Buna ziua! M� confrunt cu probleme sexuale �n cuplu, dar se datoreaz� so�ului meu care are un libidou foarte sc�zut. Ne iubim, ne �n�elegem bine dar eu sunt frustrat� de lipsa dorin�ei lui sexuale vis-a-vis de mine. De multe ori am spus c� eu sunt vinovat� pentru c� nu �l mai atrag suficient, sau nu m� mai implic la fel de mult, dar nu a fost a�a. Am insistat �i am discutat dar el nu vrea s� aud�, spun�nd c� a�a se simte bine. Totu�i pentru un b�rbat la 31 de ani lipsa dorin�ei sexuale nu-mi pare normal�. Este apatic �i face acest lucru doar ca pe ceva ce trebuie f�cut. Prive�te raportul sexual ca �i o obliga�ie, f�r� preludiu �i din acest motiv nici eu nu m� simt prea bine, nu pot avea orgasm dec�t foarte rar asta datorit� faptului c� el termin� foarte repede. Nu vrea s� aud� de consiliere �i am ajuns �n situa�ia de a avea raporturi sexuale de dou�, cel mult 3 ori pe lun�. Este frustrant pentru doi oameni tineri(eu am 34). L-am �ntrebat dac� nu mai simte nimic pentru mine �i a spus c� m� iube�te foarte mult, dar a�a este el, de altfel este tandru �i m� r�sfa�� dar nu �i atunci c�nd trebuie s� facem dragoste. Ce sfaturi �mi da�i �i ce pozi�ie trebuie s� adop pentru a putea remedia lucrurile?Ne dorim foarte mult copii dar acest lucru nu se intampla si cred ca este din cauza problemelor pe care le avem. Ma gandesc la o inseminare artificiala, dar nu stiu ce sa fac. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da niste sfaturi legate de problema mea. Va multumesc! |
RALUCA Postat pe 10 Octombrie 2008 16:28 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
loc de munca in strainatate | 2 | De la: sora_ilsi 29 Noiembrie 2010 23:21 |
Disfunctionlitati in familie | 33 | De la: iasomia 29 Septembrie 2009 17:02 |
feminitate | 9 | De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 01:19 |
|
||
Ajutati-ma sa iau o hotarare buna pt viata mea !!!! | 97 | De la: buna01 27 Ianuarie 2010 14:50 |
despre tradare | 13 | De la: bluelight 27 Octombrie 2009 20:31 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri