e greu sa fii parinte

Ce faci Chirule pe topicile astea vechi?
Aemulus
Postat pe 13 Iulie 2009 01:43
Mico, ca orice scorpion de vaza, imi plac lucrurile vechi.. , glumesc, dadui sa vad ultimele mesaje noi, si-mi aparu in fata..
kyra
Postat pe 13 Iulie 2009 01:46
Si zici ca ploua la voi??? Mi-e dor si mie de o ploaie de aia adevarata, dar de unde...
Aemulus
Postat pe 13 Iulie 2009 01:49
p-acolo, pe unde esti nu prea ploua????
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 01:52
auleu, ce ploua inca! la mine ploua de vineri, azi a fost senin pana pe la 8 seara, iar de atunci..iar ploua.

singura chestie e, ca e racoare afara si-mi place, ma odihnesc perfect..
kyra
kyrule...io il dezgropai...ca nu mai stiam nimic de fetita aia abuzata de mama ei adoptiva....dar vad ca nu s-a mai facut niika...
tutankhamon
n-aveam ce face tuto, doar sa vorbim discutii..
toata lumea-i viteaza la dat sfaturi,cand e pe concrete, brusc devine ocupata, nu stii ?
kyra
Postat pe 13 Iulie 2009 01:55
Nope, doua luni pe an si atunci cu zgircenie.
Da m=am obisnuit. ce pot sa fac?
Aemulus
Postat pe 13 Iulie 2009 01:57
da kyro....oricum mi se parea putin aiurea ca doina se invartea in cercul de prietni al aleia cu fata si nici unul dintre prieteni nu ii stia numele persoanei....
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 01:58
e aceeasi caldura sufocanta? transpiri tot asa de mult ca si aici???
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 01:59
kyra
Postat pe 13 Iulie 2009 01:59
Nuuu, ca foarte rar e umezeala in aer.Curentul de la ocean ajunge pina la 20-30 de km departare de tarm si e cald dar cu briza.Mereu.Iar de seara pina dimineta e superb, racoare si placut.Doar ca nu ploua.Doar la munte.
Aemulus
Postat pe 13 Iulie 2009 02:01
pai daca e racoare, e bine...ce nevoie ai sa ploua ca sa te faci ca porcul de stropi....si de balti...
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 02:03
Cred ca e fain, oricum in poze totul e verde si arata superb.

Fetele, ma duc la nani, mai am 4 ore de somn si maine iar sunt zombi si beau cinspe mii de cafele..
kyra
Postat pe 13 Iulie 2009 02:04
pai fugi fetita...io nu stiu de ce ai mai stat pana la ora asta...hai,noptica buna si somnik pufos...
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 02:06
Da mai dar mirosul ploii cine il ofera? Si linistea unei nopti in care ploua? Si norii dare crezi ca se rup? Si tunetele si fulgerele?
Da, e verde totul ca merg aspersoarele noaptea dar nu e ca ploia.

Chirule, somn usor!
Aemulus
Postat pe 13 Iulie 2009 02:07
aoleu...ma disperi....ploaia miroase a apa rece....ceea ce miroase e verdeata...si, daca merg aspersoarele, si e totul verde, inseamna ca miroase la fel...linistea noptii???...pai na...daca se gaseste sa picure stropii pe o tabla....bang...bang...bong....aleluia liniste...norii care se rup?....maicaaaa...atunci daca e vaj mare si furtuna, roaga-te la domnul sa nu-ti zboare acoperisul sau mai rau...casa....tunetele si fulgerele???...ioi doamne....sa ti se buleasca aparatura din casa de la o scurgere pe firul de cablu sau de net....sau sa-ti fulgereasca pe varful casii si sa ieie foc....
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 02:12
Hai mai Tuta ca nu e chiar asa.
Dar merci de incurajare.
Ploaia are un miros al ei care nu se compara cu altele.
Aemulus
Postat pe 13 Iulie 2009 02:17
stiu...dar am vrut sa nu-ti mai fie asa de dor de o tara iun care nu ai viitor pentru copii tai....o tara in care salariul e de mizerie....o tara sufocata de gunoaie si nepasare.....pentru o amarata de ploaie....
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 02:22
Da nu de tara mi-e dor Tuta!
Mi-e dor de o ploaie de aia de vara cu tunete si fulgere, atit.

Da nu mergem noi in 3 saptamini la Yosemite? Sa vezi acolo sequoia si verdeata si poate si o ploaie...cind stie....
Aemulus
Postat pe 13 Iulie 2009 02:25
yeap.....iiiiihaaaaa......
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 02:32
De la: tutankhamon, la data 2009-07-12 17:58:47doina...ce se mai aude cu fetita aia abuzata de mama vitrega .....ce mai stii???

Parintii adoptivi au dus-o la .......mama naturala......se pare ca acum este la ea acasa.
Eu si o prietena incercam sa facem rost de numarul ei de telefon sa vedem daca este bine sau daca are nevoie de ceva.
nu stiu ce s-a intemplat,e singura informatie pe care am primit-o.
diavolul_roz
Postat pe 16 Iulie 2009 09:52
pai daca afli ceva baga pe aici, pe teava....
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 12:21
De la: kyra, la data 2009-07-13 01:41:53de la cine ?
De la toate fetele ce-si fac veacul pe aici!CARE E SUBIECTUL TOPICULUI?
garbo020185
Postat pe 16 Iulie 2009 18:46
DIN MOMENT CE ADRESARREA ESTE FACUTA IN SUBIECT , ESTE PUBLICA , DECI PARTICIPA CINE DORESTE LA DISCTUIE

DACA VREI SA TE ADRESEZI NUMAI UNEI PERSOANE , ATUNCI II SCRII UN MESAJ PRIVAT SI NU SE MAI BAGA NIMENI IN DISCUTIE
De la: gavril, la data 2009-06-08 20:32:43
Parerea mea e ca oricine poate discuta pe aceasta tema(chiar daca are sau nu are copii), dar odata ce eu am vrut sa ma adresez unei persoane(Doinita), nu am inteles...de ce va bagati voi in discutie.
Daca aveti ceva de spus in legtura cu cresterea si educarea unui copil, atunci astept parerile voastre,DACA NU atunci stati cuminti in banca vostra sau discutati pe alte teme(unde va pricepeti voi mai bine)
cinezee
Postat pe 23 Iulie 2009 09:52
FOARTE BINE PUNCTAT , SUNT FEMEI CE DEVIN ASISTENTI MATERNALI CE LUCREAZA IN DOMENIU CU ANII , DAR NU AU NASCUT SI AU CATE UN COPIL SAU 2 SI TOTUSI NU POTI SPUNE CA AIA NU E ''MAMA''

SUNT BONE , CARE STAU CU ORELE INTRO ZI CU COPILUL SI LE TREC PRIN MANE ANUAL CATE 1 ...2 COPII , NU AU NASCUT DAR AU MAI MULTE CUNOSTINTE DECAT O MAMA , PTR CA EU EXPERIENTA
De la: karmenrosa, la data 2009-06-08 22:31:55uite eu nu cred ca cineva care nu are copil nu se pricepe sa vorbeasca,inteleaga si educe un copil.pina la urma un om educat poate da sfaturi unui parinte needucat...despre cum ar fi normal sa-si indrume copilul...
cinezee
Postat pe 23 Iulie 2009 09:55
copii poate face oricine, parinte este cine-l creste. cum spunea si mama, puiul de om se creste cel mai greu, dar satisfactia este pe masura...devotamentului tau. nu este suficient sa-l imbraci si sa-l hranesti, ei sunt ca niste bureti care absorb tot...bun sau rau. din pacate, ce-i rau, vazut nu neaparat in casa sau TV unde poti controla, ci in fata blocului, la scoala, in anturaj, se invata cel mai repede. cred ca trebuie sa ne educam copiii sa nu aleaga un anturaj prost, prin puterea exemplului poate? sunt la inceput de drum, gemenutele mele fac abia luna viitoare 2 ani, dar vad ca stiu sa diferentieze bine de rau, vad cum incearca sa imite pe mami si tati. sper sa nu am vreodata problema Mariei, desi am caz in familie cand , in urma disparitiei brutale (accident de masina) a tatalui, mama a continuat sa munceasca enorm pentru a nu se simti financiar lipsa tatalui si pt a nu priva copilul de activitatile obisnuite si educationale (cursuri, lectii private de tot felul, excursii etc), insa a privat-o de prezenta si indrumarea parinteasca.continuarea? in mare cazul mariei: copil rebel, care recunoastea cat a gresit cand ii era f greu si nu avea incotro, pana data viitoare si o mama disperata sa faca lucrurile sa mearga bine
roberta26
Postat pe 26 Iulie 2009 09:19
Multi judecati copii chiar nu puteti sa intelegeti ca un copil nu vede limite pana nu da de un greu de care nu poate trece. E frumos ce-ai facut pentru ea dar nu suficient.Iar dac o primesti inapoi fara regulieli casei si ai explici la nivelul mentalitatii ei poate se vor schimba lucrurile fa-o sa inteleaga ce ti-ai dori de la ea dar nu te astepta la multe la fiecare lucru gresit care-l spui sau il faci mereu se va gandi ca, cu toate ca a dus-o rau cu parintii naturali are siguranta ca ei n-ar fi facut la fel in mintea ei sunt numai comparatii si fi sigura ca e constienta de ce-ai facut pentru ea iar de cate ori ai vei cere explicatii de vei izbi de un refuz. Lasa lucrurile sa vina de la sine si ar trebui sa recunosti si tu ca nu e chiar atat de placut atunci cand faci o gresala sa t-i se ceara explicatii...
amoor
Postat pe 28 Iulie 2009 11:02
diavolul_roz
Postat pe 28 Iulie 2009 15:58
eu am 14 ani acum si trebuie sa recunosc ca si pe mine ma tenteaza sa fug de acasa ca sa fiu cu prieteni dar eu stau cu bunica si ea sufera de inima de aceea eu nu plec fiindca mi-e frica sa nu i se intample ceva dar ar trebui sa discuti cu ea fiindca e mai mare ca mine si ar trebui sa inteleaga unele lucruri
fii prietena ei mergeti cateodata amandoua la o prajitura la un suc la un club vorbeste cu prietenii ei sa vezi ce fel de oameni sunt intr-un fel incearca sa fii cat mai aproape de ea si totusi foarte departe
andreea_elena
Postat pe 13 August 2009 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sănătate psihică 3 De la: Karl_Kwiatkowski_1 6 Martie 2016 16:52
slabesti daca mananci ecologic? 10 De la: 105905 13 Aprilie 2010 13:26
Sunt disperata ca nu mai stiu ce metoda sa adopt in educatia copilului meu! 55 De la: garbo166343 10 Septembrie 2010 15:48
EPILARE 2 De la: rosioara61 26 Septembrie 2009 08:39
prietenia 37 De la: dor72 30 Aprilie 2011 17:56
Setari Cookie-uri