corect, cauta fata unul care si-a taiat cordonul ombilical. | ||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 09:55 |
||
---|---|---|
Aaaaa,se mai fac presiuni puternice de acasa de la el (parintii lui stau in alta localitate), ca sa iasa cu fete,sa se distreze,sa se insoare ca,cica,doar el nu-i insurat din generatia lui...inclusiv preotul din sat de la el il preseaza cu astfel de chestii...Oare devin paranoica???!!! | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 09:56 |
||
Nu. Esti doar fraiera ca nu-i pui piciorul in prag. | ||
|
||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 09:58 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 09:56:51Aaaaa,se mai fac presiuni puternice de acasa de la el (parintii lui stau in alta localitate), ca sa iasa cu fete,sa se distreze,sa se insoare ca,cica,doar el nu-i insurat din generatia lui...inclusiv preotul din sat de la el il preseaza cu astfel de chestii...Oare devin paranoica???!!! scumpo...te contrazici....ori sa iasa cu fete si sa se distreze...ori sa se insoare....ori la bal...ori la spital.... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 09:59 |
||
Vezi tu,gabitzza...asta e marea mea dilema...am incercat sa il las sa fie fericit cu altcineva,sa ii aleaga ma-sa consoarta:)Ceea ce nu inteleg eu este de ce pana nu s-a intrunit "consiliul",mama lui ma placea mult de tot,chiar eram la per tu,iar dupa intrunire a dat-o in colturi...Poate ca sunt eu prea proasta pt a intelege astfel de lucruri...nu stiu ce sa zic... | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:00 |
||
Exact! Un mare adevar! Barbatul care vrea o femeie, nu accepta sa-i spuna altii ce sa faca, ca sa nu mai zic ca-i lipsa de respect atitudinea lui. |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:00 |
||
Cum vrei sa se insoare daca nu iese sa cunoasca. | ||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:01 |
||
Tutankhamon,parintii il sfatuiesc sa iasa cu alte fete...ba mai mult,fac presiuni asupra lui... | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:02 |
||
Nu inteleg de ce cauti raspunsuri pe forumul asta. Parerea mea e ca deja ti-ai raspuns. Nu mai are rost sa iti pierzi nici un minut cu el. Sa aleaga ce vrea. Daca te vrea pe tine sa iasa cu tine cu fruntea sus in lume. Daca ii e rusine inseamna ca nu te iubeste cu adevarat si atunci paaaaa. Nu mai sta aici sa cauti scuze ca n-are nici o scuza. | ||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:03 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 09:56:51Aaaaa,se mai fac presiuni puternice de acasa de la el (parintii lui stau in alta localitate), ca sa iasa cu fete,sa se distreze,sa se insoare ca,cica,doar el nu-i insurat din generatia lui...inclusiv preotul din sat de la el il preseaza cu astfel de chestii...Oare devin paranoica???!!!Daca tu l-ai trage deoparte si ai cerca sa-i dai o idee:o pauza de gindire in care sa vada ce vrea.Cind adecis,sa te caute.Nu face prostia sa-l cauti tu.Nu accepta sfertuti sau jumatati(asta in conditiile in care si tu nu dai la fel).Daca revine cum doresti,ok.Daca nu,mai bine se duce acum ,decit sa suferi mai tirziu maai mult...La anii tai,esti in forma(fizica-psihica,maxima). |
||
valentino Postat pe 26 Aprilie 2009 10:03 |
||
Micass,baiatul ma iubeste pe mine,nu iese nicaieri! | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:03 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:02:17Tutankhamon,parintii il sfatuiesc sa iasa cu alte fete...ba mai mult,fac presiuni asupra lui... pai iubita mea....asta mai e barbat????...el nu stie ce vrea?...app...cati ani are el...cati ani ai tu?????te pomeni ca el o fi vreun pustan de 18-19 ani caruia de-abia i-a dat mustata si nu stie ce sa mai faca cu lovelele babacilor.... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:04 |
||
Unde mai pui ca nici tu n-ai nici o scuza ca ii accepti compotamentul. | ||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:04 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:03:55Micass,baiatul ma iubeste pe mine,nu iese nicaieri! problema e ca nu iese nici cu tine. |
||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:05 |
||
ascunzandu-va, nu rezolvati problema! Daca te vrea, e bine sa-si asume asta. Si tu la fel! Daca tie ti-e clar ce vrei de la relatia cu un barbat,actioneaza conform principiilor tale. |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:06 |
||
Eu caut doar niste raspunsuri....indiferent cum sunt ele...I-am dat si pauze,Valentino,situatia e destul de ciudata fiindca il iubesc,e jumatatea mea....insa,naiba sa ma ia,nu stiu ce sa mai zic... | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:08 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:03:55Micass,baiatul ma iubeste pe mine,nu iese nicaieri! scumpo...incerca sa te rupi de el o perioada...de tot...sa nu te sune, sa nu va vedeti, sa nu nimic....si vezi ce e in sufletul tau...si ce e in sufletul lui.....vezi si analizeaza daca este bine sa te legi sufleteste si toata viata de un om cu probleme cu parintii...pe care il conduc parintii...deschide bine ochii la aspectul asta...pentru ca mai tarziu vei patimi mult cand ai lui se vor baga intre voi... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:09 |
||
Eu-36,el-28...E genul de barbat care nu vrea sa supere pe nimeni,mai ales pe parintii lui...iar el in aceasta ecuatie nu conteaza:( (zice el),fiindca parintii sunt parinti (tot el zice) | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:10 |
||
Deja ma plictisesti cu scuza asta:"il iubesc". Daca il iubesti atat de mult incat nu-ti pasa ca el e o mamaliga atunci stai asa si nu te plange. Daca nu-ti place situatia fa ceva in sensul asta. Chiar daca acum vei suferi, in timp iti va fi mai bine decat acum. Daca zici ca nu poti atunci iti meriti soarta. | ||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:12 |
||
Ma repet. Raspunsuri la ce? De ce nu te mai plac ai lui? De ce el nu infrunta problema? De ce el se comporta asa? De ce tu accepti asta? Gaseste intrebarea corecta si poate vei afla raspunsul. Ma tem ca nu-l vei afla de la noi insa. |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:13 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:10:57Eu-36,el-28...E genul de barbat care nu vrea sa supere pe nimeni,mai ales pe parintii lui...iar el in aceasta ecuatie nu conteaza:( (zice el),fiindca parintii sunt parinti (tot el zice) si la 28 de ani mai asteapta sa ii mai zica taticul si mamica ce sa faca????...god!...la 29 tata ma avea pe mine...la 28 sotul meu trecea peste ai lui si ma cerea de nevasta...dupa nici o luna de vorbit... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:13 |
||
Tutankhamon,am facut acest experiment,stiu ce e in sufletul meu si in sufletul lui de asemeni,de aia iti spuneam ca nu mai stiu ce sa fac...De aceea e asa de grea aceasta relatie pt mine. | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:13 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:08:22Eu caut doar niste raspunsuri....indiferent cum sunt ele...I-am dat si pauze,Valentino,situatia e destul de ciudata fiindca il iubesc,e jumatatea mea....insa,naiba sa ma ia,nu stiu ce sa mai zic...Intelege ca nu poti lasa sentimentele sa te faca un nimeni.Fa pace intre minte si inima,dar puterea decizionala,las-o mintii.Situatia e limpede...nu cobori mai jos de demnitate.Tu ai o valoare,pe care daca nu ti-o respecti tu,nu poti pretinde sa ti-o respecte altii...kiar daca,uneori,suferi respectindu-ti-o,te va salv din situatii mai critice. |
||
valentino Postat pe 26 Aprilie 2009 10:15 |
||
Pentru mine problema e simpla: accepti situatia sau nu o accepti. Ce sfat vrei de fapt? | ||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:15 |
||
Asa-i ce naspa e...si ce naspa sunt si eu?Deciziile se iau in familie,la ei,adica ma-sa ,tata-so,matusa-sa,unchiu-so,cealalta matusa,ceilalti veri...am zis ca poate eu nu inteleg aceste aspecte din cauza ca eu nu am familie,mami a murit iar tati....el e cu altcineva acum... | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:17 |
||
aha, acum am vazut ultimul post. Mama, e clar. O sa ti-o iei. Trebuie sa decizi ce te face fericita. Se pare ca astepti sa se decida altii daca te vor sau nu. Total gresit. Si tu trebuie sa iei decizii. Astea-s texte, ce baga el. Mai vorbim dupa catva timp.. |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:17 |
||
Daca tot sunt o familie atat de buna incat stiu mai bine ce e bine pentru el, daca el te alege pe tine si le spune asta hotarat in timp ei vor intelege. Nu pot crede ca nu. | ||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:20 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:13:57Tutankhamon,am facut acest experiment,stiu ce e in sufletul meu si in sufletul lui de asemeni,de aia iti spuneam ca nu mai stiu ce sa fac...De aceea e asa de grea aceasta relatie pt mine. pai si atunci, unde e problema????...te-a cules cumva de pe centura ca sa nu fie de acord cu tine???te-a luat cumva de la orfelinat????ca nu pot sa-mi imaginez ca la varsta pe care o ai nu esti o femeie realizata, cu o cariera...oups...ia stai asa...mai...tu cumva ai mai fost casatorita si ai un copilash si asta ii deranjeaza pe ai lui???? |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:20 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:13:57Tutankhamon,am facut acest experiment,stiu ce e in sufletul meu si in sufletul lui de asemeni,de aia iti spuneam ca nu mai stiu ce sa fac...De aceea e asa de grea aceasta relatie pt mine.Papusica,daca la 28 de ani mai sta sub poala mamei,nu te mai kinui sa-l scoti de acolo.Demult trebuia sa lase biberonul...acum i-a devenit un mod de viata.Tu ai nevoie de BARBAT???,cauta in alta parte...repejor. |
||
valentino Postat pe 26 Aprilie 2009 10:21 |
||
De la: Micass, la data 2009-04-26 10:15:34Pentru mine problema e simpla: accepti situatia sau nu o accepti. Ce sfat vrei de fapt? Micass caut doar raspunsuri doar...indiferent care-s alea...sa ma ajute in decizia pe cae o voi lua,fiindca trebuie sa iau o decizie,clar! |
||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relatiile dintre veri de gradul 2 | 15 | De la: gabiitsu95 8 Aprilie 2012 01:25 |
Vreau sa stiu | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:09 |
ajutooorrr | 60 | De la: Ioana007 5 Iunie 2009 07:03 |
|
||
afla daca esti misogina.. | 32 | De la: valericao 23 Martie 2009 15:09 |
cu o femeie in pat ? | 155 | De la: Ioana007 26 Aprilie 2009 08:39 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice