esti prea grasa!!!!

asa ..asa baga desene animate...eu vreau sa fiu alba ca zapada...


sa vina pacatosu' ala sa ma scoale din somn odata...
iasomia
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:34
ce alba ca zapada,eu vad ca te-ai invinetit de la o vreme,cred ca te-a tinut printu' cam mult la criogenare.poate la primavara mai inverzesti si tu....hmmm,ce ti-e cu culorile astea.
nicoll
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:37
pai iasomici, acuma esti alba ca zapada??? in poza esti sirena,trebuie sa te hotarasti!!!

si eu credeam ca sunt vreo printesa, asa i-am zis prietenului meu....ca numai eu astept flori si vorbe frumoase, nu ma multumesc cu masini scumpe si vile cu piscine....ce sa mai, trebuie sa ma reprofilez, ca nici el nu e fat-frumos, si nici pe un armasar negru nu vine....
pisicuta e mai bine, va zic eu, ca sunt rasfatate si alintate, prefacute si perverse, si toata lumea le iubeste!!!

deci...partieeee ca ma transform!!!
zambila
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:44
mi-am schimbat avatarul,cred ca trebuie sa ies si sa intru ca sa se vada.,..


intradevar era cam frig...

e?? e bine acum???ce floricica frumoasa sunt...iasomia...


iasomia
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:46
cum vreti,transformati-va,eu raman frumoasa din padurea adormitaaaa.
pt o suta de ani,traiasca povestile ca de astea avem parte in fiecare zi.(dragelor,va pooooooooooop,sa fiti cuminti,aveti grija de pisoiasi.)
nicoll
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:51
pa-pa...nicoll...

o zi vesela...
iasomia
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:53
fetelor, mai putin si plec, si eu n-am facut mai nimic azi la lucru!! asa zile sa tot ai....
zambila
Postat pe 18 Decembrie 2008 13:53
De la: nicoll, la data 2008-12-18 13:00:19fetelor,sanatoase sa fim ca belelele curg garla.
iar cat despre pisicute,barbatelul meu are 12pisici cand am vazut cum se plimbau fiecare in treaba ei....am gandit,tre sa dam si prietenilor.
erau numai pisici si motanul era al vecinilor


ca-n creanga domle , e aici .mate in sir indian si motani care stau la cotitura . parerea mea care este


ps
cam multe mate pentru un barbat. doishpici? miauu !
si_totusi
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:11
bine,bine,sa specific ca mami lui e pisicareasa,dom'le,pensionarii astia dupa ce au bani putini,mai cresc si o droaie de pisici! l-am pus sa aleaga,pe mine sau pisicile
nicoll
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:08
Superbus, nu sunt vrajeli, consider ca putin tact si diplomatie nu strica nimanui...in plus..atunci cand nu te mai atrage un barbat/o femeie...nu ai decat 2 optiuni:comunicarea care poate duce la elucidarea problemei, sau despartirea, fiecare alege calea pe care o considera potrivita pt el.Insa, indiferent de alegerile pe care le facem in decursul vietii, nu trebuie sa uitam sa ne respectam, si eu sunt de parere ca iubitului ei, i-a cam lipsit si asta.

Postat pe 18 Decembrie 2008 19:32
Dupa o bataie de pomina, dintre Gigel si prietena lui, moment in care vecinii au chemat mascatii, Gigel este dus in catuse spre duba politiei.
-Draga mea, imi pare rau ca trebuie sa ne despartim astfel, dar am ajuns intr-un impas si asta era cea de-a doua solutie.Vreau sa stii insa ca te respect foarte mult.
-Asa este,- incuviinta cu voce groasa unul dintre cei de la trupele speciale.-Semnele de respect se mai vad inca foarte bine pe fata ei.
Ioana007
Postat pe 19 Decembrie 2008 08:19
De la: iasomia, la data 2008-12-18 13:34:44asa ..asa baga desene animate...eu vreau sa fiu alba ca zapada...


sa vina pacatosu' ala sa ma scoale din somn odata...



eu cred ca ii vrei pe cei 7 pitici...pe cei 7 odata!!!"___
superbus
Postat pe 22 Decembrie 2008 11:11
De la: sexy_nico26, la data 2008-12-18 19:32:12Superbus, nu sunt vrajeli, consider ca putin tact si diplomatie nu strica nimanui...in plus..atunci cand nu te mai atrage un barbat/o femeie...nu ai decat 2 optiuni:comunicarea care poate duce la elucidarea problemei, sau despartirea, fiecare alege calea pe care o considera potrivita pt el.Insa, indiferent de alegerile pe care le facem in decursul vietii, nu trebuie sa uitam sa ne respectam, si eu sunt de parere ca iubitului ei, i-a cam lipsit si asta.



asa e Nico.....dar uneori nu merge cu diplomatia..si pana nu ii zici verde in fata..ce si cum... nu se rezolva nimic!!
superbus
Postat pe 22 Decembrie 2008 11:13
superbus mama, crezi ca daca tie ti-as zice verde in fata, ai intelege ceva???
zambila
Postat pe 22 Decembrie 2008 14:24
super-buss...:)

"eu cred ca ii vrei pe cei 7 pitici...pe cei 7 odata!!!"___"

asta de unde ti-a venit ? de la IQ ala ridicat pe care spui ca il ai?....

treaca de la mine,tu sa fii sanatos...

si sarbatori fericite!

iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2008 15:19
cei 7 pitici, toti odata sunt pentru uz intern, sau se aplica... regulat... pe fatza?
catwalk
Postat pe 23 Decembrie 2008 00:08
si inca ceva: sunt buni si pentru metrosexuali?
catwalk
Postat pe 23 Decembrie 2008 00:09
Ai grija sa nu spui de doua ori, ca ramai fara codita.
Ioana007
Postat pe 23 Decembrie 2008 00:19
mai fetelor mai!! nu fiti rele!!

vin sarbatorile peste noi si in loc sa fim mai buni, ne intepam!!



Sarbatori fericite!! pt pisicute, floricele,si in special pt ioana!!

Va tzuc!!
zambila
Postat pe 23 Decembrie 2008 12:58
eu una, zambila draga, te pup si torc putin.
apropos de sarbatori... nu au contat deloc... sa iti spun de ce? pentru ca tanarul meu iubit a plecat miercuri la schimbul trei si nu a mai venit... asa ca acum as intepa mortal, ca o scorpie deghizata ce sunt...
din (ne)fericire sunt o matza educata si am invatat sa imi controlez pornirile animalice.
voua tuturor craciun fericit!
mie... sa imi ajute dumnezeu sa scap si din asta.
catwalk
Postat pe 24 Decembrie 2008 00:44
Pentru toate prietenele mele de pe garbo, pentru toti prietenii, acolo unde sunt in clipa de fata, sarbatori fericite.Si atunci cand veti ridica paharul, si veti manca soriciul, sa nu uitati un singur lucru: Mai scrieti.Niciodata n-ai sa stii cum arata norocul care te asteapta la cotitura.Asa ca de ce sa-l evitati?
Ioana007
Postat pe 24 Decembrie 2008 15:23
De la: superbus, la data 2008-12-22 11:13:15
De la: sexy_nico26, la data 2008-12-18 19:32:12Superbus, nu sunt vrajeli, consider ca putin tact si diplomatie nu strica nimanui...in plus..atunci cand nu te mai atrage un barbat/o femeie...nu ai decat 2 optiuni:comunicarea care poate duce la elucidarea problemei, sau despartirea, fiecare alege calea pe care o considera potrivita pt el.Insa, indiferent de alegerile pe care le facem in decursul vietii, nu trebuie sa uitam sa ne respectam, si eu sunt de parere ca iubitului ei, i-a cam lipsit si asta.



asa e Nico.....dar uneori nu merge cu diplomatia..si pana nu ii zici verde in fata..ce si cum... nu se rezolva nimic!!

Postat pe 27 Decembrie 2008 21:55
Macar incerci...cred ca niciunuia dintre noi nu ne este atat de greu sa ne adresam pe un ton normal, politicos, fara sa jignim!..in fine....discutia este mult prea complexa ca sa poata fi rezolvata in cateva randuri. ...ca si tine, si eu prefer adevarul "verde in fata" , in locul discutiilor plictisitoare si interminabile tratate "cu manusi" , insa nu trebuie sa pierdem din vedere si celelalte caractere mai sensibile care au nevoie ca o parere negativa despre propria lor persoana sa fie expusa cu blandete. ...Sarbatori fericite si linistite iti doresc...va doresc tuturor...

Postat pe 27 Decembrie 2008 22:03
De la: sexy_nico26, la data 2008-12-27 22:03:07Macar incerci...cred ca niciunuia dintre noi nu ne este atat de greu sa ne adresam pe un ton normal, politicos, fara sa jignim!..in fine....discutia este mult prea complexa ca sa poata fi rezolvata in cateva randuri. ...ca si tine, si eu prefer adevarul "verde in fata" , in locul discutiilor plictisitoare si interminabile tratate "cu manusi" , insa nu trebuie sa pierdem din vedere si celelalte caractere mai sensibile care au nevoie ca o parere negativa despre propria lor persoana sa fie expusa cu blandete. ...Sarbatori fericite si linistite iti doresc...va doresc tuturor...


UN 2009 DE VIS TUTUROR!!! NICO....ASA E , VORBA DULCE MULT ADUCE! DAR EU VORBESC DE CAZURILE EXTREME....UNDE MANUSILE NU ISI AU ROSTUL...UNDE TREBUIE TAIAT IN CARNE VIE...LIPOSUCTII,ETC:))
superbus
Postat pe 8 Ianuarie 2009 17:33
Superbus... , nu vreau sa stiu prin ce criterii iti alegi sau ti-ai ales iubita ...fara sa vreau, mi te imaginez cu un centimetru in buzunar, pregatit sa actionezi atunci cand iti place o femeie! .Insa barbatii de genul tau sunt cei care iubesc cel mai intens, si cei care se ofera in intregime ...in concluzie, merita ca femeia de langa voi sa faca niste "sacrificii".Sarea si piperul fac deliciul unei relatii, daca totul ar fi atat de usor de obtinut , ne-am plictisi f repede, si am pleca vesnic in cautarea acelui "cineva", care sa ne aduca satisfactia si implinirea asteptata....de aceea iti dau dreptate intr-o oarecare masura, "periatul" celui de langa tine, nu iti garanteaza reusita unei relatii fericite si indelungate.

Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:45
De la: sexy_nico26, la data 2009-01-10 10:45:32Superbus... , nu vreau sa stiu prin ce criterii iti alegi sau ti-ai ales iubita ...fara sa vreau, mi te imaginez cu un centimetru in buzunar, pregatit sa actionezi atunci cand iti place o femeie! .Insa barbatii de genul tau sunt cei care iubesc cel mai intens, si cei care se ofera in intregime ...in concluzie, merita ca femeia de langa voi sa faca niste "sacrificii".Sarea si piperul fac deliciul unei relatii, daca totul ar fi atat de usor de obtinut , ne-am plictisi f repede, si am pleca vesnic in cautarea acelui "cineva", care sa ne aduca satisfactia si implinirea asteptata....de aceea iti dau dreptate intr-o oarecare masura, "periatul" celui de langa tine, nu iti garanteaza reusita unei relatii fericite si indelungate.



EEE...CUM O ALEG...AM UN SCANER INCORPORAT:))))NORMAL CA IMI CAUT UNA MAI SUPLA, EVENTUAL TOPMODEL,DAR CU SANII MARICEI...MUSAI:))


IMPORTANT E CUM GANDESTE,DACA E DE VIATA,AMUZANTA(ASTA MA INTERESEAZA CEL MAI MULT), BUNA LA SUFLET SI FARA FITZE(ERA SA SCRIU TITZE )

ASADAR CALITATILE SUFLETESTI PRIMEAZA,DAR NU E DE NEGLIJAT NICI FIZICUL...ORICUM FARA GRASUTZE
superbus
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:04
In opinia mea, barbatii cu exigente si pretentii mari, ar trebui sa tinda spre perfectiune...ma gandesc ca ar cadea in penibil sa aspire la o femeie cu calitati de model, si el sa arate ca naiba ...nimic nu m-ar infuria mai tare decat treaba asta ...din lipsa unor "probe", iti acord credit superbus... , insa abia astept sa te prind la cotitura

Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:14
Draga, dar cine a afirmat ca superbus este cocosat?
Ioana007
Postat pe 10 Ianuarie 2009 19:08
Ioana007, mie mi-ai adresat intrebarea?...

Postat pe 10 Ianuarie 2009 19:41
Si al meu cand ma insela imi spunea ca parca m-am cam ingrasat....(ex-ul)....
micky04
Postat pe 11 Ianuarie 2009 03:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
unde dracu 4 De la: prometeus_wife 15 Februarie 2009 12:29
buna seara 1 De la: maxalina 22 August 2012 20:52
sinceritate sau nu ... 6 De la: scrichy 26 Mai 2009 01:19
Vand rochie de mireasa 28 De la: yanyacharberet 24 Iulie 2009 09:39
probleme in cuplu 34 De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:39
Setari Cookie-uri