1 de la casatorie

Buna!As avea nevoie de parerea unei persoane avizate,sunt casatorita de 1 an si am cateva nelamuriri.Ne_am castorit din dragoste,dar de la o vreme apar cateva chestii care ma deranjeaza, adica eu imi iubesc sotul f mult si simt ca as face orice pt el. Stiu ca si el ma iubeste,mi_a dovedit-o de nenumarate ori,prin faptele lui,dar ce ma deranjeaza este ca uneori este cam distant,Prin asta inteleg urmatoarele lucruri: eu as vrea sa fie mai afectuos,sa-mi spuna ca ma iubeste,eu sunt cea care are initiativa aproape tot timpul,eu ii spun ca il iubesc,iar el imi raspunde doar.Sa trecem mai departe,nu_mi face aproape niciodata complimente,stiti cum e o femeie,din cand in cand ii pica bine sa fie complimentata,iar in cazul nostru ar putea sa o faca pe buna dreptate; Eu arat bine,multa lume ma admira si in plus sunt si mai tanara decat el cu 7 ani, adica eu am 24 de ani iar el 31.Eu as vrea ca macar uneori sa-si exprime admiratia pt mine in cuvinte. Stiu ca ca faptele spun mai multe,dar oare cer asa de mult? Am discutat despre asta cu el si mi_a spus ca el niciodata nu si-a complimentat prietenele,ca nu-i sta in fire.Sa va mai spun de ce ma deranjeaza acest lucru asa de tare,motivul meu este ca la inceputul relatiei noastre,avea prostul obicei sa_si exprime admiratia pt alte fete in fata mea. Stiu ca erau simple constatari,dar atunci de ce ii vine asa de greu sa-si exprime admiratia fata de mine, ca doar eu sunt sotia lui; colegii de lucru ma admira,imi fac complimente, iar el persoana pe care o iubesc atat de mult nu vrea sa faca asta. Sa trec la alt capitol: sexul. Avem o viata sexuala activa,ne potrivim, eu sunt deschisa la nou, dar de la o vreme lucrurile s_au schimbat putin, adica el termina cam rpd,preludiul e cam scurt,nu mai e cum a fost. Alta data eu eram pe primul loc. Se vede ca se simte prost pt ca termina rpd, desi eu niciodata nu i_am reprosat asta.Si cred ca din cauza aceasta s-au mai rarit contactele noastre sexuale, dand vina pe oboseala pe nervii de la serviciu; Bun am inteles ca omul poate fi obosit si nu are chef tot timpul, dar atunci de ce are nevoie sa mai vizioneze cateva situri porno?Nu o face des, dar totusi o face,bineinteles pe ascuns.De ce ma deranjeaza? Pt ca eu chiar sunt deschisa la capitolul sex,dar se pare ca totusi nu e de ajuns.El spune ca toti barbatii se uita si nu_i mare lucru.I-am spus ca daca o fac si eu pe ascuns, ii va place? Bineinteles, raspunsul lui a fost ca nu i-ar conveni. I_am spus ca dc tot vrea sa se uite,atunci sa se uite alaturi de mine.
Nu stiu,dar ma deranjeaza atat de mult aceste lucruri,nu pot sa fiu indiferenta.Dupa cateva discutii,certuri pe aceste teme, incearca sa-mi faca pe plac, dar dupa un timp uita si isi reia vechiul comportament.Cu toate acestea e un baiat bun si ne intelegem, e harnic,tine la caminul nostru, a fost langa mine in momentele grele, dar eu as vrea sa-si exprime sentimentele,admiratia pt mine si in cuvinte pt ca si eu am fost langa el in toatele momentele grele,l_am incurajat si l_am ajutat cum am putut. El stie cat de important este acest lucru pt mine,dar totusi n-o face, considera ca nu acestea sunt problemele majore ale vietii,si eu stiu lucrul acesta,dar totusi mi-ar place sa-mi spuna lucrurile despre care am vorbit; Recent am avut o discutie pe tema asta,sunt curioasa sa vad daca va avea loc vreo schimbare.Cum pot sa-l fac sa-si schimbe comporatamentul in aceasta directie.Rog raspunsul unui psiholog daca se poate, dar si alte parei sunt binevenite.

Postat pe 24 Septembrie 2008 00:10
alba, daca n-ai fi scris cuvantul acela magic de pe primul rand si anume "avizate" ai fi primit o multime de raspunsuri.

Postat pe 26 Septembrie 2008 17:55
De la: Falcone, la data 2008-09-26 17:55:50alba, daca n-ai fi scris cuvantul acela magic de pe primul rand si anume "avizate" ai fi primit o multime de raspunsuri.


Atunci imi rectific afirmatia,astept parerile voastre Cand am scris "persoane avizate",eram pur si simplu curioasa de parerea unui psiholog, dar ma repet orice parere este bine venita,ca doar din cauza asta am postat mesajul pe forum!

Postat pe 1 Octombrie 2008 23:24

Cuvinte frumoase se pot spune cu cea mai mare usurintza, dar pt mine conteza cel mai mult...TONUL pe care imi sunt adresate....
Poate raceala pe care o afiseaza ascunde alte probleme, cum bine spui si tu...la serviciu, stres.
Incearca sa afisezi aceeasi atitudine sa vezi k o sa-si puna si el intrebari....slabeste-l putin, da-i timp, lasa-i spatiu, nu mai arata ca esti nemultumita.....sa vezi ce se intampla....cu toate k te inteleg prin ce treci, am trecut si eu cu mult timp in urma , dar la mine a fost alta situatia, eu chiar nu aveam pe cine sa schimb.....
P.S.....nu sunt psiholog, sunt doar un um de rand....

Postat pe 1 Octombrie 2008 23:41
e ceva timp de cand ai deschis topicul,ma intreb oare de cand ai avut discutia cu el s-a mai rezolvat ceva
astept sa vad ce ne scrii nou ,poate atunci te pot ajuta si eu cu o vorba buna
o zi frumoasa

Postat pe 15 Octombrie 2008 09:06
gaseste-i preocupari, pune-l sa faca sport ....renuntati la internet pentru o vreme...
Emamm
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:24
In primul rand va multumesc pt raspunsuri.Ca sa-ti raspund la intrebare Melimeli, pot sa spun ca schimbari au avut loc, schimbari in bine,adica a renuntat la stimulentele de care va vorbeam,cel putin pana acum,sper sa nu fie doar o minune ce dureaza "3 zile" Este mai atent, mai afectuos cu mine, complimente tot nu-mi face, dar oricum am incetat sa-l cicalesc cu tema asta. Pe undeva simt ca-i place de mine,altfel nu as fi azi sotia lui,chiar dc nu-mi face complimente.Toti imi spuneti ca nu vorbele frumoase sunt importante si vad dau dreptate, stiam asta si cand am deschis topicul, dar totusi raman la parerea mea ca oricare femeie isi doreste sa fie apreciata atat pt calitatile sale fizice cat si pt cele morale. Totusi incerc sa nu mai acord atat de mare importanta acelor cuvinte, chiar dc eu mi-as dori sa le aud mai des.Pe plan intim, ce sa va spun, il mai las si pe el sa aiba intiativa,va spuneam in mesajul initial ca eu sunt cea care are initiativa aproape tot timpul, acum il mai las si pe el sa faca primul pas.Nu stiu dc are vreo importanta dar este si zodia Gemeni, si din cate am vazut si am auzit, sunt cam schimbatori si isi dau drumul cam greu.Incerc si eu sa vad partea buna a relatiei noastre, lucrurile de care v-am povestit au fost pt mine ca un semnal de alarma si am vrut sa vad daca si voi ati trecut prin asa ceva si care ar fi rezolvarea. Sper ca suntem pe drumul bun, pt ca vad schimbari in comportamentul lui.

Postat pe 16 Octombrie 2008 18:24
Parerea mea este ca ai o problema de incredere in propria persoana. E adevarat ca femeile asteapta sa fie complimentate, dar ideal ar fi ca totul sa vina neconditionat. Eu, de ex, cunosc un caz in care s-a ajund destul de departe in sensule deprecierii relatiei dintre doi parteneri, sot si sotie, insensul ca ea, din dorinta de a gasi cuvinte frumoase, declaratii, complimente a tot cautat in dreapta si in stanga, pana cand au ajuns la divort. sincera sa fiu, i-am inteles nevoia de a se simti apreciata de partener, insa s-a ajuns cam departe... Nu stiu ce sa zic. Eu sper ca sotul tau se va schimba si va intelege ca asa esti tu. Ai nevoie de anumite confirmari. Si eu sunt la fel

Postat pe 21 Octombrie 2008 16:27
Buna vroiam sa imi dau si eu cu parerea despre subiectul pe care l-ai abordat.Parerea mea este ca asa sunt unii barbati mai reci nu pot sa isi exprime sentimentele prin cuvinte asa cum suntem noi femeile.Sunt casatorita de 10 ani si traiesc si eu cam aceeasi situatie ca tine ,in timp m-am obisnuit pentru ca in afara de aceasta raceala nu pot sa ii reprosez sotului meu nimic, imi ofera tot ce imi doresc, dar am inteles ca asa e el desi ma iubeste si pe mine si pe copil.Am ajuns la concluzia ca nimic nu e perfect trebuie sa aibe si el un defect.Important este cum poti sa treci tu peste asta si cum poti sa accepti situatia.Oricum cu cicalealea si cu certuri nu rezolvi nimic.Eu cred ca in timp o sa inceapa sa inteleaga ce vrei, lasa-l pe el sa se schimbe tu oricum nu vei reusi ca asa sunt barbatii!!!!!!!!
gina241998
Postat pe 22 Octombrie 2008 15:00
Buna!Va multumesc pt raspunsuri,chiar mi_au prins bine, incerc si eu sa invat de la altii. Ca sa raspund unei pareri, cum ca n_as avea suficienta incredere in propria persoana, nu este vorba de acest lucru, pt mine comportamentul sotului meu a fost ca un semnal de alarma,poate doar acest lucru mi_a clatinat putin increderea,nicidecum faptul ca n_am incredere in mine.Tot ce imi doresc este sa primesc mai multa iubire, atentie din partea lui, iar asta fara ca eu sa ma cert cu el.Stiu ca ma iubeste,face multe lucruri pt mine, doar ca uneori nu stie sa mi_o arate asa cum as vrea eu,si sincer mie mi se pare ca e prea devreme,suntem casatoriti doar de 1 an.Sunt de parere ca daca il accept ca fiind o persoana mai rece (cu toate ca el poate fi foarte iubitor cand vrea si tocmai din cauza asta nu pot accepta raceala in relatia noastra), atunci situatia se va inrautati.Momentan,ne intelegem bine,sper sa nu fie doar soarele rasarit dupa furtuna care straluceste doar cateva zile.Nu pot accepta faptul ca asa sunt barbatii, daca eu sunt iubitoare si ii ofer ce imi sta in puteri,atunci de ce nu poate si partenerul sa se modeleze dupa dorintele mele?Sa nu ma intelegeti gresit, nu vreu sa_i anulez personalitatea ci vreau pur si simplu ma repet, mai multa atentie si afectiune.

Postat pe 23 Octombrie 2008 18:29
:) Am citit rapsunsurile ,,neavizate" si trebuie sa iti spun ca un psiholog nu da sfaturi, dar isi poate da cu parerea si te ajuta sa gasesti calea dorita, insa cea care hotareste esti doar tu.
Asadar, vrei complimente de la sotul tau? E simplu! Fa-i exact ce iti face el, adica spune-i unui alt barbat ca arata bine. Il vei flata pe acela si sotul se va aprinde tot. Apoi, cand acasa incepe scandalul, fa pe mirata si spune-i ca nu intelegi de ce il doare ca doar pe el il iubesti si faptele tale vorbesc de la sine, dar, ca si el, complimentati pe altii ca doar nu vorbele conteaza.:) Ah! Si nu uita, daca iti spun la serviciu ca esti frumoasa nu aude si el, vezi sa ti se spuna si in prezenta lui. Barbatilor le place sa fie in competitie si vei primi mai multe complimente decat auzi la serviciu. Succes!
guineverre
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:28
alba, sa nu faci ceea ce zice Guinever.Daca vrei sa pierzi respectul sotului tau, incearca, dar riscurile ti le asumi singura si sfatuitoarea ta neavizata.Cand acasa incepe scandalul, unii barbati devin violenti si de asta este vinovata sotia, care iarta-ma ca spun aici, poate fi ea frumoasa, dar si proasta.(Termenul este pus aici pentru a sublinia lipsa de inteligenta.)Ori eu sunt convins ca pe langa faptul ca esti o femeie iubitoare si cu tact, esti si inteligenta.Fiintele interiorizate, si mai ales barbatii, nu striga in toate partile ca isi iubesc sotia.Iti pun o intrebare si gandeste-te inainte de a raspunde:Te tine de umeri sau de mana cand mergeti in oras?Daca nu o face, nu te grabi sa tragi concluzii gresite.Inseamna ca iti respecta independenta ta de femeie si stie ca stii sa te tii pe picioarele tale.Daca te tine, el isi exprima dragostea pentru tine(ca si posesiunea asupra ta ) prin limbajul trupului.Incearca sa intelegi dragostea lui prin ceea ce face pentru tine, nu prin declaratii lipsite de substanta, numai pentru a-ti satisface dorinta ta.Nu uita ca daca nu v-ati iubi, nu ati fi impreuna.

Postat pe 27 Octombrie 2008 07:52
Aha! Printr-o logica simpla esti proasta daca faci ceea ce face si el, asadar e o prostie, asadar stai cu un prost care face complimente altora si nu tie...Deci, Alba si-a pierdut respectul pentru sotul ei domnu' Vanghelis007? Daca e scandal e cum e ( mai toti mai avem si conflicte in cuplu), da' daca e bataie lasa-l si pleaca...Violenta, draga Alba si domnu' Vamghelis007 nu e pentru ca ,,e nevasta proasta", nici vorba, e tocmai invers si un sot violent e frustrat tocmai pentru ca nu face fata neuronilor nevestii, gurii pacatoase a acesteia si in loc de argumente aduce pumnul. Mai domnu' ia de citeste un pic de Erikson si vezi ca n-am zis eu, au zis altii mai destepti, barbati avizati-zic. S-avem pardon domnu'! Da' prost nu e cel ce'si exprima opinia, ci cel ce foloseste forta...Apai, cica omu' constientizeaza numai daca e pus in fata faptelor lui si daca ii mai si spune ca e o gluma s-ar putea sa-si dea seama ca greseste. Daca nu ma indoiesc citeam un comentariu al dv, domnu', de misteru' feminin...Acu', in cazul Albei vreti sa ia totul ca atare, ca un catelush de casa si sa-si reprime dorintele...
Draga Alba, domnu' minte, fiindca poate ca barbatii nu striga in dreapta si stanga ca'si iubesc femeile (desi te asigur ca unii o fac), dar sunt barbati care au vorbele cu ei si iti fac frumoase complimente zilnic. Al meu asa e! Pana la urma n-am nevoie sa ma stie lumea, dar e tare frumos cand dimineata pana sa plec la serviciu pica mut de uimire cat sunt de frumoasa, dar asta o face doar fiindca sunt avizata:))). Va pup domnu' si nu mai invatati fetele la prostii . Am mai evoluat si noi si mai vrem si poezie nu numai bici.
guineverre
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:16
Gueneverre, suntem ca doi doctori la capul unei bolnave.Esti de acord cu comparatia?Bun.Uite, fara nicio prejudecata sau suparare din partea vreunuia dintre noi doi.Tu ai venit cu un diagnostic sau sugestie, iar eu cu alt diagnostic.Nu tin mortis sa spun ca am dreptate.Daca Alba este de acord, sa urmeze mai intai sfatul tau.Ti se pare propunerea mea rezonabila?Ceea ce se va intampla, ea va spune aceluia dintre noi, caruia doreste sa-i vorbeasca dupa aceea.Este proba focului.Sunteti amandoua de acord cu ceea ce am spus eu?Daca tu Gueneverre, ai dreptate, promit in fata instantei divine sa nu mai dau in viata mea sfaturi.Mai mult, iti voi recunoaste in mod public calitatile.

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:19
Multumesc, dar nu asta intentia mea de a fii laudata. Am fost ca Alba si tanjeam sa-mi zica si mie vorbe frumoase asa precum le zicea celorlalte. Ii gaseam scuze cu faptele, etc...Tarziu, mult prea tarziu am aflat ca nu erau doar vorbe si exact de asta i-am facut ce i-am scris ei sa faca. La inceput nu erau vorbe frumoase, mai apoi au venit cele urate, apoi bataile si sa stii draga Alba ca tot vedeam faptele bune pe care le facea el si credeam ca merit batuta.
Ce s-a intamplat? M-a parasit! Slava Domnului! Desi am suferit, darrr a aparut un alt barbat care ma iubeste si care ma rasfata si nici vorba de cenzura, de reprimari, de dorinte neindeplinite. Ce face el? E cu alta cu care traieste in concubinaj si care nu vrea vorbe frumoase, casatorie,etc. Cum s-a rasculat, cum a luat alta si tot asa. Mascul feroce! Dar, draga mea, am mai sfatuit si alte femei, doar din experinta de femeie, nu din cea de ,,doctor" si la toate a mers numai la mine nu. Asadar, alege...Insa sa stii ca se poate duce departe si ca se duce nu-i nimic, dar de la flirtul nevinovat al tau sa nu te mire ca vei auzi ce nu credeai ca va zice vreodata despre tine barbatul care tu crezi ca te iubeste, dar nu ti-o spune.
Pace domnule Vanghelis007, care erati sfatuitoru sef, cocos intre gaini si v-am atacat pozitia. Nu vreau sa fiu cocosul fiindca sunt deja in zodiacul chinezesc si va las sa sfatuiti femeile cum si ce e bine pentru ele si sa fiti si aplaudat de gaini. Ma plec in fata dumneavoastra si va recunosc calitatile de sfatuitor sef fara a fii in fata instantei divine.
guineverre
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:07
De la: guineverre, la data 2008-10-27 23:07:42Multumesc, dar nu asta intentia mea de a fii laudata. Am fost ca Alba si tanjeam sa-mi zica si mie vorbe frumoase asa precum le zicea celorlalte. Ii gaseam scuze cu faptele, etc...Tarziu, mult prea tarziu am aflat ca nu erau doar vorbe si exact de asta i-am facut ce i-am scris ei sa faca. La inceput nu erau vorbe frumoase, mai apoi au venit cele urate, apoi bataile si sa stii draga Alba ca tot vedeam faptele bune pe care le facea el si credeam ca merit batuta.
Ce s-a intamplat? M-a parasit! Slava Domnului! Desi am suferit, darrr a aparut un alt barbat care ma iubeste si care ma rasfata si nici vorba de cenzura, de reprimari, de dorinte neindeplinite. Ce face el? E cu alta cu care traieste in concubinaj si care nu vrea vorbe frumoase, casatorie,etc. Cum s-a rasculat, cum a luat alta si tot asa. Mascul feroce! Dar, draga mea, am mai sfatuit si alte femei, doar din experinta de femeie, nu din cea de ,,doctor" si la toate a mers numai la mine nu. Asadar, alege...Insa sa stii ca se poate duce departe si ca se duce nu-i nimic, dar de la flirtul nevinovat al tau sa nu te mire ca vei auzi ce nu credeai ca va zice vreodata despre tine barbatul care tu crezi ca te iubeste, dar nu ti-o spune.
Pace domnule Vanghelis007, care erati sfatuitoru sef, cocos intre gaini si v-am atacat pozitia. Nu vreau sa fiu cocosul fiindca sunt deja in zodiacul chinezesc si va las sa sfatuiti femeile cum si ce e bine pentru ele si sa fiti si aplaudat de gaini. Ma plec in fata dumneavoastra si va recunosc calitatile de sfatuitor sef fara a fii in fata instantei divine.



Ai mare dreptate!!!
Emamm
Postat pe 28 Octombrie 2008 09:15
niciodata nu am fost de parere ca trebuie influentat cineva in asa fel incat sa te vada, sa aiba ochi pentru tine, sa stie ca existi.

1. a-l face gelos, nu e o metoda. nu cred ca omul e tembel astfel incat, sa nu se prinda de poanta. si apoi, la ce ti-ar folosi? in adancul sufletului, tot nemultumita vei fi. partea frumoasa a unui gest consta in firescul lui nu in modul in care ai fortat nota

2. la 31 de ani nu e batran . daca simte ceva pentru tine, apoi va arata. de multe ori, decodam aiurea comportamentul omului de langa noi. fara graba, fara patima, incearca sa vezi obiectiv apoi, discerne daca e doar o inchipuire a ta , datorata varstei sau e chiar ceva real.

3.cine ia initiativa si cine nu . e vreo intrecere? iti raspunde la cea initiativa, totul e ok. daca exista inconfort in acest mod de a avea o relatie, nu mai lua nici tu initiative. comporta-te asa cum simti si cum vrei tu. nu esti Mihail, caine de circ , sa faci giumbuslucuri ca sa distrezi stapanul. fara imbufnari, fara suparari dar, fii tu asa cum simti !

4.ce ma pune pe ganduri e fapul ca, are obiceiul sa complimenteze alte femei in prezenta ta. e cel putin un gest neelegant daca, pe tine nu te complimenteaza si daca cele cuvintele trec o granita a simplei comunicari normale , de circumstanta.

5. priveste in sufletul tau. daca esti sigura ca ceva scartaie, analizeaza atent si spune-i; fara scene, fara miorlaituri, fara gelozii aiurea. imi displace asta, asta, asta. purtati o discutie serioasa si vezi ce are si e de spus. a-l face gelos, a umbla cu fofarlica, a-i plati cu aceeasi moneda, e o metoda ce nu duce nicaieri. sunt greseli care mai mult te incurca pe tine decat ii starnesc lui vreun interes. discutie clara, negustoreasca. daca e adevarat ce crezi, daca nu-l intereseaza ce simti si cum te simti alaturi de el, abia atunci trebuie sa iei o decizie.
si_totusi
Postat pe 28 Octombrie 2008 09:54
Sa va mai spun cateva lucruri: chestia cu complimentatul altor femei in prezenta mea a facut-o demult, candva pe la inceputul relatiei, i_am spus ca ma deranjeaza si a incetat(pot sa spun asta pt ca noi umblam mai tot timpul impreuna,iesiri,la chestii de genul asta ma refer) si apoi nimeni nu poate fi atat de prefacut. Eu stiu ca ma iubeste, are un mod mai aparte de a o arata, dar stiu ca altfel nu am fi impreuna.Sa_i raspund cu aceeasi moneda, acum n_am sa o fac, am avut odata o tentativa,nu s-a recurs la violenta si nici mi-a facut "altfel de complimente", dar am ajuns la concluzia ca aceste vorbe sunt mai pretioase dc vin de la sine. Incetul cu incetul sper sa reusesc asta, rezultatele au inceput sa apara.Despre gelozie ce sa spun,au mai fost cazuri cand in societate unii barbati mi_au acordat "prea multa atentie" si el a vazut asta si bineinteles ca nu i-a convenit,deci ce vreau sa spun cu asta, el stie ca nu trec neobservata.Si ca sa-ti raspund la inrtebare Vanghelis, sa stii ca ma tine de mana cand suntem pe strada!
Merci ca mi-ati scris

Postat pe 28 Octombrie 2008 11:09
parerea mea este ca si tu ar trebui sa faci pe indiferenta...si eu patesc la fel cu preitenul meu, dar de fiecare data cand ma deranjeaza ceva ii zik, pt ca mi se pare normal, nu sa tin in mine.
iar la faza cu indiferenta, merge intotdeauna. eu asa i-am facut o saptamana si a ajuns sa-mi faca pe plac...si da, barbatii isi exprima mai greu sentimentele, se exprima mai greu si ar trebui sa iei in considerare si ceea ce face si cum isi arata dragostea...poop

Postat pe 18 Noiembrie 2008 00:09
Dar este bine sa nu fii prea indiferenta, ca sa nu moara de inima rea.Si pe urma iuntri lka crima cu premeditate, sau te faci stareta la o manastire de maici.

Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:26
draga mea, bine ai venit in randul femeilor casatorite. Daca ai avea de ales intr-un barbat care-ti face complimente zilnic, te pupa, te alinta dar te inseala cu tot ce prinde in cale si unul mai rece care este cumonte, ce ai prefera?

noi nu suntem multumite niciodata si avem nevoie de cuvinte mari. daca tu stii in adancul sufletului tau ca esti frumoasa, desteapta si ai toate calitatile necesare atunci asta e perfect. Uita-te dimineata in oglinda si spune-ti : sunt frumoasa, ma iubesc si vei vedea ca in jurul tau si celelalte persoane te vor privi asa. Fii tu increzatoare in tine, si nu cersi complimente.
Si eu traiesc langa un barbat care este mai rece si, la inceput am crezut ca e o tragedie dar pe parcurs am invatat ca el este acolo la bine si la greu pt mine, ca stie sa rezolve probleme cu calm si cu maturitate si, uneor ma duc sa ma alint, dar stiu ca el ma iubeste. Nu cuvintele sunt totul ci faptele. El este acolo pt tine si te va sprijini mereu, cand va fi cazul ai un umar pecare sa plangi si cineva care sa te ia in brate in noptile reci.

capul sus si mergi inainte, tu-ti cunosti valoarea si el o cunoaste dar dacanu o spune asta nu inseamn a ca nu stie ce are acasa.

Ai grija de tine si fii inteleapta.
redfire
Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:10
Bun subiect de discutie!
Din fericire eu am am/avut cele 2 tipuri de barbat. Cel afectuos, iubitor... care ma scalda in complimente, gesturi de dragoste etc si cel mai rece, practic. Ghiciti, cu cine m-am maritat? ... cu cel care este mai rece si practic. De ce? Pentru ca, am stat 5 ani si m-am saturat de complimente, de gesturi de dragoste, de iubire non-stop etc . In schimb sotul meu nu-mi zice "vai ce frumoasa esti, vai ce mult te iubesc..." insa imi demonstreaza prin felul cum se zbate si munceste sa ne fie bine, sa am tot ce imi doresc. Nu zic ca nu as vrea sa-mi spuna si mie cateodata celebrele cuvinte "te iubesc", insa cand ne bagam seara in pat si ma ia in brate si ma strange e mult mai intens decat mi-ar spune. Sincer imi place mai mult sa-mi spuna"asa iti sta nasol, nu arati bine" si sa ma duc sa ma schimb, decat sa arat oribil si el sa-mi spuna "vai, ce frumoasa esti!". Am si un job/post in care relationez cu foarte multi oamenii pe perioada zilei si mi-as pierde din profesionalism daca nu as arata impecabil (stiti cu haina care il face pe om... si cu prima impresie care conteaza...). Cat despre complimentele pe care nu le obtin acasa sa stiti ca imi pica mult mai bine cand le primesc de la persoane straine (in special barbati) deoarece atunci chiar ma simt frumoasa si simt ca-l mai am pe "vino'incoa"
o_tipa
Postat pe 6 Februarie 2009 09:28
Buna Alba... In ceea ce priveste complimentele, la tine e un caz clasic de a-ti face probleme cand chiar nu ai.
Daca nu te complimenteaza nu inseamna ca nu te iubeste sau nu te gaseste frumoasa... pur si simplu nu e obisnuit. Nici sotul meu nu-mi face complimente foarte des ... dar ma face sa ma simt cea mai frumoasa femeie de pe pamant prin cum se poarta... asa ca nu simt deloc nevoia de cuvinte.
Mai spui ca viata voastra sexuala s-a schimbat, ca el termina mai repede si tu nu mai esti pe primul loc ... Afirmatia in sine mi se pare ok.... De ce ar trebui tu sa fii mereu pe primul loc? Trebuie sa existe un echilibru in toate. In ceea ce priveste terminatul mai repede .. te-ai gandit ca asta poate fi un fel de compliment? Daca termina mai repede si nu mai acorda atata atentie preludiului... poate insemna ca te gaseste atat de atragatoare incat nu isi poate pierde controlul cand vine vorba de preludiu. Nu e neaparat asa... dar cel mai bine e sa vorbesti cu el sau cu un psiholog, in loc sa postezi pe forum. Eu daca as fi sotul tau si as vedea discutia asta, mi-as pierde partial increderea in tine.
kitty2008
Postat pe 6 Februarie 2009 11:55
Da sunt barbati mai reci, mai calmi sa spun asa dar exista si un fel de compromis sa-i zic ..sotul mai face si ceva din ce-ti place tie ca de!...asta inseamna iubire si de asta a spus da!!! ...in acele momente ... sunt de acord ca o persoana nu se sufoca..dar daca faci ceea ce face el cu tine sau langa tine ...atunci da vezi reactie.!
in cazul in care ii pasa !?si o sa-i pese daca iubeste nu-i convine deloc. sotului meu i-am facut la fel si acum imi face si complimente, sunt si frumoasa, ...doare rau indiferenta !!poti sa o faci .dar fa-o avizat ..cu citatele de rigoare ..'CAND NU O SA TE ASTEPTI'sa vezi cum . si asa a fost ..nu le place....oricum daca esti abea la inceput ai rabdare...nu este totul ca in luna de miere ..si casnicia nu e la fel de perfecta ca rochia de mireasa pe care ai purtat-o..rabdare o sa-l intelegi pana la urma...iar chestia cu sit-ul porno e o chestie mai la toti masculii nu ai tu nici o vina ...si nici daca esti deschisa la orizonturi nu schimba, au ei fanteziile lor ...nu prea ii inteleg nici eu!!
mihaelacazbir
Postat pe 12 Februarie 2009 20:49
Buna Alba!...am citit nelamuririle tale, si am zambit, imi cer scuze pt asta, dar efectiv nu m-am putut abtine! Te intrebi probabil dc am facut asta!!?!...ei bine....din simplul fapt ca m-am regasit f bine in povestea ta, cu o singura diferenta...eu jucand rolul sotului tau Ca sa te lamuresc mai bine..eu sunt in zodia gemeni, si il inteleg perfect pe sotul tau. . Noi nativii din zodia asta avem nevoie de spatiu intr-o relatie, de intimitate...excesul asta de dragoste ne poate sufoca si plictisi la un moment dat, fara sa ne dorim cu adevarat, avem tendinta sa fugim, sa ne distantam de pers a carei dragoste ne copleseste.Noi nu ne exprimam prea mult sentimentele in cuvinte...eu personal consider ca ceea ce este prea mult, dauneaza... , o fac ...dar mai rar...in momente cand am puterea si simt nevoia sa o fac, asta nu inseamna ca nu iubesc, ar fi gresit sa crezi asta, numai ca....in opinia mea cuvintele palesc si isi pierd din valoare in fata sentimentelor, a trairilor...a batailor inimii atunci cand ma aflu in preajma iubitului meu.Incearca sa-l intelegi, si sa-l accepti asa cum este nu-l mai bate la cap cu chestii "vitale" pt tine, dar lipsite de importanta, poate...pt el.Lasa-l sa vina el la tine...fa-l sa-i fie dor de tine, fa-l sa te doreasca...nu o face folosindu-te de cuvinte...ci mai de graba de limbajul trupului.Noi gemenii ne plictisim destul de repede de un lucru, de o pers care isi pierde repede din mister, suntem destul de instabili...destul de schimbatori...avem nevoie mereu de o noua provocare, de o alta "enigma" ce asteapta sa fie dezlegata.Daca tii la relatia ta, invata sa-ti iubesti sotul si sa-l accepti asa cum este el, nu incerca sa-l schimbi, pt ca va fi in zadar oricum, este o batalie pierduta inca din faza incipienta.Tot ce vei reusi va fi sa-l faci nefericit, sa se simta ca intr-o colivie...fie sa fuga departe de tine!....dificili...dar nu imposibili, zic eu .Iti doresc mult succes...si viata lunga alaturi de sotul tau....palpitanta va fi cu siguranta, nu vei ajunge sa te plictisesti, si cred ca te poti considera o norocoasa ca tu esti aleasa lui, profita de asta la maxim

Postat pe 16 Februarie 2009 20:30
Fa-l sa te doreasca, fa-l sa te iubeasca, ai rabdare, uita de tine, el e centrul universului, tu esti nimic, el, el, el, el, tu nu, el da, el, el, el, etc. Ce prostie e asta cu zodiile?
Micass
Postat pe 16 Februarie 2009 20:36
De la: Micass, la data 2009-02-16 20:36:09Fa-l sa te doreasca, fa-l sa te iubeasca, ai rabdare, uita de tine, el e centrul universului, tu esti nimic, el, el, el, el, tu nu, el da, el, el, el, etc. Ce prostie e asta cu zodiile?



exista compatibilitati intre zodii..consulta si
tu www.eastrolog.ro!!
superbus
Postat pe 16 Februarie 2009 23:13
Aha. Acum e clar. Totul e adevarat. Pana la generalitati de zodii suntem oameni cu particularitati. Ca sa fim reci si nesimtiti nu e cazul sa dam vina pe mzodii. Nu ma intereseaza o chestie inventata sau nu scrisa pe un site. Daca asta ar fi singurul site de zodii mai ca as crede.
Micass
Postat pe 17 Februarie 2009 06:30
buna-am si eu aceasi problema,doar ca sunt de sex masculin.prietena mea are 33 ani eu 29 si la fel se intampla eu ii fac multe complimente sunt un tip mai romantic si ea imi rasp.rece imi zice ca o sufoc.PAREREA MEA E SA FACI CEVA SCHIMBARI IN LEGATURA CU SEXUL.OTE EL VEDE CEVA LA FILMELE DE ADULCI CE TU NU-I OFERI.SI AR TREBUI SA IL FACI PUTIN GELOS SAU CEL PUTIN SA FI MAUI RECE.ASA SE VA SCHIMBA..CREDEMA.TE PUP SI SPER CA SFATUL MEU SA ITI PRINDA BINE.PA
r_raul68
Postat pe 5 Martie 2009 03:18
multi an inainte
karina_7075
Postat pe 15 Martie 2009 16:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt insarcinata si sotul meu vrea sa divorteze 168 De la: garbo_415173 31 Ianuarie 2016 13:54
Oferta Speciala 1 De la: macarena 10 Octombrie 2008 22:23
oare ce parere are acum despre mine????? 5 De la: Ioana007 19 Decembrie 2008 15:24
Nu mai stiu ce inseamna dragostea 11 De la: scrichy 10 Mai 2009 14:17
Idei de Valentine's Day! 12 De la: cri_cat 25 Februarie 2012 09:56
Setari Cookie-uri