e greu sa fii parinte ,maria nu pot decat sati spun ca tu ai facut o fapta buna care f putini ar faceo dea adopta un copil strain ,dar vezi tu munca ta si toata ocrotirea si silinta tasa dus pe apa sanbetei ,te anteleg si nu stiu cum as putea sa te ajut eu sant mamica unei fetite de un an si 3 luni ma gandesc cu groaza cand o venii vremea ca ea sami raspunda sau sa ma supere am facut sacrificii marii si fac an continuare nu am voie sa o tin an brate datorita unor conplicatii serioase la coloana dar eu o scot mereu afara si multe altele asta datorita ca o iubesc ca e amea ,ca anseamna totul ptr noi ,si cred ca antro buna zii ati va cere iertare ,o sa regrete ca a facut greseala dea te supara eai explicat cate sacrificii ai facut si facii ptr ea ca nui usor a fi mama si a te darui an cresterea eii pana la varsta asta ,ati doresc sa ai multa rabdare ,calm si putere sa trece peste aceste necazuri .. | ||
claudia_mami Postat pe 14 August 2009 09:42 |
||
---|---|---|
diavolul_roz Postat pe 21 August 2009 09:00 |
||
Ce-i amuzant aici? | ||
|
||
Aemulus Postat pe 21 August 2009 09:06 |
||
eu nu cred ca e greu .sau nu in primul rand . e mai intai frumos! | ||
blanca Postat pe 21 August 2009 09:58 |
||
Am auzit ......"povesti" genul -cu greu au putut ramane insarcinate,cu greu au nascut(mai multi copii) si la 3 ani dupa nu se mai pot"descurca",vor sa angajeze dadaca,ca "m-am saturat,m-i s-a acrit" depinde de fiecare ...de mama,de tata... trebuie sa fii constent/a ca un copil (doi)iti "schimba" TOT programul..... |
||
diavolul_roz Postat pe 22 August 2009 09:55 |
||
Credeam ca aici gasesti oamenicare dau sfaturi dar vad ca agricultura umanaeste iar in paragina ,dezamagire cred ca umanicm ,prietenie,credinta si bunatate pe acest site nu s-au descoperit de unii docenti in ale cretinismului.Deci a fi parinte implica raspundere dar afi copil de asemeni deoarece vor creste si copii la fun moment dat totul ce plateste! | ||
pshio Postat pe 10 Septembrie 2009 20:45 |
||
Toate e la timpul lor,PARINTE!IARTAI DOAMNE! | ||
margelatu_68 Postat pe 10 Septembrie 2009 20:48 |
||
NE ASTEAPTA ZILE GRELE CU INTELECTUALITATEA LOR!ASTEPTAM OARE SAI LASAM ASA?TREBUI AJUTATI PARINTE1 | ||
margelatu_68 Postat pe 10 Septembrie 2009 20:50 |
||
imi traduce si mie cineva ce spune psiho??????????? | ||
garbo015564 Postat pe 10 Septembrie 2009 20:53 |
||
doar doctorii de la spitalul 9 de-or sti | ||
si_totusi Postat pe 10 Septembrie 2009 21:14 |
||
De la: garbo015564, la data 2009-09-10 20:53:07imi traduce si mie cineva ce spune psiho??????????? am crezut ca sunt singura pe lume! |
||
diavolul_roz Postat pe 29 Septembrie 2009 16:26 |
||
Este mare fericire daca esti ascultat si ai si ceva chiag | ||
Gerula Postat pe 8 Octombrie 2009 09:56 |
||
Este minunat ceea ce ai facut. Trebuie sa ai un suflet foarte bun si iti doresc sa ramai neschimbata. Pacat insa ca acesti copii isi dau seama de greselile pe care le-au facut cand este deja prea tarziu. | ||
Nirvana Postat pe 20 Octombrie 2009 10:34 |
||
Sunt convinsa ca orice parinte isi da silinta sa isi educe copilul cat mai bine, insa nu-i putem proteja de viata de afara. Totul depinde de ei, de vointa lor de a evolua in bine. | ||
Nirvana Postat pe 20 Octombrie 2009 10:38 |
||
Multumesc Nirvana,ma intreb de multe ori incotro se indreapta generatiile asta de copii? Dupa cate vad eu traim intr-o lume plina de violenta si rautate.Multumesc domnului ca mi-a dat putere sa lupt pentru ca fiica mea sa nu abandoneze scoala si ma bucur ca am reusit.Am avut cativa ani f grei dar sper sa nu mai trec prin cate am trecut cu ea si doresc asta tuturor parintilor ,iar copiii sa inteleaga caci parinti nu le vor rau. | ||
maria_007 Postat pe 24 Octombrie 2009 14:03 |
||
maria...se indreapta catre domeniul in care parintii au fost prea nesimtiti sa-si educe odrasla.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 14:10 |
||
564 draga ....si mie mi se incilcea limba citind dar..... | ||
l_flory Postat pe 24 Octombrie 2009 14:28 |
||
..si sunt copii care asculta prea mult de parinti...de asta ce ziceti.?..asa de mult ca aproape traiesc in umbra lor... | ||
garbo055472 Postat pe 26 Octombrie 2009 20:15 |
||
daca stie parintele cum sa devina cel mai bun prieten al copilului,floare la ureche. | ||
tarancuta Postat pe 26 Octombrie 2009 20:23 |
||
a fi parinte e cea mai grea dar si cea mai frumoasa meserie,pt ca un copil e ca o planta daca e bine ingrijita creste dreapta si frumoasa,daca nu,moare,asa si copii:trebuie sa le fim mereu alaturi sa ii ajutam,sa ii indrumam,dar trebuie sa le lasam si un pic de spatiu al lor,nu sa fim hiperprotectivi ca atunci se vor simti sufocati de asa zisa atentie si se vor ribela,si asta nu ar fi bine ca ar putea sa aleaga cai gresite doar din dorinta de a fi liberi sa aleaga. | ||
mitza81 Postat pe 11 Noiembrie 2009 17:52 |
||
A FI PARINTE ESTE CEA MAI FRUMOASA MESERIE DIN LUME.UN COPIL TE FACE SA UITI DE TOATE PROBLEMELE COTIDIENE... SA NE RUGAM LUI DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE SI SA NE CALAUZEASCA BUCURIA DE A FI PARINTE... |
||
sophia1971 Postat pe 2 Decembrie 2009 18:43 |
||
Draga Doina, Si eu sunt parinte si am invatat toata viata sa relationez cu copiii mei. Nu am trecut prin "meseria" asta foarte usor pana cand nu am inteles ca si pe ei, copiii, e bine sa-i tratam cu iubire si intelegerea nevoilor lor asa cum sunt ele. Sa ne asumam responsabilitatea pentru sentimentele si nevoile noastre si sa le "plantam" valori si principii sanatoase. E tot ce putem face pentru ei. Apoi sa avem incredere ca natura lor ii va calauzi spre calea pe care o vor urma. Iti recomand cu drag cateva articole pe care le-am scris si iti doresc sa poti ierta si intelege relatia cu copilul tau asa cum este ea. http://www.procesulcomunicarii.ro/comunicarea/doua-intrebari-parintesti.html http://www.procesulcomunicarii.ro/comunicarea/iubirea-de-mine.html http://www.empower.ro/relatii/viata-ca-o-oglinda/ |
||
lentoiu Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:43 |
||
De la: maria_007, la data 2008-10-12 13:56:46sunt copii care nu asculta de parinti spun asta din propria experienta.dar sa fiu scurta in povestire am infiat o fetita de la 2 luni am crescut-o cu mult drag a fost lumina vieti noastre dar cand avea 14 ani a inceput sa ne faca probleme o atragea copii de bani gata smecherii si a inceput sa ne ia lucruri din casa si a plecat de vreo cateva ori am luptat mult pentru ea sa o readucem pe un drum bun adik sa faca scoala macar 10 clase era in clasa a 7 a atunciSa iti pun sincer,,,Eu cred ca un copil sa asculte de parintii lui....Parintii trebuie sa fie un bun exemplu pt ei.....Cand spun exemplu ma refer sin toate sensurile.....Daca lipseste respectul intre parinte si copil este greu...Cum ar fii si intro casatorie....Multi barbati nu isi respecta femeile....Pt ca si ele sunt vinovate,,,,ori ca sunt prea tolerante,ori ca sunt rele si ele....Si este o vorba....Atunci cand pisica nu ii acasa,,soarecele joaca pe masa....Ma refer ca daca nu se impune nimeni,,normal ca este cam greu cu respectul La multi ani pupici |
||
garbo027119 Postat pe 3 Ianuarie 2010 21:51 |
||
De la: garbo027119, la data 2010-01-03 21:51:48De la: maria_007, la data 2008-10-12 13:56:46sunt copii care nu asculta de parinti spun asta din propria experienta.dar sa fiu scurta in povestire am infiat o fetita de la 2 luni am crescut-o cu mult drag a fost lumina vieti noastre dar cand avea 14 ani a inceput sa ne faca probleme o atragea copii de bani gata smecherii si a inceput sa ne ia lucruri din casa si a plecat de vreo cateva ori am luptat mult pentru ea sa o readucem pe un drum bun adik sa faca scoala macar 10 clase era in clasa a 7 a atunciSa iti pun sincer,,,Eu cred ca un copil sa asculte de parintii lui....Parintii trebuie sa fie un bune exemple pt ei.....Cand spun bune exemple ma refer toate sensurile.....Daca lipseste respectul intre parinte si copil este greu...Cum ar fii si intro casatorie....Multi barbati nu isi respecta femeile....Pt ca si ele sunt vinovate,,,,ori ca sunt prea tolerante,ori ca sunt rele si ele....Si este o vorba....Atunci cand pisica nu ii acasa,,soarecele joaca pe masa....Ma refer ca daca nu se impune nimeni,,normal ca este cam greu cu respectul La multi ani pupici |
||
garbo027119 Postat pe 3 Ianuarie 2010 21:53 |
||
De la: garbo027119, la data 2010-01-03 21:53:46De la: garbo027119, la data 2010-01-03 21:51:48De la: maria_007, la data 2008-10-12 13:56:46sunt copii care nu asculta de parinti spun asta din propria experienta.dar sa fiu scurta in povestire am infiat o fetita de la 2 luni am crescut-o cu mult drag a fost lumina vieti noastre dar cand avea 14 ani a inceput sa ne faca probleme o atragea copii de bani gata smecherii si a inceput sa ne ia lucruri din casa si a plecat de vreo cateva ori am luptat mult pentru ea sa o readucem pe un drum bun adik sa faca scoala macar 10 clase era in clasa a 7 a atunciSa iti pun sincer,,,Eu cred ca un copil sa asculte de parintii lui....Parintii trebuie sa fie bune exemple pt copii lor.....Cand spun bune exemple ma refer toate sensurile.....Daca lipseste respectul intre parinte si copil este greu...Cum ar fii si intro casatorie....Multi barbati nu isi respecta femeile....Pt ca si ele sunt vinovate,,,,ori ca sunt prea tolerante,ori ca sunt rele si ele....Si este o vorba....Atunci cand pisica nu ii acasa,,soarecele joaca pe masa....Ma refer ca daca nu se impune nimeni,,normal ca este cam greu cu respectul La multi ani pupici |
||
garbo027119 Postat pe 3 Ianuarie 2010 21:57 |
||
19, vezi ca in seara asta nu se mai tine slujba. asa ca, nu mai este nevoie de tzarcovnic | ||
si_totusi Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:15 |
||
27119 de ce trebuie sa scri acelasi lucru de 3 ori??? Cine e interesat sa citeasca parerea ta o citeste....si scrisa numai o data.Asa ca nu mai umple paginile cu "tripletele" tale.....ca vine tutankamon si umple 7pagini, ca asa "vor muschi ei" sa arate ca e mai tare decit tine |
||
gavril Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:22 |
||
eu zic sa nu starnesti musuroiul | ||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:31 |
||
voi chiar n-ati sesizat competitia? | ||
pik_nik Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:38 |
||
musuroi? ha? furnici? FUGITI | ||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sănătate psihică | 3 | De la: Karl_Kwiatkowski_1 6 Martie 2016 16:52 |
Baiatul meu merge descult | 22 | De la: garbo_470607 21 Iulie 2017 23:25 |
Iar am dat-o in bara. | 16 | De la: Dor_marunt 28 Martie 2010 18:04 |
|
||
009 | 3 | De la: Ella34 17 Iunie 2009 20:44 |
slabesti daca mananci ecologic? | 10 | De la: 105905 13 Aprilie 2010 13:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară