ce parere aveti despre o relatieitre un barbat mai tanar si o femeie mai invarsta?

De la: scrichy, la data 2009-04-26 12:49:31VALENTINO,depinde,daca ma simte si eu il simt,ceva telepatic sa zicem,in sensul pozitiv,e ok.
Asta imi scapase de sub scris...e tocmai opusul,insa.
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:55
De la: valentino, la data 2009-04-26 12:55:24
De la: scrichy, la data 2009-04-26 12:49:31VALENTINO,depinde,daca ma simte si eu il simt,ceva telepatic sa zicem,in sensul pozitiv,e ok.
Asta imi scapase de sub scris...e tocmai opusul,insa.
Siu la ce te-ai gindit cind ai afirmat mai inainte,ar fi varianta in care nu iti lasa nici un factor de decizie,hotaraste tot timpul in locul tau,de fapt hotaraste numai pentru el,pe tine te depersonalizeaza,gresesc?
scrichy
Postat pe 26 Aprilie 2009 13:01
De la: si_totusi, la data 2009-04-26 12:24:52n-am nimic cu ei. chiar mi-s dragi. dar, asta nu ma impiedica sa vad lucrurile asa cum sunt. ei cand iubesc, apoi iubesc; nu se incurca. de asta spun : un barbat cand vrea o femeie face tot posibilul sa o aiba. cand apar mistocarii din astea cu nu vrea mama, ma bate tata , mai da-mi timp, te iubesc dar hai sa luam o pauza , sunt confuz, e clar ca buna ziua .

tutankhamon
Postat pe 26 Aprilie 2009 13:13
Exact,asta-i punctul:atunci esti kiar o unealta,mai rau ca o marioneta...e kiar de fugit...
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 13:45
asa ca mamicule, cauta-ti un Barbat si lasa fatalaul..
gabitzza
Postat pe 26 Aprilie 2009 14:31
complimente!!! de cat timp sunteti impreuna?
adela
mpg_ro20
Postat pe 26 Aprilie 2009 14:46
mai, valentino , acum vad eu. esti baiat domle. nu ma uitasem la profil. pai, atunci, de ce ma contrazici, nene? doar stii ca am dreptate. zi si tu. nu asa ganditi voi?
si_totusi
Postat pe 26 Aprilie 2009 15:22
..relatia cu un barbat mai tanar e super ....treaba asta e buna de cumparat la kg.....deci ,asa o data de doua ori.....nu sa-ti faci o mie de ganduri ca te insala daca te mariti cu el.
xxlanita
Postat pe 26 Aprilie 2009 17:38
De la: si_totusi, la data 2009-04-26 15:22:58mai, valentino , acum vad eu. esti baiat domle. nu ma uitasem la profil. pai, atunci, de ce ma contrazici, nene? doar stii ca am dreptate. zi si tu. nu asa ganditi voi?
Traim,mai mult ca oricind,intr-un relativism cronic...nu te contrazic cind spui ca nu isi fac multe complexe barbatii in felul cum se poarta,fie in societate,fie in familie ori in afara ei...mai superficiali.Insa nu putem generaliza.Te contrazic atunci cind impresia ta generala despre aceast tagma,e rezultatul unor experiente mai putin placute sau poate a unor greseli personale trecute,ca scuza,tot pe seama LUI...Obiectivismul da justa masura in aprecierile pe care le facem.
valentino
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:38
n-am zis ca barbatii-s superficiali.ci ,ca nu au obiceiul de a complica aiurea lucrurile . gandesc mai pragmatic si mai realist.

si inca ceva. nu mai gasiti motivatii pentru o parere personala in cea experienta de viata. deranjeaza aceasta etichetare. daca m-a nemultumit un barbat, nu inseamna ca-i judec cu aceeasi masura pe toti

nu mai vedeti in orice postare ceva ce incrimineaza barbatii. victimizarea nu duce la nimic bun. mai bine cititi cu atentie, incercati sa intelegeti ce vrea sa spuna omul sau femeia, tratati unele formulari cu umor si nu mai stati tepeni, mereu in defensiva de parca toate fumeile de pe panant urmaresc sa va ia gatul
si_totusi
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:00
totusico,

eu.. ca mama de baieti... ma simt obligata sa-ti spun ,ca... deseori un barbat sufera mult mai mult decat o femeie...si unii nu sunt nici pragmatici,nici realisti..dragii de ei....

din fericire mai sunt si exceptii,aia de ne pun noua creierii pe bigudiuri...
iasomia
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:10
si eu am baiat. si zica lumea ce-o zice, ei gandesc altfel decat noi

sufera, isi fac tot felul de probleme, se dau de ceasul mortii cand sunt indragostiti. la asta ma refeream.

cand sunt indragostiti. cand nu sunt, spun clar, se debaraseaza repede de cea care se tine scai de ei si nu se pierd in tot felul de minciuni si simulari. asta nu inteleg fetele. si insista si insista si dau sanse aiurea si se lasa calcate in picioare ca toantele

si_totusi
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:19
n-am intrat 2 zile si vad ca s-a postat in draci pe topicul asta

am citit de problema cu tipul mai mic cu 7 ani...si am cateva comentarii de facut...nu vis a vis de varsta...ci de voi doi, ca persoane...

tu fata mea...accepti sa fii secretul lui polichinelle...adica sa stai bagata sub pres, ca si cum ai fii o chestie rusinoasa, ceea ce nu este cazul

el, are 28 de ani, si nu are curajul sa taie cordonul ombilical care il leaga de familie...

cocluzia ?

mie mi se pare ca nu e destul de barbat, nu are sange in pix si traieste dupa regulile facute de altii, nu de el

iar tu ai sa ai o maaaaree surpiza, cand ai sa constati ca de fapt nu te iubeste asa cum ar trebui. la pariu ca pana la urma o sa-si gaseasca una, galbena, frumoasa si devreme acasa, cu care sa isi fericeasca parintii, nu cu care sa fie el fericit...

poti sa accepti situatia, si sa fii femeia pe care o ascunde ca si cum ar fii o chestie de care se rusineaza, sau poti sa renunti, oricat de mult ti se pare tie ca il iubesti. sincer, cred ca iti pierzi timpul cu el...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:21
De la: si_totusi, la data 2009-04-27 13:00:17n-am zis ca barbatii-s superficiali.ci ,ca nu au obiceiul de a complica aiurea lucrurile . gandesc mai pragmatic si mai realist.

si inca ceva. nu mai gasiti motivatii pentru o parere personala in cea experienta de viata. deranjeaza aceasta etichetare. daca m-a nemultumit un barbat, nu inseamna ca-i judec cu aceeasi masura pe toti

nu mai vedeti in orice postare ceva ce incrimineaza barbatii. victimizarea nu duce la nimic bun. mai bine cititi cu atentie, incercati sa intelegeti ce vrea sa spuna omul sau femeia, tratati unele formulari cu umor si nu mai stati tepeni, mereu in defensiva de parca toate fumeile de pe panant urmaresc sa va ia gatul

Nu am intentii polemice,kiar daca,facut cu bun simt,poate elucida aspecte mai putin vazute ale sufletului sau gindirii umane,insa am observat o anume inversunare indreptata,nu atit impotriva barbatilor,cit mai ales a faptului ca femeile nu pot fi la fel...sincer,ar fi o lume searbada si rece...De multe ori, ,,frumosul cere jertfa si placutul suferinti"...Nu sint ironic,frumusetea sufleteasca,gingasia,badaranii le inteleg slabiciune...
valentino
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:22
Hello, la voi!Duminica,dupa ce am "vorbit" cu voi,m-am decis sa iau masuri....e greu dupa 2 ani...insa nu e imposibil.Asa ca...l-am anuntat duminica cum ca luni vreau sa avem o discutie serioasa (duminica nu am putut fiindca am muncit si am ajuns tarzior acasa),iar luni a avut loc acea discutie.Mare i-a fost mirarea cand i-am zis ca renunt,sa isi gaseasca alta persoana de varsta lui,care e placuta si de familie...bla,bla,bla-uri...Aoleeeu ce reactii a avut....cica,mi-as fi gasit pe altu' de aia renunt,ca el e prins la mijloc si nu poate sa ma iubeasca decat in "situatia asta".Hmmm....ciudat mod de a iubi pe cineva...Cert e ca am plecat,l-am lasat plangand...Acum ma suna din ora in ora,ma dispera ca totusi ma doare...as vrea sa fac ceva si nu stiu ce....oare ce?!
kairia
Postat pe 28 Aprilie 2009 12:40
adica el, nu da nimic . ii place "in situatia asta". cum s-ar zice, trebuie sa accepti asa pentru ca nu are de gand sa ia o atitudine. de ce?

reactia de a te invinovati pe tine e doar o gargara ieftina. nu stia cum sa reactioneze pentru ca a fost luat pe nepregatite. nu se astepta sa incerci o rezolvare.

plange, da telefoane, face catzei pe cortex. e si normal .ii scapa printre degete o relatie comoda. nu vrea sa piarda dar nici sa ia vreo masura. ii placea asa

si_totusi
Postat pe 28 Aprilie 2009 13:36
Ca sa vezi ca sintem oameni cu suflet,facem keta si-i cumparam batistute sa-si sufle nasul...nu multe ca va dura putin smiorcaitul...Stiu,nu ti-e usor nici tie,si numai deranjul telefonului e mult,fii tare si pune-ti niste obiective sa ai timpul ocupat,iesi cu prietenii,intelege ca viata are cursul ei.Felicitari pt curaj.
valentino
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:05
Eu am vazut si oameni care desi sufereau intr-o situatie de genul asta nu aveau puterea sa faca ce era de facut. Si-atunci stategia la indemana era sa-l determine pe celalalt la un compromis.
( ideea minimei rezistente) .
Tu trebuie sa stii ce vrei si sa nu cedezi .
Si dupa parerea mea ar mai trebui sa te intrebi daca ai vrea sa fii langa un om care mereu "o sa-ti forteze mana" ca sa-si protejeze slabiciunile.
blanca
Postat pe 28 Aprilie 2009 17:35
Nu exista - in situatia asta-, daca te iubeste, o face in orice situatie..o durea, nu zic nu..tine-te BATZ si mergi inainte!
gabitzza
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:06
Ce a enerveaza genul asta de oameni. Sunt convinsa ca stie exact unde greseste si totusi singura explicatie a despartirii e ca ti-ai gasit pe altul.Bleah! Ar trebui sa nu te intereseze ce crede. Mai tarziu va da vina pe tine pentru despartire. Iti va spune ca el a vrut si tu n-ai vrut. Dar uita un mic amanunt: tu vrei dar in alte conditii pe care el clar nu le vrea. O sa vrea sa va impacati si sa continuati ca pana acum. Pune-i conditii si sa le si respecte. Daca nu poate atunci sa fie sanatos.
Micass
Postat pe 29 Aprilie 2009 22:21
Wife sunt multi barbati care nici la 30 si ceva de ani , nu ''taie codonul ombilical'' cu familia

cred ca aici depinde foarte mult si de femeie si de vointa ei
cinezee
Postat pe 12 Mai 2009 22:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as vrea sa ascult parerea domnilor... 320 De la: Ioana007 1 Mai 2009 09:03
vreau si eu un sfat 27 De la: neutrino 25 Septembrie 2010 17:17
Votati o miss 11 De la: Ella34 25 Februarie 2009 14:33
iubirea mea 2 De la: floare_cu_colti 5 Martie 2011 10:04
IMI ESTE TEAMA CA SOTUL MEU V-A AFLA DESPRE TRECUTUL MEU 17 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2009 01:10
Setari Cookie-uri