fleurdelis Postat pe 11 Iunie 2010 05:56 |
||
---|---|---|
De la: roby_cado, la data 2010-04-13 16:01:50 "doar considera ca totul e ok", dar pt ok-ul asta nu prea fac multe... lipsa de respect mai presus decat orgoliul, sunt nerecunoscatori...ei au dreptate intotdeauna numai sa nu aiba dreptate cea de langa ei...repet, il stiu doar pe "nu", "da" nu exista pt ei...si lista poate continua. nu mai fac alte comentarii...sunt scarbita de rac. nu as mai vrea sa mai intalnesc altul in viata asta, dar nici in alta viata. |
||
garbo257891 Postat pe 11 Iunie 2010 16:16 |
||
Nu se poate. Tocmai l-ai intalnit pe Roby. | ||
|
||
Doara Postat pe 11 Iunie 2010 20:06 |
||
reao! | ||
preci Postat pe 11 Iunie 2010 20:09 |
||
pot sa desenez cum vad eu stele verzi?/ | ||
fleurdelis Postat pe 11 Iunie 2010 20:11 |
||
baga... | ||
preci Postat pe 11 Iunie 2010 20:12 |
||
ce mai>> stele verzi sau....chipsuri la robinet?? |
||
fleurdelis Postat pe 11 Iunie 2010 20:18 |
||
stelele alea verzi,bre... vreau sa vad daca le vedem la fel... |
||
preci Postat pe 11 Iunie 2010 20:22 |
||
is la fel is la felll,,,fii convinsa! |
||
fleurdelis Postat pe 11 Iunie 2010 20:32 |
||
garbolilia : Cu un rac... cu cat te pui mai mult in contra cu atat devine mai incapatanat. Depinde cum il iei. | ||
cricat Postat pe 11 Iunie 2010 22:40 |
||
nu cricat2002 nu sunt scorpion..sunt balanta si de obicei nu sunt razbunatoare..doar cand e cazul | ||
garbo000691 Postat pe 12 Iunie 2010 11:11 |
||
De la: garbo000691, la data 2010-06-12 11:11:53nu cricat2002 nu sunt scorpion..sunt balanta si de obicei nu sunt razbunatoare..doar cand e cazul |
||
cricat Postat pe 12 Iunie 2010 19:36 |
||
mai bine de atat nici eu nu pot sa oz ic ..ai perfecta dreptate.. cama sta se simtre cand ai langa tine un rac... f tare! respect ! | ||
waterfall_ice Postat pe 29 August 2010 19:25 |
||
De la: nelutza_darjan, la data 2010-04-08 16:53:36Daca n-a murit,sa moara! vaaaai....! sa ramanem fara d(raci)...cum, se poate asta??????? ....... o sa fiu vaduva vesela... |
||
garbo257891 Postat pe 31 August 2010 00:02 |
||
De la: cricat2002, la data 2010-06-11 22:40:13garbolilia : Cu un rac... cu cat te pui mai mult in contra cu atat devine mai incapatanat. Depinde cum il iei. stiu, dar nu ii poti impaca cu nimic......NE NoROc Iti |
||
garbo257891 Postat pe 31 August 2010 00:27 |
||
De la: godbet, la data 2010-04-16 17:37:47eu cred ca tu esti grasa si iti place shaorma la nebunie doar cu ceapa ca altfel nu mananci :))) :):):):) ..cred c-ai gresit revista,domle...sau poate esti vreo baiata :):):) |
||
june66558 Postat pe 4 Septembrie 2010 22:03 |
||
garbolilia - ii pui pe ignore....... asta ii doare cel mai tare...... pe raci | ||
cricat Postat pe 5 Septembrie 2010 16:01 |
||
depinde si de barbat, sunt si impunatori,dar si sensibili, trebuie sa stii sa discuti cu ei | ||
giul1a Postat pe 5 Septembrie 2010 16:50 |
||
RUSINE ESTI O COMPLEXATA | ||
garbo021581 Postat pe 11 Octombrie 2010 22:12 |
||
Fara sa generalizam...ok,insa dupa una an de cand nu mai eram impreuna,crezand ca suntem amici,imi vb intr-o seara frumos si ma minte cu ochii larg deschisi ca e singur,fostul meu rac,apoi a doua zi ma taie de pe facebook fara niciun motiv, ca sa poata sa-si puna poza cu noua,,achizitie'', iubirea lui cea noua.El,sa zicem ca-i doar un stupid dar ce ma fac cu alte persoane care sunt sub aceiasi ,,luna'',ma refer la astru si care se comporta la fel de ciudat?Parerea mea e, ca cei ce au citit cat de cat horoscopul si stiu ca n-au ce cauta cu alte zodii,nici nu ar trebui sa incerce macar sa intre intr-o astfel de relatie si ca sa vedeti fatalitatea...pe mine ca amici ma cauta numai racii!!!Am lipici la ei,ca sa-mi amarasca zilele si nici macar nu-i vb de iubire,ci doar de amicitie... | ||
adana1996161 Postat pe 12 Octombrie 2010 15:58 |
||
sezi te rog | ||
ffgtftftf Postat pe 12 Octombrie 2010 19:21 |
||
raspunsul tau pentru cine a fost garbo 581? | ||
cricat Postat pe 12 Octombrie 2010 21:48 |
||
De la: roby_cado, la data 2008-10-20 16:12:27buna,eu sunt un rac,asa ca voi vb din punctul meu de vedere.dupa cum spune ina7,asa este,nu toti suntem la fel,dar in general ne asemanam,pe mine spre exemplu,ma intereseaza stabilitatea emotionala.asta inseamna ca dureaza ceva timp, pana sunt sigur de sentimentele partenerului.dar in momentul in care sunt sigur,sa te tii bine.......numai atunci un rac se dezlantuie.exista insa, alt pericol aici,si anume ca partenerul sa se simta sufocat de romantismul si tandretea cu care este coplesit,dat fiind faptul ca a asteptat o perioada buna de timp asa ceva,si acum vin buluc peste el.asta e tot.de aici pleaca ideea ca am fi posesivi.nu exista nici un mister in aceasta zodie.si inca ceva,dupa ce un rac si-a dezvaluit sentimentele fata de tine,ferestete sa-l ranesti.poate deveni, din cel mai romantic om pe care l-ai intalnit, cel mai aprig dusman.ce sa mai spun despre familie,pentru mine cel putin,familia este sacra.daca reusesti sa-ti intemeiezi o familie alaturi de un rac,poti fi sigur ca nimeni si nimic, din exterior, nu va putea zdruncina acel camin.Cu stima CATALIN. uupppsss.....si cam cat ar trebui sa astept dupa un rac ca sa mi analizeze el sentimentele bre???? haa?? oare ? ....dar astept dezlantuirea asta firar ea sa fie....oooo da si inca...cum.. ...romantism, tandrete?? el zice ca nu stie cu ce se papa astea ... n am simtit asta pana acum de la acest rac, desi stiu ca poate..eu tot " batman, batman" si astept De ranit nu am ranit pe nimeni, cu atat mai putin sa ranesc persoana pe care o iubesc cel mai mult ..... Bre e buna caracterizarea asta a racului....traiesc si eu alaturi de unu'....sper sa fie cum zici matale aci...ca l astept |
||
madita Postat pe 12 Octombrie 2010 22:44 |
||
Buna tuturor...as vrea sa va povestesc despre relatia mea cu un baiat din aceasta zodie ..Deci pentru inceput as vrea sa va spun ca prima data cind am facut cunostinta sa uitat doar la felul in care arat (ceia ce ma suparat f mult,caci imi place mult cind barbatul ma apreciaza intelectual)deci mai apoi dupa 1 intilnire ma mai suna ,si am mai esit de citeva ori,peurma gata nu ma mai sunat si nici un semn nu mea mai dat(insa eu in acel timp am inceput probabil de zis sa ma indragostesc)insa eu nul sunam ma tineam mindra...Si deci dupa undeva 1luna am aflat ca traeste linga cea mai buna prietena a meal si ducinduma la ea il intilneam f des..el deci se oprea imi vorbea ,si tot timpul cind ma vedea se oprea ma lua cu el,imi scria (deci deaici se concluzioneaza ca un rac trebuie sa te vada ca sasi aduca aminte)A trecut mult timp mia facut si zile grele caci era f frumos si imblau o multimea de fete dupa el si tot si nu mai intelegeam ce relatie e intre noi ,racul e un barbat f greoi care acum iti poate promite una,te poate suna iar mine nu peurma iara si tot asa,mai apoi m saturasem si iam zis ce inseamna tot acesta si el imi spuse ca nu stia ce sa faca vroia sa ma cunoasca sa fie sigur ca el poate avea incredere in mine,si deci prima intrebare intima DIN PARTEA LUI A FOSR ((TU ESTI VIRGINA?))La care am raspuns ca da ...dupa acest raspuns fetelor nici nu aveti ideie cit de tare ma strins in brate si ma sarutat atit de pasional (deci un baeat rac pune accent pe lucruri care ii pot apartine numai lui)deatunci sa inceput la noi cit mai serios pina cind intro seara ma sunat vb am ajuns pina la ceia ca ar trebui sa vina pina la mine sa stea cu mine caci eram singura simi era rusine sa-l resping caci il indragisem mult..Venind sa intimplat ce nu mam asteptat mam daruit lui.fiind virgina lam facut fericit eu am simtit in felul cum se comporta si dupa cum ma privea,mie insa mia provocat o durere extraordinar de neplacuta ca nu puteam s m scol din pat insa el trebuia s plece ca la sunat cineva si ma lasat insa lasinduma ma sarutat ma intrebat daca ma simt bine ..na dovedit bine sa iasa din casa ca ma sunat si ma intrebat (Papusa totul e normal,cum te simti?)2 zi dimineata ma sunat si ma intrebat daca totul e in regula in 2 seara a mai venit la mine si iarasi am facuto ,iarasi ma durut si stateam toata noaptea NU PUTEAM SA ADORM DE DURERE stateam asezata si el tot statea asezat Eu il intreb de ce stai si tu asezat dar El mi-a raspuns pentru ca Sa te sustin pe tine ,si ma tot saruta eu muream de durere si el vedea Si ma intrebat poate sa te iau in brate sa te duc pina la bucatarie sau daca vrei ma duc la farmacie sa-ti iau ceva...Fetelor nici nam crezut ca se va purta atit de frumos ..va pot da un sfat trebuie sa manipulezi cu barbatul rac sa stii cym sa-l iai sai dai intrebari care te intereseaza si sa scoti initialul fara sasi deie seama ca mai apoi sa le folosesti in folosul tau provocindui interes fata de tine...Una buna pot sa va spun ca nui place cind totul i se da dea gata el vrea sa descopere sa lupte sa cucereasca ,si nici intrun caz nui spuneti cal iubiti ca muriti dupa el tinetil in azart fii mindra si aratai din 100% undeva 65% indiferenta ,Fii diferita ,nui povesti multe ascultal si ride ingindurata fii desteapta si tinel in azart!!!Acum ne-am despartit pt ca eu l-am lasat Dar el mi-a spus ca Tine mult la mine..asta inseamna ca oricind ma pot intoarce la el...Il iubesc dar nu io spun niciodata il las sa se gindeasca ca nu-mi mai trebuieste pentru a avea sanse sa m vreie mereu....DACA STII SAL EI IL PASTREZI MEREU....va poop | ||
garbo172592 Postat pe 17 Octombrie 2010 13:10 |
||
De la: Doara, la data 2010-06-11 20:06:25Nu se poate. Tocmai l-ai intalnit pe Roby. fereasca Dumnezeu... |
||
garbo257891 Postat pe 17 Octombrie 2010 23:28 |
||
De la: cricat2002, la data 2010-09-05 16:01:29garbolilia - ii pui pe ignore....... asta ii doare cel mai tare...... pe raci asta si merita....nu are rost sa ma mai stresez cu o jigodie.. .m-a stresat candva si acum regret. |
||
garbo257891 Postat pe 17 Octombrie 2010 23:48 |
||
am si eu un rac din nefericire, am ramas ingrozita dupa tot ce am citit , doamne ce mi-a facut si mie DRACUL meu. sa chinuit un an sa imi intre in inima dupa ce i-am dat papucii. apoi toate bune si frumoase, pana cand i-am spus ca pt el nu am plecat in tari straine, si sa suparat frate si mi-a dat papucii mi-a zis sa plec ca eu asta vreau nu pe el il vreau. si de atunci sunt 6 luni in care m-am chinuit sa il aduc inapoi, ma ia cu vrajeli ca are treaba, nu vrea sa se intalneasca cu mine, nu ca nu vrea ca nu poate ( diplomat omul). dar e gelos se tot ia de mine cand ma vede ca umblu aiurea( astia sunt nebuni frate rau) e ceva de genul LASA-MA DA NU MA LASA. daca ii intorc spatele si el e la fel , daca il sun devine tare mandru imi zambeste cand ma vede. acum de o luna l-am lasat in plata lui ca nu mai pot, imi vine sa il omor........ ce dracu vrea ca ma si streseaza, mi-e ca daca imi gasesc pe altul ma omoara asta ca zice ca il insel desi noi suntem doar amici dupa cum mi-a spus el mie. un barbat rac pe aici sa imi dea un sfat, sincer daca o iau pe sentimente m-as impaca cu el, dar pe partea rationala l-as omori. 1. daca ii dau cu flit, vi inapoi racusorule ??? 2. daca continui sa te sun si sa te pup pe toate partile ( numa eu l-am sunat atata timp) imi acorzi o sansa? |
||
garbo085788 Postat pe 24 Octombrie 2010 20:56 |
||
garbo 788 - stiu cate ceva din zodia asta, cunosc trei barbati raci... frate, cumnat, sot. un rac ... si daca iubeste si este ranit..... te lasa.. Oricat te/ar iubi. mai sunt si unii care iubesc foarte mult si trag cu dintii de acea iubire.... dar acestia se vad de la inceput. Din ce spui .... nu este cazul racului tau. |
||
cricat Postat pe 24 Octombrie 2010 21:14 |
||
Si inca ceva.....ia incearca sa nu /l mai suni... | ||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2010 08:46 |
||
De la: cricat2002, la data 2010-10-25 08:46:00Si inca ceva.....ia incearca sa nu /l mai suni... cri... asa sa fac si eu?!:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 08:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zodia varsator | 21 | De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:00 |
zodia martisor! | 3 | De la: mulan 1 Martie 2010 16:19 |
Zodia varsator... | 79 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:54 |
|
||
zone erogene in functie de zodie | 314 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:03 |
Osteoporoza, Osteoartrita | 2 | De la: quasaria 18 Ianuarie 2010 00:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară