diferenta mare de varsta ....problema mare ?

heii eu ucraineanca,din partea bunicilor...lalalaaaa...
mia79x
Postat pe 10 Mai 2009 18:02
Ramana mut de admiratie pentru o asemenea gandire profunda: "Eu te-as incuraja mai curand sa te gandesti la viitorul tau(bacalureat, facultate, profesie, etc)." Da, mai ales gandul de facutltate Dorim sa aratam ca noi, noi maturii, avem datoria sa ne intrebam daca la 18 ani poate gandi matur; daca se "potrivesc" cu adevarat, vor ramane impreuna pana la sfarsit si vor avea "maturitate" sa invinga diversele situatii care pot duce la despartire.
garbo000391
Postat pe 14 Mai 2009 16:25
sa stii ca ai foooarte mare dreptate...pe cand am publicat acest subiect..chiar ma gandeam serios la asta insa acum.....el e pe ultimul loc daca e fericit alaturi de mine...e ok..daca nu...asta e trebuie sa ma ocup de viitorul meu intai
Sky
Postat pe 15 Mai 2009 15:46
Si el in ce categorie intra? Viitorul care a trecut?
Ioana007
Postat pe 16 Mai 2009 19:56
...sau un trecut care e de MARE VIITOR!!!
blanca
Postat pe 16 Mai 2009 19:59
La trecutu'ti mare,mare viitor(sa zicem)
ghelene_06
Postat pe 17 Mai 2009 09:46
Pana la urma ar trebui sa explicati ce este asa de mare, ca sa se reorienteze femeia in functie de marimea lui.
Ioana007
Postat pe 17 Mai 2009 17:17
si el e maaare intai sa termin si eu scoala....sa ma inscriu la ceva facultate...iar dupa...poate deveni marele viitor
Sky
Postat pe 18 Mai 2009 06:42
Pe cind vei fi tu dispoibila,s-ar putea el sa foloseasca alt tip de ,,Sky"...
valentino
Postat pe 20 Mai 2009 10:28
...are vreme :) este tanar..poate sa-si caute linistit alta "Sky" ...barbati exista o gramada....e destul sa iesi in oras intr-o seara de sambata si sa te simti ca la un supermarket de barbati

si vorbesc atata de usor...deoarece am ajuns sa imi spuna dupa 9 luni ca nu sunt o prioritate pentru el nu ii dau libertate ( desi daca ne vedem saptamanal de 3 ori e lux ) + "tu pentru mine nu constitui o piedica " ( asta in timp ce vorbeam despre alte femei )
Buuuuuna Treaba !!!!
Sky
Postat pe 20 Mai 2009 16:04
In pat nu, dar in afara?
cercelmarilena
Postat pe 21 Mai 2009 12:43
De la: cercelmarilena, la data 2009-05-21 12:43:55In pat nu, dar in afara?

ce vroiai sa spui ?????
Sky
Postat pe 21 Mai 2009 15:25
De la: matilda, la data 2008-11-05 08:11:10buna! eu sunt casatorita cu un tip cu 13 ani mai mare! Pot sa spun ca au fost cei mai frumosi ani din viata mea. Exisa si un DAR... toata viata vei ramane fetita rasfatata, nu vei trece la statutul de partener cu drepturi egale....Si inca ceva poti fi sigura ca nu te va insela, va gasi intotdeauna la tine ceea ce/si doreste, tineretea va fi mereu atuul tau.

matilda... bine zici!
dar la mine mai exista un dar... uff.....
Neghinitza
Postat pe 3 Iunie 2009 16:12
De la: tickle, la data 2009-01-05 11:47:39pentru prometeus
sincere felicitari

cunosc un tip care a avut o relatie de 5 ani cu o tipa mai mare ca el. am regasit situatia lui in cuvintele tale. el o citea pe ea si ea pe el. se completau si se iubeau. el era cel mai fericit barb at de pe pamant, c u o femeie care stia sa ofere exact ce ii trebuia fara sa fie nevoie sa ceara.

s-au despartit pt ca ea nu putea sa ii ofere un copil. asta e....

si atunci unde e IUBIREA?????
tot ce reiese din ceea ce ai spus tu e ca fiecare si'a urmarit propriul interes..... ?!?! pt ca ea nu poate face copil, cea mai buna cale de multumire reciproca e despartirea????
iubirea nu ar trebui sa invinga ORICE? adica..... ORICE???

atunci nu mai zice ca a fost dragoste.......
Neghinitza
Postat pe 3 Iunie 2009 16:24
Draga Sky, cum esti acum cu baiatul de 28 de ani?????
Am citit cu mare interes toate comentariile voastre
Va dau dreptate tuturor.. dar pentru ca mereu exista un "dar"...
Si eu am o relatie cu un barbat(!) si diferenta e tot de 10 ani.
De ce el? Pentru ca toti cu care am fost inaintea lui s-au evaporat din sufletul meu si nici nu se compara cu actualul.
Experienta e uimitoare, si imi place ca ma invata lectii de viata, imi arata ce-i corect, ce-i bun, cine-i nebun, etc.. DAR uneori ma innebuneste. Simt cum vrea sa ma schimbe, sa ma transforme in femeia lui, in sotia lui, in mama copiilor lui.
Deseori imi spun ca nu sunt regatita pentru asta, ca sunt tanara, ca vreau sa fac aia, aia si aia.. Dar de cele mai multe ori cand sunt cu el, cand suntem impreuna, ma gandesc la viitorul noastru, la cum ne-ar putea fi impreuna, si la acea liniste tampita care imi da o stare de bine..
La fel ca si tine Sky, pot spune despre el ca are si o experienta destul de vasta in materie de femei, nu se compara cu acei cativa barbati cu care am fost eu. Uneori ma sperie gandul asta.. si nu pot trece peste faptul ca ma poate compara oricand cu o alta care ii facea asa, care ii zicea nu stiu ce, si ii poate deschide amintiri placute sau mai putin placute... Exista mereu riscul de a intoarce trecutul pentru a face comparatii cu prezentul si femeia.. Sper sa intelegi ce vreau sa spun..
Acum? Acum eu traiesc fiecare clipa alaturi de el,minunatele clipe.. si incerc sa nu ma mai gandesc atat de mult la lucrurile astea.. pentru ca nu am nici pentru mine raspunsuri inca..
Cineva imi mai spunea ca vor exista tentatii intotdeauna, si mai ales din partea mea, pentru ca eu voi avea cu 10 ani mai putin decat el, prin urmare, mai tanara, mai invatata (de el), mai mai mai... dar pana atunci, nu imi voi putea alunga teama ca el cand imi va spune ca ramane peste program sau are ceva de facut, se va duce la alta.
Deci?
Tu in ce stadiu mai esti cu barbatul tau?
Neghinitza
Postat pe 3 Iunie 2009 16:49
Dar ce faci , cand soarta iti e impotriva , cand diferenta de varsta e doar 6 ani! ..., cand iti place de cineva anume , cand astrele urla ca ar fi perechea perfecta , si anume ea taur, eu fecioara...dar a intervenit ceva , sau cineva, prietenul ei cu care nu se intelege extraordinar...
E suficient detaliata situatia asta ...E suficient de complicata dar...oare sunt si solutii pe masura ?
DaMarkus09
Postat pe 15 Iunie 2009 18:11
Markos problemele sint 2 : ori astrele au urlat prea tare si au speriat fata,ori prietenul e mai prieten ca tine si s-antors la el...Solutia ar fi :astrelor da-le Off si fetei demonstreaza-i(nu urlat,e sensibila la d-astea)ca-i esti mai preten ca pretenu'...
valentino
Postat pe 15 Iunie 2009 18:19
De la: garbo000391, la data 2009-05-14 16:25:18Ramana mut de admiratie pentru o asemenea gandire profunda: "Eu te-as incuraja mai curand sa te gandesti la viitorul tau(bacalureat, facultate, profesie, etc)." Da, mai ales gandul de facutltate Dorim sa aratam ca noi, noi maturii, avem datoria sa ne intrebam daca la 18 ani poate gandi matur; daca se "potrivesc" cu adevarat, vor ramane impreuna pana la sfarsit si vor avea "maturitate" sa invinga diversele situatii care pot duce la despartire.

Nu va suparati, sunteti bunic? Ca daca da trebuie sa aveti o nepoata fff nefericita! Eu n-as mai da pe la bunici cu asa bunic Si nici tu n-ai facultate, se vede dupa cum scrii
elle
Postat pe 15 Iunie 2009 21:30
elle,ca tot stii sa cetesti in stele...ce zici de scrisurile mele???...
valentino
Postat pe 16 Iunie 2009 12:35
Si tie iti trebuiesc niste lectii de gramatica
elle
Postat pe 17 Iunie 2009 15:24
De la: Neghinitza, la data 2009-06-03 16:49:04Draga Sky, cum esti acum cu baiatul de 28 de ani?????
Am citit cu mare interes toate comentariile voastre
Va dau dreptate tuturor.. dar pentru ca mereu exista un "dar"...
Si eu am o relatie cu un barbat(!) si diferenta e tot de 10 ani.
De ce el? Pentru ca toti cu care am fost inaintea lui s-au evaporat din sufletul meu si nici nu se compara cu actualul.
Experienta e uimitoare, si imi place ca ma invata lectii de viata, imi arata ce-i corect, ce-i bun, cine-i nebun, etc.. DAR uneori ma innebuneste. Simt cum vrea sa ma schimbe, sa ma transforme in femeia lui, in sotia lui, in mama copiilor lui.
Deseori imi spun ca nu sunt regatita pentru asta, ca sunt tanara, ca vreau sa fac aia, aia si aia.. Dar de cele mai multe ori cand sunt cu el, cand suntem impreuna, ma gandesc la viitorul noastru, la cum ne-ar putea fi impreuna, si la acea liniste tampita care imi da o stare de bine..
La fel ca si tine Sky, pot spune despre el ca are si o experienta destul de vasta in materie de femei, nu se compara cu acei cativa barbati cu care am fost eu. Uneori ma sperie gandul asta.. si nu pot trece peste faptul ca ma poate compara oricand cu o alta care ii facea asa, care ii zicea nu stiu ce, si ii poate deschide amintiri placute sau mai putin placute... Exista mereu riscul de a intoarce trecutul pentru a face comparatii cu prezentul si femeia.. Sper sa intelegi ce vreau sa spun..
Acum? Acum eu traiesc fiecare clipa alaturi de el,minunatele clipe.. si incerc sa nu ma mai gandesc atat de mult la lucrurile astea.. pentru ca nu am nici pentru mine raspunsuri inca..
Cineva imi mai spunea ca vor exista tentatii intotdeauna, si mai ales din partea mea, pentru ca eu voi avea cu 10 ani mai putin decat el, prin urmare, mai tanara, mai invatata (de el), mai mai mai... dar pana atunci, nu imi voi putea alunga teama ca el cand imi va spune ca ramane peste program sau are ceva de facut, se va duce la alta.
Deci?
Tu in ce stadiu mai esti cu barbatul tau?

nu mai sunt nicicum....ieri ne-am despartit....nu mai mergea...aveai ideile lui de libertate...eu sunt dependenta de afectiune...asta e...dupa aproape 1 an...doare
Sky
Postat pe 30 Iunie 2009 15:15
Nu te invata nimic.Istoria se repeta.
Ioana007
Postat pe 1 Iulie 2009 21:42
IOANO,repetitia e mama invataturi,doar finalul e cateodata tragic
scrichy
Postat pe 1 Iulie 2009 22:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 3 De la: Micass 20 Decembrie 2008 09:31
Nu mai stiu ce inseamna dragostea 11 De la: scrichy 10 Mai 2009 14:17
E mai bine cu un frate/sora sau singur? 13 De la: garbo075336 18 Iulie 2013 00:26
probleme cu vibratorul 111 De la: superbus 13 Mai 2009 11:35
Fosta lui sotie nu apartine tocmai trecutului 28 De la: garbo_413281 12 Septembrie 2015 14:55
Setari Cookie-uri