De la: kairia, la data 2009-04-26 10:21:13De la: Micass, la data 2009-04-26 10:15:34Pentru mine problema e simpla: accepti situatia sau nu o accepti. Ce sfat vrei de fapt? Ai auzit raspunsurile. Altele n-avem. Ce decizie vei lua? |
||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:22 |
||
---|---|---|
Nu,nu am mai fost casatorita,nu am copii,sunt o femeie activa,am 2 firme,una pe care o conduc si alta la care muncesc...deci nimic din toate astea.Ideea e ca s-a intamplat sa ne indragostim nebuneste unul de celalalt.ATAT! | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:24 |
||
O idee proasta de altfel. | ||
|
||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:27 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:24:45Nu,nu am mai fost casatorita,nu am copii,sunt o femeie activa,am 2 firme,una pe care o conduc si alta la care muncesc...deci nimic din toate astea.Ideea e ca s-a intamplat sa ne indragostim nebuneste unul de celalalt.ATAT! iubita mea...iti inteleg framantarea si durerea....oki....hai sa o luam si altfel....el ce asteapta????...sa-l ceri tu de nevasta????....si mai sunt curioasa cu o chestie...de fapt ce zic parintii lui despre tine???...de ce sunt, brusc, impotriva ta???....ce nu le place frate la tine???..ca ma dispera! |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:27 |
||
Valentino,ai dreptate | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:27 |
||
n-ai pus intrebarea..daca e Sa mai raman cu el sau nu? raspunsul nostru este NU. Evident, decizia iti apartine. Este evident ca nu esti fericita in relatia asta, asa cum este ea, asa ca.. Asta e ultima mea parere. Restul ar fi variatiuni pe tema data. |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:28 |
||
Asta-i si marea mea dilema,Tutankhamon.De ce naiba pana nu s-a intrunit consiliul,anul trecut de Pasti cand am fost acolo la ei,eram Oana cea frumoasa,desteapta,plina de succes si apoi dintr-o data nu mai eram ok...Sa fie oare spiritul de turma al familiei? | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:30 |
||
A intervenit altceva sau altcineva. Afla. | ||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:33 |
||
De ce conteaza asta pentru tine? Ar trebui sa conteze doar parerea lui. Si vad ca nu prea are o parere. | ||
Micass Postat pe 26 Aprilie 2009 10:33 |
||
Ai dreptate,Micass,conteaza doar parerea lui...insa,cum spui si tu,el nu are o parere. | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:36 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-26 10:33:08A intervenit altceva sau altcineva. Afla. good point! |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:37 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-26 10:33:08A intervenit altceva sau altcineva. Afla. Nu a intervenit nimeni,stam tot timpul nostru liber impreuna,vorbim la telefon cam din ora in ora...nimic de genu' asta... |
||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:38 |
||
karina, micass are dreptate. ce vezi tu, o activa, la o magaliga de om? sau poate nu-i mamaliga. ti-ai pus intrebarea deca el te vrea? | ||
si_totusi Postat pe 26 Aprilie 2009 10:38 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:30:31Asta-i si marea mea dilema,Tutankhamon.De ce naiba pana nu s-a intrunit consiliul,anul trecut de Pasti cand am fost acolo la ei,eram Oana cea frumoasa,desteapta,plina de succes si apoi dintr-o data nu mai eram ok...Sa fie oare spiritul de turma al familiei?Cu siguranta e o familie ultraconservatoare in care spiritul de initiativa nu are ce cauta,dictatura.Eu sint unul care m-am ofticat mult in dictatura.Un om cu idei,cu initiativa,nu poate fi comandat de altii...tu,dupa cum spui ca ai firma proprie,stii bine acest lucru.Ai nevoie de o persoana care sa-ti inteleaga activitatea si sa nu te obstructioneze,daca nu te ajuta.Tipul a fost tinut foart din scurt si,neavind forta sa se ribeleze,s-a supus...atit de tare incit i-a devenit un mod de viata.A cauta sa-l skimbi,ar fi un gest frumos,dar merita???.Si viata ta are valoarea ei si trbuie traita.Si apoi,daca caracterul lui e asa,nu faci decit sa pierzi timp... |
||
valentino Postat pe 26 Aprilie 2009 10:41 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-04-26 10:38:32karina, micass are dreptate. ce vezi tu, o activa, la o magaliga de om? sau poate nu-i mamaliga. ti-ai pus intrebarea deca el te vrea? Nu-i o mamaliga de om,e chiar ok,iar daca nu ma vroia,azi nu cautam raspunsuri.Ideea e ca ma vrea in conditiile lui,iar eu nu stiu daca mai sunt in stare sa i le accept. |
||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:43 |
||
iubita...hai sa intoarcem altfel lucrurile....okey...va hotarati, luati inima in dinti, va casatoriti peste vointa alor lui...ok...toate bune si frumoase....crezi ca te vei descurca dupa aia ca ai lui sa te vada si sa te faca in fel si chip?...el chiar nu zice nimic de ai lui???...sau macar nu ti-a spsu ca a incercat sa vorbeasca cu ai lui??? ca daca el tine cu tine si nu cu ai lui, treaba e rezolvata...va duceti in fundul pamantului si gata.....si mai am o curiozitate...el cu ce se ocupa???..are vreo meserie....din ce traieste?? | ||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:45 |
||
Eeeee, abia acum ai pus intrebarea!!! Da-i introspectie acum. |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:46 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:43:26De la: si_totusi, la data 2009-04-26 10:38:32karina, micass are dreptate. ce vezi tu, o activa, la o magaliga de om? sau poate nu-i mamaliga. ti-ai pus intrebarea deca el te vrea? si mai spune-ne o data, pe puncte care sunt conditiile lui.....poate acolo e buba de te tot intrebi tu ce sa faci..... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 10:47 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-04-26 10:45:25iubita...hai sa intoarcem altfel lucrurile....okey...va hotarati, luati inima in dinti, va casatoriti peste vointa alor lui...ok...toate bune si frumoase....crezi ca te vei descurca dupa aia ca ai lui sa te vada si sa te faca in fel si chip?...el chiar nu zice nimic de ai lui???...sau macar nu ti-a spsu ca a incercat sa vorbeasca cu ai lui??? ca daca el tine cu tine si nu cu ai lui, treaba e rezolvata...va duceti in fundul pamantului si gata.....si mai am o curiozitate...el cu ce se ocupa???..are vreo meserie....din ce traieste??Are 2 facultati,lucreaza ca programator la o firma mare,plus are firma lui.Nu asta e problema.Ideea e ca el niciodata nu o sa iasa din cuvantul parintilor,NICIODATA,intelegi?!Nu inteleg de ce atunci m-au placut,iar acum nu mai sunt de acord cu relatia noastra...El a gasit o situatie de compromis:ne ascundem in continuare.Am ajuns la concluzia ca nu e suficient sa ne iubim ca disperatii... |
||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:51 |
||
fetele, ascultatzi la baba de mine. nu jucati dupa cum va canta nimeni. spuneti clar ce vretzi. daca accepta, bine. daca nu, shushaua ! nu va transformati in catei de companie si nici nu incercati sa facetzi sluj in fata nimanui. tratati o relatie ca pe o afacere. dai, primesti. | ||
si_totusi Postat pe 26 Aprilie 2009 10:55 |
||
Tutankhamon,nu sunt neaparat niste conditii.Cica, a gasit solutia:sa ne iubim in continuare,ascunzandu-ne.Nu accepta in ruptul capuiui ca eu nu o sa mai fiu cu el.Baiu' e si din partea mea,nici eu nu prea vad cum ar arata viata mea fara el...Si cu toate astea ma gandesc serios la varianta in care nu mai suntem impreuna...tot mai des si obsesiv chiar....si aici ma blochez...SIncer?O iau pe ulei!Doar fiindca m-am indragostit de un barbat,probabil nepotrivit.. | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 10:58 |
||
asculta fata ce zice totusica, e adevar mare!!! |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 10:59 |
||
Stii cumva cine-i conduce firma???,te asigur ca i-a fost pusa pe numele lui,ori sa platesca mai putine taxe,ori sa aiba zestre...Un om cu initiativa nu accepta ordine. | ||
valentino Postat pe 26 Aprilie 2009 11:00 |
||
De la: valentino, la data 2009-04-26 11:00:53Stii cumva cine-i conduce firma???,te asigur ca i-a fost pusa pe numele lui,ori sa platesca mai putine taxe,ori sa aiba zestre...Un om cu initiativa nu accepta ordine. bine gandit....daca conduce el singurel firma de capul lui, si se descurca, nu mai are nevoie de sfatul babacilor....dar nu cumva e o marioneta si e condus?????ca si in viata??? |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 11:08 |
||
De la: valentino, la data 2009-04-26 11:00:53Stii cumva cine-i conduce firma???,te asigur ca i-a fost pusa pe numele lui,ori sa platesca mai putine taxe,ori sa aiba zestre...Un om cu initiativa nu accepta ordine. Ai dreptate Valentino.N-are niciun secret fata de parinti.Singurul lui secret sunt EU,fir-ar sa fie!Stiu doar ca firma partintilor e pusa pe numele lui,fiindca era student cand au facut-o si plateau taxe mai mici. |
||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 11:11 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 10:58:28Tutankhamon,nu sunt neaparat niste conditii.Cica, a gasit solutia:sa ne iubim in continuare,ascunzandu-ne.Nu accepta in ruptul capuiui ca eu nu o sa mai fiu cu el.Baiu' e si din partea mea,nici eu nu prea vad cum ar arata viata mea fara el...Si cu toate astea ma gandesc serios la varianta in care nu mai suntem impreuna...tot mai des si obsesiv chiar....si aici ma blochez...SIncer?O iau pe ulei!Doar fiindca m-am indragostit de un barbat,probabil nepotrivit.. haaa????? asta e marea conditie??? sa va ascundeti???dragutza mea...asta e o mare gogoritza...te iubeste??? wax!!!!...wax!!!!... crede-ma...un om cand iubeste cu adevarat ii vine sa strige in gura mare...sa sara intr-un picior pe strada si sa spuna oricui...ba....o iubesc pe x...si nu-mi pasa de nimeni si de nimic....cum adica sa va ascundeti????ii e rusine cumva cu tine???treaba ta...te complaci intr-o relatie in care vei avea de suferit in loc sa te rupi si sa cauti cu adevarat barbatul care te iubeste fara sa se teama de nimeni si de nimic...pacat...irosesti timpul degeaba...draga mea....va accepta...rupe tu catzeaua in doua, pana nu ajungi presul lui de spalat pe jos...ca o data ce accepti o mojicie din asta, te va conduce cum va vrea el in continuare...are dreptate totushica... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 11:12 |
||
Bun cuvant,potrivit,Tutankhamon...MARIONETA!!!Oooof,ce bine imi pare ca am scris pe acest forum,nici nu stiti voi cat de mult.Va multumesc din suflet ca imi confirmati cate ceva. | ||
kairia Postat pe 26 Aprilie 2009 11:14 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 11:14:33Bun cuvant,potrivit,Tutankhamon...MARIONETA!!!Oooof,ce bine imi pare ca am scris pe acest forum,nici nu stiti voi cat de mult.Va multumesc din suflet ca imi confirmati cate ceva. iubita mea...vin momente in viata cand ai nevoie de un ajutor...chiar si de la niste straini...dar care poate s-au lovit de lucruri similare..... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Aprilie 2009 11:16 |
||
De la: kairia, la data 2009-04-26 11:14:33Bun cuvant,potrivit,Tutankhamon...MARIONETA!!!Oooof,ce bine imi pare ca am scris pe acest forum,nici nu stiti voi cat de mult.Va multumesc din suflet ca imi confirmati cate ceva.Vazind ca ai inceput sa intelegi mai bine cum stau lucrurile,te-as sfatui,prima,sa nu uiti imediat cum iesi de pe net,aceste sugestii,apoi,sa deskizi okii mai mari inainte de te indragosti de urmatorul...Odata se kiama greseala,aduoa oara,PROSTIE...BAFTA. |
||
valentino Postat pe 26 Aprilie 2009 11:21 |
||
atat timp cat o sa ganditi asa cum gandesc femeile, tot intrebari existentiale o sa aveti; raspunsurile gasite vor fi eronate. ganditi ca 'mnealor, masculii. ei au un mod mai putin alambicat de a vedea lucrurile. cand vor ceva, vor. cand se complac intr-o situatie, care nu-i provoaca sentimental, o scalda. ii doare la basca de framantarile duduiei prinsa in plasa. ia sa aiba asta foc la ghete si taciuni aprinsi in vene. nu ar mai conta ce zice mam mare, mamitica si tatucu. s-ar lua de gat cu tot arborele ala genealogic plus toti copacii din gradina familiala. n-ar mai zice nika niciunul. dar, baiatul inca nu e hotarat ce vrea si nici n-are de gand sa fie. nu e placut ce scriu dar cred ca asta e adevarul |
||
si_totusi Postat pe 26 Aprilie 2009 11:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
aventura fara sex | 62 | De la: garbo008875 21 August 2009 11:14 |
epilarea inghinala | 33 | De la: prometeus_wife 4 Mai 2009 18:52 |
Familia sau cariera????? | 17 | De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:09 |
|
||
relatiile la distanta | 8 | De la: Ioana007 16 Martie 2009 17:06 |
barbati inselati | 171 | De la: garbo178052 30 Noiembrie 2010 17:42 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară