ce parere aveti despre o relatieitre un barbat mai tanar si o femeie mai invarsta?

draga mea...nu uita...nici alcoolul, nici drogurile nu vor rezolva nimic....mai bine aranjeaza-ti la firme, ia-ti un concediu de doua saptamani si fugi departe...intr-un loc mirific si uitat de lume...sau cu lume multa si vesela, cum preferi....si vei vedea ca viata merita traita si fara ca el sa te faca papusa lui secsuala si poate vei intalni omul care sa faca din tine tot ce trebuie - sotie, amanta, prietena, sora, iubita....
tutankhamon
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:27
Te-ai indragostit nebuneste de omul asta pentru ca l-ai vazut intr-o anumita lumina. Pune-l putin la incercare si-ai sa descoperi alte laturi .
Daca n-o sa-ti placa ce vezi , o sa treaca.
Daca te surprinde in mod placut cu-atat mai bine.
blanca
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:28
Si totusi,nu am scris aici ca sa aud cuvinte placute,imi place ce aud,chiar daca nu-mi convine.Azi m-am hotarat sa nu il vad,sa vad moare lumea?Eu cu siguranta ca nu o sa mor!Azi o sa imi pun ordine in idei si va e clar ca maine o sa am o discutie cu el.S-ar putea sa fie ultima,cine stie?Putin curaj mi-a trebuit si voi mi l-ati dat.Sper ca nu sunt gaina
kairia
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:29
De la: kairia, la data 2009-04-26 11:29:10Si totusi,nu am scris aici ca sa aud cuvinte placute,imi place ce aud,chiar daca nu-mi convine.Azi m-am hotarat sa nu il vad,sa vad moare lumea?Eu cu siguranta ca nu o sa mor!Azi o sa imi pun ordine in idei si va e clar ca maine o sa am o discutie cu el.S-ar putea sa fie ultima,cine stie?Putin curaj mi-a trebuit si voi mi l-ati dat.Sper ca nu sunt gaina

in nici un caz nu te impiedica din nou in patul lui...vei face cea mai mare greseala....ori ca tine, ori deloc....sfatul meu....daca nu ii dai acadeaua baietelului...ce va face oare?????...si atunci abia vei avea raspunsul la ceea ce te framanta....
tutankhamon
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:30
De la: si_totusi, la data 2009-04-26 11:22:56atat timp cat o sa ganditi asa cum gandesc femeile, tot intrebari existentiale o sa aveti; raspunsurile gasite vor fi eronate. ganditi ca 'mnealor, masculii. ei au un mod mai putin alambicat de a vedea lucrurile. cand vor ceva, vor. cand se complac intr-o situatie, care nu-i provoaca sentimental, o scalda. ii doare la basca de framantarile duduiei prinsa in plasa.

ia sa aiba asta foc la ghete si taciuni aprinsi in vene. nu ar mai conta ce zice mam mare, mamitica si tatucu. s-ar lua de gat cu tot arborele ala genealogic plus toti copacii din gradina familiala. n-ar mai zice nika niciunul. dar, baiatul inca nu e hotarat ce vrea si nici n-are de gand sa fie.

nu e placut ce scriu dar cred ca asta e adevarul
A gindi ca barbatii ar insemna sa si simti ca ei...sau invers...Cred ca cel mai important,intr-un moment fierbinte,e sa te exteriorizezi,sa o analizezi ca si cum ar fi problema altuia sau sa ceri sfat cuiva ce e nepartinitor,altfel gresesti.
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:32
Nu stiu ce va fi maine,insa azi stiu ca o sa stau sa meditez...
kairia
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:38
MARIONETA,da,dar oricine poate fi o marioneta la un moment,deci exista un balans daca sti sa speculezi momentul,se va produce efectul bumerang cu siguranta,exista o tema mult dezbatuta:sex sau manipulare{sa o numim mai plastic-dragoste sau manipulare-},afla intii ce nu sti, ce iti scapa din toata povestea,diferenta de virsta e un vax,alta e problema,probabil ca are o mama autoritatra,pe care o iubeste,chiar daca e absurda,in ideea ca ii vrea binele,ramine un semn de intrebare,ca va ascundeti,doar de familia lui sau de toata lumea,se afiseaza cu tine in public,sau doar partide de sex si atit.
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:44
De la: kairia, la data 2009-04-26 11:38:16Nu stiu ce va fi maine,insa azi stiu ca o sa stau sa meditez...
Rostul meditatiei de a azi e tocmai a decide ce faci miine...ne-ai lasat impresia de FEMEIE inteleapta...te asteptam cu vesti bune.
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:45
tuta, nu neaparat. insa, e bine sa incercam a vedea lucrurile asa cum le vad ei. femeile gandesc emotional. isi pun multe intrebari, gasesc motivatii, cauta tot felul de chestii ascunse in comportamentul barbatilor.nu e asa. ei au o gandire mult mai simpla. vor, au. nu vor, nu se obosesc. ei nu se impiedica in tot felul zorzoane comportamentale.

de aici apar si problemele femeilor. ala e plecat demult cu inima de langa ele dar, duduile inca isi mai fac iluzii gen' e timid dar se trateaza, nu indrazneste dar voieste, poate l-am suparat si asteapta sa-l pup, o sa-i ofer a noua sansa ca sa vada ca-l iubesc, etc.'
si_totusi
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:45
Asa este, si totusi, dar suntem femei si nu putem sa schimbam acest lucru. Si, crede-ma, ca o babaciune ce sunt la varsta mea "frageda", feminitatea e un lucru minunat.
sora_ilsi
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:50
De la: si_totusi, la data 2009-04-26 11:45:59tuta, nu neaparat. insa, e bine sa incercam a vedea lucrurile asa cum le vad ei. femeile gandesc emotional. isi pun multe intrebari, gasesc motivatii, cauta tot felul de chestii ascunse in comportamentul barbatilor.nu e asa. ei au o gandire mult mai simpla. vor, au. nu vor, nu se obosesc. ei nu se impiedica in tot felul zorzoane comportamentale.

de aici apar si problemele femeilor. ala e plecat demult cu inima de langa ele dar, duduile inca isi mai fac iluzii gen' e timid dar se trateaza, nu indrazneste dar voieste, poate l-am suparat si asteapta sa-l pup, o sa-i ofer a noua sansa ca sa vada ca-l iubesc, etc.'
Perfecta dreptate,trebuie sa o iei pe scutatura,ca altfel te pierzi printre propriile tale idei,ajungi la o autosugestie,care nu e buna e ireala,e mai bine sa gindesti barbateste sub un chip de femeie
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:52
Recunosc,in parte,ai dreptate.Si in general.Dar(si)totusi,anumiti barbati sint mai incilciti,mai complexati,decit femeile...o femeie are si un strop de dragalasenie in aceste complexe si kiar o recunoaste...dar barbatul...mama focului sa-i amintesti de asa ceva...
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:53
De la: scrichy, la data 2009-04-26 11:44:53MARIONETA,da,dar oricine poate fi o marioneta la un moment,deci exista un balans daca sti sa speculezi momentul,se va produce efectul bumerang cu siguranta,exista o tema mult dezbatuta:sex sau manipulare{sa o numim mai plastic-dragoste sau manipulare-},afla intii ce nu sti, ce iti scapa din toata povestea,diferenta de virsta e un vax,alta e problema,probabil ca are o mama autoritatra,pe care o iubeste,chiar daca e absurda,in ideea ca ii vrea binele,ramine un semn de intrebare,ca va ascundeti,doar de familia lui sau de toata lumea,se afiseaza cu tine in public,sau doar partide de sex si atit.

Tocmai in ideea ca "noi te iubim si iti vrem doar binele",l-au sfatuit sa gaseasca o fata de varsta lui,fiindca eu sunt trecuta si "cand o sa aveti copii cum o sa arate Oana la 50 ani"...bla,bla,bla.Fara pic de modestie insa arat bine la varsta mea Mai iesim incoace si incolo,insa cu prudenta sa nu cumva sa ne vada cineva si sa o anunte pe ma-sa.
kairia
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:59
VALENTINO,dragalasenia e afisata dar gindirea ,nu,fara sa ne pierdem mintile,ce naiba,pestele de la cap se impute,dar se curata de la coada
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 11:59
Hallo!
imi cer scuze ca nu am mai scris de foarte mult timp.Eu am terminat dieta joi si am slabit in total 12 kg.si sunt foarte multumita.Acum tin ptr. o saptamana dieta Nicoletei Luciu, dar nu pot manca compot si m-am hotarat ca sa o tin numai cu ciorba de pui si am mai dat jos 1 kg, in prezent am 57 kg. si vreau sa ajung pana la 52 kg.

Va pup si sa aveti mult ambitie pana la terminarea dietei caci se merita si da rezultate!
info
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:03
nu spun ca trebuie sa ne pierdem feminitatea. spun ca , atunci cand ceva scartaie, sa incercam a vedea cum gandeste cel de langa noi. sa lasam subiectivitatea si sa gandim obiectiv, detasat. sa vedem lucrurile asa cum sunt si nu cum am vrea noi sa fie sau cum ne imaginam ca ar fi

feminitate nu inseamna sa fim gaste. facem un exercitiu de gandire- femeile pot si ele gandi daca vor- si privim relatia asa cum este ea, dezbracata de haina aceea roz bombon
si_totusi
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:03
Daca a putut sa-ti redea ce au spus ai lui despre tine, scuza-ma, dar asta dovedeste un singur lucru: nu te merita si nu stie nici el ce vrea. Ce sa faci cu unul ca asta? Sa stai langa el si sa-i suporti tot ce-ti transmit ai lui prin el? Daca tu stii ca arati bine la varsta ta vrei sa te convinga el ca nu e asa?
sora_ilsi
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:04
si totusi ma refeream la faptul ca noi nu ne putem insusi gandirea barbatilor, chiar daca, uneori, mai reusim sa deslusim cate ceva din ei: adica asa cum spuneai daca am inteles eu bine, ca nu e nimic de deslusit...
sora_ilsi
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:08
Hai ca iar ma apuca dracii,de zice TUTAN,ce am mereu cu intersectia ,odata am zis ca cine ma iubeste trebuie sa ma sarute si-n piatza publica,sau in mijlocul intersectiei,unde ne vad toti,deci nu se jeneaza cu o femeie ca mine,si asa s-a intimplat, nu odata de multe ori,deci daca exista un sentiment puternic si te vrea alaturi de el,nu conteaza lumea,ci tu contezi in viata cuiva.
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:09
De la: info, la data 2009-04-26 12:03:22Hallo!
imi cer scuze ca nu am mai scris de foarte mult timp.Eu am terminat dieta joi si am slabit in total 12 kg.si sunt foarte multumita.Acum tin ptr. o saptamana dieta Nicoletei Luciu, dar nu pot manca compot si m-am hotarat ca sa o tin numai cu ciorba de pui si am mai dat jos 1 kg, in prezent am 57 kg. si vreau sa ajung pana la 52 kg.

Va pup si sa aveti mult ambitie pana la terminarea dietei caci se merita si da rezultate!
Cred ca ai incurcat borcanele ,mai,mai sa cred ca eu am postat aiurea
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:14
ilsi cam asa. astia nu prea gandesc pe termen lung. sunt la prima pedala. totu-i pe moment. noi credem ca ei isi fac tot felul de ganduri. de asta spun ca e simplu sa-i decodifici. cand vezi un barbat ca o fitileste, ia-ti viteza ca nu e de stat langa el. omul nu are nici un gand sa fie cu tine
si_totusi
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:14
De la: si_totusi, la data 2009-04-26 12:14:21ilsi cam asa. astia nu prea gandesc pe termen lung. sunt la prima pedala. totu-i pe moment. noi credem ca ei isi fac tot felul de ganduri. de asta spun ca e simplu sa-i decodifici. cand vezi un barbat ca o fitileste, ia-ti viteza ca nu e de stat langa el. omul nu are nici un gand sa fie cu tine
Nu tin partea barbatilor,nu sint un maskilist,dar mi se pare ca esti prea acida cu aceasta tagma...ori ai niste motivatii serioase...
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:18
De la: scrichy, la data 2009-04-26 12:09:21Hai ca iar ma apuca dracii,de zice TUTAN,ce am mereu cu intersectia ,odata am zis ca cine ma iubeste trebuie sa ma sarute si-n piatza publica,sau in mijlocul intersectiei,unde ne vad toti,deci nu se jeneaza cu o femeie ca mine,si asa s-a intimplat, nu odata de multe ori,deci daca exista un sentiment puternic si te vrea alaturi de el,nu conteaza lumea,ci tu contezi in viata cuiva.

Ma saruta in public,insa prima data se uita in stanga si in dreapta daca nu cumva il vede cineva cunoscut ca sa ii zica la ma-sa.Doamneee fereste-ma ca ma crizez cand ma gandesc...SI totusi iar ma intorc la ceea ce am spus mai sus: de ce nu au fost probleme cu parintii timp de un an,problemele aparand doar la "intrunirea" familiei.E o intrebare care ma obsedeaza...Acolo in failia lui are o matusa care "aranjeaza" viata fiecaruia din acea familie.Si....spiritul de turma functioneaza.
kairia
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:19
n-am nimic cu ei. chiar mi-s dragi. dar, asta nu ma impiedica sa vad lucrurile asa cum sunt. ei cand iubesc, apoi iubesc; nu se incurca. de asta spun : un barbat cand vrea o femeie face tot posibilul sa o aiba. cand apar mistocarii din astea cu nu vrea mama, ma bate tata , mai da-mi timp, te iubesc dar hai sa luam o pauza , sunt confuz, e clar ca buna ziua .
si_totusi
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:24
E ceva care iti scapa,KAIRIA,daca nu sunt mai multe elemente,pisica trebuie rupta in doua rapid,altfel incep sa cred ca devi masochista,daca te complaci asa
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:28
Am inteles.Esti o femeie care stie ce vrea. Iti doresc sa nu dai peste unul la fel sau ,mai mult: sa stie ce vrei tu fara sa te intrebe...
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:29
De la: valentino, la data 2009-04-26 12:29:43Am inteles.Esti o femeie care stie ce vrea. Iti doresc sa nu dai peste unul la fel sau ,mai mult: sa stie ce vrei tu fara sa te intrebe...
DE mine e vorba?
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:34
Nu ziceam de tine,kiar daca mai nainte nu am inteles o afirmatie a ta.Asteptam sa o leg cu ceva ulterior.Dar e la fel valabil:unul care stie ce vrei,fara sa te intrebe(a se intelege:decide in locul tau),nu e de dorit la nimeni.
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:41
De la: scrichy, la data 2009-04-26 11:59:40VALENTINO,dragalasenia e afisata dar gindirea ,nu,fara sa ne pierdem mintile,ce naiba,pestele de la cap se impute,dar se curata de la coada
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:42
VALENTINO,depinde,daca ma simte si eu il simt,ceva telepatic sa zicem,in sensul pozitiv,e ok.
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mi-e rudine sa le spun prietenelor ca mi-am cunoscut partenerul pe internet 88 De la: Ioana007 3 Mai 2009 07:26
ma iubeste? 11 De la: Micass 30 Ianuarie 2009 10:14
esti prea grasa!!!! 190 De la: pisi08 10 Aprilie 2009 00:27
Soacra care violeaza intimitatea 3 De la: Micass 26 Decembrie 2008 09:27
Exista paciente ale dr- ului ginecolog Marinescu? 30 De la: garbo053282 8 Decembrie 2009 15:20
Setari Cookie-uri