Barbatul Rac

nu il mai sun o sa imi vad de viata mea oricum, limita mea a ajuns la "limita imposibilului"
oricum am mai avut o cearta cu el mai de mult pana nu am sunat plangand si i-am spus cat il iubesc nu ma iertat. si inca ceva o persoana apropiata i-a spus ca am o limita si eu cat sa mai astept si la care el a inceput sa rada ( stie ca ma are la degetul mic probabil) de asta a reactionat asa.
de data asta numai fac nimic, mereu sa intors la mine, doar ca atunci cand poate se trezeste la realitate o sa fie prea tarziu.
" indiferenta este un joc psihologic atat de puternic incat cel care te ignora de fapt te face sa te gandesti mai mult la el, decat daca te-ar pupa cineva in fund toata ziua"
asta face el cu mine, stiu ca mai tine la mine, dar de acum am sa ii tratez si eu indiferenta cu o mai mare indiferenta.

garbo085788
Postat pe 25 Octombrie 2010 09:04
asa sa faci 788.

Ge.... tu suna-l ...... ia vezi .... te mai iumbeste?
cricat
Postat pe 25 Octombrie 2010 16:13
Roby..... esti pe faza...... vezi ca te suna Ge
cricat
Postat pe 25 Octombrie 2010 16:14
Am citit si eu primele pagini si ultimele si sunt perfect de acord cu ceea ce spuneti voi despre barbatul rac!

Si eu sunt rac, nascuta in aceeasi zi cu el.
Am trecut si eu prin aceeasi sufocare a lui in primele cateva luni, dupa care a trecut la defensiva. Am suferit mult dar acum privind inapoi si comparand cu situatia actuala imi dau seama ca era chiar bine :)).
Acum trecem printr-o relatie la distanta (el fiind plecat la facultate in alta tara), combinata cu o cearta subita intre mine si ai lui (care cred ca e mai mult paranoia din partea alorlui - dupa ce toata vara ziceai ca suntem o familie adevarata) si cu o obsesie pentru jocuri pe calculator (din partea lui). Cu alte cuvinte atentie pt mine = 0.
Si ce e si ma ciudat e ca mai pozeaza si in victima, dictator fiind. I-am zis de nshpemii de ori ca vreau sa ne despartim si subit o da la intors, dar nu schimba nimic din atitudinea lui. Eu incerc sa vad partile bune (chit ca pe zi ce trece raman tot mai putine) fiindca oricum aparent nu am incotro - eu fiind tot rac imi e la fel de greu sa renunt la relatie cum ii e si lui, chit ca deja ma distruge indiferenta lui.
Si da, la inceput era sufocant... acum imi da la spatiuuu...de nu am ce face cu el. Imi da prea mult spatiu. El zice ca e din cauza distantei - dar eu din cate stiu... distanta apropie oamenii, nu ii desparte. Si ce e drept, prima luna de cand a plecat era extraordinara. Era baiatul meu perfect pe care il iubeam. Acum e un monstru de care nu ma pot desparti.
Sunt convinsa ca e din cauza maica-sii care ii baga numai prostii in cap (atat lui cat si persoanelor din jurul lui pe care le pune sa vorbeasca cu el sa isi gaseasca pe altcineva si sa ma lase pe mine). Si nu suporta cand ii zic ca e "baiatul mamei". Dar chiar e. Si aparent toti racii sunt asa. La inceput nu as fi crezut asta chiar atat de convinsa...dar acum sunt sigura.

Asadar chiar nu stiu ce sa mai cred despre raci. Sunt convinsa ca inca ma iubeste, insa atitudinea lui chiar lasa de dorit si ma tem ca la un momentdat o sa ma plictisesc si eu sa incerc sa il fac gelos (si sa nu functioneze), sa stau sa alerg dupa iesiri in oras cu oricine (numai ca sa nu mai fiu tentata sa stau la calculator si sa ma oftic ca nu ma baga in seama) si sa nu mai vreau sa ma mai gandesc la nimic dragut fiindca nu am cu cine. Nu ii mai place sa faca planuri, e schimbat... dar cred ca mai tre sa rezist pana la vara cand va veni de tot si va trebui oricum sa luam o decizie.
adellatol
Postat pe 12 Decembrie 2010 11:55
aoleooooooooooooooo!!!!!!!!! barbatul rac e plangacios, depresiv, santajist sentimental, mincinos, lenes, iresponsabil, cheltuitor, profitor, isteric si scandalagiu...in schimb, gateste bine si-ti vinde vise despre viata lunga si imbelsugata...fugiti cat va tin picioarele!!!!!!!!!!!!!
garbo211547
Postat pe 29 Iunie 2011 21:34
unde esti roby?
dor72
Postat pe 29 Iunie 2011 21:35
fug..,n-auzi ce zice..?
roby_cado
Postat pe 30 Iunie 2011 06:07
ai cam terminat cu hi, hi....
mai bine berbet...decat barbat...
dor72
Postat pe 30 Iunie 2011 10:10
Buna,am si eu o curiozitate...cat de compatibil este barbatul rac cu femeia leu?poate stie cineva din propria experienta.ms
garbo213935
Postat pe 15 Iulie 2011 12:52
Buna eu sunt taur si sunt cu un rac de 4 luni si eset adevarat la inceput a fost fff frumos stateam pana la 4 dimineata dar a fost o chestie si asta l-a facut ca sa se inchida in el , si am tot incercat ca sa ii arat ca na atunci a fost o iesire de a mea, Am incercat sa vb si cu el si i-am spus ca nu vreau sa se mai comporte asa si nu are de ce ca ma raneste. Vreau sa stiu ce as putea sa fac sa revina asa cum a fost ianinte. Uneori cand se enerveaza prefer sa nu ii mai spun nimic . Ati putea sa imi spuneti si mie cate ceva
RGeorgy
Postat pe 16 Septembrie 2011 15:52
sunt identici acesti oameni????? loolll,tot ce citesc aici ma infioara!am cunoscut un rac acum 1 an si jumatate,nu se poateeeee.....nu pot fi toti la fel...dar din pacate asa este.am crezut in el pana la cer si iinapoi,dar ce a facut?nimik,dimpotriva :(acum de o luna si jumatate e plecat dincolo,timp in care nu am primit decat un mesaj si un telefon...atat...speram ca macar acum sa se schimbe....dar pauza...nu le pasa decat de ei la cat de nesimtitori sunt,acesti oameni nu au inima,nu stiu sa iubeasca.Am incercat sa il sun,de fiecare data are telefonul inchis,cine poate sa ii mai inteleaga?eu nu
alinaleila
Postat pe 18 Septembrie 2011 15:09
mi-e dor de el de moooooorrrr,imi lipseste ,dar vreau sa il uit ca sufar enorm
alinaleila
Postat pe 18 Septembrie 2011 15:13
De la: RGeorgy, la data 2011-09-16 15:52:22Buna eu sunt taur si sunt cu un rac de 4 luni si eset adevarat la inceput a fost fff frumos stateam pana la 4 dimineata dar a fost o chestie si asta l-a facut ca sa se inchida in el , si am tot incercat ca sa ii arat ca na atunci a fost o iesire de a mea, Am incercat sa vb si cu el si i-am spus ca nu vreau sa se mai comporte asa si nu are de ce ca ma raneste. Vreau sa stiu ce as putea sa fac sa revina asa cum a fost ianinte. Uneori cand se enerveaza prefer sa nu ii mai spun nimic . Ati putea sa imi spuneti si mie cate ceva
rgeorgy` uita-l cat mai repede,pana nu te prinde in mreje,ignora-l,ai sa suferi,daca ai o inima daruieste-o altcuiva
alinaleila
Postat pe 18 Septembrie 2011 15:16
Ceea ce se spune aici despre barbatul rac e perfect adevarat.sigur, aku oamneii mai difera de la unul la altu, dar in general barbatii rac sunt asa cum i-ati decsris voi.Am cunoscut un singur rac pana akum si mi-a fost de ajuns.cel mai dificil om pe care l-am intalnit vreodata, am incercat cat am putut sa-l descifrez, sa-mi dau seama ce gandeste, sa ma pun in locul lui, sa il analizez ca sa stiu kum sa ma port cu el, dar nimik.a ramas o enigma pt mine, e singurul baiat pe care n-am putut sa-l inteleg nici makar intr-o mika masura.pt ca era schimbator si ma inducea in eroare.daca observam un lucru si credeam k am aflat ceva despre el k om, imediat se schimba, alte ideii, alte reactii, alt comportament.intr-adevar foarte atasat de familie, familist convins, ii placeau copii, timid, poate chiar pre timid, dur in aparenta dar sunt convina ca in sufletul lui nu era asa, nu vorbea de sentimente, puteam discuta minute in sir dar despre orice alte banalitati, nu despre relatia noastra.azi vroia sa fie cu mine, maine se rasgandea.ce-i drept am fc si eu o mik greseala si akolo si-a pierdut increderea in mine, dar nici inainte nu se omora sa-mi arate ca chiar isi doreste o rel serioasa cu mine.poate k in minte lui a gandit-o.extrem de orgolios, se supara din orice gluma minora, se simtea deranjat din orice, nu stiam kum sa ma mai port cu el k sa nu il supar.gelos, posesiv, orgolios dupa cum ziceam.Nu recunostea niciodata cand gresea, era kam ingamfat, avea o parere f buan despre el si destul de proasta despre femei.sunt convinsa ca sub masca de om dur , era un barbat sensibil, iubitor, bland.misterul lui m-a atras, era ceva nou pt mine, sa ma aflu in ipostaza de a nu putea descfra un om.ei bn chiar a ramas un mister pt mine, inka ma mai roade asa sa incerc sa-l inteleg.e foarte dificila o relatie cu un rac pt ca nu te lasa sa il citesti, nu ai nicio confirmare comportamentala din partea lui.se schimba dupa cum bate vantu'.la inceput am crezut ca nu-l inteleg din cauza diferentei de varsta, era mai mare cu 10 ani, dar mi-am dat seama k nu asta e cauza.nu pot sa spun k l-am iubit pt ca am stat putin timp impreuna, dar mi-a fost foarte drag si aku dupa ce au trecut cativa ani tot ma mai gandesc la el cateodata.Mi-a zis ca nu simte nimik, dar comportamnetul lui spunea altceva.Unde ma duceam, venea dupa mkine, chiar daca nu venea sa imi vorbeasca, isi gasea el o ocupatie prin preajma mea si ma analiza de la distanta.Cik ne despartim k asa e mai bine dar ma strangea in brate si ma saruta.cum sa-l mai inteleg?am renuntat la un omentat dat.cand era numai ku mine se purta frumos, vorbea frumos era o scumpete, cand era cu prietenii deja isi schimba comportamentul.devenea indiferent, ironic.Am avut cateva tentative de a fi impreuna dar pana la urma nu a mai fost nimik pt k el n-avea incredere iar eu ma saturasem sa ma lupt cu morile de vant.Foarte dificil barbatul rac, chiar am vrut sa-l inteleg, am facut tot ce am putut.dar cred ca mai mari sanse aveam sa pot muta muntii din loc decat sa-l descifrez pe el
pisy87
Postat pe 4 Decembrie 2011 18:31
da intr-adevar, iti lasa impresia ca nu are inima k nu stie sa iubeasca.racu e genu de om care te lasa masca atunci kand crezi ka nu te poate surrinde cu naproape nimik.e foarte dificil sa-i intelegi comportamentul
pisy87
Postat pe 4 Decembrie 2011 18:38
Am auzit pana si comentarii gen:"ce cauta un barbat aici? in discutiile (barfele) noastre". :))
Nu cred ca e interzis ca si un barbat, de cele mai multe ori rac, sa-si exprime parerea.
Incredibil cum sunt atat de multe generalizari. Cum se arunca cu calitati si mai ales defecte...
Imi pare rau sa va spun, dar daca ati avut parte de o relatie "de maro", nu inseamna ca asa ar fi cu orice rac. Comentarii gen "fugiti cat puteti de repede" mi se par total exagerate. Ma intreb cum faceti de obicei. Vedeti un barbat interesant la prima vedere, discutati cu el, pare chiar ok si la un moment dat il intrebati din ce zodie e? La raspunsul "rac" ce spuneti? Imi pare rau...niciodata cu (d)raci?

Sa fim seriosi. Poate dupa cum v-ati prins, sunt rac...cica. Eu nu cred in chestiile astea. Stiu, poate urma intrebarea "Dar ce cauti aici?" R: In momente de plictiseala mai caut descrieri ale zodiei din care, aparent, fac parte. Aseara am citit o buna parte din comentarii si am ramas chiar uimit. Spuneti ca relatie e formata din 2 persoane, dar tot vina racului este...how about that...

Atat de multe lucruri care se bat in cap. Am inteles "suntem schimbatori" dar chiar asa? Odata suntem mari cheltuitori, in alte dati zgarciti de nu ne cumparam noi jeansi...
Versiunea mea legata de toate chestiile astea: Nu mai cautati raspunsuri unde nu sunt. Nu conteaza in ce zodie e cineva. Haideti sa punem pe prim-plan, omul cu calitati si defecte. Oare tot ce ati spun pana acum, nu se putea intampla indiferent de zodie? S-o luam logic. Ce conteaza data/ora la care ai iesit din...mama?
Dupa mine, conteaza mai mult educatia, mediul in care ai trait, experientele de viata, pana si o palma primita altfel de modeleaza...
E o discutie atat de ampla... ce poate continua la nesfarsit. Poate unele parti din descrierea unui rac mi se potrivesc. Dar intrebarea e: oare nu s-ar potrivi si altor zodii? Va spun ca da. Toti suntem egoisti uneori, inchisi, romantici si toti...ne iubim mama. Sa n-o dam prea mult cu asta in fata. Am auzit ca una dintre voi a fost intr-o relatie cu un baiat ce a dormit cu mama lui pana in clasa a 9-a. Oare zodia mai are vreo treaba cu comportamentul lui si atasamentul fata de mama? Si ajungem din nou la experientele de viata. Iubirea si atasamentul fata de oameni nu pot fi explicate de zodiac... Nu conteaza pozitia unei planete, retrograd...toate astea. Cel putin asta e parerea mea...Intelegeti sa vedeti omul fara a avea in vedere zodia. Asta nu conteaza...In fine. Exemple sunt destule din tot ce ati scris...

Discutiile sunt luuungi. Era interesanta o discutie de asta la o cafea, desi nu beau. Mergea un ceai...sau vin? :-)

Ce sa zic...Sa fiti iubite si intelese. Un an nou, cel putin cum vi-l doriti.
GeorgeC
Postat pe 27 Decembrie 2011 14:02
Buna, si eu iubesc un barbat rac..si intradevar este barbatul cel mai tandru, romantic si grijuliu..cel putzin asa este racul meu...si in viatza sexuala este foarte atent si intotdeauna incearca sa ma satisfaca pe mine apoi el...Barbatilor raci nu le place minciuna ..la cea mai mika minciuna se pot schimba total..dak ei ti-au declarat iubirea iar tu ii tradezi nu o sa poti sa ii mai impaci vreodata...barbatul rac este unul dintre cei mai romantici barbati...dar fetelor tineti cont k asta difera de la barbat la barbat si in plus conteaza foarte mult si partenera....dak stie cum sa-i intre la inima...daca reuseste asta are langa ea cel mai extraordinar barbat..
garbo257288
Postat pe 29 Decembrie 2011 14:09
depinde cu ce i-ai gresit..daca l-ai mintit si se simte tradat...sigur nu o sa mai fie ca la inceput...acesti barbati urasc minciuna si tradarea daca esti doar pentru ei...o sa-ti fie loiali , tandri si iubitori insa daca le-ai gresit poti sa iti iei gandu de la ei...
garbo257288
Postat pe 29 Decembrie 2011 14:17
eu sunt o femeie rac, casatorita de 7 ani cu un barbat rac. eu ma consider un caracter puternic, o romantica incurabila, foarte sociala, altruista, (deja ma laud). el = ciudatenia intruchipata. este tot ce ai descris tu in mesaj, e un amant desavarsit (si am termeni de comparatie) dar este foarte instabil emotional, cam afemeiat, nu are nicio afinitate cu maica-sa, un metrosexual, inconsecvent din motive doar de el stiute. este teribil de dificil, dar... nu l-as schimba cu nimeni altul, caci ma defineste ca femeie intr-un mod de neegalat, deocamdata. barbatul rac poate naste o pasiune vecina cu nebunia, iti da dependenta mai ales printr-o sexualitate rafinata si cand iubeste se foloseste de tot in jurul sau pentru a-ti demonstra asta. dar nu il tine mult. un barbat rac poate fi cel mai periculos drog. asa simt eu.
gavroche
Postat pe 7 Ianuarie 2012 19:16
DOAMNE cata dreptate ai!!! am avut un rac 4 ani de zile langa mine (in aceeasi locuinta) si mi-a mancat zilele! cate am tras cu el numai eu si D-zeu stie. pe el trebuia sa il intelegi, sa il sustii, sa il ajuti, sa ii dai putere SA IL CRESTI, sa ii rezolvi problemele, iar el facea numai prostii si extraoridinar de egoist!! nerecunoscator si off cat de dusmanos poate fi un rac atunci cand il certi pe buna dreptate*pur si simplu ii ranesti orgoliul si o ia razna, chiar daca tu ii vrei binele*!
este fffoarte violent si mincinos. Nu mai vorbesc cat de infidel era.
este adevarat ca au si parti bune si din cauza asta te indragostesti de el, dar cum a pus mana pe tine toate florile si dulcegariile dispar! apoi trage tu de relatie sa fie bine pt ca el este mereu preocupat si n are timp pt prostiile tale. pana cand te saturi iti faci bagajul sa pleci si atunci nu reusesti sa scapi de el pt ca devine foarte sensibil si plangacios ti se rupe inima sa lasi un barbat pe care il iubesti in felul asta* doar ca asta este o notiune de timp *. fiind foarte capricios este in stare sa ti intoarca lumea la picioare cu iluzii minciuni si declaratii false, numai sa stie el ca te mai poate avea, ca tu te vei intoarce, apoi te badjocoreste si te umileste. Este surprinzator... pe bune.. imi aduc aminte si rad! sunt nebuni.. paranoici si isi transforma iubita in proprietatea lor iar comportamentul lor in ciuda faptului ca tu speri sa fie bine, aduce nefericire eterna, pt ca atunci cand un rac intradevar s a SATURAT de tine nu mai ai ce face, cam asta inseamna la ei iubire.. apare alta mai buna si tu dispari. o pierde pe aia si tot la tine vine. nu inteleg in ce sa masoara dragostea la ei..
este langa tine cand ii este rau, iar cand ii este bine .. are treaba :)
e minunat cat de puturos si inflexibil, capos poate fi un om, nu?

Sunt oameni sensibili, prietenosi, buni, sufletisti, darnici, sexul e minunat(50 de orgasme), sinceri, familisti --> pt relatii superficiale si cei din exterior!
garbo265867
Postat pe 24 Februarie 2012 19:32
esti rac.. aveti aceleasi sentimente in mare.. asta simte orice rac despre partenera/partenerul lui/ei! problema e ca voi gresiti mult prea des.. iubirea voastra tinde spre obsesie si cand totul se transforma in obisnuinta neglijati totul in jurul vostru, ce va aduce inaopi este sa stiti ca puteti fi parasiti.. si asta intradevar doare. mie mi se pare un egoism maxim.... tu daca ai gresit in fata lui - nu mai insemni nimic pt el, iar daca el greseste si poate cu mult inainte sa i gresesti tu - trebuie sa intelegi si sa mergi mai departe .. ce i asta? mie imi seamna a egoism!
garbo265867
Postat pe 24 Februarie 2012 19:54
Mi-am facut timp si am gasit rabdarea sa citesc ce ati postat. Mi-as dori sa imi gasesc rabdarea sa pot raspunde la fiecare coment in parte in care ma regasesc, sa completez si sa aprob!
Ma regasesc intr-o mie de comentarii si nu mi vine sa cred cat de mult ma bucur ca am gasit acest forum fix din intamplare si daca pana acum gaseam in suflet urme de regrete si vinovatie pt tot ce el intorcea impotriva mea, acum singurele mele regrete sunt ca nu am renuntat inca de prima oara cand am simtit ca relatia mea cu el nu are nici un viitor si el nu se va schimba niciodata, nu va renunta sa fie un ipocrit si sa se gandeasca doar la el. Mi-a adus numai probleme iar eu nu i am vrut decat binele si ma intreb: cum poti sa ti bati atata joc de o persoana care te iubeste atat de mult si face totul pentru tine? sa distrugi totul doar din ambitie si orgoliu, ceea ce s a dovedit a fii.
As putea fi extrem de rautacioasa, dar prefer sa fiu sincera cu mine in primul rand pt ca atunci cand l-am iubit pe el am uitat sa ma iubesc pe mine si am daramat totul in universul meu, iar cand eram complet dezamagita si ratacita el mereu a incercat sa mi arate calea spre sufletul lui unde ii era doar lui bine, negandindu se la nevoile mele sufletesti.
Fetelor.. viata e frumoasa si voi trebuie sa ramaneti puternice. Daca relatia da semne ca nu merge, nu mergeti la extreme, asta va va da peste cap. Am o experienta dureroasa cu el, nopti nedormite, depresii, stres, am ajuns piele si os din cauza lui desi am incercat sa ma mentin puternica sa nu i arat ce i in sufletul meu atunci cand imi facea rau. Asta cred ca l-a facut mereu sa se intoarca la mine plangand. Intre doi parteneri exista o conexiune.. chiar daca nu arati, el simte si de teama singuratatii se va intoarce acolo unde simte stabilitate si protectie si asta pana te va inlocui. Am si eu o istorie in spate la fel de dureroasa ca a voastra de care nu mi face placere sa vorbesc in detaliu, dar simteam nevoia sa scriu asta.
Acesti oameni nu cred ca realizeaza in primul rand cat de mult ranesc si cat rau fac unor femei care vad totul prin ei. Lor le place sa manipuleze iar prin dragoste poti manipula multe si daca pierzi controlul AI PIERDUT! Este cam greu sa mentii controlul cand el victimizeaza cautandu si apararea. Tu esti victima lui.. iar daca trecutul lui nu a fost stralucit si a fost marcat de asta, fii sigura ca te va face sa suferi!

Tot respectul pt relatiile reusite si racii care nu sunt draci.. dar din cate am vazut peste tot, inclusiv aici .. fac pagupe peste tot pe unde calca.. este trist ca nu si dau seama.

garbo265867
Postat pe 24 Februarie 2012 22:19
Buna tuturor!! Ma bucur din suflet ca am gasit acest forum,nici nu va imaginati cat ajutor mi-ati adus. Am urmarit toate mesajele voastre si doream sa cred ca nu e adevarat dar in cele din urma se adeveresc si in cazul meu. Sunt o berbecuta,indragostita de un racusor si de care sper sa reusesc sa scap cat mai repede...ufffff, o i-au din pripa! totul e la inceput si noroc ca ma pot opri desi..daca el e jucatorul..eu sunt antrenorul :)))...exact cum spune-ti si voi,e dus cu capul...Ma sensibilizat cu caracterul lui,adorabil,cu faptul ca se interesa de mine,unde sunt..ce fac,etc...dupa nopti petrecute la telefon si pe net,dintr-o data nu mai sunt minunea lui si tam nesam..suntem prieteni,din complezenta ! Am incercat sa fiu finuta dar mi s-a parut extrem de nesimtit,eu imi petrec mult timp la calculator,datorita serviciului si bineinteles ca i-i raspund imediat,atunci cand imi scrie...si ce crede-ti ca imi spune? Ca sunt pe faza ,de cate ori intra si dau impresia ca il astept !!! WTF??? Am citit despre aceasta zodie si toata lumea sustine ca e un sensibil ca il atragi vorbindu-i frumos,spunandu-i cuvinte dulci..da...pe naiba :) !!! Nu sunt o tipa sufocanta si naiva, consider ca am un caracter frumos,dar in cazul de fata,ma intreb daca eu am o problema. Noroc cu voi,dragele mele..I go back to normal !!! si da!!! fug de un rac...cat ma tin picioarele !!!! Va multumesc!
garbo_1240
Postat pe 19 Martie 2012 13:35
Buna eu sunt rac am 17 ani,sunt pt prima data pe acest site si incercam sa vad dc ma regasesc prin comentariile oamenilor.Motivul pt care sunt aici sunt pt ca vreau sa va spun cu mana pe suflet dc e cv ce nu suporta racul indiferent de felu sau de a fi,este sfarsitul relatiei,eu va spun asta din propia experianta,acum doua zile m.am despartit de unu scorpion si nu prea pot trece peste ,nu ma pot regasi in altcv si nu ma pot gandi la altcv ,din cate am citit si despre scorpioni,mi.am dat seama ca am gresit amarnic,ea chiar ma iubea enorm dar ii placea sa fie putin mai pasiva tuturor avansurilor mele ce chiar veneau din suflet,nu vroia sa imi arate iubirea dar asa sunt toti scorpionii sunt orgolliosi si foarte ambitiosi,acum mi.am dat seama ca am gresit nestiind sa ii recunosc iubirea si regret amarnic deoarece este o fata ce merita tot ce e mai bun pe lume ,am ajuns la stagiul in care nu pot privi o alta fata in ochi deoarece ma simt vinovat,astia suntem noi racii punem accent desavarsit pe iubire dar cand suntem parasiti creeam din acest lucru o adevarata catastrofa.
Alex_Ursu_1
Postat pe 12 Iunie 2013 10:03
salut...e prima oara cand postez pe acest forum... am cunoscut in urma cu putin timp un barbat rac cu ascendent in fecioara si sincer mi se pare cea mai complicata si dificila persoana pe care am cunoscut-o vreodata...e foarte nehotarat, o zi e foarte dulce, cald, afectuos...iar a doua zi te ignora...la primele intalniri (3-4) a fost foarte atent, dragut, parea un tip ft serios (discutii profunde..familie..viitor etc) cu foarte mult bun simt ( de fapt asa e tot timpul) etc...apoi am ajuns in pat..spontan (initiativa a venit din partea mea)...a fost extrem de tandru si romantic (spre deosebire de mine...eu sunt gemeni cu ascendent in varsator)...voia sa raman la el...a doua zi mesaje etc...sa zicem ca eu m-am speriat putin si probabil el a vazut asta si mi-a zis ca nu vrea o relatie serioasa acum, desi comportamentul lui arata complet altceva...am zis ca sunt de acord (desi sincer am fost putin uimita) si ca daca nu mi-ar fi spus el asta i-as fi spus eu sa nu ne grabim ...ne-am mai intalnit de vreo 5-6 ori...la mine...si desi am inceput o relatie bazata pe sex, era ft atent la absolut orice voiam/spuneam eu..prefera sa stam sa povestim mai mult..era ft curios si daca cumva s-a intamplat sa imi sune telefonul sau sa primesc vreun mesaj cat eram cu el in secunda 2 era langa mine sa vada cine e...voia sa stie cu cine ma intalneam (chiar daca stia ca nu aveam pe cineva), unde am fost, ce am facut etc...dar intrebarile si comportamentul asta era doar cand ne intalneam..in rest nu ma cauta decat rar la telefon...in majoritatea timpului eu eram cea care il cauta...in fine...apoi m-a cautat el inca o data..ne-am intalnit..a fost superb...iar apoi nu ne-am mai vazut cateva sapt (amandoi eram plecati...eu am fost plecata din tara vreo 3 sapt-el nu stia) dupa ce m-am intors i-am dat un mesaj sa ne vedem iar el mi-a spus ca nu e o idee ft buna ca "intre timp s-a cuplat cu cineva la mare" (asta dupa ce tot el stabilise urmatoarea noastra intalnire si m-a anuntat ca era in oras). tin sa mai precizez ca dupa fiecare intalnire eu nu ma puteam abtine sa il intreb cand ne mai vedem si de fiecare data se retragea...era o data extrem de cald, grijuliu, etc si apoi nu ma mai cauta...un alt lucru interesant era ca ma supunea la tot felul de teste sa vada doar cum reactionez...si aveam tot timpul impresia ca el crede ca il mint sau ca am pe altcineva (desi nu era asa) o alta chestie interesanta era ca venea cu diferite propuneri gen: mergem in vacanta nush unde (am zis da si apoi nu a mai zis nimic..a mers singur) sau "cand ne putem vedea" si daca ii spuneam o zi imi zicea ca el atunci are treaba...nah..ce puteam sa inteleg...se juca, inteleg, dar totusi...ce naiba? un alt lucru stiu despre el ca a avut o relatie de cativa ani, a iubit-o mult, locuiau impreuna, dar ea l-a inselat (poate de asta ii era putin frica de o relatie mai serioasa)...
oricum, comportamentul lui m-a intrigat cumplit...nici acum sincer nu inteleg ce a vrut de fapt (totusi daca vrei doar o aventura nu iti pasa de niste lucruri,nu ceri atentie sau vrei sa multumesti peste masura persoana de langa tine si nu te chinui macar sa cunosti persoana...iar daca vrei o relatie nu dispari zile in sir fara sa dai un semn ) . deci...ce a vrut racusorul meu? si daca mai vreau sa il vad, ce sa fac? sincer sunt prea orgolioasa sa il caut mai ales acum dupa ce m-a refuzat si mi-a zis ca are pe alta. daca il ignor, oare vine inapoi? multumesc
andreeeutza
Postat pe 23 August 2013 15:43
Nu am crezut ca voi trai asa ceva....citeam forumul asta si inca cateva de pe google despre barbatul rac pe parcursul relatiei, un an de zile si mereu spuneam ca mie asta inca nu mi-a facut, in final facandu-le pe toate cu exceptia inselatului :)) sau poate cine stie:))
Exact cum spunea cineva, la inceput de de un roz sclipitor, de basm, tandreturi, planuri de viitor, cheia de la casa, cadouri, flori, iesiri, vorbe dulci etc(cat inca ma vedea probabil ca femeia ideala, un fel de perfectiune intruchipata)...noi, oamenii nu suntem perfecti, nici eu nu sunt, dar am fost sincera de la inceput si mi-am aratat impulsivitatile, defectele...l-am rugat si pe el sa faca acelasi lucru...astfel incat sa nu apucam sa ne indragostim de ceva ireal. Eu am facut asta, el in schimb nu. La inceput imi spunea "nu vreau sa schimb nimic la tine, totul imi place".Il intrebam mereu sa-mi spuna daca involuntar din ce fac eu ceva il deranjeaza. Sa existe comunicare si sinceritate. Dupa jumatate de an, de basm, cam au cazut mastile. Incepeam sa nu mai fiu "perfectiunea intruchipata" in mintea lui si au inceput reprosurile "niciodata intre noi nu a fost cum trebuie","am tot sperat sa te schimbi". WTF?! Eu traisem cu impresia ca totul e ok, ca mergem in directia buna, ca suntem fericiti...Am simtit ca a cazut cerul pe mine. Inteleg ca poate unele discutii, unele lucruri nu sunt pe placul lui, si eu am gresit, dar dc nu a spus si eu sunt om, nu au fost lucruri mari gen mintit, inselat, ascuns, mamosenii. Am fost loiala, sincera, dureros de sincera, devotata!Poate prea sincera, caci el este atat de sensibil la orice incat se irita repede la curulet :)) Orice greseluta de-a mea se contorizeaza si nu trece peste ea, tot ce vine de la el, chiar si aceleasi lucruri care mi le reprosa, la el erau ok, erau permise. La el vesnic circumstantele erau de vina, soarta, chiar mereu eu, da eu, mereu se victimiza si arunca in carca mea, si are un fel de manipulare si santaj sentimental incat ajungeam si eu uneori sa ma intreb dk nu e asa, daca nu e vina mea, pt ca imi aminteam de bunatatea lui si nu credeam ca poate avea vreo intentie negativa domnul. Pacat insa ca omiteam partea negativa. Cand era bun, era f bun, era barbatul ideal de luat aksa. Cand era rau, era foarte rau. Nu sarea la cearta sau dinastea, mai rar provocat ii sarea scanteia si avea o privire de om nebun in momentele alea. Are o violenta psihica, din priviri, sarcastica, tacuta, ofera indiferenta. E genul de om care nu stii cum se trezeste a doua zi dimineata, cel bun si sufletist, sau cel egoist si nepasator. Azi jurai ca te iubeste, peste o ora nu-ti venea sa crezi ce strain ai langa. E afectuos, dar numai cand vrea el, cand ii convine lui, cand are chef. Vesnic obosit de la munca si nu numai, epuizat de energie, posomorat, fata trista, un fel de usoare episoade de depresie in care vrea sa fie lasat de toti si toate in pace, tacut, respingator de incerci sa-l impaci, sa-l atingi, ma indeparta elegant dk vroiam sa-l sarut, sex ce sa mai zic. Din an in Paste. La inceput da, dar nu se dadea in vant, sincer nici eu nu sunt prea inflacarata,era ok...dar apoi vesnic respinsa. "Nu am chef" imi spunea. Mai ceva ca o femeie:)) Si il credeam, sincer, nah e obosit omul, dar el e vesnic obosit. Cand mi se punea pata si mie, incerca sa ma impace, brusc se binedispunea, hai sa facem, hai sa dregem, pe cuvant i se lumina chipul, era alt om, sa-l pui pe rana, o bunatate de om. Si tot asa. Am crezut ca o iau razna!!! Cand devine sigur de sentimentele tale cade in rutina si nu mai stie sa pretuiasca cum ar trebui. Cum simte ca il ignori si te pierde cum se desteapta. Dar nu il tine mult, cateva zile...si cand rasufli usurata, te pune iar la colt prin atitudinea lui rece.Un fel de menstruati, neprogramati. Imi era mila la inceput, am incercat sa-l inteleg si sa-l ajut, starile alea fluctuante nu sunt deloc ok, dar sa ajuti un om, trebuie sa vrea, sa se lase ajutat, sa-si constientizeze pb, sa mearga la un psiholog, macar sa citeasca niste carti, sa se inteleaga. Imi spunea mereu "Te rog accepta-ma asa". Cum pot eu trai restul vietii mele in stilul asta, doua zile de weekend soare, restul nori,ajung eu in depresie!
cum spunea altcineva pe forum ". Ideea pentru raci e sa fii perfecta, problema e ca nici ei nu stiu ce inteleg prin perfectiune. Cred ca problema e ca cer mereu exact ceea ce nu au si chiar daca obtin acel ceva, tot nu e bine, vor altceva. E frustrant, pentru ca uneori ca sa mearga relatia chiar te schimbi pt el si constati, dupa ce ai depus efort si ti-ai calcat pe orgoliu, ca nu te vrea asa".
De mamosenie ce sa zic, nu e genul ala mamos care sa asculte de mamica, dar...dar este sfanta pt el, pt fiecare este importanta mama, dar cred ca pe ea o vede femeia ideala pt ca i-a suportat toate mofturile si ar fi bine sa mentineti o relatie cat de cat de prietenie, nu cumva sa ziceti ceva. Mie mi-a zis clar "nu incerca sa te cmpari cu ea, ca pierzi".cum poate cineva sa-si faca un viitor sigur langa un om care te pune la colt de la inceput?!
Este sensibil la linguseli, nu recunoaste dar conteaza cum da el pe sticla. Nu cumva sa glumesti sa spui cuvantul "miroase a rahat", "ma cac", trebuie sa fi o dama fina, daca spune altul prinde gluma si rade, dk spui tu e dezastru mondial. Sunt o doamna si sunt o finuta, dar stiu sa si glumesc, mai ales ca era intre noi doi, nu il faceam de ras. El spunea "eu fac caca", nu ma cac.VAI :))
Daca vroiam o bluza ceva cu o culoare mai neon, mai la moda nah, blugi rupti, dinastea, uneori in ochii lui spunea ca parca as merge la agatat, ca o femeie usoara, usor porno. Ca sunt pitzi. Mentionez ca nu sunt genul cu fundul gol, cu decolteu sau fuste mini. Chiar daca poate nu sunt adecvate la varsta mea, 28 ani, sunt slabuta, arat de liceu si mai am si dinastea in garderoba. Am incercat sa-i explic ca el ma stie cum sunt si parerea altora nu ar trebui sa conteze atat pt el, stie ca am caracter, imi stie educatia...argumentele mele erau nule pt el...dar el la 35 ani avea voie cu tenesi, i se pareau cool. Ce-i sarea mustarul cand numai aminteam ca tenesii sunt de adolescenti, si sa-i intaresc convingerile, dk blugii rupti nu sunt adecvati la 28 ani, cu siguranta tenesii la varsta lui nu, barbatii la varsta aia sunt seriosi cu pantofi ai sacou. De unde?! Vesnica subiectivitate. Desi tenesii imi displaceau pt mine in final a primat cum se simte el, am vrut sa-l vad fericit, sa se simta bine, nu mai conta cum se imbraca. Pt el, nu!Eu trebuia sa fiu o dama, o finuta.Iar el ce?
E de o comoditate maxima. Ar hiberna in casa non stop. Si mie imi place in casa, nu pierd noptile, nu umblu lele dar nah orice om pe langa munca mai simte nevoia sa iasa. Macar la un suc sambata, macar atat. La inceput ieseam, la initiativa lui, desi prin tara nu am mers ca nu ii placea sa conduca ce sa-ti povestesc.Mergeam la restaurant, comandam mancare, luam de toate. Este un om foarte bun la suflet si darnic. Foarte! In final spre sfarsitul relatiei ajunsesem sa ies singura, ultima oara mi-a spus, dar mergi singura de vrei sa iesi. Mentionez ca nu locuiam impreuna desi aveam cheile de acolo, mergeam pe weekend, aveam lucruri duse acolo, si ajunsesem sa stau mai mult inchisa in casa. Si nu asta conta, ci atmosfera din casa. Sa incerci sa binedispui pe cineva e epuizant. E amar!
Traieste foarte mult in trecut, nu se poate detasa de amicii din scoala, liceu, cunostinte, chiar daca este o diferenta de educatie si cultura, chiar dk nu ai ce invata de la respectivii. Mie nu imi place sa tin in jurul meu astfel de oameni. Sunt politicoasa daca ne intalnim, dar atat! Nu am ce invata de la asa ceva, de la barfitori, betivi, cei care iti spun hai ma bea si fumeaza, ce nu te lasa ea?! astia nu iti sunt prieteni!
Isi iubea viata, singuratatea, asa cum s-a obisnuit, mai mult decat orice. Doar e mai simplu modul asta, o relatie, o familie, presupune munca, si iar munca, zi de zi, nu iti cade din cer, nu iti da soarta, sau iti da dar nu iti baga in traista daca nu stii sa te comporti. Pt el relatie este un alt motiv de stres, poate nu am fost eu cea potrivita, dar ma intreb exista vreuna sa suporte asa ceva, sa fie potrivita, de dragul calitatilor si mai ma intreb, cand o va gasi, va stii sa se poarte cu ea?! Ma indoiesc
In cz, racul meu, era un om bun la suflet, dar fluctuant la caracter, cu siguranta cu cele mai bune intentii, dar in acelasi timp cu o comoditate, vesnic obosit, morocanos, cu mici resurse de energie. Nu poti construi, tot darama, iar face eforturi, iar darama, nici el nu se intelege, al meu stia ca are o problema dar nu vedeam nimic pt rezolvare, de spus , spunea multe si marunte, ca face drege, dar de unde, are obiceiul de a incepe multe lucruri apoi ramane fara energie si raman in plop.Uneori dk este impins de la spate se irita. Racul meu, bun si putin rau, dar putinul ala se manifesta tot mai des. Racul meu a ramas singur. Am obosit, poate a obosit si el, poate nu am stiut cum, dar eu sunt o luptatoare si vreau sa invat sa construiesc si vreau sa am si cu cine, el...el va ramane asa, vesnic in cautarea idealului iar cand il va gasi nu-l va mai pretui

garbo_14341
Postat pe 7 Septembrie 2014 08:16
Am probleme cu un bărbat rac si nu stiu ce sa mai fac.... Sunt împreună cu el de cateva luni...la inceput a fost totul bine dar acum s.a schimbat mult...nu locuim in aceiasi localitate dar la început nu era nici.o problema sa vina aproape in fiecare zi sa ma vada acum imi spune ca este ocupat cu munca si sa il astept cateva luni ca sa termine treaba si dupa ne putem muta impreuna si va fi totul bine. Ii reprosez in fiecare zi că nu are timp pentru mine si ca eu am nevoie de el si el imi spune doar ca trebuie sa am răbdare.....acum abia imi trimite mesaje sa ma suna odata la cateva zile si daca ii zic ceva spune doar ca este ocupat cu munca dar eu sunt totul pentru el si ca ii lipsesc dar acum nu poate....am incercat de cateva ori sa renunt la el dar când îi spun asta ma face sa ma razgandesc ...ma face sa il cred ca este ca el....m.am saturat sa stau cu telefonul in mana si sa ma intreb de ce nu ma cauta sau de ce imi spune ca o sa vina sa ma vada si dupa se razgandeste ca are treaba.....cand incerc sa renut incepe sa imi vorbeasca de momentul cand ne vom muta impreuna ca ma iubeste....si eu iar il cred si a doua zi este la fel....a fost ziua mea si el a uitat si l.am sunat si i.am reprosat asta si i.am inchis telefonul...a fost prima dat cand m.am simtit că nu mai are rost sa lupt si atunci chiar eram in stare sa renunte dar seara ma sunat si tot el facea pe ranitul ca nu este ok sa ii închid telefon in fata si iar l.am crezut desi nu a venit sa ma vada de ziua mea....il iubesc dar nu stiu ce sa mai fac....nu stiu daca este bine sa renunt sau sa il mai astept.... Am nevoie de un sfat si va rog sa imi spuneti o parerea. Multumesc
garbo_407196
Postat pe 18 Noiembrie 2014 17:00
Ce legatura are ceea ce face cu zodia?! Daca tie iti place starea in care te aduce prin comportamentul său,asteaptă! Însă ce sau la ce sa te astepti,nimeni nu ti poate spune,oricât ar vrea! Iti doresc sa fie bine,sa iei decizia care iti va aduce liniste si certitudine!
Schmetterling
Postat pe 18 Noiembrie 2014 17:22
ti-a fost lene sa citesti mai sus? ai fi primit raspuns din atatea experiente cu astfel de specimene, ai fi inteles...sau cel putin ar fi trebuit sa intelegi chiar daca nu poti crede...nimeni nu-ti baga in "sacosa" daca tie ti-e lene sa citesti 15 min cateva pagini de forum
garbo_14341
Postat pe 18 Noiembrie 2014 17:39
Poate are o alta relatie si nu e sigur pe acea relatie si te tine si pe tine incurcata.
Paula-Manuela
Postat pe 18 Noiembrie 2014 17:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cel mai bun OMEGA-3 din lume!!!! 9 De la: FMeg 13 Martie 2014 18:54
Despre zodia FECIOAREI ? 4 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:58
buna 7 De la: anirica 15 Ianuarie 2010 21:25
Zodia CAPRICORN 123 De la: LILO 15 Februarie 2010 04:18
Horoscopul chinezesc 63 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 13:54
Setari Cookie-uri