da, 444, inteleg insa eu niciodata nu compar o durere cu alta...n-as putea face o clasificare | ||
lady_corina Postat pe 5 Septembrie 2009 20:11 |
||
---|---|---|
Corina, recunosc, am dat cu bata in balta, dar durerea e durere si ma revolta faptul ca una e teoria si alta/i practica. | ||
elodia Postat pe 5 Septembrie 2009 20:24 |
||
Te cred...Am fost si eu revoltata o vreme...Mi-a trecut | ||
|
||
lady_corina Postat pe 5 Septembrie 2009 20:32 |
||
draga mea ,eu am avut aceeasi viata si am sperat ,sperattimp de 17 ani ....m-am trezit la 37 de ani fara nimic . un sot la dezalcoolizare o data la 3 luni , promisiuni desarte ca nu se mai intampla, fara un copil atat de mult dorit de mine , fara viata sociala...sexuala..0,0,0, totul era nul,,,desertaciune. gandestete bine!!!!!!! |
||
iacobmary2000 Postat pe 6 Septembrie 2009 18:22 |
||
Te rog mult spune-mi ce ai facut ca sa se lase de bautura? | ||
simona_catalina Postat pe 28 Septembrie 2009 11:43 |
||
daca il stii un om cu multa vointa se va lasa de bautura,fratele meu s-a lasat ,de 4 ani nu a mai baut nimic,in schimb sotul me(fostul acum)nuDupa aproape 13 ani cu 2 copii mi-am luat lumea in cap si am plecat unde am vazut cu o ochiiMi-am inchiriat un apartament cu 2 camere si mi-am vazut de linistea copiilor si a measi asa au trecut 3 ani de la divort si nu regret nici o secunda ceea ce am facut SI CREDE-MA AM INCERCAT TOT CEEA CE MI-A STAT IN PUTINTA SA- L AJUT dezalcolizare picaruri antialcool acupunctura rugaciuni la biserica nimic nu a ajutat Totul depinde de noi insineGandestete bine ce vrei de la viata ,poti fi fericita linistita iubita poti avea tot ce vrei dar numai daca vrei | ||
garbo_120377 Postat pe 1 Octombrie 2009 14:23 |
||
am divortat..... | ||
iacobmary2000 Postat pe 6 Octombrie 2009 14:04 |
||
SI DACA NU BEA ACASA? MERGE NUMAI IN MANCARE? MULTUMESC FRUMOS. pUTEM VORBI LA TELEFON. EU SUNT MAMA UNUI BAIAT DE 17 ANI CARE A INCEPUT SA BEA. SUNT DISPERATA.MAI FUMEAZA SI IARBA.... | ||
arca Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:15 |
||
daca ar studia putina anatomie ar intelege ca este o mare prostie sa le combini pentu ca nici macar nu mai obtii efectul dorit | ||
lika Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:23 |
||
De la: arca, la data 2009-11-24 00:15:19SI DACA NU BEA ACASA? MERGE NUMAI IN MANCARE? MULTUMESC FRUMOS. pUTEM VORBI LA TELEFON. EU SUNT MAMA UNUI BAIAT DE 17 ANI CARE A INCEPUT SA BEA. SUNT DISPERATA.MAI FUMEAZA SI IARBA....deschide-i apetitul pentru lectura ,,in special filozofie ii ocupa timpul si-i da inspiratie |
||
lika Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:32 |
||
Lika, ce sfaturi dai si tu ...,,apetitul pt filosofie " poate sa il deschida unei persoane normale , odata ce piramida trebuintelor functioneaza , nu are cum sa citeasca filosofie baiatul daca nu are drogul intra in sevraj..e Iarba ( ulterior am vazut), doamna nu a precizat ce fel de ,,iarba" | ||
reyya Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:38 |
||
Exista o intreaga clasificare cu efectele aferente pt ,,iarba" | ||
reyya Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:38 |
||
In primul rand, sevrajul sigur nu o sa fie fizic, deci o sa poata tine o carte in mana cat despre cel psihic...cu ceva restrictii din partea mamei cu privire la petrecerea timpului liber poate sa-i insufle starea de spirit necesara pentru o miraculoasa lectura filosofica pasibil metamorfozatoare... | ||
lika Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:43 |
||
Acum depinde si ce "iarba" exact. Speram ca acest cuvant sa nu includa totalitatea drogurilor pentru unii... | ||
lika Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:46 |
||
cum, cum ? numai de filosofie, nu-i arde aluia, in sevraj.. |
||
melanie Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:47 |
||
nope .pe studiate , parol..si faculattea nu e la IFR :- ) stiu prea bine acceptiunea cuvantului ,,iarba" don,t worry | ||
reyya Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:49 |
||
mey fetito ..omul are probleme mari cu alcoolul si ,,iarba"( s-a precizat ) si tu vii cu solutia de a-l pune sa citeasca filosofie...Tu cunosti aspectele , esti sigura ca le intelegi? | ||
reyya Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:51 |
||
,,miraculoasa lectura filosofica posibil metamorfozatoare... " Lika asta e ,,apogeul" Tu observi?? :-) Alo...alcool plus iarba...e grav mey..nu ii trece doar cu lectura ,,metamorfozatoare" |
||
reyya Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:53 |
||
Da...Scuze, cred ca am exagerat putin cu filozofia, ar trebuie sa inceapa cu "Capra trei iezi verzi" si "Punguta cu doua prafuri"... | ||
lika Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:54 |
||
De la: melanie, la data 2009-11-24 00:47:50cum, cum ? ii citeste pe Kant, Schopenhauer , Bergson... Melanie..iti dai seama ce randament are baietul |
||
reyya Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:55 |
||
si in loc de "apogeu" era mai frumos spus "apoteaoza" | ||
lika Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:55 |
||
tre` sa fie ..mirobolanta, lectura aia | ||
melanie Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:55 |
||
Acum serios vorbind...poate am fortat putin nota cu filosofia...da` o lectura mai...spre exemplu un roman ca "Maitreyi", unde s-ar putea regasi dat fiind faptul ca Eliade, desi acolo spune ca-i placea nu stiu ce sortiment de ceai, in realitate mai ajungea DIN CAND IN CAND la o iarba hindusa care-i deschidea si mai mult orizontul creativ fiindca nu-i placea sa-si exprime asa in mod simplu...punctul de vedere. | ||
lika Postat pe 24 Noiembrie 2009 00:59 |
||
noul cuvant tredy e ravisant, mel auzi...ai facut si tu o prajitura ? ca parca mi-e pofta, si mi-am terminat rezerva de nuttela |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:00 |
||
De la: arca, la data 2009-11-24 00:15:19SI DACA NU BEA ACASA? MERGE NUMAI IN MANCARE? MULTUMESC FRUMOS. pUTEM VORBI LA TELEFON. EU SUNT MAMA UNUI BAIAT DE 17 ANI CARE A INCEPUT SA BEA. SUNT DISPERATA.MAI FUMEAZA SI IARBA.... uite, iti recomand eu ceva - sigur vei gasi sprijin aici, daca soliciti: http://alcoolism.info/ |
||
panty_C Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:00 |
||
Da..Lika , mergea si o ,,incheiere solemna" mai ales atunci cand ii recomandai ,,calduros" daca nu filosofie , macar ,,capra cu trei iezi "sau de ce nu,,punguta cu doi bani" cand ala e dependent de alcool si ,,iarba" :-)) Ai incercat tu pe vreunul intr-o situatie similara si ti-a si iesit ?? :-) | ||
reyya Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:00 |
||
solutia... pune gratii la geamuri, arunca cutitele, incuie-l in casa. Si arunca cheia. Vreo doua saptamini. Acum... pe bune.. alte solutii nu exista. Si merge filozofia cu iarba.... de nu se poate. Trece prin niste tripuri de-a dreptul filozofice. |
||
quasaria Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:00 |
||
dap! intre doua halucinatii |
||
melanie Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:04 |
||
Praji ?? Nu-mi merge cuptorul, trebuie sa-mi iau aragaz nou.. |
||
melanie Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:04 |
||
ioi, ce ma 'nervezi o prajitura nu mai gaseste omu' p-acilea... |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 01:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un salut la toti | 11 | De la: alfheim 1 Iulie 2011 11:34 |
Consiliere Divorturi Violenta Domestica Droguri alcool | 2 | De la: livius33 17 Aprilie 2012 16:07 |
Sunt atat de disperat ca nu stiu incotro s-o iau, voi ce ma sfatuiti? | 92 | De la: elodia 20 Mai 2010 10:43 |
|
||
neintelegeri cu copilu | 26 | De la: zambila 16 Decembrie 2009 15:58 |
......ce sa fac.....????? | 2 | De la: Strumfette 23 Februarie 2009 13:21 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice