Lory, la pupat s-a cam facut coada.Ca sa eviti scandalul si furtul, da matale numere...de ordine. | ||
valentino Postat pe 15 August 2009 00:16 |
||
---|---|---|
Eu inteleg ca omul e curios sa isi afle soarta si de aceea recurge la tot felul de vraji si farmece dar sfatul meu e sa va incredeti in Dumnezeu si nu in astfel de lucruri pe care Dumnezeu le uraste si ne avertizeaza ca daca apelam la ele ne vom pierde sufletele asa ca aviz amatorilor... | ||
Luska Postat pe 15 August 2009 13:47 |
||
da mi-am dat seama de greseala..si acum merg cu d-zeu..dar atunci nu stiam ce sa fac..eu cred in d-zeu si stiu ca o sa m-a ajute..doar ca nu prea am rabdare..sau v-a fi prea tirziu cind v-a veni..dar nu stie nici el ce vrea..si cred ca ie rusine de ce a facut..sau fata il ameninta cu ceva..ca stiu sigur ca trage de el..treaba lui..ce v-a fi v-om vedea..va pup | ||
|
||
LORY76 Postat pe 15 August 2009 15:31 |
||
Daca vrei sa iti salvezi casnicia gaseste pe cineva care sa te ajute.Sa sti ca exista si asa ceva , eu sant trecuta prin asa ceva.Daca vrei suna-ma si iti dau un sfat 0745078241 | ||
paula_zotescu Postat pe 4 Septembrie 2009 07:32 |
||
te rog, poti sa-mi spui si mie care este aceasta biserica? ms. |
||
laur0x Postat pe 5 Septembrie 2009 23:50 |
||
? | ||
fleur_de_lis Postat pe 6 Septembrie 2009 00:08 |
||
Mai oameni buni.La ce atata mister?A luat-o unul creanga si in loc sa ajunga acasa la Scufita Rosie a ajuns la lupoaica care a ramas vaduva sau nu.In loc sa lasati ca timpul sa rezolve totul, va apucati voi sa-i dati peste mana si peste picior.Credeti ca vrajitoarele aleas cu o clasa sau patru clase, va rezolva problemele?Ele va rezolva o singura problema de pe urma careia va veti simti cu adevarat usurate:banii.In rest si sfintii si vrajitoarele va imbrobodesc cu vorbe.In cel mai rau caz va mai pun si un bigudiu pe crestet ca sa aratati mai interesante. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Septembrie 2009 06:44 |
||
INTRADEVAR EXISTA FARMECE DE TOATE FELURILE. DE EXEMPLU AM AVUT SI EU FARMECE FACUTE DE CUNUNIE. ASTA CHIAR MI-A SPUS UN PREOT CARE ESTE VAZATOR, DAR DIN PACATE EL A MURIT. ACEST PREOT ERA UN PREOT CU HAR, SI M-A AJUTAT FOARTE MULT. IAR ACUM AM REUSIT SA MA CASATORESC. | ||
olo_andreea Postat pe 6 Septembrie 2009 16:26 |
||
De la: daniela6august, la data 2009-07-27 14:06:23da exista farmece mie una mi sa intamplat.eu sunt din ploiesti si la o singura biserica are har pt mine. Te rog, poti sa-mi spui si mie unde este? |
||
laur0x Postat pe 6 Septembrie 2009 20:03 |
||
nici eu nu credeam sincer.. pana knd vin dif pers din dif locuri si iti spun lucr adev din viata ta,culmea k spun si de cine snt facute farmecele, aceleasi pers...stie cineva la cine as putea apela pt a alunga blestemul si farmecele facute asupra fam mele?multumesc | ||
isb05 Postat pe 11 Septembrie 2009 19:51 |
||
De la: sophia, la data 2008-10-31 00:44:29[quote name=\'sophia\' date=\'2008-10-31 00:36:00\'][quote name=\'Falcone\' date=\'2008-10-04 22:27:50\']NU TREBUIE FACUTA DIFERENTIERE INTRE MAGIE ALBA SI MAGIE NEAGRA. AMBELE TIPURI SE FOLOSESC DE PUTERILE INTUNERICULUI. |
||
sophia1971 Postat pe 14 Septembrie 2009 21:40 |
||
..........SE DUCE UN OM LA O VRAJITOARE SA-I GHICEASCA VIITORUL: VRAJITOAREA II SPUNE CA DIN CAUZA SA VOR MURI MULTI OAMENI. MERGE EL SUPARAT PE STRADA SI VEDE UN BAIAT CARE E CAT PE CE SA FIE CALCAT DE O MASINA. STA EL SI SE GANDESTE: MA DACA VOR MURI DIN CAUZA MEA MULTI OAMENI MACAR PE ASTA SA-L SALVEZ. SE DUCE IL IA DIN FATA MASINI SI-L INTREABA CUM IL CHEAMA. BAIATUL RASPUNDE:H I T L E R................. |
||
sophia1971 Postat pe 14 Septembrie 2009 21:46 |
||
Andreea, cum ti-ai dezlegat cununiile? cum te-a ajuat acel preot ? |
||
garbo053314 Postat pe 21 Septembrie 2009 19:03 |
||
olo_andreea! poate ne spui si noua cum ai reusit cu dezlegaea cununiilor! | ||
garbo053314 Postat pe 21 Septembrie 2009 19:05 |
||
exista farmece.stiu asta ptr ca am patit-o pe propria mi piele....bunica mea din partea tatalui a fost cea mai mare vrajitoare din sat ...si i-a facut mamei mele ptr ca nu o vroia ca nora....parintii mei au trait o casnicie de cosmar....si ca sa fie vraja si mai tare si sa o faca pe mama sa sufere si mai mult, sa o aduca in pragul nebuniei mi-a facut mie...eram in clasa 5 a cand bunica mea m-a blestemat am auzit din gura ei.....nu pot zice cum si ce fel....insa pot sa zic cu mana pe inima ca ceea ce a spus s-a si intamplat si mi-a distrus viata ...si a mea si a parintilor mei...si inca ma urmaresc umbrele trecutului...chiar daca am dezlegat farmecele si in acest timp a murit si ea....vrajitoarea..insa nu inainte de a o chema pe mama sa-i ceara iertare....s-a chinuit 7 ani paralizata la pat...deci dzeu nu a iertat-o ...dar....degeaba...raul a fost facut si a distrus cursul vietii mele..... | ||
ruxy_ruxy Postat pe 22 Septembrie 2009 09:38 |
||
........ Majoritatea dintre voi, ati fost deja la tziganci care v-au "ghicit" in cartile de tarot lucruri despre voi, trecute si viitoare. V-au gasit vraji, v-au promis ca va vor dezlega legaturile (de cununie, de exemplu), v-au promis ca va vor aduce inapoi persoana iubita............ Ceea ce voi refuzati sa intelegeti, este ca prin actele voastre nu reusiti sa faceti o persoana sa va iubeasca, ci doar o lipsiti de liberul arbitru. A iubi trebuie sa fie un act voluntar, iar "dragostea cu de-a sila nu se poate", cum spune intelepciunea populara.... In momentul in care intr-un gest de disperare, legati o persoana de voi, mai puteti spune ca intre voi exista dragoste ? Si inca ceva: Vrajitoarele fac toate aceste lucruri pentru bani. Pentru bani, v-ar promite ca va veti casatori si cu Donald Trump......... Adevarata magie nu consta in a pacali o persoana doar pentru a te imbogati intr-un mod necinstit, fara a tine cont de sentimentele celorlalti. Adevaratul adept incearca sa ofere. Iar a oferi, nu are nimic de-aface cu banii................ _________________ |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 09:49 |
||
fetelor...mergeti frate la biserica slatari - sf. ciprian...aia vis-a-vis de magazinul victoria.....si rugati-va la sfantul ciprian sa va elibereze de chin....parintele e stancu ioan... lasati naibii vrajitoarele si tzigancile care nu fac decat sa va adanceasca mai mult in porcariile astea indrugate pe munti de bani... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 11:36 |
||
Ruxy_ruxy te cred ,ceva asemanator am patit si eu."....." au fost facute pt ai mei si au cazut pe mine si pe fratele meu,tatal meu a murit subit acum 22 ani,iar noi ne chinuim si acum sa ne gasim un rost in viata,ca sa nu mai zic si de celelalte piedici. Am fost la N biserici si N preoti,nu au ce sa-mi faca si nu-mi ramine decit sa ma rog,si sa sper,la ce sa mai sper,maine poimaine,schimb prefixul si tot singura sint |
||
lady39 Postat pe 22 Septembrie 2009 15:16 |
||
lady39, daca vrei sa vb pe aceasta tema iti dau id ul meu [email protected] m-as bucura sa am cu cine vb mai ales k esti o persoana care a trecut prin ce am trecut si eu....poop te astept pe mess. | ||
ruxy_ruxy Postat pe 23 Septembrie 2009 09:38 |
||
Nu vrei sa ne jucam impreuna? | ||
Ioana007 Postat pe 23 Septembrie 2009 13:08 |
||
Biserica Zlatari este in Bucuresti...am auzit de ea , dar eu si multe alte fete de p-aici suntem de prin provincie si e practic imposibil sa ajungem la aceasta biserica in fiecare saptamana. Sunt si alte fete p-aici din provincie care au descoperit ca au cununiile legate si care au reusit sa le dezlege???? |
||
garbo053314 Postat pe 23 Septembrie 2009 19:35 |
||
au reusit?? cum au reusit?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 Septembrie 2009 18:06 |
||
De la: sophia, la data 2009-09-14 21:46:28..........SE DUCE UN OM LA O VRAJITOARE SA-I GHICEASCA VIITORUL: VRAJITOAREA II SPUNE CA DIN CAUZA SA VOR MURI MULTI OAMENI. |
||
sophia1971 Postat pe 24 Septembrie 2009 22:01 |
||
Sofia, diabolico... | ||
Ioana007 Postat pe 25 Septembrie 2009 16:22 |
||
......Adevarata magie nu consta in a pacali o persoana doar pentru a te imbogati intr-un mod necinstit, fara a tine cont de sentimentele celorlalti. Adevaratul adept incearca sa ofere. Iar a oferi, nu are nimic de-aface cu banii,,, |
||
sophia1971 Postat pe 26 Septembrie 2009 22:42 |
||
se pot face vraji si pot spune k a fost facuta o vraja ptr ce nu pot spune exact dar daca nu va intelegeti si va certati inseamna ca a fost facuta sa va despartiti | ||
lyon Postat pe 27 Septembrie 2009 03:26 |
||
Mai familia mea e cam acaparata de acest fenomen cred in el pt ca stiu molte si as vrea sa ti le spon tie dac vrei uite id meu blabla_biluta te astept.Din afar de ia va rog nu vreau sa intre nimeni!!!!!!!!!!! | ||
biluta Postat pe 27 Septembrie 2009 09:02 |
||
nu stiu ce semnifica ceea ce ai gasit in buzunarul sotului, dar si eu am senzatia ca cineva a facut ceva necurat, caci foart rau imi merge casnicia, desi aparent fara motive:(( de 5 ani de zile ma chinui intr-o casatorie ce a aparut din iubire, si numai cu iubirea incerc sa o tin, chiar cred ca cinevas a facut ceva vraji, si nu stiu cum sa scap! ceva idei? ca si eu cred... ca ar fi facat sa aflu cine mi-a facut-o, de la preot, dar acnon tot as face ca sa scap de belea! :( | ||
eba Postat pe 27 Septembrie 2009 10:26 |
||
exista farmece,sh mie mi s-au intamplat unele lucruri kre atrage atentia k cineva face vreun rau mie sau familiei mele,pt k e prima data knd se intampla un asemenea lucru,sh in 18ani d knd locuim aici nu s-a mai intamplat un asemenea lucru sau ceva asemanator,sh eu cu prietenul meu ne intelegeam f bine,sh nu stiu in ce moment s-a rupt ceva intre noi sh au inceput certurile,nu mai inteleg nimic,vreau doar sa imi dati un sfat,sh am vorbit cu el despre acest lucru sh a fost de acord sa mergem undeva sa vedem despre ce e vorba sh sa ne dezlege,dar und sa ne ducem,cunoasteti o persoana de incredere kre ma poate ajuta? | ||
denny_ingerash Postat pe 27 Septembrie 2009 13:38 |
||
intra in prima biserica si intreaba pe cineva ce trebuie sa faci | ||
fleur_de_lis Postat pe 27 Septembrie 2009 15:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Echipa Garbo iti ureaza La Multi Ani! | 23 | De la: iulia_dibu 5 Ianuarie 2017 20:50 |
De oamenii nu incurajeaza omenia? Apoi plang ca nu mai exista oameni de omenie? | 2 | De la: l_flory 25 Iulie 2011 21:53 |
Site nou anunturi gratuite | 2 | De la: miha162492 13 Iulie 2010 21:03 |
|
||
buna ziua | 3 | De la: tutankhamon 20 Mai 2009 02:35 |
bujjoritza | 2 | De la: garbo091319 7 Ianuarie 2010 14:52 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn