Mai fetelor. Sunteti persoane mature si stiti mai bine decat mine: cand o femeie accepta sexul cu un barbat de la prima intalnire stie ca nu are nici 1% sanse sa ramana cu el, adica accepta aventura. Nu e vrajeala - asta e mentalitatea barbatilor: daca te culci cu el direct, inseamna ca si cu altii te-ai culcat direct. Daca ai 30 ani si ai facut sex de la 20, probabil ai schimbat cinci parteneli stabili, dar in rest ai mai avut vreo zece gainarii de relatii de o luna-doua si pe langa asta te-ai invitat si altii in oras, care au vrut sa se culce cu tine - probabil vreo cinci...zece. Un barbat nu ramane cu asa femeie. Asta e viata. Asa ca...mai moderat. | ||
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:01 |
||
---|---|---|
ti s-a intamplat falcone sa te culci cu cineva din prima intalnire?? sau ce tot ne spui noua aici.... de parca experienta bate filmu.. BUN ASA! parerea mea e ca nu am facut-o si nici nu ma tenteaza, oricate floricele si flurasi as simti (ce-i drept, am luat-o mai usor pe directia asta... cam greu mai vin flutrasii si randunicile la mine) asa ca.... no thx. am fost la un pas de a o face cu un tip care doar ma atragea fizic, am renuntat si m-am abtinut doar pt ca nu vreau sa fiu tipa aia de care sa nu isi aduca aminte nici macar numele meu..... e nevoie de mai mult de atat (sunt prea complexa pt un one night stand) sry ........... |
||
Neghinitza Postat pe 13 Octombrie 2008 15:33 |
||
................................................................. |
||
|
||
Postat pe 13 Octombrie 2008 23:05 |
||
deci.sa intelegem ca punctuletele reprezinta fetele??!! | ||
green_eyes Postat pe 14 Octombrie 2008 18:27 |
||
unde e falcone??????????? |
||
Neghinitza Postat pe 15 Octombrie 2008 16:57 |
||
depinde de ce vrei de la respectiva relatie, cu amorul precipitat. pe de o parte, desi sunt de acord cu falcone privind modul in care barbatii interpreteaza atitudinea si graba femeilor, mai sunt si situatii in care si noi ca femei ii categorisim sau interpretam si dupa felul in care reactioneaza la "graba". sa ma fi categorisit unul drept "facila" pt ca i-as fi sarit in pat imediat (nu a fost cazul) m-as fi aratat profund indiferenta si in cel mai rau caz il consideram obtuz sau chiar stupid.... si nu cred ca ma inselam. mi se par chiar tupeisti barbatii astia de cred ca lumea atarna in parerea lor........ cum sa nu... |
||
Postat pe 16 Octombrie 2008 11:31 |
||
De la: FUMATORUL_SEXY, la data 2008-09-04 03:00:02cum ie cu sexul la prima intalnire? personal nu cred ca atunci cand chimia intre 2 persoane functioneaza , ar mai trebui pierdut timpul.de ce sa amanam fericirea? eu si iub meu am facut dragoste la a doua intalnire...si a mers...avem 4 ani si peste 10 luni avem nunta...ne merge super!!! |
||
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:15 |
||
Suzuki, a venit la birou dupa prima intalnire, cu capul spart, cu ochii vineti si cu o mana in ghips. -Ce-ai patit Suzuki?-l-a intrebat Directorul pe el. -Pai D-le Director, mi-ati spus ca nepoata Dvs, corespunde din punct de vedere chimic.De unde sa stiu ca din combinatia noastra, o sa rezulte tocmai nitroglicerina? |
||
Postat pe 28 Octombrie 2008 08:12 |
||
-Cum ti s-a parut sexul la prima noastra intalnire?-a intrebat-o Suzuki pe Ilenush. -Splendid.M-ai pupat ca Costel, m-ai strans in brate ca Vasile si m-ai iubit ca Ionel.Singurul tau punct slab, a fost ca nu te-ai spalat pe picioare. |
||
Postat pe 28 Octombrie 2008 08:17 |
||
eu am cunoscut pe cineva acum 1 an am fost prieteni(amici)4 luni,nu am mai stiu nimic unul de altul cateva luni bune pana cand am primit un msj de la el sa ne vedem.nu stiu daca as putea spune ca a fost sex la prima intalnire,desi ne cunosteam de mult.Nici acum nu imi dau seama ce a fost atunci,ce sa intamplat cu noi,a fost ca si cum am fii avut o relatie pana acum.nu cred ca mai conteaza la a cata intalnire se face sex. | ||
kismy Postat pe 29 Octombrie 2008 11:26 |
||
Tu si Fecioara Maria.Sunteti cumva rude? | ||
Postat pe 30 Octombrie 2008 12:00 |
||
nu cred ca exista regula,ca daca faci asa ceva ai mai facut cu x parteneri inca de la prima intalnire ,sau invers ,de asemenea (nu va ganditi,nu ?) ca daca va abtineti ....sunteti sfinti ....in orice caz,cine gandeste limitat ca daca a facut asa ,atunci a mai facut cu 5 -10 ,apoi a avut 15 stabili ,sau in fine,cum zicea falcone,inseamna ca gandeste limitat si ....cine are nevoie de o persoana care gandeste limitat ?! | ||
lief Postat pe 31 Octombrie 2008 09:20 |
||
un limitator. | ||
Postat pe 31 Octombrie 2008 18:43 |
||
sunt pe jos de ras vanghelis stai sa ma ridic si revin! |
||
Neghinitza Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:26 |
||
Parerea mea este sa pui o perna data viitoare, iar cand iti vine sa razi, sa nu stai pe balcon.Vezi ca la mine, rasul este o boala contagioasa. | ||
Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:27 |
||
"am fost la un pas de a o face cu un tip care doar ma atragea fizic, am renuntat si m-am abtinut doar pt ca nu vreau sa fiu tipa aia de care sa nu isi aduca aminte nici macar numele meu..... e nevoie de mai mult de atat (sunt prea complexa pt un one night stand)" vrei sa spui ca "complexitatea" ta sta in disponibilitatea de a face sau nu sex ?:) ok,atunci...o persoana care nu face sex e....o persoana complexa?din ce pct de vedere ?sexual,psihic ?:) |
||
lief Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:43 |
||
Mi se pare ca e treaba fiecaruia la a cata intalnire face sex.Poate fi la prima intalnire,poate fi la a n intalnire,dupa mine cel mai important lucru e sa iubesti acea persoana,apoi sa faci sex. | ||
emagl Postat pe 7 Noiembrie 2008 21:14 |
||
Bine spus Ema. | ||
Postat pe 9 Noiembrie 2008 15:37 |
||
sexul e legat in mare parte de niste sentimente. daca nu ai pentru omul din fata ta nici un gand bun, inima nu-ti spune nimic si relatia cu el e una de simple cunostinte, apoi acel sex e doar sport. un fel de n-ar mai fi. asa apar povestiri gen acelea de la concursul cu poseta zapacita. sexul e ceva frumos doar daca apar sentimente. cat de mici dar, sa fie. asa, frichi frichi la betie sau pur si simplu sa arati ca esti moderna, nu duce la nimic. gustul acela amar , ca nu a fost bine si ca nu ti-a placut , nu se datoreaza nici lipsei de cm , nici ca ti-a dat din greseala cu un cot in cap, nici ca poarta sosete rosii ci, faptului ca, sunt doi straini care nu au stabilit intre ei o legatura de complicitate sentimentala. |
||
si_totusi Postat pe 9 Noiembrie 2008 15:53 |
||
si ce te faci cand exista o legatura sentimentala profunda dar apare gustul amar ca nu e bine sau ca mai trebuie ceva? cand iti spui parerea si incerci sa ajuti sa indrumi si nu tine? n-ai fi preferat sa stii de la inceput ? nu la prima intalnire dar inainte sa apara legatura sentimentala? stiu e mai simplu sa spui : asa ceva nu exista! |
||
ella_e Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:56 |
||
sexul de la prima intalnire?e un subiect tabu inca nu stiu,eu nu practic sportul acesta,si sunt departe de Fecioara Maria eu cred ca am nevoie de o anumita siguranta pt a ma putea darui |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 04:09 |
||
Buna seara, fetelor...discutia asta mi-a amintit de o replica dintr'un film mai vechi, american si suna cam asa: "daca dai laptele pe gratis nu mai vinzi vaca". Replica era data "cu tilc"de un personaj mai hatru in apararea valorilor traditionale in opozitie cu libertinismul modern...Nu ca as fii neaparat de acord , dar trebuie sa recunosc ca replica cu pricina m-a facut sa reevaluez cateva situatii, intamplari din viata mea dedemult.... | ||
florence Postat pe 19 Noiembrie 2008 17:25 |
||
Suzuki se intalneste cu Suzuka, si la un moment dat ii cad pantalonii in vine. -Inteleg ca vrei sa ma ceri de nevasta de la prima intalnire. -Da.-zise Suzuki. -Pai, mai Suzuki, trebuie mai intai sa mergi la mama sa vorbesti cu ea. -Tot asa? |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:55 |
||
ca cica acu in criza femeile se casatoresc din dragoste si fac sex tot din aceasta cauza | ||
edy_sword Postat pe 21 Noiembrie 2008 22:52 |
||
Acum cu criza, singura moneda care nu s-a devalorizat, este femeia. | ||
Postat pe 22 Noiembrie 2008 18:42 |
||
RAREORI MI-A SCAPAT O INTILNIRE FARA SEX. CE-I DREPT, AM AVUT SI CAZURI CIND AM REGRETAT INSA, DE CELE MAI MULTE ORI M-A DISPUS CREINDU-MI ACEA STARE DE SATISFACTIE IMPLINITA. ASTA, ATUNCI CIND IERAM FUSTANGIU SI FARA OBLIGATII CA, DUPA CE MI-AM LUAT PROPRIUL ,,MILITIAN" A TREBUIT SA MA CUMINTESC, INSA, NU INTRUTOTUL. | ||
psu_vaslui Postat pe 23 Noiembrie 2008 04:05 |
||
depinde de fiecare, de ce conceptii are, daca are sau nu inhibitii. se poate face si la prima si la a 10 cea.depinde ce vrei. sexul este ok atunci cand este de calitate si nu te face sa pierzi timpul.rezultatul conteaza. vrei sex - faci, nu vrei - nu faci. |
||
mirelami2003 Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:32 |
||
acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/ |
||
Postat pe 2 Decembrie 2008 01:49 |
||
poi...depinde de cat de mare se tensiunea dintre cei doi parteneri...poate sa fie din prima,din a doua,sau chiar dupa 2 luni nu e nici o regula,nici o programare..vine de la sine...enjoy | ||
barby Postat pe 4 Decembrie 2008 03:45 |
||
vai vai ....nu stiu de unde scoateti voi aceste topicuri dar majoritatea dintre fete nu realizeaza k de fapt acestea nu fac altceva decat sa va injoseasca mai mult ...pe voi sexul slab , frumos ...feminin .....cum i s o mai zice Din conditia voastra umila de obiecte creatoare....de placere...si desfatare...indirect vorbind ...fiecare cu `gaura` lui ...asta insemnand chestia ce face posibil sexul..e la fel ca in geneza ...INCEPUT DIRECT FARA INTRODUCERE...poi cum asa fara introducere...atunci in ce ti mai bagi ...scula... Asadar ... voi nu faceti decat sa provocati niste discutii aprinse...in contradictoriu, cu intrebari retorice ...in ansamblu ...cu raspunsuri ce se stiu deja...femeia are locul ei ....mult in spatele barbatului ...cu doar cateva milioane de ani lumina...asa dar nu mai fiti atat de penibile si va laudati care, cum, cat de mult isi baga in ea ..ca nesatula... |
||
DaMarkus09 Postat pe 6 Decembrie 2008 13:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cu ce am gresit eu si ce pot sa fac ? | 17 | De la: prometeus_wife 8 Mai 2009 09:54 |
Parerea prietenilor conteaza pentru el mai mult decat persoana mea | 40 | De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:26 |
nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste | 27 | De la: FULGUTA 6 Mai 2009 07:12 |
|
||
I-am zis ca vreau sa ne casatorim si m-a parasit | 106 | De la: anamarianow 18 Februarie 2010 00:57 |
una din doua femei au inselat | 274 | De la: valentino 24 Mai 2009 18:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice