in vara am ''intalnit'' un tip...pe net...pur si simplu a fost o chestie noua pt mine.la cateva saptamani dupa ce am conversat pe mes..am facut schimb de nr de tel,apoi ceva mai tarziu am hotarat sa ne intalnim.intalnirea a decurs intr-un mod placut si aveam sa descopar un baiat super de treaba,suficient de matur ,zic eu(30 de ani!)si f dragut.intre timp ne-am mai conversat atat pe mes cat si la tel-eu stau la 40 km distanta de orasul lui.au urm,at si alte intalniri placute ,plimbari prin parc,iesiri la terase etc.dupa 3 luni ma invitat la tara la el,sa ii cunosc parintii a fost f placut iar parintii lui sunt niste oameni extraordinari care se mirau ce sa imi mai dea cu ce sa ma mai serveasca..i-am cunoscut bunicii, verii ,matusile ,etc..idee e ca m-au placut din cate am obs eu,iar sentimentul a fost reciproc.acum problema....ideea e ca noi abia in acea vizita...am avut ceva momente''intime'' in sensul ca ..ne-am ..pupat..atat.ma rog toate bune si frumoase..am continuat sa ne mai vedem si intalnim si dupa vizita de la tara.acum 2 saptamani eu l-am invitat la o nunta ..am mers impreuna..a fostf frumos,ne-am simtit f bine, ne-am tinut de mana ,pupat bla blaam dansat .a fost un adevarat gentlemen .ba chiar ma invitat la dans mi-a sarutat mana-era melodia lady in red iar eu eram..singura lady in red de acolo..ma rog ..dragut...dupa..ma condus acasa...am mai vb putin..ne-am pupacit un pic,ne-am tinut in brate si a plecat.acum problema este,mi-a spus ca el ma place mult....credeti ca ma place cu adevarat ???eu nu stiu ce sa zic...daca dupa atata timp noi suntem tot la pupat ..pupat..muah muah...ceva e in neregula zic eu.acum nu intelegeti gresit ....nu ma asteptam sa sara pe mine,dar...la varsta asta.....eu am 25 ani.problema este ca nici eu nu sunt f indrazneata...astept sa faca el primul pas...oare suntem impreuna???nici nu mai stiu ce sa zic?? ma tem pt ca...niciodata nu am fost cu cineva cunoscut pe net.va rog ..help>ce parere aveti?? | ||
green_eyes Postat pe 28 Septembrie 2008 16:59 |
||
---|---|---|
Baiatul e superok. Zii "bogdaproste" ca ai dat de un tip care te respecta. Te vei convinge singura la momentul potrivit. Si zii merci ca nu e un baiat versat care sa testeze bine terenul dupa care sa-ti dea cu flit. Indiferent ce faci (te culci sau nu te culci cu el) ai grija sa nu dai cu bata-n balta si sa-i zici o chestie de genul "am tot asteptat de la tine ceva si tu...nimik" - la faza aia ii pica tot respectul. | ||
Postat pe 28 Septembrie 2008 17:28 |
||
da...ai dreptate..e super ok.si culmea e ca ...imi place sa fiu cu el..ma simt in siguranta.probabil ca ''teama '' asta sau senzatia asta ciudata o am si pt ca ultima mea relatie a fost un fiasco total.de data asta chiar vreau sa fie ok.chestia este ca ne vedem cam rar..datorita serviciului,atat al lui cat si al meu..plus ca el lucreaza un weekwnd da unul nu.uneori..ma gandesc oare ..nu ar fi mai bine....sa il intreb ...daca suntem impreuna sau nu/chiar cu riscul de a parea o ciudata...nu stiu..tu ai patit vreodata asa ceva? imi pare ciudat ...ca dupa ''atata timp'' noi sa fim tot la fazele cu pupatul,si prin asta vreau sa specific inca 1 data ca nu ne-am sarutat niciodata. si cum naiba zice ca ma place f mult ,daca.....of...barbatii astia... | ||
|
||
green_eyes Postat pe 28 Septembrie 2008 17:53 |
||
problema mea incepe iarasi sa ma streseze...ma gandesc la tot felul de tampenii..daca omul isi doresti o ''prietena'' doar de corespondenta???!!.cand zic ..gata..renunt...ma suna...si...sunt si eu om ..cedez..ma gandesc ca..ne vedem atat de rar datorita serviciului pe care il are.nu stiu...cred ca numai eu pot avea astfel de ''relatii''. | ||
green_eyes Postat pe 5 Octombrie 2008 13:48 |
||
si mai vrem sa ne inteleaga barbatii cand noi nu ne putem intelege singure ,linisteste-te si i-a totul pas cu pas . | ||
yavrum Postat pe 5 Octombrie 2008 14:19 |
||
daca tot va intelegeti atata de bine...nu te'ai gandit vreodata sa il intrebi "face to face" ce isi doreste el defapt? daca dupa atata timp doar va pupaciti poate nu isi doreste decat o prietena foarte buna...o prietena apropiata...ciudata situatie oricum..nu am mai intalnit asa ceva | ||
Sky Postat pe 5 Octombrie 2008 14:26 |
||
da asa ma gandeam si eu...ciudata situatie...cred ca cel mai bine este intr-adevar sa am o discutie pt ca...e prea de tot.eu nu imi doresc de la el....doar sa vb ca simplii prieteni,eu chiar il plac si nu are rost sa continua asa daca omul nu vrea de la mine decat sa fim buni prieteni. | ||
green_eyes Postat pe 5 Octombrie 2008 16:35 |
||
poate fi o prietenie muninata si de lunga durata :)...insa nu are rost sa iti faci iluzii degeaba vorbeste cu el ...totul se va rezolva | ||
Sky Postat pe 5 Octombrie 2008 20:17 |
||
cred ca am sa o iau razna....in legatura cu problema mea...cum naiba sa vorbesc eu cu omul asta daca nu am ..cand sa ma vad cu el??!!!cred ca asta-i culmea!!numai mie mi se putea intampla sa intalnesc un astfel de om!!goddddd!!!nu ne-am mai vazut de 3 saptamani...in 1 week-end a lucrat,in al 2-lea a fost plecat din tara tot cu serviciul, iar in a 3-a merge la tara ...are o problema de familie de rezolvat.ce naiba ''relatie'' e asta?? frate eu nu mai pricep nimic,poate sunt eu lovita in cap, dar.....situatia asta e de tot...kktu,pardon de expresie.chestia e ca ma suna ...cand isi aduce aminte,cred(acum 2 zile l-am sunat eu si nu a raspuns, iar aseara ma sunat el).si cum sa dezbat eu problema asta cu el daca nu ne intalnim??!!cum??incep sa ajung la limita rabdarii!!ce pot face??doar nu pot vb cu el la tel astfel de chestii!!chestia este ca nici week-endul viitor nu o sa ne vedem pt ca se opereaza la nas si....probabil ca ne vom intalni la pastele cailor!!!am stat sa ma gandesc si...poate ca nu inteleg eu??!!!poate omul chiar are o perioada mai..dificila si eu ...fabulez aici si imi inchipui tot felul de chestii!!nu mai stiu...ce sa fac??un sfat va rog!! | ||
green_eyes Postat pe 10 Octombrie 2008 10:17 |
||
Hmm. Da, incep sa cred ca e o problema la mijloc. S-ar putea sa nu fii intocmai pe gustul lui, iar el sa nu vrea totusi sa te piarda. Poate ar trebui sa ai un prieten care sa se poarte cum iti place tie. | ||
Postat pe 11 Octombrie 2008 12:34 |
||
cred ca ai perfect dreptate..este genul ala de om''nu te vreau ..dar...totusi te vreau''.cred ca am sa ..inchei situatia.multumesc mult pt sfat. | ||
green_eyes Postat pe 11 Octombrie 2008 15:02 |
||
Doctore, am o dilema!... sau poate nu?!?.. | ||
anakin Postat pe 14 Octombrie 2008 08:48 |
||
poate........ca am o dilema...sau poate ca nu vreau sa vad adevarul | ||
green_eyes Postat pe 14 Octombrie 2008 18:24 |
||
O sa fiu transanta..un barbat daca place si doreste o femeie..nimic nu-i sta in cale sa o revada,sa petreaca timp cu ea.Daca pina acum nu a manifestat interes in acest sens..e greu de crezut ca il atragi prea mult. Poate e numai o simpatie pe care tu o traduci ca fiind atractie.In general barbatii se manifesta instinctiv cind plac o femeie...limbajul trupului il tradeaza,chiar daca este un gentleman.Incearca sa analizezi la rece,si vezi ce reactii i-ai stirnit. |
||
Sapunul Postat pe 15 Octombrie 2008 00:08 |
||
Pentru cei ce vor putem face cursuri on-line de comunicare! | ||
Bogdan38 Postat pe 16 Octombrie 2008 16:10 |
||
De la: anakin, la data 2008-10-14 08:48:19Doctore, am o dilema!... sau poate nu?!?.. buna..nu vreu sa fiu rea ..dar vezi sa nu aibe pe altcineva...o relatie stabila in care e implicat...familie..etcsi poate ca tu ai fost,esti doar o prietema cu care sa poata vb asa cum nu reuseste cu cealalta... ..iti spun ptr ca si sotul meu a avut o relatie cu una....cateva luni..si tot asa o aburea,intr-un final au facut si sex....dupa care...ghinion..ptr ei i-am descoperit....si ...sincer am vz,simtit cum sotul se simtea ff usurat...ca avea motiv real sa scape de ea...care devenise din ce in ce mai insistenta.. |
||
ciel Postat pe 18 Octombrie 2008 12:42 |
||
da...ai mare dreptate,m-am gandit si eu la varianta asta,dar...chestia este ca am fost in vizita la parintii lui de cateva ori plus ca am fost cu el pe la diversi prieteni si...am studiat si eu reactiile lorsi...nu cred ca are pe altcineva,dar....nu stiu..poate ca asa e el...eu stiu??!!oricum nu am mai intalnit asa ceva si sincer nu doresc nimanui o ''astfel de relatie''.cred ca rezolvarea problemei mele este f simpla...sa il intreb direct care este starea noastra actuala,insa ..tot ezit sa intreb,parca e jenant intr-un fel... | ||
green_eyes Postat pe 18 Octombrie 2008 15:46 |
||
>>DOMNISOARA DACA CHIAR ESTE ADEVARAT CA domnul nu a vorbit de >>sexacum 6 ani am jurat ca ma imbat in plina zi,in PIATA VICTORIEI ,daca voi da,pe net, peste UN SINGUR DOMN care nu vb. de sex!!! | ||
Postat pe 19 Octombrie 2008 07:02 |
||
Poti sa-i spui ca a absolvit cu coronita clasa I-a la pupat manutele si ca este cazul sa treaca la grupa mare -"avansati", unde pupatul mainilor si tinutul acestora este inlocuit de tinutul de picioare si descheiatul de nasturi.Pentru aprofundatul, sau adancitul cunostintelor elementare, trebuie sa aiba diploma de casatorie, trasa la xereox in doua exemplare, altfel pierde locul de munca. | ||
Postat pe 19 Octombrie 2008 09:15 |
||
foarte tare vanghelis | ||
green_eyes Postat pe 19 Octombrie 2008 18:30 |
||
poti sa te imbeti ...no problem....omul nu a vorbit nici macar o clipa de asa ceva, deci...go ahead. | ||
green_eyes Postat pe 19 Octombrie 2008 18:32 |
||
Uite, eu nu vorbesc niciodata de sex.De aceea iti fac o propunere.Daca tot vrei sa cumperi sticla aceea, hai sa o impartim pe din doua.Eu te iau pe tine, si tu sticla. | ||
Postat pe 19 Octombrie 2008 19:32 |
||
green_eyes Postat pe 19 Octombrie 2008 22:40 |
||
ia sticla | ||
green_eyes Postat pe 19 Octombrie 2008 22:48 |
||
Doctorul mi-a recomandat: Trebuie sa iei zilnic, o imbratisare dimineata, una la pranz si alta seara.Pupici,ai voie -ca sunt mai mici,- trei de dimineata si patru cand vine de la servici. -Dom' doctor, da o gurita... -Pai n-am zis dimineata si seara? -O gurita de vin? -Mai vanghelis.Daca reteta aceasta nu te face sa mergi in patru picioare, sa stii ca eu imi dau demisia din functie, sau te las sa ma dai in judecata pentru mal-praxis. Mai fata.Daca eu aleg vinul, sticla se goleste repede, si pe urma vorbesc singur.Daca o iau pe ia, nu numai ca am sa ma imbat, dar mai am si cu cine schimba o vorba toata viata.Si n-o sa zica nimeni ca vanghelis a inebunit si vorbeste singur cu caisul din fata portii. |
||
Postat pe 20 Octombrie 2008 08:40 |
||
green_eyes Postat pe 20 Octombrie 2008 18:54 |
||
Acu sa nu tai cumva caisul, ca o fi si el bun vara ailalta. | ||
Postat pe 20 Octombrie 2008 21:03 |
||
De la: green_eyes, la data 2008-10-18 15:46:11da...ai mare dreptate,m-am gandit si eu la varianta asta,dar...chestia este ca am fost in vizita la parintii lui de cateva ori plus ca am fost cu el pe la diversi prieteni si...am studiat si eu reactiile lorsi...nu cred ca are pe altcineva,dar....nu stiu..poate ca asa e el...eu stiu??!!oricum nu am mai intalnit asa ceva si sincer nu doresc nimanui o ''astfel de relatie''.cred ca rezolvarea problemei mele este f simpla...sa il intreb direct care este starea noastra actuala,insa ..tot ezit sa intreb,parca e jenant intr-un fel... Buna tuturor. Ma aflu si eu in treaba si incerc sa iti raspund cu o intrebare: barbatul acela frumos, manierat etc... nu cumva are alte inclinatii sexuale??? te foloseste pe tine drept paravan in fata parintilor, rudelor, prietenilor.... etc... ??? La aceasta varianta te-ai gandit?? Sti exista o chestie cu barbatii frumosi ... ori sunt insurati ori sunt gay.... |
||
Nikol_7 Postat pe 26 Octombrie 2008 15:36 |
||
nikol, corect! acum sa nu descurajam fata,unii barbati sunt f rabdatori,altii.. au complexe...si cand te gandesti ca le au degeaba,citeam adineauri un studiu,cica de fapt femeia are nevoie doar de 7 cm,este adevarat, 7cm tantosi... atata masoara zona ei sensibila din "prajiturica".. si cand te gandesti ca ei vor sa aiba 2? cm...ooooo! nici asa,pai ce? sa ramanem infirme?..... |
||
iasomia Postat pe 26 Octombrie 2008 16:20 |
||
iar tu green, baga rabdarica... sa nu iei tu initiativa,nu va mai grabiti cu actele sexuale savurati momentele astea misto de la inceput,fluturi,randunele...astea cam dispar dupa ce deveniti intimi,treceti la alte senzatii...mai adanci,dar astea de inceput,de indragosteala sunt f misto.. |
||
iasomia Postat pe 26 Octombrie 2008 16:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Si nu stiu ce sa mai fac | 10 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:32 |
Cum poti cunoaste barbati daca ai peste 30 de ani? | 81 | De la: scrichy 9 Mai 2009 15:37 |
Mor de durere! | 90 | De la: daniilia 28 Februarie 2010 06:46 |
|
||
cum este sexul dupa 30 de ani? | 177 | De la: brasoveank 14 Mai 2009 16:30 |
nu pot sa inteleg daca este normal | 33 | De la: pik_nik 13 Decembrie 2009 20:28 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice