi nu incerca sa compari pe unul cu altul si nu astepta de la al doilea ce ti-a oferit primul.Fiecare e unic in felul sau, deci si in felul in care stie sa daruiasca sau sa primeasca iubirea.

Atita vreme cit rosesti cind il intilnesti intimplator, atita vreme cit ai stomacul mic si de emotii nu poti nici apa sa inghiti, atita vreme cit il certi doar pentru ca sa ai motiv sa-l impaci, totul e IUBIRE.
Si fara iubire nimeni n-ar trebui sa traiasca, si mi-e mila de cei care stiu doar sa ceara fara sa ofere si-i admir pe cei ce ofera neconditionat.
Tu draga mea ai multa rezarva de iubire, vorbeste cu Dorul tau si roaga-l sa te ajute sa gasesti pe cineva caruia sa i-o oferi.El e ingerul tau pazitor si pentru toata dragostea ce i-ai oferit-o si pentru toata dragostea ce ti-a daruit-o o sa te ajute.
Aemulus
Postat pe 3 Mai 2009 03:26
Poti reduce iubirile tale la doua.Deoarece ultimele vorbesc despre acelasi lucru.
Ioana007
Postat pe 3 Mai 2009 07:19
AIUREALA CURATA
garbo001220
Postat pe 3 Mai 2009 08:53
A putea sa iubesti este un dar de la Dumnezeu. Relatiile pe care le avem sau le construim in viata sunt temporare. Nimeni nu te obliga sa traiesti cu aceeasi persoana "o vesnicie". Ne intalnim ca sa facem schimb de informatii. Cum sa iubesti o singura data, dar daca "persoana" moare, dispare,etc., nu ne mai continuam viata sau traim ca niste obiecte?
Iubiti de cate ori aveti ocazia, ca vremea trece...
Gelu
garbo001378
Postat pe 3 Mai 2009 09:11
De la: micabis, la data 2009-05-03 03:26:14Eu cred ca pentru o femeie sunt importante 3 iubiri:
1.iubirea de fata mare (virgina) cind numai pentru ca El te tine de mina esti centrul Universului
2.iubirea de femeie pentru barbatul caruia i te-ai daruit cu pasiune fara ca macar sa stie ce face
3. iubirea femeii adulte, care stie ce vrea, iubirea profunda fizica si sentimentala

Unele femei traiesc aceste 3 momente cu acelasi barbat - ferice de ele.
Altele traiesc momentele cu 2 sau 3 barbati diferiti, depinde ce le ofera viata
Oricum ar fi nu incerca sa compari pe unul cu altul si nu astepta de la al doilea ce ti-a oferit primul.Fiecare e unic in felul sau, deci si in felul in care stie sa daruiasca sau sa primeasca iubirea.

Atita vreme cit rosesti cind il intilnesti intimplator, atita vreme cit ai stomacul mic si de emotii nu poti nici apa sa inghiti, atita vreme cit il certi doar pentru ca sa ai motiv sa-l impaci, totul e IUBIRE.
Si fara iubire nimeni n-ar trebui sa traiasca, si mi-e mila de cei care stiu doar sa ceara fara sa ofere si-i admir pe cei ce ofera neconditionat.
Tu draga mea ai multa rezarva de iubire, vorbeste cu Dorul tau si roaga-l sa te ajute sa gasesti pe cineva caruia sa i-o oferi.El e ingerul tau pazitor si pentru toata dragostea ce i-ai oferit-o si pentru toata dragostea ce ti-a daruit-o o sa te ajute.

Micabis ,
blanca
Postat pe 3 Mai 2009 09:11
Frumoasa poveste...dar trebuie sa recunosc ca e si dureroasa.E greu sa-ti dau un raspuns acum,daca sau nu,vei mai iubi.Raspunsul este la tine si doar de tine depinde daca vei mai iubi atat de intens pe cineva,dar daca tu vrei,sunt convinsa ca vei iubi din nou,nu la fel,poate mai mult,poate mai putin,cert este ca fiecare iubire traita nu poate semana perfect cu celelalte,fiecare are ceva numai al ei si se face deosebita prin persoana de langa tine,tanand cont ca persoana nu poate fi aceeasi din trecut,nici dragostea nu poate fi aceeasi.
Acum stau si ma gandesc la ce ai trait!"E adevarat ca ceea ce este frumos si pretios cu adevarat,nu dureaza mult"
Oricum esti o luptatoare :)sper curand sa poti iubi din nou.E trist cand nu mai poti iubi,totul devine sters si fara sens.
val1979
Postat pe 3 Mai 2009 09:24
Salut! Foarte frumos subiectul! Raspunsul la intrebarea asta, poate fi diferit de la persoana la persoana. Eu traiesc o asemenea poveste de dragoste! Mi-a fost greu sa ma las purtata de valurile iubirii, eu aveam 42 ani iar el 26! Dar asa cum spunea Oana, parca fiind o iubire interzisa in ochii lumii, parca e mai vie, mai puternica. Chiar si atunci cand nu e langa mine, ii aud vocea, ii simt respiratia, mirosul. Nu am vrut sa accept provocarea lui, dar am facut-o si nu imi pare rau deloc! Suntem de aproape 3 ani impreuna si sincer, am invatat sa nu ma gandesc la maine. Traiesc AZI la intensitate maxima, si imi face foarte bine! Va doresc tuturor asemenea clipe!
Iar tu Oana, fii tare! Esti o fericita ca ai avut parte de asa ceva in viata asta asa de scurta, unii nici nu indraznesc sa viseze!
nancy_blue
Postat pe 3 Mai 2009 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac? 27 De la: Ioana007 8 Februarie 2009 16:46
ma iubeste? 11 De la: Micass 30 Ianuarie 2009 10:14
HELP! 21 De la: garbo_475027 23 Septembrie 2017 08:31
bogat sau sarac 4 De la: Micass 15 Aprilie 2009 06:29
DATI-MI UN SFAT,VA IMPLOR! 49 De la: eladaela 25 Noiembrie 2009 11:08
Setari Cookie-uri