imi este frica sa merg la medic!nu am ciclu regulat!ce mi se intampla? am 23 de ani si la inceput imi venea ciclu cam odata la cateva luni acum din ce in ce mai rar.acum nu mi-a venit de vreo 6 luni!spuneti-mi ceva va rog! |
||
cipri Postat pe 8 Septembrie 2008 19:42 |
||
---|---|---|
ai avut contact sexual neprotajat ?daca nu e o problema hormonala fuga la doctor nu doare.iar cat despre intarziere e neplacut iti afecteaza organismul si poti lua in greutatae kg extraordinare | ||
yavrum Postat pe 10 Septembrie 2008 14:54 |
||
Orice intarzaiere este un semn de alarma ,mai ales la varsta ta totusi trebuie sa-ti invingi frica si sa mergi la medic sa vezi care este cauza. | ||
|
||
babynelly Postat pe 21 Septembrie 2008 15:06 |
||
eu am o colega careia nu ii venea regulat si a zis k de knd ia antibaby s-au mai rezolvat problemele,dar si pt lucrul asta cu antibaby tre s mergi la medic k s iti recomande ceva pt tine in mod special | ||
ave_alexu Postat pe 28 Octombrie 2008 19:53 |
||
Ai 24 de ani si ti-e frica sa mergi la doctor??? Pe ce pamant traiesti??? Sau ai impresia ca te mananca? Cred ca mai degraba ti-e rusine si nu frica iar in cazul asta poti merge la o doctora ginecolog sau chiar la un endocrinolog insa nu poti sta asa... E spre binele tau! Mai tarziu s-ar putea sa fie prea tarziu si ca orice femeie cred ca vrei sa ai copii, nu-i asa? |
||
Gaby211081 Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:30 |
||
Nu mai esti fetitza, nu trebuie sa-ti fie frica sau rusine, este un lucru normal sa mergi la doctor, este necesar un control ginecologic cel putin o data pe an. Iti recomand sa incepi sa-ti faci anual testul papanicolau si ecografie la sani.E spre binele tau. In urma controlului, pe baza unor analize doctorul iti va spune care este cauza intarzierii ciclului. Eu ma duc de la 18 ani,am schimbat 4 medici pana sa gasesc unul de care sa fiu multumita. Dar tb sa te duci, asa ca grabeste-te!!! Gandeste-te intai la tine, la sanatatea ta! | ||
geomacri Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:11 |
||
Daca te intereseaza, eu iti pot recomanda o doctora foarte draguta care nu te va face nici macar o clipa sa te simti stanjenita. Se numeste Andreescu Denis - Anca si o poti gasi la Lotus Medica (www.lotusmedica.ro). Eu am fost chiar aseara la ea si am fost incantata. Mai mult ca sigur o sa te puna sa iti faci si un control endocrinologic si sa iti faci niste analize...S-ar putea sa ai ovare polichistice. Eu in locul tau as fi foarte ingrijorata si nu as mai sta pe ganduri, m-as duce la doctor! Vezi ca nu-i de glumit cu lucrurile astea!!!! | ||
Gaby211081 Postat pe 6 Noiembrie 2008 15:20 |
||
Buna Cipri, invinge teama si mergi la medic, acest lucru trebuie facut de orice femeie de cel putin 2 ori pe an. Am o prietena care a avut aceasi problema ca si tine. Acum urmeaza un tratament cu anticonceptionale si e ok, ii vine la 28 zile. N-ai de ce sa fi speriata. Mult curaj si bafta! |
||
luly78 Postat pe 13 Noiembrie 2008 19:56 |
||
SI EU AM AVUT ACEEASI PROBLEMA ,DAR DIN CAUZA CA AM FOLOSIT ANITCONCEPTIONAL INJECTABIL....NU STIU DACA TU AI FOLOSIT. ORICUM MERGI LA DOCTOR FARA GRIJI SI FRICA SUCCES! |
||
zgubilicea Postat pe 17 Noiembrie 2008 12:14 |
||
nu trebuie sa ai frica, e sanatatea ta la mijloc. recomandat este sa se mearga la ginecolog o data la jumatate de an, nu ai de sa-ti fie frica,credema! eu am 21 de ani iar de la 18 ani imi fac mereu controlul regulat ! asa ca bafta si spunene cum ti-a mers | ||
Postat pe 4 Decembrie 2008 15:17 |
||
imi este frica sa merg la medic!nu am ciclu regulat!ce mi se intampla? am 23 de ani si la inceput imi venea ciclu cam odata la cateva luni acum din ce in ce mai rar.acum nu mi-a venit de vreo 6 luni!spuneti-mi ceva va rog! Scrie-mi mai multe despre problemele pe care le ai si poate iti recomand ceva care sa-ti regleze ciclul. [email protected] |
||
mirelamaria Postat pe 7 Ianuarie 2009 09:58 |
||
eu sincer nu vreau sa mai aud de aceasta doamna doctor andrescu denis de la lotus medica......Sa incep cu inceputul: am fost la ea anul trecut sa-mi recomande ce anticonceptionale sa iau ,iar in urma controlului(fara analize) a depistat ca am o rana pe colul uterin.Mi-a dat un anumit tip de ovule si mi-a spus ca in fiecare seara sa ma spal cu sapun in interiorul vaginului si sa vin la control dupa ce termin ovulele...Dupa ce am iesit din cabinet mi-am facut programare pentru ca era foarte aglomerat si daca nu-mi faceam atunci era posibil sa ajung la consultaie dupa 2 luni..in fine.Cand am ajuns a doua oara la consultatie imi pune ca trebuie sa fac in continuare tratament ca nu mi-a trecut si sa ma spal in interiotrul vaginului cu sapun in fiecare seara..Si fac eu tratament 4 luni ...(in fiecare seara ovule fara pauza),pana mi se lumineaza mintea si ma duc alt medic. Am ajuns la celalalt medic si in urma analizelor imi spune ca nu am nimic.Doamna doctor Andreescu este draguta si amabila ,dar sincer nu am nevoie de doctori draguti,ci mai degraba de doctori competenti.........Asta este experienta mea ...... Am uitat sa precizez un lucru, m-am dus la alt doctor in momentul in care mi-a zis ca rana trebuie cauterizata. |
||
selisia Postat pe 24 Februarie 2009 11:43 |
||
mergi de urgenta la medic e o problema hormonala care apare tot mai des de la diversi factori insa mergi ca sa-ti prescrie un tratament probabil vei face si un ecograf trebuie sa rezolvi urgent problema | ||
garbo000057 Postat pe 9 Martie 2009 14:15 |
||
La varsta ta, ciclul trebuie sa fie cat-de-cat regulat...daca aveai 14-15 ani as fi zis ca e ok, se regleaza in timp... deci...sa lamurim problema..iti e frica sa mergi la medic fiindca iti e rusine sau fiindca iti e frica de rezultat? Daca e pt. ca iti este rusine, te anunt ca nu e neaparat nevoie sa mergi la ginecolog, poti alege un medic endocrinolog, mai ales ca din experinta mea, aceasta problema pare una hormonala si nu ginecologica... Daca iti e frica de rezultat...fata mea, esti destul de mare...daca stai asa nu se va rezolva, dimpotriva...asa ca..fii barbata, Zoe!!! daca esti din Buc, da-mi un mesaj privat si iti pot recomanda o doctora endocrinolog foarte buna! pupici |
||
ramo_ptk_2008 Postat pe 30 Martie 2009 14:20 |
||
un medic endocrinolog(cred ca am scris corect) iti poate spune ce ti se intampla....poate ai nevoie de un tratament....o zi buna | ||
garbo017339 Postat pe 28 Iulie 2009 17:13 |
||
De la: cipri, la data 2008-09-08 19:42:34imi este frica sa merg la medic!nu am ciclu regulat!ce mi se intampla? Ai un dezechilibru hormonal. Iti recomand o vizita la endocrinolog, o sa`ti dea niste analize, un echo si un tratament in fuctie de rezultate. Nu sta sa se ajunga la pauza de un an intre menstruatii, o sa ai mari pb. Eu sunt patita, ma ingrasasem enorm si m`am chinuit infiorator de tare sa dau jos. In plus, poate sa`ti afecteze organismul ireversibil.Endocrinolgul nu este totuna cu ginecologul, nu te dezbraca, deci n`ai de ce sa iti faci griji. Du`te mai repede ca nu e de stat.Ti`o spun din experienta proprie. Succes |
||
ralukyyy Postat pe 7 Septembrie 2009 15:15 |
||
ai putea sa fii insarcinata dar sa fii sigura dute la un doctora ginecolog . | ||
garbo092729 Postat pe 7 Septembrie 2009 15:21 |
||
Nu exista alta solutie decat mersul la medic!!! De ce sa iti fie frica,de ce iti va spune?Multmai grav este daca nu mergi,acum este devreme,te poate ajuta,se rezolva problema.trebuie rezolvata neaparat,din timp.Nu ezita,fugi la medic,nu mai intarzia,ca sa nu fie prea tarziu!Las-o naibii de frica si intampina problema.iti va face analize de sange,si hormonale,si va iesi la iveala ce se intampla. |
||
daniilia Postat pe 5 Martie 2010 05:10 |
||
Postat pe: 8 Septembrie 2008, ora 19:42 fara a fi rautacioasa..dar nu credeti ca din 2008 si pana in 2010 "fata" si-o rezolvat problema?? |
||
LILO Postat pe 5 Martie 2010 05:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
rinoplastie | 8 | De la: panacristina 28 Aprilie 2019 11:30 |
clinica pt copii - reducere 1500 euro aparat invizibil | 2 | De la: ileana_damian 12 Aprilie 2011 14:06 |
spuneti-mi va rog | 19 | De la: LILO 5 Martie 2010 05:52 |
|
||
psiholog Bogdana Bursuc | 1 | De la: garbo_403009 11 Iunie 2014 22:34 |
10lucruri pe care medicul nu ti le spune niciodata | 1 | De la: alexxandra 16 Mai 2010 13:45 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice