Buna ziua! M� confrunt cu probleme sexuale �n cuplu, dar se datoreaz� so�ului meu care are un libidou foarte sc�zut. Ne iubim, ne �n�elegem bine dar eu sunt frustrat� de lipsa dorin�ei lui sexuale vis-a-vis de mine. De multe ori am spus c� eu sunt vinovat� pentru c� nu �l mai atrag suficient, sau nu m� mai implic la fel de mult, dar nu a fost a�a. Am insistat �i am discutat dar el nu vrea s� aud�, spun�nd c� a�a se simte bine. Totu�i pentru un b�rbat la 31 de ani lipsa dorin�ei sexuale nu-mi pare normal�. Este apatic �i face acest lucru doar ca pe ceva ce trebuie f�cut. Prive�te raportul sexual ca �i o obliga�ie, f�r� preludiu �i din acest motiv nici eu nu m� simt prea bine, nu pot avea orgasm dec�t foarte rar asta datorit� faptului c� el termin� foarte repede. Nu vrea s� aud� de consiliere �i am ajuns �n situa�ia de a avea raporturi sexuale de dou�, cel mult 3 ori pe lun�. Este frustrant pentru doi oameni tineri(eu am 34). L-am �ntrebat dac� nu mai simte nimic pentru mine �i a spus c� m� iube�te foarte mult, dar a�a este el, de altfel este tandru �i m� r�sfa�� dar nu �i atunci c�nd trebuie s� facem dragoste. Ce sfaturi �mi da�i �i ce pozi�ie trebuie s� adop pentru a putea remedia lucrurile?Ne dorim foarte mult copii dar acest lucru nu se intampla si cred ca este din cauza problemelor pe care le avem. Ma gandesc la o inseminare artificiala, dar nu stiu ce sa fac. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da niste sfaturi legate de problema mea. Va multumesc! |
RALUCA Postat pe 10 Octombrie 2008 16:28 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Incredere | 74 | De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 23:22 |
Ah,Internetul! | 8 | De la: cinezee 21 August 2009 00:49 |
Probleme in dragoste, cariera, in familie? -eUniversum te poate ajuta! | 6 | De la: eu_geminy 23 Octombrie 2011 23:14 |
|
||
Dezvoltare personala - Pasiuni | 4 | De la: garbo192277 12 Martie 2011 10:38 |
Indrumati -ma | 4 | De la: ameno 9 Septembrie 2010 15:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice