Barbatul Rac

Si eu am un rac de peste 36 ani,e foarte adevarat ce se spune despre ei. Sunt cei mai parsive persoane,noi suntem niste victime atrase de ei pentru a ne devora.
Paula-Manuela
Postat pe 18 Noiembrie 2014 18:28
Corect!
garbo_410570
Postat pe 27 Martie 2015 16:49
De la: diana68, la data 2008-10-19 19:44:02Racii nu se pot intelege pe si insisi daramite sa fie intelesi de cei din jur! In general sunt persoane responsabile ai au anumite valori pe care le respecta. Sunt insa impulsivi si pun pe primul loc sentimentele lor. Daca acestea le sunt ranite intr-o anumita situatie, au mereu in minte un plan pentru a evada din acea situatie.Sunt buni dar si nebuni..

Corect!
garbo_410570
Postat pe 27 Martie 2015 16:53
Bărbatul rac! Sunt cu un rac de30 șI ceva de ani. Mereu ziceam…așa e el. Nu am vrut să iau în calcul chestia asta cu zodiile. Dar citind ce se scrie pe aici și pe la horoscoape am înțeles, în final, că sunt cu un rac. Sigur, mai sunt nuanțe și din inițiala numelui și altele.

Ce e mai rău este că e un răzbunător…și pentru o relație de lungă durată contează. Uneori nu mai termină cu plățile astea.
La tinerețe a contat că nu era genul care să facă curte. Am înțeles că raciii cer ca ei să fie cuceriți. Ori eu nu suport asta. Nu-mi place.

Mai e și faptul că nu te poți baza pe el și că e capricios. E viclean și egoist. Poate fi minunat de tandru dacă vrea sau are interesul. Poate fi și familist dar în sens posesiv.
Are principii dar uneori e …lipsit de scrupule! Poate fi crud, sarcastic și rece dacă l-ai călcat pe bătături.
Am patru copii cu el și regret că i-am făcut cu el. Asta spune multe. Când am vrut să mă despart de el acum mai mulți ani m-a chinuit așa de rău până când am ajuns atât de bolnavă încât nu am mai putut să mă despart.
Cu racii îți trebuie diplomație. Dar mie nu-mi place felul acesta de comportament și plătesc prețul. El consideră că nu sunt feminină și decretează că nu-l atrag. Sunt lucruri grave pe care le poate spune un rac la mânie, greu de tolerat.
Nu am un bilanț pozitiv. Dar consider că, zodiile sunt zodii iar ceea ce contează mai mult sunt compatibilitățile. Ele luminează părțile bune din fiecare. Iar dacă nu ai compatibilitate trebuie să te uiți la defecte ca să vezi cu cine vei avea de-a face. Mai este și umbra dacă sunteți familiarizate cu conceptul acesta din psihologie.
garbo_410570
Postat pe 27 Martie 2015 17:45
De la: garbo_410570, la data 2015-03-27 17:45:37Bărbatul rac! Sunt cu un rac de30 șI ceva de ani. Mereu ziceam…așa e el. Nu am vrut să iau în calcul chestia asta cu zodiile. Dar citind ce se scrie pe aici și pe la horoscoape am înțeles, în final, că sunt cu un rac. Sigur, mai sunt nuanțe și din inițiala numelui și altele.

Ce e mai rău este că e un răzbunător…și pentru o relație de lungă durată contează. Uneori nu mai termină cu plățile astea.
La tinerețe a contat că nu era genul care să facă curte. Am înțeles că raciii cer ca ei să fie cuceriți. Ori eu nu suport asta. Nu-mi place.

Mai e și faptul că nu te poți baza pe el și că e capricios. E viclean și egoist. Poate fi minunat de tandru dacă vrea sau are interesul. Poate fi și familist dar în sens posesiv.
Are principii dar uneori e …lipsit de scrupule! Poate fi crud, sarcastic și rece dacă l-ai călcat pe bătături.
Am patru copii cu el și regret că i-am făcut cu el. Asta spune multe. Când am vrut să mă despart de el acum mai mulți ani m-a chinuit așa de rău până când am ajuns atât de bolnavă încât nu am mai putut să mă despart.
Cu racii îți trebuie diplomație. Dar mie nu-mi place felul acesta de comportament și plătesc prețul. El consideră că nu sunt feminină și decretează că nu-l atrag. Sunt lucruri grave pe care le poate spune un rac la mânie, greu de tolerat.
Nu am un bilanț pozitiv. Dar consider că, zodiile sunt zodii iar ceea ce contează mai mult sunt compatibilitățile. Ele luminează părțile bune din fiecare. Iar dacă nu ai compatibilitate trebuie să te uiți la defecte ca să vezi cu cine vei avea de-a face. Mai este și umbra dacă sunteți familiarizate cu conceptul acesta din psihologie.

M-am mai documentat despre aspectele negative ale zodiei rac.

Nativii din zodia Racului sunt cele mai abisale ființe din zodiac. Puțini își dau seama de asta, Racul fiind un disimulat, adevarata lui față cunnoscandu-si-o numai el. Totusi, chiar daca este un disimulat, există momente când racul iși pierde controlul, își iese din firea sa ascunsă și martorii la eveniment rămân stupefiați. In general Racul se dezvăluie atunci când deține, la un moment dat, o pozitie privilegiată, când nu poate fi judecat de nimeni, când nu i-ar păsa dacă cineva i-ar atrage atenția. In familie să zicem sau într-un cerc restrâns de prieteni, cu care a intrat în relație de mare familiaritate și pe care îi poate domina. în acel moment, câte puțin, începe să iasă la iveală dictatorul, persoana autoritară. Opiniile lui devin imperialiste, cere să fie ascultat si aprobat. Si nu numai in problemele de principiu va abuza. Se va comporta ca un pașă. Va intra în nemiscare si va astepta sa fie menajat de ceilalti. în fiecare Rac zace un mic Dumnezeu terestru care cere credinta absolută celor pregititi să o facă. Dacă este atât de lucid încat să-și păstreze măsura, Racul va fi, în astfel de cazuri, cât de cât rezonabil. Daca își va pierde simțul propriilor dimensiuni, nu va mai suporta comparație între opiniile lui si ale altora. Va deveni dogmatic, propovaduindu-și ideile care, bune sau rele, vor fi niste idei fixe. Nimeni si nimic nu va avea succes contrazicându-l. Dacă s-a hotărât să creadă ceva, va crede indiferent de argumente. De aceea, uneori, rămâne sclavul unor idei gresite care, încet- încet se transformă în complexe.

Recunosc că e foarte adevărat ce se scrie acolo, despre soțul meu rac cel puțin. Dar este vorba despre aspectele negative ale zodiei. Zodiacul calităților negative!!!
garbo_410570
Postat pe 28 Martie 2015 13:24
De la: roby_cado, la data 2008-10-20 16:12:27buna,eu sunt un rac,asa ca voi vb din punctul meu de vedere.dupa cum spune ina7,asa este,nu toti suntem la fel,dar in general ne asemanam,pe mine spre exemplu,ma intereseaza stabilitatea emotionala.asta inseamna ca dureaza ceva timp, pana sunt sigur de sentimentele partenerului.dar in momentul in care sunt sigur,sa te tii bine.......numai atunci un rac se dezlantuie.exista insa, alt pericol aici,si anume ca partenerul sa se simta sufocat de romantismul si tandretea cu care este coplesit,dat fiind faptul ca a asteptat o perioada buna de timp asa ceva,si acum vin buluc peste el.asta e tot.de aici pleaca ideea ca am fi posesivi.nu exista nici un mister in aceasta zodie.si inca ceva,dupa ce un rac si-a dezvaluit sentimentele fata de tine,ferestete sa-l ranesti.poate deveni, din cel mai romantic om pe care l-ai intalnit, cel mai aprig dusman.ce sa mai spun despre familie,pentru mine cel putin,familia este sacra.daca reusesti sa-ti intemeiezi o familie alaturi de un rac,poti fi sigur ca nimeni si nimic, din exterior, nu va putea zdruncina acel camin.Cu stima CATALIN.

Sunt cu un rac de 30 șI ceva de ani. Ne-am rănit reciproc și viața noastră a devenit un iad. Asta a contat și pentru cei 4 copii pe care îi avem. Înțeleg că nu-și va părăsi familia. Doar m-a luat de nevastă pentru copii, cum a spus. Dar am înțeles că un rac nu prea iartă, e adevărat?
garbo_410570
Postat pe 4 Aprilie 2015 06:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gesturi care ne tradeaza 27 De la: garbo090549 30 Decembrie 2009 18:05
cum poti schimba mentalitati? 29 De la: garbo027119 25 Decembrie 2009 17:53
Nu-i greu sa fii parinte, insa totul depinde de parinti! 9 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:51
taur 34 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:47
Zodia SCORPION 890 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:23
Setari Cookie-uri