Cum treci peste o despartire?

Am avut o relatie de 1 an si 8 luni iar acum din cauza ca numai putea sa astepte sa treaca 2 saptamani ca sa ma mut cu el ne-am despartit!vreau sa zic ca noi eram din orase diferite.ne-am iubit foarte mult iar acum eu o sa ma mut in orasul lui dar cum sa fac sa-l uit?
Ce sa fac ca sa trec usor peste aceasta despartire!vreau sa specific ca el e prima iubire adica as putea sa zic ca e iubirea pe care nu am mai simtit-o alaturi de nimeni

Postat pe 4 Septembrie 2008 16:00
Intii tiris, cu lacrimile nod in barba, cu sufletul franjuri...apoi biped, cu ochii uscati de lacrimi...apoi cu fruntea sus , cu nadejdea in viitor si daca ai noroc poate si cu o lectie de viata invatata .

Postat pe 4 Septembrie 2008 18:42
Si eu m-am despartit de el, recent...
Ce sa-ti spun , trebuie sa uitam , trebuie sa ne propunem sa realizam ceva in perioada imediat urmatoare, sa ne canalizam toata energia pentru a rezolva o problema....si timpul va rezolva tot....
Nu merita sa suferi, crede-ma , viata e asa de frumoasa , bucura-te de tot de ai , de tot ce vezi si-ti place, fa sport , iesi la cumparaturi si sa vezi ce bine-ti va fi.

Pup!

EmaM
Postat pe 10 Septembrie 2008 15:25
Dar sa va zic culmea acum s-a schimbat situatia cand incepeam sa-l uit si sa imi vad de viata mea el a inceput sa ma caute si sa imi ceara sa ne impacam!!deci chiar nu pot sa inteleg barbatii!!De ce le place asa mult sa ne faca sa suferim si dupa sa se intoarca la noi?

Postat pe 11 Septembrie 2008 09:46
Poate pentru ca sint imaturi?

Postat pe 11 Septembrie 2008 17:32
Asa e. Barbatii sunt imaturi, fustangii si superficiali. Femeile sunt mature, cuminti si profunde. Vrajeala cu sapun.

Postat pe 11 Septembrie 2008 21:09
Daca nu imaturitatea ,atunci care e raspunsul ? De prea destepti, prea altruisti , prea cuminti , prea nobili, prea sofisticati,....le place barbatilor sa chinuiasca femeile ? Iar ele inapoiatele , de buna seama , ca de fapt, ar trebui sa pice intr-un extaz ,aproape mistic, vazind aceasta nehotarire curat infantila ,dar pe care vor trebui sa o vada ca dovada absoluta a intelepciunii desavirsite. SAU CUM ?

Postat pe 12 Septembrie 2008 15:15
Nu stiu dar cert este ca nu pot sa inteleg treaba asta acum te face sa suferi zici ca gata iar dupa cateva zile sti vreau sa fim din nou impreuna si vreau sa ne reluam relatia...

Postat pe 12 Septembrie 2008 17:56
numauita, chiar imi place commentul tau. Prea tare

Postat pe 24 Septembrie 2008 16:16
Cred ca niciodata nu vom putea intelege un barbat ...ei sunt cu totul si cu totul diferiti fata de noi...acum ne fac fericite ne ofera totul ...iar pt ce fac asta ca peste cateva zile sa se destrame totul...

Postat pe 25 Septembrie 2008 18:44
Cum, dulcik? Prietenul tau trece asa de la o stare la alta, se schimba in functie de zi? Azi e intr-un fel si a doua zi e...invers?

Postat pe 26 Septembrie 2008 17:16
.
pik_nik
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:24
..cum treci peste o despartire???...aruncandu/te in munca..de obicei!!
garbo055472
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:50
Asa ii zici acum?
Doara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:25
cu tancul, bre! chiuind din degete si fluierand din copite!
pik_nik
Postat pe 5 Ianuarie 2010 20:24
ce vi se pare iesit din comun???eu am trecut prin asta si stiu cum e....prietenu meu se certa cu mn si tot el venea si ma cauta dupa cateva zile si tot asa io il iertam mereu k proasta si acceptam tot...ma insela ..ma batea...si multe alte chesti...si il iertam mereu...nu pot sa imi dau seama cum puteam sa fiu atat de inconstienta....toti radeau de mn k il iertam pt k toti stiau situatia...insa acum sa sfarsit totul...si sincer zik nu k eu au spus nu...ci k sa saturat el de o proasta k mn....asa cum a zis si el...k si-ar fi dorit sa fiu alt fel...sa am puterea sa il schimb....dar k am fost prea moale si de asta a profitat:(((:((e goaznik jur
loricica
Postat pe 25 Ianuarie 2010 14:09
Lorena,
in alta ordine de idei....
"e goaznik jur"...sa spui tu de tine....
"k sa saturat el de o proasta k mn....asa cum a zis si el"...
"e goaznik jur"....
...Cat despre schimbarea lui...nu-ti face iluzii...
NIMENI NU SE SCHIMBA DECAT ATUNCI CAND EL VREA...

Dar hai sa ne schimbam intai noi,sa invatam sa ne pretuim si sa sporim valoarea noastra si increderea noastra in noi...
DORI_
Postat pe 25 Ianuarie 2010 14:22
lasati-o mai ca din 2008 s-a mai despartit si s-a impacat de inca 10 ori, presupun
nelly05
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:08
ah nelly...cum imi tai tu elanul...si io care vroiam sa-i raspund....
tutankhamon
Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:16
lorena, da' sti ca imi place despre tine, ca esti perseverenta?!
zambila
Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:24
Chiar ca vrajealaaaa. Ambele sexe pot fi in aceasta situatie, hai sa nu ne mai scundem dupa deget ca nu se poate. De pinde de caracterul fiecaruia si de ceea ce-si doreste de la viatza
Margareta_Aurelia
Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:31
Si d c oare noi ii primim? Normal ca se intorc la femeile slabe de multe ori e logic , nu ca ar iubio de nu se poate. Daca acea femeie ar fi independenta si pe picioarele ei, sa vezi ca atunci nu ar prea mai indrazni
Margareta_Aurelia
Postat pe 26 Ianuarie 2010 11:34
cum treci? Uite asa: tzop-tzop!!
quasaria
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:02
margareta, chiar crezi?

eu cred ca ei incearca. pana la urma societatea e inca construita mai mult pe principiul ca barbatul abordeaza femeia. inca mai sunt restaurante unde femeile singure nu sunt bine vazute...

snowflake
Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:27
Snow, mi-ai adus aminte de niste episoade anecdotice, in care un berbec din asta s-a tot straduit sa ma convinga ca sint femeie deci trebuie sa ma port ca o femeie romanca si cumsecade: adica sa ii accept suava suprematia de mascul.
Si dadea diverse exemple "elocvente": ma-sa, sora-sa... Ca in bancul ala cu ursul polar: tata a fost urs polar, si bunicul tot urs polar... mie de ce drak imi e asa de frig?!

M-a distrat oricum imposibilitatea tipului de a intelege atitudini diferite fata de tiparele cu care era el obisnuit. Alea erau atit de adinc inradacinate incit orice nu se incadra ii crea o stare de perplexitate.
quasaria
Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:05
tare aia cu ursu' polar!
preciouss
Postat pe 23 Februarie 2010 21:54
..cu vointza!!
garbo055472
Postat pe 25 Februarie 2010 02:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SOTUL SE GINDESTE LA AMANTA CIND FACE SEX CU SOTIA,SOTIA SE GINDESTE LA 2-3 ACTUALI SI FOSTI 28 De la: GIOVANI 27 Februarie 2012 12:16
Casatorie sau concubinaj? 506 De la: gmpa 21 Aprilie 2010 17:59
Un an plin de minciuni....de ce? 66 De la: estela 30 Mai 2010 04:26
�tiati ca... 8 De la: micabis 13 Aprilie 2009 22:17
Divortul m-a impins spre patima alcoolismului 81 De la: prometeus_wife 9 Aprilie 2009 15:30
Setari Cookie-uri